تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870229601




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

احتکار هشت هزار خودرو توسط خودروسازها |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: احتکار هشت هزار خودرو توسط خودروسازها
عضو ناظر مجلس در ستاد مبارزه با مفاسد اقصادی گفت: اگر شورای رقابت به وظایف خود عمل نکند با لایحه‌ای فوریتی ماموریتش را سلب و به هیأتی دیگر خواهیم داد و شورا را عوض می‌کنیم.
کد خبر: ۴۳۰۷۷۸
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۳ - 31 August 2014


عضو ناظر مجلس در ستاد مبارزه با مفاسد اقصادی گفت: اگر شورای رقابت به وظایف خود عمل نکند با لایحه‌ای فوریتی ماموریتش را سلب و به هیأتی دیگر خواهیم داد و شورا را عوض می‌کنیم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، عزت‌الله یوسفیان‌ملا در واکنش به واردات بی‌رویه خودروهای لوکس گفت: واردات بی‌رویه خودروهای لوکس نقطه مقابل اقتصاد مقاومتی است.

خودرو سازهای داخلی؛ اولین عامل افزایش خودروهای لوکس

وی با طرح این پرسش که چه کسانی باعث واردات بی‌رویه خودروهای لوکس شده‌اند، تصریح کرد: خودرو سازهای داخلی اولین عامل افزایش بی‌رویه واردات خودروهای لوکس هستند.

نماینده آمل تصریح کرد: در اقتصاد مقاومتی باید کیفیت و قیمت خودرو در حدی باشد تا در مقابل خودروهای خارجی مقاومت کند. وی اظهار داشت: باید قیمت و کیفیت خودروهای داخلی عادلانه باشد.

عضو ناظر مجلس در ستاد مبارزه با مفاسد اقصادی تاکید کرد: کیفیت خودروی داخلی وقتی خوب است که وسط خیابان آتش نگیرد، وقتی از شرکت تا میدان آزادی می‌رود گیربکس آن صدا ندهد و موتورش نیز خاموش نشود. وی ادامه داد: در این صورت خریدار داخلی به سراغ خودروهای خارجی نخواهد رفت.

ماشین‌های چند صد میلیون تومانی در خیابان‌ها

یوسفیان‌ملا تصریح کرد: وقتی کشور با مشکلاتی که دارد و در مذاکرات هسته‌ای فقط ۵۵۰ میلیون دلار پول خودش را آزاد می‌کند، آیا انصاف است شاهد ماشین‌های چند صد میلیون تومانی در خیابان‌های کشور باشیم؟

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس اظ‌هار داشت: کسانی که ماشین لوکس می‌خرند خودشان که از آمریکا دلار وارد کشور نمی‌کنند بلکه همین دلارهایی است که با مشکلات و مذاکرات وارد بانک مرکزی شده است.

خروج راحت ارز از بانک مرکزی

عضو ناظر مجلس در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در خصوص چگونگی خروج دلار‌ها از بانک مرکزی و هزینه آن‌ها برای واردات خودروهای لوکس نیز گفت: خروج این دلار‌ها از بانک مرکزی خیلی راحت است.

۱۸ بانک و ۴۲ میلیارد دلار بی حساب و کتاب

وی ادامه داد: به فرض مثال ۱۸ بانک دولتی و خصوصی ۴۲ میلیارد دلار پول گرفته‌اند و حساب و کتاب هم ندارند، ‌به هر حال پول خارج می‌شود ولو اینکه خلاف قانون هم باشد که هست.

یوسفیان‌ملا تاکید کرد: البته اگر دلارهای خارج شده از بانک مرکزی زیر بالشت احتکار کنندگان هم باشد بهتر از خروج از کشور است چرا که جزء سرمایه ملی بوده و روزی وارد چرخه اقتصادی خواهد شد.

قیمت یک خودروی لوکس مساوی با قیمت داروی ۳ هزار بیمار!

نماینده آمل تاکیدکرد: اگر دلار در داخل کشور فراوان باشد قیمت داروهای بیماران خاص به این قیمت‌های گزاف که در بازار وجود دارد نخواهد بود.

وی ادامه داد: قیمت ارزی خرید یک خودرو لوکس به اندازه قیمت داروی حداقل ۲ الی ۳ هزار مریض است.

نماینده آمل تصریح کرد: دولت نباید اجازه ترخیص به خودروهای لوکس دهد.

احتکار ۸ هزار دستگاه خودرو

عضو ناظر مجلس در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی تصریح کرد: می‌گویند ۸ هزار دستگاه خودرو داخلی در پارکینگ خودروسازی‌ها خوابیده است، نگه داشته‌اند تا به قیمت جدید بفروشند. وی با بیان اینکه این اقدام از احتکار هم بد‌تر است، گفت: باید این خودرو‌ها را وارد بازار کنند تا مردم سوار شوند.

یوسفیان‌ملا در ادامه از سیاست‌هایی دولت در قبال شورای رقابت انتقاد کرد و گفت: دولت باید شورای رقابت را مکلف کند تا قیمت‌ها را تعیین کند.

انحلال شورای رقابت

وی تصریح کرد: اگر شورای رقابت به وظایف خود عمل نکند با لایحه‌ای فوریتی ماموریتش را سلب و به هیأتی دیگر خواهیم داد و شورا را عوض می‌کنیم.

عضو ناظر مجلس در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در خصوص اینکه آیا مجلس این قدرت را دارد تا شورای رقابت را منحل کند، ‌گفت: بله مجلس این اختیار و قدرت را دارد، شورای رقابت با قانون آمده و قانون هم می‌رود.

یوسفیان ملا در پایان گفت: اگر عنایتی در این رابطه شود کاری نداریم ولی در غیر اینصورت موضوع را مطرح خواهیم کرد.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن