محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844132177
بیماری های ناشی از چراغ قرمز!
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
بیماری های ناشی از چراغ قرمز!
ترافیک در سال های اخیر موضوعی بسیار شایع است و آنچه کارشناسان سلامت را نگران کرده، افزایش حجم جمعیتی است که در معرض ترافیک و آثار بیماری زای آن قرار گرفته اند.
مجله موفقیت - سولماز فروتن: ترافیک در سال های اخیر موضوعی بسیار شایع است و آنچه کارشناسان سلامت را نگران کرده، افزایش حجم جمعیتی است که در معرض ترافیک و آثار بیماری زای آن قرار گرفته اند.
بررسی های اخیر در مورد تاثیر ترافیک بر مغز انسان به نتایج نگران کننده ای منتهی شده است. افرادی که هر روز بین منزل و محل کار تردد می کنند و نیز کسانی که ساکن شهرها و مناطق پرجمعیت هستند، در معرض سروصدا و آلودگی هوای ناشی از ترافیک قرار دارند که این تماس و نزدیکی در طولانی مدت بر سلامت جسم و روان تاثیر می گذارد و گاهی نیز منجر به جهش های ژنتیکی می شود.
در حقیقت ترافیک، بدن انسان را در معرض آلودگی های صوتی و هوایی قرار می دهد. تغییر DNA و جهش ژنتیکی یکی از آثار مخرب ترافیک بر بدن انسان است. نتایج حیرت آوری از تحقیقات به دست آمده است که نشان می دهد مواد موجود در هوای آلوده که در زمان ترافیک ایجاد می شود، نه تنها می تواند به بدن انسان نفوذ کند، بلکه می تواند DNA را نیز تغییر دهد که همین تغییر می تواند منجر به مشکلات روانی و ذهنی یا بیماری های صعب العلاج در نسل های آینده شود.
در واقع ترافیک بر کل بدن تاثیر می گذارد ولی ما در این مقاله بر روی تاثیر آن روی مغز تمرکز کرده ایم. تاثیر ترافیک بر مغز نیز به دو گروه تقسیم بندی می شود؛ اول تاثیر آن بر خود مغز و دوم تاثیر آن بر DNA است که بر روی مغز نسل های بعدی اثر می گذارد و هر دو تاثیر به یک اندازه مخرب هستند.
1- تاثیر ترافیک بر مغز
آثار کوچکی که ترافیک روی مغز انسان می گذارد، مدت هاست که شناخته شده است. با این وجود مطالعات اخیر برخی عوارض وخیم را نشان داده اند که تعدادی از آنها جزو عوارض طولانی مدت هستند.
تخریب قابلیت های ذهنی
دانشمندان به این نتیجه رسیده اند تنها 90 روز برای تغییر DNA انسان کافی است. سی دقیقه تماس با ترافیک های پر دود وسایل نقلیه، منجر به تشدید فعالیت های الکتریکی مغز می شود که این اتفاق ممکن است موجب تغییر یا تخریب رفتاری و شخصیتی فرد و در برخی موارد تخریب منطق و قدرت تصمیم گیری وی شود؛ اگرچه از استرس ناشی از آن نیز نمی توان غافل شد.
بیماری های آلزایمر و پارکینسون
دود اگزوز و ذرات معلق ناشی از آلاینده ها، از علل احتمالی التهاب برخی قسمت های مغز و در نتیجه ابتلا به آلزایمر و پارکینسون به شمار می روند.
مشکلات ناشی از مونوکسید کربن
در میان افرادی که هر روز رانندگی می کنند، تماس و استنشاق گاز مونوکسید کربن می تواند به اختلالات روانی قابل توجهی منتهی شود. زمانی که مونوکسید کربن استنشاق شود، وارد ریه ها می شود و با هموگلوبین خون پیوند برقرار می کند. این ترکیب موجب کاهش حجم اکسیژن ارسالی به قلب و مغز می شود و در نتیجه عملکرد مغز تحت تاثیر قرار می گیرد و بازتاب آن متوجه تمام بدن خواهد شد. حضور مونوکسید کربن و کمبود اکسیژن به طرز چشمگیری قدرت قضاوت و عکس العمل فرد را به مخاطره می اندازد. در چنین حالتی فرد به استرس، اضطراب و ترس نیز دچار می شود.
خشم دوره ای
روانشناسان طیف خشم را از عصبانیت های لحظه ای تا انفجار فرد می دانند. علت هر چه باشد، عصبانیت در ترافیک، فوران مخرب خشم است و در برخی موارد از لحاظ روانی کاملا طبیعی به نظر می رسد اگرچه درست نیست و باید از آن پرهیز کرد.
سندرم استرس ترافیک
نوعی سنردم است که در آن رانندگان مبتلا از کند شدن تردد می ترسند. این رانندگان در چنین مواردی به حالتی جنون آمیز از ترس می رسند که «بمب زمان» نامیده می شود. در این موقعیت، فرد با بی احتیاطی رانندگی می کند و بدون ذره ای قدرت تشخیص و رعایت مسائل ایمنی، سرعت می گیرد و تا جایی که ممکن است، از ترافیک دور می شود؛ چون از گیر افتادن در ترافیک وحشت دارد.
این یک ترس و مکانیسم فرار است که برخی علائم جسمی آن شامل عرق کردن کف دست ها، افزایش ضربان قلب، سردرد و حالت تهوع است.
اختلال در خاصیت Neuroplasticity یا توانمندی عصبی مغز
«نوروپلاستی سیتی»، نوعی پدیده و قابلیت در مغز و سیستم عصبی است که براساس تغییرات ساختاری و سازگاری و واکنش نسبت به محرک های محیطی عمل می کند. قرار گرفتن در ترافیک به معنای تماس با حجم وسیعی از آلاینده هاست که می تواند شامل هر چیزی، از ذرات ریز کربن و فلزات گرفته تا فیبرهای مونوکسید کربن و هیدروکربن باشد که تقریبا تمامی آنها به نوعی مغز را تحت تاثیر قرار می دهند.
نورون ها سلول های عصبی هستند که تکانه های سیستم عصبی مرکزی را منتقل می کنند. آلودگی هوا به طرز چشمگیری سد میان مغز و خون، قشر مخ و سلول های «گِلیال» را از بین می برد و به ناهنجاری های مادام العمر منجر می شود.
تماس با آلودگی هوای ناشی از ترافیک تاثیر شدیدی بر «IQ» کودکان خردسال نیز می گذارد. علاوه بر IQ، ضایعات مغزی نیز مشاهده شده اند. ذرات معلق، مونوکسید کربن، دی اکسید سولفور و دی اکسید نیتروژن همگی در آلودگی هوای ناشی از ترافیک یافت می شوند و خطر ابتلاع به صرع را در کل جامعه افزایش می دهند.
2- تاثیر ترافیک بر جنین
جنینی که هنوز متولد نشده است، نوزادان و کودکان خردسال در مقایسه با سایر افراد جامعه بیشتر در معرض خطر هستند. تاثیرات آلودگی هوا بر DNA عبارتند از:
تغییر DNA
این مسئله، بحث برانگیزترین مورد در میان خطرات ناشی از ترافیک است. دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که والدینی که به مدت 90 روز در ترافیک با شرایط مشابه قرار گیرند، می توانند DNA تخریب شده خود را به جنین منتقل کنند. آسیب احتمالی و منشأ خطر حتی پیش از آنکه نوزاد متولد شود، آغاز می شود.
اوتیسم (درخودماندگی)
یکی از خطرات ترافیک و آلودگی ناشی از آن، خطر تحت تاثیر قرار گرفتن مغز در دوران شکل گیری جنین و بارداری مادر است. نتایج حاصل از تحقیق بر روی مادران بارداری که در بزرگراه شهر لس آنجلس زندگی می کنند، ناخوشایند بوده و نشان داده است صرفنظر از سن، جنسیت، تحصیلات یا سوابق فامیلی، کودکان آنها دو برابر سایر افراد در معرض خطر ابتلا به اوتیسم قرار دارند.
تخریب نورون ها (سلول های عصبی)
ذرات میکروسکوپی که اندازه آنها اغلب یک هزارم قطر موی انسان است، در هوایی یافت شده است که موش های آزمایشگاهی آن را تنفس کرده اند. این ذرات زمانی که وارد بدن شوند، می توانند التهاب و تغییر داشته باشند و بر عملکرد شیمایی نورون ها در انسان و موش تاثیر بگذارند. این نورون ها مسئول حافظه، یادگیری و ادراک هستند.
باید توجه داشت که میزان تاثیر دود ناشی از ترافیک بر روی افراد مختلف، متفاوت است. گاهی برخی افراد اصلا تحت تاثیر قرار نمی گیرند، شاید هیچ وقت اتفاقی برای خودمان نیفتد؛ اما ثابت شده است که غفلت در این موضوع برای نسل های بعدی مضر خواهد بود.
مغز ارگانی بسیار حیاتی است و باید به سهم خودمان مراقب آن باشیم؛ پس به جای اینکه سلامتی نسل های آینده را به خطر بیندازیم، می توانیم به سراغ راه حل های ساده ای چون استفاده از دوچرخه یا وسایل نقلیه عمومی برویم.
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]
صفحات پیشنهادی
هیچ گونه تلفات دامی ناشی از بیماری لمپی اسکین در رودسر مشاهده نشده است
استانها شمال گیلان سرهندی هیچ گونه تلفات دامی ناشی از بیماری لمپی اسکین در رودسر مشاهده نشده است رودسر – خبرگزاری مهر رئیس شبکه دامپزشکی رودسر گفت تاکنون هیچ گونه تلفاتی دامی در خصوص بیماری لمپی اسکین در این شهرستان مشاهده نشده است به گزارش خبرنگار مهر حمید سرهندی شامگاهمعاون وزیر بهداشت: 80 درصد مرگ و میر کشور ناشی از بیماریهای غیرواگیر است
معاون وزیر بهداشت 80 درصد مرگ و میر کشور ناشی از بیماریهای غیرواگیر استمعاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت 80 درصد مرگ و میر کشور ناشی از بیماریهای غیرواگیر است رضا ملکزاده صبح امروز در حاشیه مراسم افتتاح طرح کوهورت مازندران در گفتوگو با خبرنگار فارسسپر جدیدی برای مقابله با بیماری ایدز
سپر جدیدی برای مقابله با بیماری ایدز محققان استرالیایی نسل جدیدی از وسایل جلوگیری در ابتلا به بیماریهای مقاربتی را تولید کردهاند که در واقع کاندومی است با قابلیت مؤثر و بسیار بالا برای نابود کردن ویروس اچآیوی یا ایدز جام جم سرا آزمایش کاندوم VivaGel اثربخشی 99 9 درصدی را دروقتی لیف و حوله بیماری زا می شوند
وقتی لیف و حوله بیماری زا می شوندبرخی بیماریهای انگلی پوستی نیز مثل گال ممکن است در اثر استفاده از لباسها یا حوله مشترک منتقل شوند برخی همسران از لیف و حوله مشترک استفاده میکنند و گاهی حتی این وسایل را برای فرزندانشان هم مجزا انتخاب نمیکنند در عوض بسیاری از افرادمعاون بهداشتی وزیر بهداشت اعلام کرد آغاز واکسیناسیون جدید از اول مهر/ ۴۷ میلیون ایرانی غذای نامناسب میخورند/۱
معاون بهداشتی وزیر بهداشت اعلام کردآغاز واکسیناسیون جدید از اول مهر ۴۷ میلیون ایرانی غذای نامناسب میخورند ۱۰ عامل اول خطر بیماری در کشورمعاون بهداشتی وزیر بهداشت ۱۰ عامل اصلی خطر بیماری را در کشور اعلام کرد و از آغاز واکسیناسیون جدید کودکان با ۲ واکسن پنوموکوک و پنتاوالان از اورئیس شانزدهمین کنگره بینالمللی بیماریهای قلب و عروق: زنان ۱۰ سال دیرتر از مردان به بیماریهای قلبی و عروقی م
رئیس شانزدهمین کنگره بینالمللی بیماریهای قلب و عروق زنان ۱۰ سال دیرتر از مردان به بیماریهای قلبی و عروقی مبتلا میشوندرئیس شانزدهمین کنگره بینالمللی بیماریهای قلب و عروق گفت ضریب خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی در مردان ۴۰ سالگی و برای زنان ۵۰ سالگی است و زنان ۱۰ سال دمتخصص بیماریهای قلب و عروق: بیماریهای قلب و عروق در آقایان بیش از خانمهاست
متخصص بیماریهای قلب و عروق بیماریهای قلب و عروق در آقایان بیش از خانمهاستیک متخصص بیماریهای قلب و عروق امکان بروز بیماریهای قلب و عروق را در مردان بیش از زنان دانست محمد جواد زیبایی نژاد متخصص بیماریهای قلب و عروق در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس درباره ریسک بروزمعجزه انار در درمان بیماریهای التهابی
شنبه ۱ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۳ ۴۹ نتایج یک مطالعه جدید آشکار ساخت نوعی ترکیب موجود در پوست و میوه انار به دلیل خواص ضدالتهابی برای مقابله با آلزایمر و پارکینسون مفید است به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا گروهی از متخصصان علوم پزشکی دانشگاه هادرسفیلد در این مطادبیر انجمن سرطان ایران در گفتوگو با فارس: پیر شدن جمعیت باعث افزایش ۱۸۰ درصدی مرگ ناشی از سرطان در کشور میشو
دبیر انجمن سرطان ایران در گفتوگو با فارس پیر شدن جمعیت باعث افزایش ۱۸۰ درصدی مرگ ناشی از سرطان در کشور میشوددبیر انجمن سرطان گفت افزایش سن جمعیت باعث میشود تا ۱۵ سال آینده در منطقه و به خصوص در کشور ما مرگ و میر ناشی از انواع سرطانها ۱۸۰ درصد افزایش یابد که در این مدت پیشبیتاثیر آسپرین در کاهش خطر بیماریهای مغزی
تاثیر آسپرین در کاهش خطر بیماریهای مغزی مصرف آسپرین همچنین میتواند در کاهش خطر برخی از سرطانها نیز موثر بوده و در عین حال در تشخیص تعدادی از سرطانها مشکل ایجاد کند براساس نتایج مطالعات آسپرین میتواند در کاهش خطر بیماریهای مغزی به ویژه آلزایمر و پارکینسون تا حدودی موثر باشچای سبز با این بیماریها مبارزه میکند
پنجشنبه ۶ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۱ ۴۴ کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه عنوان کرد مصرف چای سبر میتواند کند شدن روند پوکی استخوان را به دنبال داشته باشد لیلا رضازاده در گفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه کرمانشاه با اشاره به رایج بودن نوشیدن چایبیماری های شایع کودکان در فصل گرما
رییس بیمارستان تخصصی کودکان شهید فهمیده به تشریح بیماری های شایع کودکان در این فصل پرداخت و گفت اسهال و استفراغ عفونت های ادراری و عفونت های خونی شایع ترین بیماری های کودکان در این فصل به شمار می روند که گاهی منجر به بستری شدن کودکان می شود دکتر حاتم خاطرنشان کرد ویروبیماریهای قلبی، بیشترین عامل مرگ و میر مادران باردار
شنبه ۱ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۵ ۲۸ دبیرعلمی چهاردهمین کنگره بینالمللی انجمن متخصصین زنان و مامایی ایران با انجام مشاورههای قبل از بارداری میتوان با کنترل سلامت مادر یک بارداری موفق و در نتیجه تولد نوزادی سالم را شاهد بود به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا دکتر فاتخم مرغ و گوشت نیم پز عامل بروز بیماری های گوارشی است
تخم مرغ و گوشت نیم پز عامل بروز بیماری های گوارشی است عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان و متخصص عفونی گفت مصرف تخم مرغ نیم پز و یا گوشت های نیم پز مصرفشان می تواند باعث بروز بیماری های گوارشی و اسهال در فرد شود دکتر"میثم یوسفی" با بیان اینکه عوامل متعددی در بروزمتخصص چشم تأکید کرد: ضرورت توجه به بیماری کهولت چشم در مراحل اولیه
دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴ ۴۷ یک متخصص چشم در خصوص بیماری کهولت چشم یا نقطه زرد گفت مراجعه به پزشک در مراحل اولیه این بیماری بسیار حایز اهمیت است آرمان فکری در گفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه زنجان اظهار کرد بیماری کهولت چشم یکی از بیماریهایاین بیماری سوغات زندگی ماشینی است
این بیماری سوغات زندگی ماشینی استكبدچرب برای تبدیل به نارسایی كبد و نیاز به پیوند به زمان نسبتا طولانی نیاز دارد پیشرفت علم و تكنولوژی و در پی آن ارتقای سطح آسایش و آسانتر شدن امور زندگی باعث شده است انسان به دلیل دریافت بیش از نیاز غذا و كاهش فعالیت بدنی در معرض عوارضدر گفتوگو با فارس عنوان شد ورزشکردن به هنگام بیماری؛ مفید یا مضر
در گفتوگو با فارس عنوان شدورزشکردن به هنگام بیماری مفید یا مضریک متخصص آسیبشناسی سلولی با اعلام اینکه به هنگام بیماری ورزش کردن مفید است یا مضر گفت در هنگام بیماری اولین قدم باید اصلاح تغذیه و پاکسازی تدریجی سلولها از مواد زائد از طریق پرهیز از مصرف غذای فراوان باشد حسن اک-
پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها