محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843602289
بایستههای حضور در نشست آتیسازمانملل
واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: بایستههای حضور در نشست آتیسازمانملل
دفاع از استقلال و تمامیت ارضی، نفی نظام سلطه، حمایت از جهان اسلام و پشتیبانی از روند همگرایی در آن، مقابله با سیاستهای تبعیض آمیز رژیم صهیونیستی و . . تشکیل دهنده عناصر اصلی دیپلماسی ایرانی است.
فارس؛ طی روزهای اخیر، دولت ایالات متحده آمریکا، در اقدامی غیر مسالمت آمیز و متجاوزانه، و در آستانه دور جدید مذاکرات هسته ای ایران با پنج به اضافه یک، تحریمهای جدیدی را علیه برخی موسسات ایرانی و غیر ایرانی وضع کرد. قطعا این اقدام آمریکا در راستای سایر سیاستهای یکجانبه و استکباری آن و در تعارض کامل با سیاستهای مسالمت جویانه جهت حل و فصل اختلافات فعلی قرار دارد.
در همین حال، مقام معظم رهبری در دیدارشان با اعضای هیات دولت در تاریخ پنجم شهریور ماه، توصیه هایی داشتند که یکی از آنها این بود که دولت در قبال مسائل منطقه ای و بین المللی دارای موضع گیری صریح و قاطع داشته باشد.
ایشان در این راستا مسائلی مانند موضوع فلسطین، رژیم صهیونیستی، غزه، سوریه، عراق، تکفیریها و دخالتهای آمریکا مورد تاکید قرار دادند و فرمودند که اتخاذ موضعگیری صریح و قاطع در این موارد به نفع نظام جمهوری اسلامی است و منافاتی هم با زبان دیپلماسی و مذاکره ندارد، چرا که موضعگیری صریح و شفاف در خصوص این مسائل شاکله کلی نظام اسلام و عقبه راهبردی نظام را در میان ملتها حفظ خواهد کرد.
حال که در آستانه نشست سالانه سران در مجمع عمومی سازمان ملل متحد هستیم و جناب رئیس جمهور محترم در آن سخنرانی خواهند داشت، قطعا، این موضوع وجود دارد که ایشان چه مطالبی را بگویند و مورد تاکید قرار دهند، چه موضوعاتی را محکم و قاطعانه بگویند و بقیه را نرم و ملایم بازگو کنند.
عده ای با توجه به تجارب دولتهای نهم و دهم و سخنرانیهای رئیس جمهور وقت که گاه باعث خشم کشورهای غربی می شد و به اعتراض جلسه را ترک می کردند، معتقدند رئیس محترم جمهور فعلی خیلی نرم ودیپلماتیک صحبت نمایند تا به تیرج قبای کسی برخورد نکند. اما عده ای دیگر معتقدند به پارادیم نظام بین الملل و خوی استکباری آمریکا لازم است که قاطعانه و صریح و شفاف سخن رانده شود و اگر هم هزینه ای دربر داشت باید به جان خریده شود و به عنوان یک کشور انقلابی از مواضع خود عقب نشینی نکنیم.
این نوشتار به بایسته های سخنان ریاست محترم جمهوری در نشست آتی مجمع عمومی سازمان ملل متحد خواهد پرداخت و نگارنده امیدوار است که با طرح دیدگاه خود، راه را برای بحث و ارائه نظر در این خصوص باز نماید.
اول: مد نظر قرار دادن جایگاه ایران در نظام بین الملل و جهان اسلام
جایگاه دیپلماتیک و ژئو پلیتیک جمهوری اسلامی ایران در دنیای پرآشوب امروز، غیر قابل انکار است. این در حالی است که کشور ما به عنوان یک بازیگر فرهنگی و تمدنی نیز در جهان معاصر سخت مطرح می باشد. فرهنگ شیعی مبانی اختیار، عقلانیت، عدالت و امامت را داراست که باعث میشود ایرانیان در برابر مسائل روز با استفاده از روشهای اجتهادی، مصلحت را وارد مسائل اجتماعی سازند و آرمانهای ذهنی خود را به صورت غیرخشونتآمیز حمایت قاطع از فلسطین و محو رژیم صهیونیستی و طرد نیروهای خارجی از منطقه، دو محور گفتمانی جدیدی است که پس از انقلاب، گفتمان جمهوری اسلامی ایران آن را به وجود آورد
دنبال کنند.
بعد از رخداد یازدهم سپتامبر و حمله کشورهای غربی به خاورمیانه و به خصوص در دهه اول قرن بیست و یکم با فروپاشی کشورهای مستبد و وابسته عربی، عنصر شیعی منطقه در حال پررنگتر شدن میباشد. ایران به طور ویژه در کشورهای عراق، سوریه، لبنان و گروههای مقاومتی چون حماس و حزبالله دارای پتانسیل الگوسازی است.
قدرت اسلام سیاسی نیز باعث شده است تا ایران به شکل قدرتمندی در منطقه بازیگری کند. ایران با استفاده از مبانی اندیشههای اسلامی، حکومت و نظام سیاسی بنا کرده است. کشورهای اسلامی یا در جنگهای قبیلهای به سر میبرند، یا به دست نیروهای سکولار نظامی و مستبدان قبیلهای اداره میشوند، یا دارای نیروهای بنیادگرایی میباشند که اندیشه جهادی و آرمانهای متکثر بدون مصلحت آنها قابلیت اجرا شدن ندارد.
رخدادهای لیبی همین امروز یکی از شواهد ادعای ماست که چگونه پس از فروپاشی نظام قذافی، اکنون این کشور دچار درگیریهای فرقه ای و قومی شده است و تاب و توان آن را گرفته است. عراق کنونی نیز نتوانسته است پس از فروپاشی نظام بعث، تجربه خوبی از یک کشور یکپارچه باشد و مرتب دچار آشوبهای متفاوت سیاسی و فرقه ای و قومی می شود که نیروهای خارجی نیز به نوعی آتش بیار معرکه می باشند.
از طرف دیگر، افغانستان نیز در آتش تفرقه و برخوردهای قومی و مذهبی می سوزد و باز مداخله گری نیروهای خارجی، به ویژه آمریکایی ها نتوانسته ثبات و آرامش را به کشور به ارمغان بیاورد.
تنها ایران است که با تجربه اسلام سیاسی توانسته که نظام سیاسی را تامین کند و امنیت و ثبات را برای کشور متجلی سازد. گروههای جهادی و تبلیغی در جهان اسلام از دیوبندیها تا جماعت تبلیغ، اخوان المسلمین و حتی القاعده هیچ یک نتوانستند تعادلی میان خواستههای خود و نیروهای داخلی و خارجی کشورهای اسلامی به دست آورند و اغلب با افراطی گری و استراتژیهای خشونت آمیز، مسلمان را دچار برچسبهای تروریستی کردهاند، که امروزه گروه تکفیری داعش نمونه بارز این گروه های تروریستی می باشد.
جمهوری اسلامی ایران، شیوههای عدالت، شورا، بیعت، مصلحت، اجتهاد و... را در قالب مردمسالاری دینی و سبک جمهوری پیاده کرده است و اسلام سیاسی را با استفاده از نهادهای رهبری، تشخیص مصلحت، مجلس، شورای نگهبان و... فعلیت بخشیده است. اکنون ایران به لحاظ داشتن شبکههای اجتماعی مدنی، مذهبی و مقاومتی در قالب گروههای غیردولتی، بسیج، سپاه و شبکههای مساجد و سیستمهای سیاستگزاری شرعی و عرفی، الگوی نمونه را ایجاد کرده است که در علم سیاست جهانی نیز قابل طرح و ارایه میباشد. به این ترتیب این ایران است که در منطقه آشوب زده خاورمیانه به شکل مستقل و بدون وابستگی به قدرتهای بزرگ، با ثبات و امنیت و حتی با قدرت دوران را سپری می کند.
دوم: درک جایگاه هویتی انقلاب اسلامی ایران
با گذشت بیش از سه دهه از پیروزی انقلاب اسلامی، اکنون ایران به عنوان بازیگر هویتی مطرح در منطقه خاورمیانه، از شرق مدیترانه تا خلیج فارس نقش آفرینی می کند. ایران به عنوان بزرگترین دولت مبتنی بر نظام دینی، رهبری شیعیان جهان را بر عهده دارد که نفوذ آن در حزب الله لبنان، عراق، سوریه و فلسطین از نمونه های بارز قلمداد می شود. ایران از لحاظ اقتصادی از منابع غنی نفت و گاز برخوردار است و در همین حال پرجمعیت ترین کشور منطقه و دارای زیربنای صنعتی به حساب می آید.
علاوه بر این، پارامترهای قدرتی با سرنگونی رژیم بعث و طالبان در عراق و افغانستان نفوذ و حضور هویتی ایران، به طور چشمگیری ایران با پافشاری و حمایتی که در مقابل نظام ناعادلانه جهانی داشته و به واسطه پایمردی و مساعی جمیله که در حمایت از جنبشهای آزادیبخش از خود بروز داده است، توانسته که سرمایه اجتماعی مقبولی را برای خود در عرصه نظام بین الملل به ویژه در میان کشورهای جنوب و تعداد زیادی از کشورهای اسلامی فراهم آورد
قابل مشاهده است. باید به این نکته کلیدی دقت داشته باشیم که حضور و نفوذ سیاسی و نظامی آمریکا در این کشورها، دیر یا زود، پایان خواهد پذیرفت، اما این ایران است که همواره به عنوان همسایه استراتژیک و دارای هویت مستقل، در این کشورها در منطقه باقی خواهد ماند.
در همین حال باید توجه داشته باشیم که انقلاب اسلامی ایران نیز ماهیت سیاست خارجی این کشور را دچار تغییر بنیادین ساخته و وجهه ایران را در میان مردم مسلمان منطقه و جهان اسلام ارتقاء داده است. برای همین است که مقام معظم رهبری می فرمایند، موضعگیری صریح و شفاف در خصوص مسائل منطقه، شاکله کلی نظام اسلام و عقبه راهبردی نظام را در میان ملتها حفظ خواهد کرد.
جایگاه ایران در زمینه نقش آفرینی در حل مسائل جهان اسلام، پس از پیروزی انقلاب اسلامی ارتقا یافته است، این نقش آفرینی باید در دولت یازدهم تقویت شود. ایران در عین تلاش برای ارتقای جایگاه خود، می تواند موقعیت جهان اسلام را نیز تقویت کند و این امر از طریق نشان دادن چهره واقعی اسلام ناب محمدی (ص) امکان پذیر است که با تصویر ارایه شده توسط اسلام سلفی و طالبانی و داعش بسیار متفاوت است.
ایران اسلامی با پافشاری و حمایتی که در مقابل نظام ناعادلانه جهانی داشته و به واسطه پایمردی و مساعی جمیله که در حمایت از جنبشهای آزادیبخش از خود بروز داده است، توانسته که سرمایه اجتماعی مقبولی را برای خود در عرصه نظام بین الملل به ویژه در میان کشورهای جنوب و تعداد زیادی از کشورهای اسلامی فراهم آورد که از نمونه های بارز آن حمایت از فلسطین و جنبش حزب الله لبنان است.
اما همین فعالیت ایران علیه نظم مستقر در سیاست بین الملل، باعث شد تا عمده کشورهای غربی، به ویژه ایالات متحده آمریکا راه را برای ایجاد تبلیغات منفی علیه ایران فراهم نمایند.
سوم: گفتمان مقاومت و مذاکره
همان طوری که مقام معظم رهبری اشاره کرده اند، بیان صریح مواضع جمهوری اسلامی ایران و مذاکره منافاتی ندارد، در سخنان آتی مجمع هم این نکته را باید آویزه گوش قرار داد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، این گفتمان کمکم نشان هها و مفاهیم خود را در یک دورهی منازعهی سخت گفتمانی و در رویارویی با گفتمانهای رقیب، تثبیت کرد و به یک منظومهی مشخص معنایی دست یافت.
در این دوره، این گفتمان کوشیده است تا زنجیرهی همعرضی خود را در برابر فرهنگ و تمدن غربی و همهی گفتمانهای سکولار سامان دهد و به ویژه به مبارزه با آمریکا و رژیم صهیونیستی بهعنوان مهمترین نمادهای کفر و استکبار اصرار ورزد.
حمایت قاطع از جنبش فلسطین و محو رژیم صهیونیستی و طرد نیروهای خارجی از منطقه، دو محور گفتمانی جدیدی است که پس از انقلاب، گفتمان جمهوری اسلامی ایران آن را به وجود آورد. تحول بهوجودآمده در این گفتمان، بیش از هر چیزی دارای شاخصههای فرهنگی و دینی است که به این ترتیب میتوان تحول فرهنگی و دینی در سیاست خارجی را مهمترین ویژگی گفتمان ایرانی در منطقهی خاورمیانه پس از انقلاب دانست.
گفتمان مقاومت یکی از گفتمانهایی بود که در عرصهی سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، به رهبری حضرت امام (ره) به وجود آمد. ترجمان اصلی این گفتمان، هم در روند انقلاب اسلامی ایران و هم در طول هشت سال دفاع مقدس، مشهود بود؛ امری که بهتدریج در منطقهی خاورمیانه و سپس در همهی جهان اسلام ترویج پیدا کرد که از نمونههای آن میتوان به حزبالله لبنان و جنبش مقاومت در فلسطین اشاره کرد.
اندیشهی مقاومت، یک اندیشهی تهاجمی نیست. در این گفتمان، عمدتاً بحث و تأکید بر روی دفاع است. در این گفتمان، اگرچه ساختارهای نظام بینالملل ناعادلانه تلقی میشوند، اما اصراری بر سرنگونی آن وجود ندارد.
به این ترتیب، در کنار گفتمان مقاومت، مذاکره نیز پذیرفتنی است و اعمال خشونت تنها زمانی است که دشمنان دست به خشونت بزنند. در این صورت، باید توانایی و قدرت لازم برای مواجهه با آنان وجود داشته باشد. زبان دیپلماتیک نفی نمیگردد و راهکارهای دیپلماتیک برای پیشبرد اهداف مورد استفاده قرار میگیرد.
چهارم: سیاست مداخله جویانه دولت ایالات متحده آمریکا
دولت آمریکا، پس از جنگ دوم جهانی، در ایران اسلامی با هویت مستقل ملی و اسلامی خود اکنون علیرغم شانتاژهای دشمنان، معتدلترین و فعالترین بازیگر در میان کشورهای اسلامی به طور اخص و کشورهای در حال توسع به طور اعم شناخته می شود
بسیاری از رخدادهای بین المللی، خوی تجاوزکارانه و مداخله جویانه غیر مردمی خود را نشان داده است. یکی از آنها، استفاده ابزاری از شورای امنیت سازمان ملل متحد و حمایت کورکورانه از رژیم صهیونیستی اسرائیل می باشد. بارها و بارها آمریکا نگذاشته که پرونده محکومیت این رژیم اشغالگر در شورای امنیت حتی مطرح شود.
ایران اسلامی با هویت مستقل ملی و اسلامی خود اکنون علیرغم شانتاژهای دشمنان، معتدلترین و فعالترین بازیگر در میان کشورهای اسلامی به طور اخص و کشورهای در حال توسع به طور اعم شناخته می شود.
نمونه اخیر آن نیز در نسل کشی و قتل عام غزه اتفاق افتاد که جلوی چشم میلیونها بیننده، این قتل عام فجیع شکل گرفت ولی هرگز آمریکا اجازه نداد که این جنایتها به طور رسمی در شورای امنیت حتی با صدور یک بیانیه محکوم شود.
در ایران خودمان نیز، ما رگه های اصلی این خوی مداخله جویانه آمریکا را از کودتای بیست و هشت مرداد سی و دو تاکنون شاهد هستیم. آمریکا هرگز حاضر نشده است ماهیت انقلاب اسلامی ایران و تغییر رژیم توسط مردم را بپذیرد. از کودتای نوژه تا پذیرش شاه به آمریکا، تا تحریک عراق به صدام، تا تحریمهای یکجانبه علیه ایران، همه و همه شاهد این مدعاست و این امری است که مقام معظم رهبری در دیدار اخیر خودشان با ریاست محترم جمهوری و هیات دولت تاکید داشته اند که باید در مقابل این خوی مداخله جویانه آمریکا موضع گیری آشکاری داشت.
جمع بندی
قطعا سخنان ریاست جمهوری در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد نیازمند اجتناب از شعارزدگی، افراطی گری و حاشیه سازی است. زبان دیپلماتیک باید که محیط روابط بین الملل را مورد شناسایی قرار دهد و به سمت ایجاد جوی مثبت در نظام بین الملل حرکت کند و از هر گونه ادبیات غیر پروتکلی و عاری از عرف و نزاکت دیپلماتیک اجتناب نماید و در عین حال به سمت زبان دیپلماتیک پروتکلی و میانه رو و مدبرانه و خردمندانه حرکت نماید. در غیر این صورت، هر گونه زبان غیر دیپلماتیک، مبتنی بر شعارگرایی، تخیل گرایی، و غیر منطقی آسیبی جدی بر منزلت و جایگاه قدرت اجتماعی ایران وارد خواهد کرد.
در عین حال، سیاست های کلی نظام مبتنی بر آرمانهای انقلاب اسلامی و سیاست های کلی کشور ناشی از سند چشم انداز بیست ساله، اصول بنیادین سیاست خارجی ایران مانند حفظ استقلال و تمامیت ارضی، نفی نظام سلطه، حمایت از جهان اسلام و پشتیبانی از روند همگرایی در آن، مقابله با سیاستهای تبعیض آمیز رژیم صهیونیستی، پشتیبانی از آرمان فلسطین و حزب الله لبنان و تاکید بر ارتقای فنآوری صلح آمیز هسته ای، تشکیل دهنده عناصر اصلی دیپلماسی ایرانی است.
رئیس جمهور محترم نباید فراموش کنند که نماینده رسمی نظام جمهوری اسلامی ایران با همه عناصر هویتی و انقلابی آن هستند. اقدامات هویتی ایران در نظام بین الملل برای ما دستاوردهای زیادی در جهان اسلام و در جمع کشورهای جنوب داشته است بنابراین در عین رعایت نزاکت دیپلماتیک، نباید ماهیت مقاومت و هویت ساز جمهوری اسلامی نادیده گرفته شود.
همان طوری که مقام معظم رهبری اشاره کرده اند، بین زبان مقاومت و زبان مذاکره تناقضی وجود ندارد. ما باید از تریبون سازمان ملل متحد برای طرح ایده های استفاده کنیم و دیدگاههای جمهوری اسلامی ایران را در قبال تحولات نظام آشوب زده بین المللی تبیین کنیم.
ما باید با اقتدار از دستاوردهای اتمی ایران دفاع کنیم و با تکیه بر اقتصاد مقاومتی، تحریمها را کم اثر سازیم. باید بدانیم که آمریکا از سیاست مداخله جویانه خود دست نخواهد کشید. ولی این را هم باید به آنها تفهیم کنیم که ما هم در راستای حفظ عناصر هویتی کوتاه نخواهیم آمد و مقتدرانه و مدبرانه دستاوردهای خود را که هزینه های زیادی برای آن پرداخت کرده ایم، حفظ خواهیم نمود.
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]
صفحات پیشنهادی
برگزاری نشست خبری مشترک با زیباری/ در عراق حضور نظامی نداریم
سیاسی سیاست خارجی گزارش خبرنگار مهر از عراق 7 برگزاری نشست خبری مشترک با زیباری در عراق حضور نظامی نداریم وزیر امور خارجه کشورمان با تکذیب حضور نیروهای ایرانی در عراق تاکید کرد عراقیها توان دفاع از خود را دارند از این رو نیازی به ایران برای دفاع از خود ندارند به گزابا حضور اصحاب رسانه و خبرنگاران نشست هماهنگی سفر رئیس جمهور به اردبیل برگزار شد /رفتارهای گزینشی در پوشش اخبار
با حضور اصحاب رسانه و خبرنگاراننشست هماهنگی سفر رئیس جمهور به اردبیل برگزار شد رفتارهای گزینشی در پوشش اخبار سفر رئیس جمهورجلسه هماهنگی سفر رئیس جمهور به اردبیل با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه در اردبیل برگزار شد به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل در این جلسه هماهنگی پیش از ظهربرگزاری سیزدهمین نشست داستانی خط انار با حضور داوود امیریان
استانها جنوب اصفهان سیدین نیا خبر داد برگزاری سیزدهمین نشست داستانی خط انار با حضور داوود امیریان اصفهان – خبرگزاری مهر مدیر حوزه هنری اصفهان گفت سیزدهمین جلسه نشست داستانی خط انار با حضور داوود امیریان در خانه هنرمندان اصفهان برگزار خواهد شد سید مهدی سیدین نیا در گفتگوترابیان: نشست کمیته بازاریابی به زودی برای حضور در استرالیا برگزار میشود
ترابیان نشست کمیته بازاریابی به زودی برای حضور در استرالیا برگزار میشوددبیر کمیته بازاریابی فدراسیون فوتبال اعلام کرد که به زودی نشستی را با حضور اعضای کنسرسیوم و فدراسیون فوتبال برای حضور در رقابتهای جام ملتهای آسیا برگزار خواهیم کرد به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدبا حضور جمعی از اکرانکنندگان مردمی جشنواره عمار صورت مِگیرد بررسی «سربازان بینالملل» و «سینم
با حضور جمعی از اکرانکنندگان مردمی جشنواره عمار صورت مِگیردبررسی سربازان بینالملل و سینمای 99 درصدی در نشست فیمسازان جوان سینمای انقلابسربازان بینالملل و سینمای 99 درصدی با حضور جمعی از اکرانکنندگان مردمی جشنواره عمار در نشست فیمسازان جوان سینمای انقلاب اکران و بررسی میشودبا حضور مردم و مسئولان بازنشستگان دولت در شهرستان جم تجلیل شدند
با حضور مردم و مسئولانبازنشستگان دولت در شهرستان جم تجلیل شدنددر آیینی با حضور مردم و مسئولان بازنشستگان دولت در شهرستان جم تجلیل شدند به گزارش خبرگزاری فارس از جم فرماندار شهرستان جم ظهر امروز در آیین تجلیل از بازنشستگان دولت در شهرستان جم اظهار داشت جم دارای ظرفیتهای بسیاردر حال بروزرسانی/با حضور رسانههای داخلی و خارجی نشست خبری روحانی با خبرنگاران آغاز شد
در حال بروزرسانی با حضور رسانههای داخلی و خارجینشست خبری روحانی با خبرنگاران آغاز شدنشست خبری رئیسجمهور با رسانههای داخلی و خارجی همزمان با آغاز دومین سالگرد فعالیت دولت آغاز شد به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس نشست خبری رئیسجمهور با رسانههای داخلی خارجی همزمان بابا حضور رئیس انجمن بهرهوری ایران نشست علمی «بهرهوری و بهبود فضای کسب و کار» در قزوین برگزار شد
با حضور رئیس انجمن بهرهوری ایراننشست علمی بهرهوری و بهبود فضای کسب و کار در قزوین برگزار شدنشست علمی بهرهوری و بهبود فضای کسب و کار با حضور رئیس انجمن بهرهوری ایران در قزوین برگزار شد به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین نشست علمی بهرهوری و بهبود فضای کسب و کار با حضور حسین حبرای آمادگی حضور در بازیهای پاراآسیایی اینچئون اردوی تیم ملی والیبال نشسته از فردا آغاز میشود
برای آمادگی حضور در بازیهای پاراآسیایی اینچئوناردوی تیم ملی والیبال نشسته از فردا آغاز میشوداردوی تیم ملی والیبال نشسته برای آمادگی حضور در بازیهای پاراآسیایی اینچئون از فردا در تبریز آغاز میشود به گزارش خبرگزاری فارس ششمین اردوی آمادگی تیم ملی والیبال نشسته برای آمادگی حضوبا حضور تحلیلگر برجسته تاریخ اسلام برگزار میشود نشست تخصصی ویژه امام صادق(ع) در دانشگاه مازندران
با حضور تحلیلگر برجسته تاریخ اسلام برگزار میشودنشست تخصصی ویژه امام صادق ع در دانشگاه مازندرانرئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه مازندران گفت نخستین نشست علمی تخصصی ویژه مراسم شهادت امام جعفر صادق ع با حضور تحلیلگر برجسته تاریخ اسلام در دانشگاه مازندران برگزار میشوعلی ترابی در نشست خبری هشتمین جشنواره موسیقی جوان سیاستگذاران موسیقی به آمارهای جشنواره توجه کنند/ حضور 1026
علی ترابی در نشست خبری هشتمین جشنواره موسیقی جوانسیاستگذاران موسیقی به آمارهای جشنواره توجه کنند حضور 1026 اثر در جشنواره موسیقی جوانمدیر انجمن موسیقی گفت آمارهای جشنواره باید بیشتر از خود جشنواره مورد توجه سیاستگذاران موسیقی قرار گیرد چرا که آمارهای جشنواره نشان دهنده نقاطبا حضور سردار نقدی نشست مشترک مدیران حوزه علمیه و بسیج طلاب سراسر کشور در مشهد برگزار میشود
با حضور سردار نقدینشست مشترک مدیران حوزه علمیه و بسیج طلاب سراسر کشور در مشهد برگزار میشودرئیس سازمان بسیج طلاب و روحانیون کشور از برگزاری نشست مشترک مدیران حوزه علمیه مسئولان نمایندگی ولی فقیه و مسئولان بسیج طلاب سراسر کشور با حضور آیت الله بوشهری حجت الاسلام سعیدی و سردار نقمشروح دومین نشست فصلی رؤسا و مدیران پلیس راهور احمدی مقدم:افزایش ۵۰ درصدی ترافیک در ابتدای مهرماه/مومنی: حضور
مشروح دومین نشست فصلی رؤسا و مدیران پلیس راهوراحمدی مقدم افزایش ۵۰ درصدی ترافیک در ابتدای مهرماه مومنی حضور ۲۴ ساعته پلیس در برخی از جادههاسردار اسماعیل احمدیمقدم فرمانده نیروی انتظامی و سردار اسکندر مومنی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور امروز در دومین نشست فصلی رؤسا و مدیرابرای آمادگی حضور در بازیهای پاراآسیایی اینچئون صورت گرفت حضور بانوی اصفهانی در تیم ملی والیبال نشسته
برای آمادگی حضور در بازیهای پاراآسیایی اینچئون صورت گرفتحضور بانوی اصفهانی در تیم ملی والیبال نشستهزینب ملکی از اصفهان برای آمادگی حضور در بازیهای پاراآسیایی اینچئون به چهارمین مرحله اردوی آمادگی تیم ملی والیبال نشسته بانوان دعوت شد به گزارش خبرگزاری فارس زینب ملکی از اصفهانبا حضور مسئولان صورت گرفت برگزاری نخستین نشست شورای فرهنگی معاونت درمان در خوزستان
با حضور مسئولان صورت گرفتبرگزاری نخستین نشست شورای فرهنگی معاونت درمان در خوزستاننخستین نشست شورای فرهنگی معاونت درمان با حضور جمعی از مسئولان مرتبط در حوزه معاونت درمان برگزار شد به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز ظهر امروز نخستین نشست شورای فرهنگی معاونت درمان با حضور قائم مقامنشست خبرنگاران دفاع مقدس با حضور براتی
نشست خبرنگاران دفاع مقدس با حضور براتینشست خبرنگاران دفاع مقدس عصر دیروز با حضور آقای براتی معاون شهید بروجردی در جنگ تحمیلی در خبرگزاری فارس برگزار شد عکس علی خارا1393 06 04 - 14 24 دریافت کل گزارش تصویریبا حضور معاون سلامت، اصلاح و تربیت زندانهای قزوین نشست تخصصی توسعه و ترویج فرهنگ نماز برگزار شد
با حضور معاون سلامت اصلاح و تربیت زندانهای قزویننشست تخصصی توسعه و ترویج فرهنگ نماز برگزار شدنشست تخصصی توسعه و ترویج فرهنگ نماز با حضور معاون سلامت اصلاح و تربیت زندانهای استان قزوین برگزار شد به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین ظهر امروز نشست تخصصی توسعه و ترویج فرهنگ نماز با-
سیاسی
پربازدیدترینها