واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: برمهانی کارگردان فیلم به پشت تابلو نگاه کن: مشکلات مسلمانان کشمیر در بیست سال گذشته را روایت می کنم خبرگزاری پانا: برمهانی گفت:کسانی که جشنواره فیلم مقاومت را اداره می کنند همه از حرفه ای های سینمای ایران هستند لذا می توانیم بگوییم این جشنواره طی سالهای اخیر در سینمای ایران جریان ساز بوده و رویداد مهم بین المللی به حساب می آید.
۱۳۹۳ سه شنبه ۱۱ شهريور ساعت 11:11
به گزارش سرویس فرهنگی پانا؛ محسن برمهانی کارگردان این فیلم گفت: این فیلم راجع به مشکلات مسلمانان کشمیر ظرف بیست سال گذشته است . داستان سه زن از سه نسل مختلف در این فیلم روایت می شود. پیرزن 80 ساله ، زنی 40 ساله و دختری جوان در آستانه ازدواج شخصیت های اصلی این فیلم هستند. در این فیلم مدت زمان زندگی آنها در سه سال دنبال می شودو مشکلاتی که برای انها بوجود آمده و شرایط نظامی که در آن منطقه وجود دارد روایت می شود..وی با بیان اینکه مدت زمان سه سال فیلمبرداری این فیلم طول کشید در خصوص پیش بینی اش از دیده شدن این فیلم در جشواره گفت:تصورم بر این است که این فیلم خوب دیده می شود.
برمهانی در خصوص ارزیابی اش از جشنواره فیلم مقاومت گفت: با توجه به بافت اجرایی که این جشنواره داردو اتفاقاتی که تاکنون در این رخداد بین المللی شاهد بودیم این جشنواره را می توانیم جزو جشنواره های حرفه ای سینمای ایران بنامیم. افرادی که جشنواره را مدیریت می کنند همگی از افراد حرفه ای سینمای ایران هستند. این یعنی نوید یک جشنواره استاندارد در سینمای ایران که قرار است مهر ماه شاهد برگزاری آن باشیم.
وی همچنین در خصوص ابعاد بین المللی این جشنواره گفت:در جریان بخش بین المللی جشنواره نیستم . اما با توجه به اینکه تیم بین المللی جشنواره امسال تغییر کرده و افرادی که در راس کار قرار گرفتند به جنس مقاومت و مفهوم مقاومت نزدیک تر هستند به نظر می آید چه از حیث انتخاب و نوع فیلم ها همچنین داوری ها و مهمان های خارجی در این دوره روند خوبی جشنواره سپری می کند.
کارگردان فیلم «به پشت تابلو نگاه کن» در خصوص ارزیابی اش از سالها ی گذشته این جشنواره گفت:آنچه که از جشنواره پیشین خواندم و شنیدم خوب بود. به نظرم جشنواره دفاع مقدس و مقاومت جشنواره دم دستی که صرفا برگزار شود نیست . در سینمای ایران یک چنین رویدادی طی سالها جریان ساز بوده . تولید برای این جشنواره صورت می گیرد و فیلمسازان گوشه ای از نگاهشان در تولید فیلم هایشان به این رخداد بین المللی است.
وی در خصوص سالانه برگزار شدن این جشنواره گفت:سالانه برگزار شدن جشنواره یک اشکال اساسی دارد و آن اینکه سطح کیفیت فیلم های نازل را در جشنواره گسترش می دهد. به این مفهوم که وقتی از بین دو سال فیلم ها برای جشنواره انتخاب می شوند سطح کیفی ارتقا پیدا می کند. اما وقتی از بین تولیدات سالانه فیلم ها انتخاب می شوند این یعنی افت و نزول سطح کیفی فیلم های جشنواره. از جهت دیگر هم وقتی جشنواره ای سالانه برگزار می شود در صورتی که ردیف بودجه خوبی برای تولید فیلم در حوزه مقاومت جدای از هزینه های جشنواره به خود اختصاص دهد می تواند با ارتقا جشنواره در برگزاری سالانه هم همراه باشد.. به عبارت دیگر می تواند بنگاه تولیدی در کنار دبیر خانه راه اندازی شود. از آنجاییکه ساخت یک چنین فیلم هایی مربوط به مقاومت اسلامی جزو استراتژی و سیاست های خارجی ماست یک چنین مسئله ای می تواند دستمایه ساخت فیلم ها هم قرار بگیرد.
این مستند ساز همچنین در خصوص مشکلات و مصائب فیلم های در ژانر دفاع مقدس گفت: فیلمسازان این ژانر لوکیشن ویژه ندارند . اگر بخواهند تصاویر غیر آرشیوی استفاده کنند یا به شهرک دفاع مقدس می روند یا برای ساخت این نوع فیلم ها مشکل دارند.به هرحال می دانیم موضوع فیلم های مستند مقاومت در دفاع مقدس گسترده شده . برای ساخت یک چنین فیلم هایی در مرحله بازسازی صحنه های جنگ باید لوکیشن وجود داشته باشد . البته به این نکته هم می توان اشاره کرد که به طور کل فیلم های مستند در کشور مان مهجور است و آنقدربه این گونه بها داده نمی شود. چه با لوکیشن چه بی لوکیشن.
برمهانی همچنین در مورد ادای دین سینمای ایران به فیلم های دفاع مقدس انقلاب و مقاومت گفت:در این مسیر بسیار کم شاهد ساخت فیلم بودیم .کار جدی متکی به مدیریت های دولتی صورت نگرفته. هر حرکتی هم بوده از جانب خود فیلمساز بوده و دغدغه تولید را خودش داشته.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]