محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843630218
صداو سيما عيوب دولت را بزرگ نمايي ميكند |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: صداو سيما عيوب دولت را بزرگ نمايي ميكند
در طول اين مدت اين عده اعمال كارشناسانه، دلسوزانه و خير خواهانه مسئولان ديپلماسي را به اعمال ضدانقلابي تعبير كردند. كار شبانه روزي مسئولان گروه اقتصادي را به يك كار ضد ارزشي تبديل كردند. همچنين آرامش و امنيتي را كه امروز در كشور چه در دانشگاهها وچه در مردم حاكم است را به گونهاي بيان كردند كه كشور ناامن شده است.
کد خبر: ۴۳۱۵۸۴
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۵ - 03 September 2014
دولت آقاي روحاني بيش از آنكه يك دولت بروكراتيك، تكنوكرات يا ليبرال باشد يك دولت چند وجهي است كه در عين حالي كه در هيچ كجا نيست اما ردپا و تاثيرگذارياش را ميتوان در همه جا به وضوح مشاهده كرد. در «نظريه بازيها» هنگامي كه يكي از رقبا احساس ميكند وارد شدن به جنگ تن به تن شكست حتمي را در پي دارد، با در پيش گرفتن سياست«همه جا و هيچ جا»خود را از تيررس آسيبهاي رقيب تا بن دندان مسلح در امان نگه دارد اما به شكلي ديگر تلاش كند با روشهاي مسالمتآميز كه به عقلانيت نيز آغشته است ميداندار فضاي بازي باشد و رقيب را در افكار عمومي به شكلي نشان دهد كه ناشيانه در انديشه برهم زدن كل بازي است. اين سياستي است كه حسن روحاني كاركشته در مقابل مخالفان دولتش در پيش گرفته است.
آرمان به همين منظور و براي تحليل فضاي به وجود آمده بين دولت آقاي روحاني و مخالفانش با دكتر محمدرضا خباز ، معاون امور تقنيني معاونت پارلماني رئيسجمهور گفتوگو كرده است. خباز معتقد است: «گروهي با قصد تخريب و با قصد بياعتبار كردن دولت در چشم و دل مردم دست به كار شدهاند كه تاوانهاي فراواني براي دولت در پي خواهد داشت. در طول اين مدت اين عده اعمال كارشناسانه، دلسوزانه و خير خواهانه مسئولان ديپلماسي را به اعمال ضدانقلابي تعبير كردند. كار شبانه روزي مسئولان گروه اقتصادي را به يك كار ضد ارزشي تبديل كردند. همچنين آرامش و امنيتي را كه امروز در كشور چه در دانشگاهها وچه در مردم حاكم است را به گونهاي بيان كردند كه كشور ناامن شده است. بنده معتقدم هدف در كوتاهمدت بياعتبار كردن دولت است تا در دو سال آينده بتوانند كانديداي خودشان را بر مردم تحميل كنند. قبل از آن هم در پي اين هستند كه مجلس آينده را به دست بگيرند و افرادي تندرو را وارد مجلس كنند كه برنامههاي دولت را به هم بريزند. نماينده پيشين مجلس همچنين درباره برنامه تندروها براي جايگزيني روحاني خاطرنشان ميكند: « آنها به دنبال همان كانديدايي هستند كه چهار ميليون رأي آورد. آنها در انتخابات رياستجمهوري تمام تلاششان را به كار بردند و از تمام امكانات استفاده كردند كه آن كانديدا چهارميليوني رأي بياورد. ولي با تمام برنامهها و قولهاي بيدليل و رفتارهاي نامناسب كه انجام دادند مردم به گزينه مقابل آن كانديدا رأي دادند».
دولت آقاي روحاني از همان ابتداي بر سر كار آمدن خود با هجمههاي متعدد مخالفان روبه رو بوده است. پس از استيضاح فرجيدانا و همچنين سخنان صريح آقاي روحاني در جمع سفرا اما فضاي دولت و مخالفان وارد فاز جديدي شده است. به نظر شما در شرايط كنوني مخالفان دولت آقاي روحاني چه برنامههاي كوتاهمدت، ميان مدت و بلندمدتي را در دستور كار خود قرار دادهاند؟
اتفاقي كه در كشور ما رخ داده و جاي بسيار نگراني هم دارد اين است كه يك گروه بسیار اندک به اسم دفاع و خدمت تيشه برداشتند و به ريشههاي اصلی و سالم ضربه ميزنند. اين عده اگر بگويند كه ما به قصد تخريب آمدهايم طبيعتا كسي به حرف آنها گوش نخواهد داد، اما در واقع همين هدف را هم دنبال ميكنند. اين عده ظاهرا ادعاي خيرخواهي وادعاي خدمت به مردم را دارند اما در باطن اهداف جناحي، گروهي و منفعتطلبانه خود را دنبال ميكنند. نتيجه عمل اين عده 180 درجه با ادعاي آنها تفاوت دارد. انسان خيرخواه اولا نيتش خيرخواهانه است، ثانيا برنامههايش برنامههاي خيرخواهانه است، ثالثا بيان و لحنش از يك آرامشي برخوردار است كه به دل مينشيند. از همه مهمتر اينكه از يك عقبه صالح و بسيار خوبي برخوردار است. ما از ابتداي دولت هم معتقد بوديم يك گروهي با قصد تخريب و با قصد بياعتبار كردن دولت در چشم و دل مردم دست به كار شدند كه تاوانهاي فراواني براي دولت در پي خواهد داشت.
در طول اين مدت اين عده اعمال كارشناسانه، دلسوزانه و خيرخواهانه مسئولان ديپلماسي را به اعمال غيراصولي تعبير كردند. كار شبانهروزي مسئولان گروه اقتصادي را به يك كار بيارزشي تبديل كردند. اينگونه رفتارها نشاندهنده اين است كه نيت خيرخواهانه نيست و بلكه با نيت تخريب صورت ميگيرد. بنده معتقدم هدف در كوتاهمدت بياعتبار كردن دولت است تا در دو سال آينده بتوانند كانديداي خودشان را بر مردم تحميل كنند. قبل از آن هم در پي اين هستند كه مجلس آينده را به دست بگيرند و با يك مجلس تابعتر افرادي تندرو را وارد مجلس كنند. همه ما ميدانيم كه اين گروه چه عقبه و گذشتهاي دارند و در گذشته چه اقداماتي انجام دادهاند و براي رسيدن به هدف از چه شيوههايي استفاده كردند. در هفتههاي گذشته سردار فيروزآبادي كه شخصيتي دانشمند و انقلابي هستند به صراحت و به عنوان بالاترين مقام نظامي قبل از رهبر معظم انقلاب در خطاب به نيروهاي نظامي رسما اعلام كردند كه ما حامي دولت هستيم و كساني كه به هر نحوي در اين نظام مسئول هستند بايد در حمايت از اين دولت بكوشند ولي متاسفانه اين اتفاق درحد مطلوب نيفتاده و اعمال و رفتارها چيز ديگري را نشان ميدهد.
مهمتر از همه صدا و سيماست كه از پول بيت المال اداره ميشود، اما خدمات دولت را نسبي هم بيان نميكند و تلاش ميكند عيوب دولت را بزرگ نمايي كند. من سوالم از صدا و سيما اين است آيا نميشود عيبها را در يك برنامه گفت و اين همه و به شكلهاي مختلف به عيوب دولت نپرداخت؟ آيا صدا و سيما هيچ عيبي ندارد؟ صدا و سيما اگر واقعا به همه دستگاهها ميپردازند و اگر براي رضاي خداست كه از آنها تشكر ميكنيم. اما لطفا براي خدا هم كه شده عيوب خودشان را هم بگويند. متاسفانه با وجود بيانات مقام معظم رهبري كه سفارش كردند اين دولت را كمك كنيد،گروهي كه در جاهاي مختلف دست دارند كمر همت به تخريب دولت بستند. ما بارها اعلام كردهايم كه دولت از انتقاد استقبال ميكند. دولت حتي به مخالفاني كه منطقي هستند، نگاه تخريبي ندارند تحمل ميكند. حتي تلاش ميكند زمينه انتقاد هم براي آنها فراهم كند. ولي كساني كه قصد تخريب دارند و رفتار، گفتار و كردارشان نشاندهنده تخريب است اينها عملا مقابل ملت قرار گرفتهاند. برخي كه از پول بيتالمال استفاده نميكنند حسابشان جداست ولي آنهايي كه از بودجه دولت استفاده ميكنند و با قصد تخريب و ضربه زدن عليه دولت سخن ميگويند آيا چيزي جز خواستههاي دشمن انجام نميدهند؟
ما نظرمان اين است كه اين گروه بايد خطمشی خودشان را بيان كنند، جبهه خودشان را بيان كنند؛ اگر مخالف هستند دولت آنها را تحمل ميكند، اگر منتقدند دولت براي آنها فرش قرمز پهن ميكند؛ ولي اگر مخربند بايد انتظار پاسخ داشته باشند. چون اگر بر مخرب جواب ندهي همان مصداق «ترحم بر پلنگ تيز دندان ستم كاري بود بر گوسفندان»خواهد بود. دولت افتخار ميكند از مخالف و منتقدي كه لحنش، رفتارش و بيانش منطقي، عقلي و شرعي باشد حمايت كند. بسياري از حرفهايي كه هماكنون زده ميشود وجهي ندارد. دولت هشت سال دست شما بود، مجلس هم دست شما بود. شما خراب كرديد. اگر دغدغه آباداني داشتيد و دوست داشتيد كشور را درست كنيد در اين هشت سال درست ميكرديد. حالا هم به جاي اينكه رفتارهاي مخربتان را جبران كنيد، در كار مسئولان مصلحي كه قصد ساختن كشور را دارند سنگاندازي ميكنيد و اقدامات مخرب انجام ميدهيد.
يكي از استراتژي مخالفان دولت آقاي روحاني اين است كه در چهار سال اول نسخه دولت را بپيچند.
آنها به دنبال همان كانديدايي هستند كه چهار ميليون رأي آورد. آنها در انتخابات رياستجمهوري تمام تلاششان را به كار بردند و از تمام امكانات استفاده كردند كه آن كانديدا چهارميليوني رأي بياورد. برخي از آنها تمام امكاناتشان را پاي يك نفر ريختند ولي با تمام قولهاي بيدليل و رفتارهاي نامناسب كه انجام دادند مردم به گزينه مقابل آن كانديد رأي دادند.
برنامه مخالفان بعد از استيضاح فرجي دانا چيست؟ آيا دولت با يك استيضاح يا چند استيضاح ديگر رو به روخواهد بود يا از روشهاي ديگر به دولت فشار خواهند آورد؟
استيضاح رضا فرجي دانا از آبان ماه و يك ماه پس از شروع به كار ايشان كليد خورده بود. برنامهريزيهاي اينچنيني نشان ميدهد كه اينها به دنبال اصلاح نيستند و نيت آنها خالص نيست. اين نشاندهنده اين است كه اينها به دنبال اصلاح نيستند. من پيشبيني ميكنم اين گروه مشخص و نخ نما شده دوباره براي استيضاحهاي بعدي برنامهريزي خواهند كرد. اين عده به اين راحتي ميدان مخالفت با دولت را خالي نميكنند. درباره آقاي فرجيدانا هم آقايان استيضاحكننده ميدانستند كه اگر نخبگان وارد عرصه شوند ديگر جايي براي افراد كم مايه و كساني كه با نمره 12بورسيه شدهاند و سوادي ندارند، نيست. اين افراد استعداد استادي در دانشگاهها ندارند بنابراين آقاي فرجي دانا دو راه بيشتر نداشت يا اينكه مقابل روش گذشته سكوت ميكرد و هيچ حرفي نميزد و ميگفت به ما ربطي ندارد كه در دوره گذشته به 3هزار نفرافراد كم سواد با معدل پايين بورسيه تعلق گرفته و يك ميليارد تومان به آنها پول ميدهند تا بعدا همچنان بيسواد به كشور بازگردند و نسل آينده كشور را در دست بگيرند!
اما روش ديگر كه ايشان هم همين كار را كرد اين بود كه گفت ما كليه پروندهها را يكي پس از ديگري بررسي ميكنيم اگر دربين آنها افراد شايستهاي بود از آنها قدرداني و حمايت ميكنيم اما اگر غير از اين بود نامناسبها را كنار ميگذاريم كه در اين ميان برخي به هيچوجه شايستگي نداشتند يعني بدون معدل و امتحان فقط به دليل وابستگي شان به جاهاي مختلف بورسيه شده بودند. وزير علوم جلوي اينها را گرفت. به نظر من وزير علوم كار درست را انجام داد كه مردم ميخواستند. مردم انتظار دارند عقلاي اصولگرايي كه داراي وجهه مردمي هستند مانع از ادامه فعاليتهاي اين عده عليه دولت شوند. همه مردم ميدانند كه رفتار و اقدامات اين گروه سبب خدشه به جايگاه مقدس مجلس شوراي اسلامي خواهد شد.
به نظر ميرسد بسياري از عقلاي اصولگرا به اين نتيجه رسيدهاند كه كار از دست آنها خارج شده و اين جبهه پايداري است كه با وجود ميل اصولگرايان به جاي اصولگرايان تصميمگيري ميكند. احتمال اين وجود دارد كه اين شكاف به وجود آمده سبب انشقاق و تشتت آراي بيشتر در اردوگاه اصولگرايي شود؟
145 رأي به استيضاح نشاندهنده همين تحليلي است كه شما اشاره كرديد. اين عده نشان دادند كه با اين 145 رأي ميتوانند تعدادي از رأيهاي اصولگرايان معتدل را بگيرند. اين يك فاجعه است كه به نظر بنده نبايد اين اتفاق ميافتاد. آن چيزي كه مسلم است اين است كه تعداد افراد جبهه پايداري در مجلس بيشتر از چهل نفر نيست. اين افراد با هماهنگي با اصولگرايان رأيشان را به 145 عدد رساندند با وجود اينكه فراكسيون رهروان كه حدود 180 نفر هستند اعلام كردند كه ما به استيضاح رأي نميدهيم و به ابقاي به وزير رأي ميدهيم. شما ببينيد چگونه چهل نفر موفق شدهاند 105نماينده ديگر را با خود همراه كنند كه به وزير رأي ندهند. ميبينيد كه لابي پايداريها قويتر از عقلاي اصولگرايي بوده است.
در نتيجه ميتوان نتيجه گرفت كه در قضيه فرجي دانا، جبهه پايداري توانست مجلس را در استيضاح كنترل كنند. اين مساله جاي نگراني دارد، نگراني نه براي ما، بلكه براي اصولگراياني كه قصد تعامل با دولت را داشتند. با اين وجود دولت بسيار صبور، منطقي و عاقلانه عمل ميكند و تلاش ميكند كه اختلافي بين دولت و مجلس به وجود نيايد. دولت با تمام وجود مايل بود كه آقاي وزير اخراج نشود و كابينه متزلزل نشود. آقاي روحاني و اعضاي دولت دوست نداشتند كه در اول مهر ماه دانشگاهها بدون مسئول باشد. خوشبختانه آقاي رئيسجمهور چون خودشان بيست سال در مجلس حضور داشتند كاملا با خصوصيات مجلس و مجالس گذشته آشنا هستند؛ بنابراين با يك صبر انقلابي و با يك صبر حكيمانه مشكلات را حل خواهند كرد. همانطور كه همه ديدند آقاي روحاني گفتند كه اتفاقي نيفتاده و ما وزير بعدي را معرفي ميكنيم. با اين وجود متاسفانه در آغاز سال تحصيلي كه مدارس، دانشگاها و مراكز علمي ما ميخواهند شروع به كار كنند وزارتخانهاي كه وزير ندارد فضاي علمي كشور را مديريت كند. در سال 94 بودجه به دست وزارتخانهاي خواهد رسيد كه وزير ندارد و وقتي كه وزارتخانهاي وزير نداشته باشد چه كسي ميخواهد در داخل دولت از اين وزارتخانه حمايت كند؟ چه كسي ميخواهد از حقوق دانشجويان حمايت كند؟ نمايندگان مجلس همه اينها را ميدانستند ولي با اين وجود به آقاي فرجي دانا رأي ندادند. دولت به خوبي به اين مساله آگاه است كه در صورت مقابله به مثل دود اين ماجرا به چشم مردم ميرود به همين دليل از هرگونه اقدامات مشابه بهشدت اجتناب ميكند.
يكي از تريبونهايي كه به نوعي تلاش ميكند با حفظ جايگاه و عنوان كردن نقاط مثبت از دولت آقاي روحاني انتقاد كند تريبون مقدس نماز جمعه است. اين در حالي است كه شائبههايي مبني بر امام جمعه شدن آقاي روحاني نيز براي مدت كوتاهي در فضاي سياسي كشور منتشر شد اما ادامهدار نبود و با رد اين ماجرا توسط رئيس شوراي سياستگذاري ائمه جمعه خاتمه يافت. امام جمعه شدن آقاي روحاني به چه ميزان ميتواند به دولت كمك كند؟
ما اگر بخواهيم شايستگيهاي آقاي روحاني را مطرح كنيم ايشان شايستگيهاي بسيار بالايي دارند؛ نكته اول اينكه ايشان يك دكترا آن هم از يك كشورهاي خارجي دارند. دوم اينكه آقاي روحاني يك مجتهد عضو خبرگان رهبري هستند كه داراي عاليترين تحصيلات حوزوي هستند. نكته ديگر اينكه آقاي روحاني يك شخصيت انقلابي و از شاگردان نزديك حضرت امام (ره) هستند. وقتي ما جوان بوديم نوشتهها و سخنرانيهاي آقاي روحاني كه ضد رژيم طاغوت بودند را به دست مردم ميرسانديم. اگر كسي نوار سخنراني آقاي روحاني را داشت به زندان محكوم ميشد. ايشان همچنين تجربه زياد و كارنامه درخشاني در دوران دفاع مقدس دارند. ايشان يك شخصيت كاملي است كه شايستگي امام جمعه بودن را دارا هستند. نكته مهم در اين زمينه اين است كه اين مساله در اختيار ما نيست و ما نميتوانيم در اين زمينه اظهارنظر كنيم. شخصيت آقاي روحاني داراي تمامي خصوصيات خوب يك خطيب جمعه است ولي تعيين، تشخيص و تبيين ايشان با ما نيست. بنابراين ما حق دخالت در اين موضوع را نداريم. به هر حال من معتقدم كه چون جمعيت انبوهي از اصلاحطلبان و اصولگرايان معتدل شخصيت والاي ايشان را قبول دارند ايشان شايستگي اين كار را دارند.
برخي از اصلاحطلبان اعتقاد دارند كه از تفكر اصلاحطلبي بايد اصلاح شود. شما با «اصلاح اصلاحات» يا «نو اصلاحطلبي» موافقيد؟
كساني كه با اصلاحطلبي آشنايي دارند ميدانند كه فرق اصلاحطلبي با غيراصلاحطلبي درست در همين نكته است. اصلاحطلب به كسي گفته ميشود كه به وضع موجود راضي نيست، به دنبال پيشرفت و تغيير مثبت است. اصلاحطلبي بدين معني است كه لحظه به لحظه با توجه به شرايط موجود بايد تغيير كرد تا بيشترين كارايي و بازدهي را داشت و به وضع مطلوب رسيد. حتي اصلاحطلب واقعي كسي است كه وقتي هم كه به وضع مطلوب رسيد به آن قانع نيست و مدام به دنبال تغيير و تحرك مثبت و سازنده است. اصلاح بايد براي همه باشد. ما هرچقدر اصلاحات در كشور به وجود بياوريم شايد به حد كافي و حدي كه مطلوب باشد نرسيم. بايد اين تغييرات باشد تا به حد مطلوب رسيد.
اين از فرمايشات پيامبر مكرم اسلام (ص) است كه ميفرمايند: «اگر امروزتان با ديروزتان يكي باشد ضرر كردهايد و اگر امروزتان از ديروزتان بدتر باشد لعنت خدا بر شما باد» نگاه اصلاحطلبي يعني اينكه دقت كنيد و ببينيد كه آيا وضع موجود در كشور خوب است؟ آيا تمامي شرايط كشور از نظر اقتصادي، اجتماعي، سياستهاي داخلي و خارجي، فرهنگي و... خوب است؟ اگر بد بود بايد تلاش كنيم تا خوب شود و اگر هم خوب بود بايد بيشتر تلاش كنيم تا بهتر از امروزمان باشد. به نظر من وقتي كه قوه مجريه و مقننه از دست اصلاحطلبان خارج شد، در چنين شرايطي اصلاحطلبان بايد به فكر ميافتادند كه چه شد و چرا اين اتفاق افتاد؛ ولي اين كار را انجام ندادند؛ بايد ميگفتند من كه اصلاحطلبم عيبم كجاست؟ ايراد كارم كجا بوده كه اين اتفاق افتاده است؟ دليلش چيست؟ كار كه خود به خودي نميشود؟ چرا اينگونه شد؟چرا از دل يك گفتمان مردمسالار شخصي مانند احمدينژاد سربرآورد؟
آن موقع ما هشدار داديم ولي عدهاي گوش ندادند، عدهاي مسخره كردند و عدهاي ساكت نشستند. الان هم همين است؛ الان هم عدهاي كه اعتقاد دارند مشكلات مدني و مردمسالارانه همچنان وجود دارد و حقوق شهروندي رعايت نميشود بايد دور هم جمع شوند و با مشورت يك راهحل كلي، كامل و جامع را به حاكميت پيشنهاد دهند تا حاكميت هم پشتش گرم باشد و بداند كه اصلاحطلبان آمادهاند كه دولت را كمك كنند. اصلاحطلب قصدش خدمت است، قصدش رفع مشكل است نه اينكه خدايي نكرده دشمن از حضورش سوءاستفاده كند.
من معتقدم كه اصلاحات ميتواند رشد كند و به حالت قبلي خود باز شود چون كه زمينه اين كار در داخل كشور مهيا شده است. با پيروزي آقاي روحاني در انتخابات رياستجمهوري شرايط كشور بهتر شده است. هماكنون مردم ياد و خاطره اصلاحطلبي را گرامي ميدارند و آرزو ميكنند كه مجددا اصلاحطلبان قدرت را در دست بگيرند. اقدامات نامناسب در 8 سال گذشته اين پيام را به مردم داده است كه اصلاحطلبان به هر حال با تامل و كارشناسيتر به مسائل نكاه ميكنند و دغدغه پيشرفت جامعه را دارند. بنده اميدوارم كه نو اصلاحطلبي يا هر گفتمان جديدي بتواند بيش از هر چيز مشكلات مردم و جامعه را كاهش بدهد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]
صفحات پیشنهادی
کارشناسان مذهبی با عقاید عجیب در صداوسیما |اخبار ایران و جهان
کارشناسان مذهبی با عقاید عجیب در صداوسیما حضور افراد كج سليقه در برنامههاي مذهبي صدا و سيماي جمهوري اسلامي به نفع اين سازمان و مصالح جامعه نيست کد خبر ۴۲۸۲۰۶ تاریخ انتشار ۰۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۶ ۴۰ - 23 August 2014 حضور افراد كج سليقه در برنامههاي مذهبي صدا و سيماي جمهوري اسلامحمایت رهبری و مردم بزرگترین پشتوانه دولت است |اخبار ایران و جهان|TABNAK
حمایت رهبری و مردم بزرگترین پشتوانه دولت است وزیر آموزش و پرورش حضور مردم و حمایت رهبری در همه عرصه ها را بزرگ ترین پشتوانه دولت تدبیر و امید دانست و گفت دولت به مدد مردم و رهبری در یک سال گذشته در مهار تورم موفق بوده و با همین اراده برای خروج از رکود گام برمی دارد کد خبر ۴۲۷۶توجه دولت به سلامت با طول انقلاب برابری میکند |اخبار ایران و جهان
توجه دولت به سلامت با طول انقلاب برابری میکند وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت توجهی که یکسال اخیر با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید به حوزه سلامت صورت گرفته با اقداماتی که پیش از این در طول سالیان پس از انقلاب شده بود برابری می کند کد خبر ۴۳۰۰۷۶ تاریخ انتشار ۰۷ شهريورفیلمهای سینمایی پایان هفته سیما |اخبار ایران و جهان
فیلمهای سینمایی پایان هفته سیما کد خبر ۴۲۹۷۳۱ تاریخ انتشار ۰۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶ ۱۱ - 27 August 2014 شبکههای سیما فیلمهای سینمایی و تلویزیونی و انیمیشنهای گوناگونی برای روزهای پنجشنبه ۶ و جمعه ۷ شهریور تدارک دیدهاند به گزارش واحد مرکزی خبر فیلمهای شبکه های سیما به این شرح ااز خود نظام پنداري تا اپوزيسيون نمايي از دولت! |اخبار ایران و جهان
از خود نظام پنداري تا اپوزيسيون نمايي از دولت هر کجا فعل دولت خالي از اشکال و همراه مُهر تاييد کارشناسان بود در نيتِ فاعل تشکيک کردند و مدعي شدند که نگاهِ دولت يازدهم به خارج است و با مُهر وابستگي سعي در ابطال مُهر قبولي کارهاي دولت دارند کد خبر ۴۳۰۳۱۳ تاریخ انتشار ۰۸ شهريوررحمانیفضلی: رییس صداوسیما شدنم شایعه است |اخبار ایران و جهان
رحمانیفضلی رییس صداوسیما شدنم شایعه است عبدالرضا رحمانی فضلی انتخاب شدنش به عنوان رییس سازمان صدا و سیما را رد کرد و آن را شایعه دانست کد خبر ۴۲۹۱۵۱ تاریخ انتشار ۰۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۰ ۵۷ - 25 August 2014 عبدالرضا رحمانی فضلی انتخاب شدنش به عنوان رییس سازمان صدا و سیما را رد کردافشای پولهای پرداختی قوه مجریه به صداوسیما |اخبار ایران و جهان
افشای پولهای پرداختی قوه مجریه به صداوسیما بر اساس نامه وزیر اقتصادبه خزانه دار کل کشور مقرر شده است میزان دریافتی سازمان صداوسیما از محل قراردادهای مشارکتی با دستگاههای اجرایی برآورد شود کد خبر ۴۲۸۵۳۶ تاریخ انتشار ۰۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۷ ۳۴ - 24 August 2014 بر اساس نامه وزیر اقشورای نظارت بر صداوسیما نظرش را اعلام کرد |اخبار ایران و جهان
شورای نظارت بر صداوسیما نظرش را اعلام کرد شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما عملکرد برنامههای اقتصادی سال 93-92 سازمان صدا و سیما را مورد بررسی و تحلیل قرار داد کد خبر ۴۲۹۹۰۶ تاریخ انتشار ۰۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳ ۲۱ - 28 August 2014 شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما عملکرد برنامههایآیةالله جنتی به صداوسیما: حجاب فراموش نشود |اخبار ایران و جهان
آیةالله جنتی به صداوسیما حجاب فراموش نشود دبیر شورای نگهبان ضمن تقدیر از عملکرد صداوسیما در جریان غزه توصیههایی درباره سرفصلهایی که رسانه ملی باید به آنها بپردازد داشت و معاون سیما نیز درباره موانع و مشکلات تولید برنامههای طنز در رسانه ملی توضیح داد کد خبر ۴۳۱۰۳۶ تاریخ انتراهپیمایی بزرگ مخالفان دولت یمن در صنعا |اخبار ایران و جهان
راهپیمایی بزرگ مخالفان دولت یمن در صنعا کد خبر ۴۳۱۰۹۳ تاریخ انتشار ۱۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵ ۳۸ - 01 September 2014 منابع خبری از یمن گزارش دادند که مخالفان دولت این کشور راهپیمایی بسیار بزرگی را در صنعا آغاز کردهاند به گزارش تسنیم به نقل از شبکه خبری المیادین منابع خبری از یصداوسیما روحانی را بیشتر از احمدی نژاد تحویل میگیرد |اخبار ایران و جهان
صداوسیما روحانی را بیشتر از احمدی نژاد تحویل میگیرد کد خبر ۴۳۰۵۵۴ تاریخ انتشار ۰۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۸ ۳۲ - 30 August 2014 در اقدامی بی سابقه کنفرانس خبری حجت الاسلام روحانی رییس جمهوری بصورت زنده از شبکه اول سیمای جمهوری اسلامی پخش شد به گزارش جهان پخش زنده سخنان رییس دولزنگنه: به دولت نمره ۱۶ میدهم |اخبار ایران و جهان
زنگنه به دولت نمره ۱۶ میدهم وزیر نفت در پاسخ به این سؤال که چه نمرهای به فعالیت دولت در طول یک سال فعالیت آن میدهید گفت به نظر من نمره دولت بین ۱۶ تا ۱۷ از ۲۰ خواهد بود کد خبر ۴۲۸۸۶۵ تاریخ انتشار ۰۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰ ۲۵ - 25 August 2014 وزیر نفت در پاسخ به این سؤال که چهتوصیه های قرائتی به صدا وسیما |اخبار ایران و جهان
توصیه های قرائتی به صدا وسیما حجت الاسلام قرائتی خطاب به برنامهسازان تلویزیون تاکید کرد که هر برنامهای که تولید میکنند و روی آنتن میبرند باید مشکلگشا باشد و مشکلی از فرد یا جامعهای را حل کند کد خبر ۴۳۰۸۹۱ تاریخ انتشار ۰۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۲ ۱۷ - 31 August 2014 حجت الاسلامتروریسم، بحران سوریه را تغذیه میکند |اخبار ایران و جهان
تروریسم بحران سوریه را تغذیه میکند کد خبر ۴۲۸۱۱۷ تاریخ انتشار ۳۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۹ ۰۷ - 22 August 2014 دبیر کل سازمان ملل متحد پس از گذشت سه سال از بحران سوریه بالاخره اذعان کرد که عامل تداوم بحران در این کشور تروریسم است به گزارش فارس به نقل از سانا بان کی مونخطری بزرگ بیخ گوش تهرانیها |اخبار ایران و جهان
خطری بزرگ بیخ گوش تهرانیها بحران کمبود آب و قطعی آب تهران به صورت جدی تهران را تهدید میکند اما گویا این تهدید از سوی تهرانیها جدی گرفته نشده است کد خبر ۴۳۱۲۶۷ تاریخ انتشار ۱۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰ ۴۴ - 02 September 2014 بحران کمبود آب و قطعی آب تهران به صورت جدی تهران را تهدیدشرایط تحصیل رایگان در مدارس غیردولتی |اخبار ایران و جهان
شرایط تحصیل رایگان در مدارس غیردولتی رئیس سازمان مدارس غیردولتی توسعه مشارکتهای مردمی و خانواده با بیان اینکه نگاه ما در بسته حمایتی از مدارس غیردولتی صرف هزینه برای مناطق کم برخوردار و حاشیه شهرهاست که مشکل کمبود نیرو و کمبود فضا دارند گفت از سوی دیگر برای تامین تجهیزات و امچگونه درخواستهای اقلیم کردستان، وحدت عراق را تهدید میکند؟ |اخبار ایران و جهان
چگونه درخواستهای اقلیم کردستان وحدت عراق را تهدید میکند طی ماه های اخیر پیشروی گروه های تروریست تکفیری در عراق زمینه بحران جدیدی را در این کشور فراهم کرده که در کنار شکاف و اختلافات دیرپای سیاسی موجود در این کشور بر چالش های دولت عراق افزوده است در این میان به نظر می رسد-
سیاسی
پربازدیدترینها