تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):رجب نام نهرى است در بهشت از شير سفيدتر و از عسل شيرين‏تر هركس يك روز از ماه رجب ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828177580




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نرخ سود سپرده و تسهیلات تجدیدنظر می‌شود/ ۴ محور تحول در نظام بانکی کشور


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: وزیر اقتصاد و امور دارایی
نرخ سود سپرده و تسهیلات تجدیدنظر می‌شود/ ۴ محور تحول در نظام بانکی کشور
طیب نیا گفت: امیدواریم نرخ تورم تا پایان سال به زیر ۲۰ درصد کاهش یابد تا شرایط را برای تجدیدنظر در نرخ سود سپرده و تسهیلات ایجاد کند تا فشار به بخش‌های تولید کاهش یابد.
 به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، علی طیب نیا وزیر اقتصاد و امور دارایی امروز در بیست و پنجمین همایش بانکداری اسلامی با بیان اینکه در حال حاضر تحول در نظام بانکی کشور به یک مطالبه عمومی و ضرورت انکارناپذیر و موضع مورد توافق همگانی تبدیل شده است، اظهار داشت: یک مولفه‌ای که باعث ورود این توافق عمومی شده، تحولات گسترده‌ای است که وضعیت بانکداری در سطح جهان با آن مواجه شده است.  
 
وی افزود: امروزه بانک‌ها خدماتی گسترده‌تر را با ابزار نوین و جدید ارائه می‌کنند و همین فعالیت کارآمد نظام بانکی موجب شده در مقایسه با گذشته هزینه‌های مبادله‌ای در دنیا کاهش یافته و زمینه برای رشد و توسعه بیشتر فراهم شود، چرا که توسعه نظام مالی و بانکی زمینه ساز توسعه هرچه بیشتر اقتصاد کشور‌ها می‌شود.  
 
طیب نیا به مولفه دیگر در این خصوص اشاره کرد و گفت: نظام بانکی باید در خدمت بخش مولد کشور قرار گیرد و با پشتیبانی از این بخش و حذف ربا و کارایی بیشتر در تجهیز و تخصیص منابع و افزایش ثبات و ایجاد پایداری در نظام اقتصادی کشور را موجب شود.  
 
وزیر اقتصاد با تاکید بر اینکه شبکه بانکی باید به رشد و توسعه هرچه بیشتر کشور کمک شایان توجهی کند افزود: امروزه برای تحول در نظام بانکی کشور عزم ملی شکل گرفته و تحول در نظام بانکی خواست مقام معظم رهبری، دولت، کارآفرینان، مردم و مدیران شبکه بانکی شده است.  
 
وی با اشاره به اینکه سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی تحول در نظام بانکی را تکلیف کرده است، گفت: تحول در نظام بانکی یک الزام برای آسیب ناپذیر کردن اقتصاد کشور است و این سیاست‌ها تامین شرایط و فعال سازی کلیه امکانات، منابع مالی و سرمایه‌های انسانی کشور را به منظور توسعه کارآفرینی درخواست می‌کند.  
 
وی به ابلاغ و تقویت همه جانبه نظام مالی کشور با هدف پاسخگویی به نیازهای اقتصاد مالی و ایجاد ثبات اشاره کرد و گفت: وظیفه بخش‌های مالی کشور ایجاد ثبات در اقتصاد کلان و تقویت توان تولید کشور است.  
 
* نظام بانکی کشور با بانکداری اسلامی فاصله معناداری دارد
 
وزیر اقتصاد با بیان اینکه وضعیت کنونی نظام بانکی کشور با صنعت بانکداری دنیا تناسب چندانی ندارد، تصریح کرد: نظام بانکی کشور با نیازهای رو به رشد سیاستگذاران و بخش‌های مولد کشور تناسب ندارد و البته با بانکداری اسلامی نیز فاصله معناداری دارد و شکل آن طبق خواست مراجع دینی کشور نیست.  
 
وی افزود: دولت مصمم است به این مطالبه عمومی متناسب با مقتضیات منابع ملی پاسخ درخور توجهی دهد و دولت رسیدگی به نظام بانکی را به عنوان اقدام راهبردی دارای اولویت در برنامه راهبردی خود قرار داده و طرح تحول نظام بانکی را تهیه و تکمیل و پس از تصویب به مرحله اجرا درخواهد آورد.  
 
طیب نیا با تاکید بر اینکه بانکداری اسلامی باید مبنای اصلی در برنامه تحول نظام بانکی باشد، اظهار داشت: تحول آن با رویکرد بانکداری اسلامی بخشی از نگاه سیستمی دولت و وزارت اقتصاد نسبت به بازاریابی و کارآمد کردن بازارهای کشور است که البته در دستور کار قرار گرفته است.  
 
* ۴ محور تحول در نظام بانکی کشور
 
وی در ادامه با بیان اینکه تحول در نظام بانکی حول ۴ محور باید انجام شود گفت: اقدام اول تحول در ارکان نظام پولی کشور است، چرا که سیستم پولی باید بتواند به نحو موثرتری بر عملکرد بازار پول نظارت داشته باشد و نقش آن را در سیاست‌های پولی تقویت کند.  
 
وی افزود: اثربخشی سیاست‌های بانک مرکزی باید ارتقاء یابد و متناسب با سیاست‌های کشور از استقلال کافی در سیاست گذاری و نظارت برخوردار باشد.  
 
وزیر اقتصاد ادامه داد: البته در کنار داشتن استقلال بانک مرکزی باید مسئولیت پذیر و پاسخگو باشد.  
 
وی به تحول دیگر اشاره کرد و گفت: تحول در نظام بانکی محور دیگری است که بانک‌ها باید تنها در فعالیت عرصه بانکداری متمرکز شود.  
 
وی ادامه داد: باید قواعد و نرخ‌ها به گونه‌ای اصلاح شود که فعالیت‌های بانکی سودآور باشد، چرا که در غیر این صورت امکان خروج بانک‌ها از سایر فعالیت‌های غیر اصلی وجود نخواهد داشت.  
 
وی افزود: فعالیت نظام بانکی باید در خدمت بخش مولد اقتصاد باشد و نه بخش‌های سوداگر و غیر مولد.  
 
وی ادامه داد: مهندسی مجدد فرآیند‌ها و عملیات بانکی باید به صورتی انجام شود که به افزایش کارایی و اثربخش نظام بانکی و به ویژه تقویت توان تولید و ثروت آفرینی کشور منجر شود.  
 
وی به لزوم تحول ساختاری و نهادی اشاره کرد و گفت: بازار پولی کشور باید رقابتی شود و تحت نظارت موثر بانک مرکزی ساختار مالکیتی و مدیریتی بانک‌ها اصلاح شود و همچنین قوانین لازم بر فعالیت بانکی باید متناسب با این جهت گیری‌ها اصلاح گردد.

ادامه دارد






تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن