تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از مرد يا زن مسلمانى غيبت كند، خداوند تا چهل شبانه روز نماز و روزه او را نپذ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834677266




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جانشین اشتون و مواضع آتی اتحادیه اروپا به روایت رسانه‌های غربی / موضع موگرینی در قبال توافق جامع هسته ای چیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: باشگاه خبرنگاران گزارش می‌دهد
جانشین "اشتون" و مواضع آتی "اتحادیه اروپا" به روایت رسانه‌های غربی / موضع موگرینی در قبال توافق جامع هسته ای چیست؟
درست از روز شنبه که متصدیان جدیدِ دو مقام کلیدی بروکسل معرفی شدند، مباحثی نیز در حوزه‌های دیگر مانند تحریم علیه روسیه و مذاکرات هسته ای ایران با 5+1 مطرح شد
در این گزارش سرویس بین‌الملل باشگاه خبرنگاران ضمن آشنایی کامل با چهره‌های جدید اتحادیه اروپا، موافقان و مخالفان هر یک از آن‌ها، پیش‌بینی تصمیمات بروکسل در چند سال آینده را نسبت به دو موضوع مهم جهانی بخوانید.


*** معرفی چهره‌های جدید قاره سبز


بعد از کش و قوس‌های فراوان بالاخره روز شنبه 30 اوت 2014 تکلیف اصلی‌ترین پست‌های مدیریتی در اتحادیه اروپا روشن شد و نام آنان رسماً اعلام گردید.


• "دونالد توسک" (Donald Tusk) نخست‌وزیر ۵۷ ساله و محافظه‌کار لهستان به عنوان رئیس شورای اتحادیه جانشین "هرمان فون رامپوی" شد.


• " فدریکا موگرینی" (Federica Mogherini) وزیر خارجه ۴۱ ساله و سوسیال دموکرات ایتالیا به عنوان مسئول سیاست خارجی اتحادیه جانشین "کاترین اشتون" شد.







مسئول جدید سیاست خارجی اتحادیه اروپا در اولین سخنرانی خود پس از اعلام رسمی جانشینی اشتون گفت: می‌دانم کار پرچالشی خواهم داشت و می‌خواهم تمام انرژی خود را در جهت منافع همۀ کشورها و شهروندان عضو اتحادیه اروپا بکار گیرم.


توسک و موگرینی پست‌های خود را برای ۵ سال از ابتدای اکتبر ۲۰۱۴ تحویل می‌‌گیرند.


به گزارش روزنامه بیلد، انتخاب دو رئیس با سوگیری‌های سیاسی راست و چپ (گرایشات شرق و غرب) و از هر دو جنس (زن و مرد) نشان می‌دهد که پارلمان اروپا سعی کرده در تصمیم‌گیری‌هایش علایق گروه‌های گوناگون را مدّنظر قرار دهد. توسک، محافظه‌کار، معتمد مرکل صدراعظم آلمان و موگرینی سوسیال دموکرات است.


انتخاب سایر رؤسای کمیسیون‌ها هنوز مشخص نیست ولی به نظر می‌رسد دشوارترین مسئله، چینش متوازن زنان و مردان در بین اعضای کمیسیون‌ها و همچنین هماهنگی این افراد با "ژان کلود یونکر" باشد.


فرانسه انتظار دارد وزیر دارایی سابق این کشور "پیئر موسکویچی" را در سمت مهم کمیسیون ارز اتحادیه ببیند. برلین با این پیشنهاد مخالف است. مرکل مجدداً "گونتر اوتینگر" رئیس فعلی کمیسیون انرژی اتحادیه را پیشنهاد کرده است.


*** مدافعان، مخالفان و رقبا


خبرگزاری بیلد آلمان می‌نویسد: نزدیک به شش هفته از نخستین تلاش‌ها برای انتخاب این دو نفر می‌گذرد که غالب آن‌ها به شکست انجامیده بود. به ویژه آنکه شدت گرفتن بحران در اوکراین، باعث شد اعضای پارلمان اروپا در یک ماه گذشته تا پاسی از شب را به گفتگو پیرامون اوکراین بپردازند و دیگر وقتی برای رایزنی تصدی این دو پست باقی نماند.







توسک در سمت جدیدش مسئول آماده‌سازی محتوای نشست‌ها و هدایت جلسات اتحادیه اروپاست. بیش از همه، مرکل و دیوید کامرون نخست وزیر محافظه‌کار انگلیس از وی حمایت کرده‌اند. جدی‌ترین رقیب وی برای تصدی این مقام "هله تورنینگ اشمیت" دانمارکی بود.


ضعف توسک در زبان انگلیسی و بی‌تجربگی موگرینی، بیشترین انتقادات اعضای اتحادیه نسبت به این انتخاب را شامل می‌شوند. حتی برخی از کارشناسان می گویند فردی که تا چند ماه پیش در بین بسیاری از مردم کشور خودش ایتالیا ناشناخته بود، چطور می‌تواند بر رأس اتحادیه اروپا بایستد؟ گفتنی است موگرینی تازه از فوریه امسال وزیر خارجه ایتالیا شده بود.


جمعی دیگر از کشورها مانند لتونی، لیتوانی، استونی و لهستان با انتخاب موگرینی مخالف و دلایل مخالفت خود را عدم مواضع سخت ایتالیا در مورد بحران اوکراین، همنوایی در قبال روسیه و دعوت از پوتین برای سفر به رم ارزیابی کردند.


از طرف دیگر به نوشته خبرگزاری اشپیگل در روز شنبه 30 اوت، توسک و موگرینی بهترین زوجی بودند که پارلمان اروپا می‌توانست انتخاب کند.







*** بررسی مواضع اصلی


درست از روز شنبه که متصدیان جدیدِ این دو مقام در بروکسل معرفی شدند، مباحثی نیز در حوزه‌های دیگر مطرح شد که مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از:


• روسیه و جدال شرق-غرب به بهانه اوکراین


توسک نخستین نماینده‌ای از کشورهای عضو اتحادیه است که متعلق به شرق قاره است و یکی از پست‌های کلیدی را تصاحب می‌کند. چنانچه گفته شد عده‌ای از سیاستمداران، مورگینی را فردی متمایل به روسیه می‌دانند. وی حتی‌الإمکان در کاهش تنش‌های موجود میان غرب و روسیه خواهد کوشید و این در حالی است که تحریم اقتصادی روسیه با ادعای تهاجم به خاک اوکراین، موضوع داغ بروکسل‌نشین‌هاست.


برخی از سران کشورهای اروپایی مانند فرانسه و لهستان از حامیان سرسخت حمایت نظامی اوکراین علیه روسیه هستند و با هوچی‌گری در جنگ رسانه‌ای، روسیه را کشوری به دنبال تغییر نقشه جهان معرفی می‌کنند!







باید منتظر ماند و دید که آیا ریاست  اتحادیه اروپا می‌تواند چاره‌ای برای رابطه مخدوش اروپا-روسیه بیندیشد یا اینکه کلاف اختلاف‌نظرها میان 28 عضو اتحادیه را بیش از این درهم خواهد پیچید.







• پرونده هسته‌ای ایران و بهبود مناسبات دوجانبه اتحادیه اروپا با کشورمان


اگرچه مأموریت اشتون تا اکتبر به پایان می‌رسد، اما خبرهای رسیده حاکیست که وی همچنان در مذاکرات هسته‌ای ایران با 5+1 حضور خواهد داشت. البته این یک تصمیم منطقی به نظر می‌رسد چون اشتون از سال 2009 تاکنون علی‌رغم تغییر دولت‌ها و هیئت‌های مذاکره‌کننده ایرانی، همواره به نمایندگی از طرف غربی هدایت‌کننده مذاکرات بوده و در این مدت تجربه کافی اندوخته است.







اشتون در حال حاضر می‌تواند با ایفای یک نقش اثرگذار در مذاکراتی که پیش رو داریم (18 الی 27 شهریور- حاشیه اجلاس نیویورک) دستیابی غرب به توافق جامع هسته‌ای با ایران را ممکن سازد. در غیر این صورت این پرونده کهنه را به دست موگرینی سپرده و صحنه را با دست خالی ترک خواهد کرد.


موگرینی نسبت به دستیابی به یک توافق هسته‌ای دائم با ایران خوش‌بین است و بر پایبندی تهران به قوانین بین‌المللی تأکید دارد. علاوه بر این، نقش‌آفرینی جمهوری اسلامی ایران و دیگر بازیگران منطقه را در حل معضل تروریسم منطقه‌ای خاورمیانه بسیار پراهمیت می‌بیند.


گزارش از طاهری


منابع:


http://www.bild.de/politik/ausland/europaeische-union/weitere-eu-spitzenpositionen-besetzt-37471984.bild.html
http://www.bild.de/politik/ausland/wladimir-putin/putin-will-neuen-staat-novorossia-37481214.bild.html
http://www.spiegel.de/politik/ausland/donald-tusk-und-federica-mogherini-fuehren-die-europaeische-union-a-989031.html


انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۰:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن