محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844251334
ناگفته های وزیر آموزش و پرورشِ دوران جنگ
واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: ناگفته های وزیر آموزش و پرورشِ دوران جنگ
وزیر آموزش و پرورش دولت دوران جنگ ناگفتههایی را از دوره وزارت خود، رابطهاش با نخستوزیر وقت، نسبت مصباح یزدی با انقلاب اسلامی و نقد دولت احمدی نژاد بیان کرد.
خبرگزاری ایسنا: وزیر آموزش و پرورش دولت دوران جنگ ناگفتههایی را از دوره وزارت خود، رابطهاش با نخستوزیر وقت، نسبت مصباح یزدی با انقلاب اسلامی و نقد دولت احمدینژاد بیان کرد.
سیدکاظم اکرمی گفتوگویی مفصل با نامهنیوز انجام داده است که گزیدههایی از آن را در زیر میخوانید:
دولت جدید، آرامشی در کشور ایجاد کرده است. آقای روحانی با انتخاب وزرایی باسابقه مانند آقایان مهندس زنگنه، دکتر فرجیدانا، آقای دکتر فانی و وزرای دیگر و تلاش برای جلوگیری از افزایش تورم، افزایش حقوق مستمریبگیران، تاکید بر آزاد بودن انتقاد در مدارس و دانشگاهها و ایجاد جوی آرام برای گفتوگو در جامعه، یک آرامش خاصی را در جامعه ایجاد کرده است.
تلاش وزارت خارجه برای برطرف کردن مشکلات بینالمللی و حل مسأله هستهای کشورمان در این آرامش مؤثر بوده است. معتقدم باید با دشمن مذاکره کرد، نمیتوانیم تا ابد با آنها مبارزه کنیم؛ مردم میخواهند که مذاکرات با 1+5 به نتیجه برسد.
نکته مثبت دیگر دولت آقای روحانی نوع سخنگویی ایشان است، ادبیات، واژهها و منطقی که به کار میبرند، بسیار مؤثر است. همچنین آقای روحانی در کابینه خود اعتدالی عمل کردند و از کابینه دولتهای گذشته نیز استفاده کردند؛ مثلا حجتالاسلام مصطفی پورمحمدی که از کابینه آقای احمدینژاد انتخاب شدند. این نکات مثبت و محسوس هستند.
در مورد عملکرد آقای دکتر احمدینژاد؛ در مدت یک سال گذشته وزرای محترم دولت دکتر روحانی و عدهای از کارشناسان مسائل اقتصادی و اجتماعی و سیاسی مطالب زیادی گفتهاند اما بنده در یک کلمه که آن را توضیح خواهم داد میگویم قبای ریاست جمهوری به تن ایشان بسیار گشاد بود.
اول تیشهای که ایشان بر نظام اداری مملکت زد انحلال سازمان برنامه بود. دومین کار وی بیاعتنایی به استادان اقتصاد کشور بود. سومین تصمیم اشتباه بارز وی راهاندازی مطالعه نشده مسکن مهر بود که اکنون مشکلات آن گریبانگیر دولت فعلی است.
چهارمین مورد سیاستهای تند و بیمنطق وی در مورد آمریکا، اروپا و اسرائیل بود (که آنقدر به نفع اسرائیل تمام شد که از وی تقدیر کردند). پنجمین مورد را میتوان بکارگیری عده زیادی از افراد کم تجربه و بعضا کم دانش دانست که توانایی اداره وزارتخانهها را نداشتند. نکته ناخوشاید دیگر برخورد قاطعانه یا بهتر بگویم قاتلانه با همکارانش بود (مانند برخورد با آقای دانش جعفری، خانم دکتر دستجردی و...). هفتمین مورد دخالت بیحساب در کار بانکها و زمینهسازی نادانسته برای حیف و میل اموال مردم بوسیله افرادی بیتعهد که سر از میلیاردها دلار درمیآورد.
اشتباه دیگر بیاعتنایی به مجلس و رعایت نکردن قوانین مصوب و پاسخهای نامناسب به نمایندگان محترم مردم بود که گاهی به سر حد اهانت میرسید.
البته آقای احمدینژاد خدماتی هم داشته است که متاسفانه در برابر آنچه که گفتم ارزش بالایی ندارد.
(در پاسخ به این پرسش که آیا آقای احمدینژاد را قبل از اینکه رئیسجمهور شوند، میشناختید؟) : آقای احمدینژاد در دورانی که شهردار تهران بودند در یک مهمانی افطار مقام معظم رهبری نزد من آمدند و به من سلام کردند و گفتند که من شهردار تهران هستم.
در ایامی که مسئول وزارت آموزش و پرورش بودم هیچ کدام از آقایان رئیسجمهور و نخستوزیر از من خواسته غیرقانونی نداشتند. من به همراه معاونانم با آزادی کامل فعالیت میکردم.
اگر مرحوم طالقانی تا پایان مجلس خبرگان باقی میماند، شاید مواد قانونی دیگری، به قانون اساسی اضافه میکرد تا مشکلات امروز وجود نداشته یا کمتر باشند؛ مثلاً ممکن بود در مورد آزادی مردم یا برخورد با منتقدین موادی را اضافه مینمود تا مشکلاتی که در چند سال اخیر وجود داشت، دیگر نباشد؛ همانطور که آقای روحانی نیز به نقد و انتقاد اعتقاد دارند.
بسیاری از زندانیان سیاسی دوستدار انقلاب هستند و مردم خردمند و آگاه این موضوع را میدانند. اصولاً هر منتقدی دوستدار رفع آن چیزی است که از آن انتقاد میکند. منتقد، مخالف نیست؛ بلکه معتقد است که راهی که برای رسیدن به مطلوب انتخاب شده است، اشکال دارد. اینها باید در انتقادات خود آزاد باشند.
دیدگاه عدهای این بود و هست که مردم چیزی نیستند و کسی نیستند. آقای مصباح معتقد است جمهوریت و رأی مردم را امام برای هماهنگی با سیاست روز دنیا مطرح کرد، والا مردم در جمهوری یا بهتر است از زبان ایشان بگویم در حکومت اسلامی جایی ندارند. البته در سخنرانی چهاردهم خرداد امسال مقام معظم رهبری به این مطلب پاسخ دادند. دیدگاه آیتالله مصباح یزدی با جمهوری تطبیق نمیکند.
اسم آقای مصباح را قبل از انقلاب به عنوان کسی که نوشتههایی به نام "راه حق" را در قم منتشر میکرد، شنیده بودیم؛ ولی ایشان را فرد انقلابی نمیدانستیم. انقلابیون اصلی و برجسته در قم سه نفر بودند؛ آیتالله منتظری، آیتالله مشکینی و آیتالله ربانی شیرازی. آقای مصباح خود را درگیر مبارزات انقلابی نمیکرد.
اولین کسی که رسماً درباره ولایت فقیه صحبت کرد، جناب آقای کیاوش بود. ولی اینکه چگونه وارد قانون اساسی شد، دقیقاً به یاد ندارم. مرحوم مهندس سحابی معتقد بود که شهید آیت این مطلب را به ذهن افراد وارد کرد؛ ولی آیتالله هاشمی رفسنجانی میگویند که آیتالله منتظری طرفدار این موضوع بود و شهید بهشتی نیز حمایت کرد.
در مقابل مقدممراغهای مخالف بود، ایشان میگفت که من با رهبری حضرت امام (ره) مشکلی ندارم؛ ولی باید مادهای برای رهبری مادام العمر امام را در قانون بگنجانیم. من نمیدانم بعدا چه میشود. آقای حجتی کرمانی نیز اخیرا در جلسهای گفتند که من در اجرا مشکل داشتم؛ برای همین در امضای قانون اساسی تردید داشتم؛ ولی وقتی امام درباره متمم قانون اساسی صحبت کردند، گفتم با متمم مشکلات برطرف میشود. آقای بنی صدر هم مخالفتهای داشتند که جزئیات گفتههای او را به یاد ندارم.
ایشان (میرحسین موسوی) متعادل بودند. در بعضی از موارد جدی و محکم بودند؛ ولی به رأی و نظر جمعی بها میدادند. گاهی بحث درباره یک مصوبه دولت صبح تا ظهر طول میکشید و اگر بیش از نصف جمعیت موافق بودند، تصویب میشد و اگر نه، رد میشد.
(درباره نحوه تعامل با نخستوزیر وقت) : ما هر زمانی که میخواستیم میتوانستیم با ایشان صحبت کنیم. کمک مالی میکردند، اردوگاهها را برای دانشآموزان از سپاه میگرفتند و به آموزش و پرورش میدادند، به فروشگاههای فرهنگیان کمک میکردند که افراد اجناس را با قیمت ارزانتری تهیه کنند و بسیاری از کمکهای دیگر. البته اگر از تمایلات ایشان سوال کنید، میگویم بعد از امام، بیشتر از هرکس افکار و اندیشههای شهید بهتشی را پذیرفته بود.
(در پاسخ به این پرسش که آیا بعد از دوره وزارتتان هم با آقای میرحسین موسوی تعامل داشتید؟) : هر سال دو الی سه بار به دفتر ایشان میرفتم؛ گاهی به همراه پسرم و گاهی به همراه دامادم. گاهی ایشان در صحبتهایشان میگفتند که مقام معظم رهبری تلفن میکنند که درباره مسائل خارجی به دولت مشورت بدهم و کمک کنم.
(مقام معظم رهبری از مهندس موسوی خواستند که در مسائل خارجی مشورت دهند؟) : بله این موضوع را دو بار از ایشان شنیدم و اخیرا هم جناب حجتالاسلام مسیح مهاجری این مطلب را در روزنامه جمهوری اسلامی نوشتند.
مگر هرکس در مورد فلسفه غرب صحبت کند، غرب زده است؟ شهید مطهری از هگل چنین تعریف میکند که دستگاه فلسفی هگل یک دستگاه منسجم و قابل توجه است. از راسل صحبت میکند دیدگاه علمی او را میستاید با اینکه راسل مادی صرف است و منکر مبدأ است شهید مطهری میگوید؛ راسل به لحاظ تفکر علمی، انسان بسیار قویای است.
دو جلد کتاب آقای دژاکام در مورد دیدگاههای شهید مطهری در مورد فلسفه غرب را مشاهده کنید. به این دلیل برای آقای مطهری احترام قائل هستیم که انسان آزادهای بودند؛ وقتی کتاب «عدل الهی» را نوشتند، به ایشان نامه فرستادم که آقای مطهری، یکی از تودهایهای همدان معتقد است که آقای مطهری با نوشتن کتاب «عدل الهی» مردم را تحمیق کرده است. آقای مطهری در پاسخ نوشتند که درست است، من در آن کتاب مسأله شر را از لحاظ فلسفی تحلیل کردهام نه اجتماعی و انشاءالله در چاپ دوم کتاب آن را تصحیح خواهم کرد. ایشان آزاده و انتقادپذیر بودند.
به یاد دارم وقتی قرار شد عزیزی به عنوان وزیر راه به هیأت دولت (زمان جنگ) بیاید، یکی از وزرا با صدای بلند گفت: «او با شما همفکر نیست» مهندس موسوی نیز در پاسخ گفت: «مگر قرار است همه با من همفکر و هم سلیقه باشند؟» این آزادگی هرگز از یاد من نمیرود.
(در پاسخ به این پرسش که آیا آقای مهندس موسوی در دوره نخستوزیریشان قهر کردند و خانهنشین شدند؟) : چیزی به یاد ندارم. اینکه مانند آقای احمدینژاد رفته و نیامده باشند، به یاد نمیآورم.
(در پاسخ به این پرسش که آیا همسر ایشان (زهرا رهنورد، همسر میرحسین موسوی) در دولت نفوذ داشتند؟) : سوال عجیبی است. به هیچ وجه.
(درباره شعار سادهزیستی احمدینژاد) : ایشان ابتدا اینگونه نشان میداد، اما این رویه همیشگی او و دولتش نبود، اگر همیشه به این رویه عمل کرده بود و در سفر به بعضی کشورها صدنفر را به همراه خود نمیبرد، این شعارش باور پذیرتر بود. او به این فکر نکرد که باید در برابر خدا جواب بدهد.
اگر آقای احمدینژاد این احساس را داشت که خدا به من توفیقی داده و رئیسجمهور شدهام در این چهار سال چه کنم که در تاریخ آینده ایران، انسانهای آزاده و بیطرف و تاریخشناسان در حق من به خیر، نیکی، عدالت در کشور یاد کنند، متواضعانه از افراد دانا، با تجربه و شناخته شده برای کار دعوت میکرد.
ایشان (احمدینژاد) از افرادی استفاده کرد که بسیاری از آنها سابقهای نداشتند و کار اجرایی نکرده بودند؛ اگر ایشان مدیریت میدانست، در یک شهرستان نمیگفت که از 4 بعدازظهر تا 9 شب مثلا 100 مطلب تصویب کردم؛ مگر در این مدت کوتاه میشود 100 مصوبه داشت؟
ایشان (موسوی) انسان ضداستعمار و ضدآمریکایی بود و به شدت طرفدار پیشرفت و توسعه کشور بود. مقدمات هستهای شدن کشور بعد از انقلاب از خدمات ایشان است.
واقعاً نحوه برخورد آقای احمدینژاد (در مناظره) و اینکه عکس خانمی را نشان داد، بسیار زشت بود. شنیدم بسیاری به آقای مهندس موسوی گفته بودند که در این مناظره شرکت نکنید؛ چون آقای احمدینژاد در حرف زدن معطل نمیکند و هر چه را به نفع خودش بداند تا رقیب را از میدان به در کند خواهد گفت.
هیچکدام از آن تهمتها به مهندس نمیچسبید. مهندس اگر مسأله مالی یا سیاسی یا اقتصادی داشت که در این مدت رو شده بود.
شرایط آن روز (سال 88) نیازمند تحلیل مفصل است که فعلا فرصت آن نیست. حوادث خوبی اتفاق نیفتاد. اما همچنان که گفتم باید همه حوادث و رفتار طرف مقابل را هم به حساب آورد.
به نظرم حصر ایشان (موسوی) به نفع کشور ما نیست. اصولا من معتقدم که جمهوری اسلامی نباید زندانی سیاسی داشته باشد. کسانی که صحبتی میکنند و چیزی مینویسند و نقدی میکنند، نباید زندانی شوند؛ بلکه باید به آنها پاسخ داده شود. آنها یا درست میگویند یا غلط میگوید؛ اگر درست میگوید از آنها تشکر کنیم. اگر غلط میگویند، غلط بودن مطلب ایشان را مستدل و روشن به اطلاع عموم برسانیم. البته همانطور که شهید مطهری میگوید: «انتقاد، غیر از توطئه است.»
آنچه را که مرحوم عسگراولادی در این مورد گفت را قبول دارم. چون نماینده شجاع مجلس آقای دکتر علی مطهری، معتقدم برای روشن شدن قضایا بهتر است قوه قضائیه در دادگاه عمومی به نحوی که مردم از کم و کیف آن آگاه شوند، موضوع را بررسی نمایند.
در آن سه دوره (دولتهای قبل از دولت نهم)، انقلاب بر مسیر خود حرکت میکرد؛ درست است که با سرعت مطلوب، در حرکت نبود؛ ولی در حرکت بود. ولی در دولت آقای احمدینژاد مسیر تغییر کرد. یک رئیسجمهور سازمان برنامه و بودجه را کاملاً منحل میکند، این یعنی چه؟ یعنی نه برنامه میخواهیم و نه بودجه میخواهیم؛ یعنی همه چیز در اختیار من است. به عبارت دیگر در دوره آقای احمدی نژاد از مسیر اصلی خود خارج شدیم.
چهار معاون من از دنیا رفتهاند. ولی گاهی با آقای فانی حال و احوال میکنم.
کسانی که این نوشته را میخوانید سعی کنید مسلمان ملی باشید. گروهگرایی پدر ملت ایران را درآورده است. اصولگرایی و اصلاحطلبی را کنار بگذارید. مسلمان ملی باشید. برای آینده ایران دست به دست هم دهید، ایران را از یاد نبرید.
یکشنبه, 09 شهریور 1393 ساعت 12:49
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]
صفحات پیشنهادی
بازدید وزیر آموزش و پرورش از غرفه خبرگزاری پانا در اجلاس سی و یکم
بازدید وزیر آموزش و پرورش از غرفه خبرگزاری پانا در اجلاس سی و یکم خبرگزاری پانا وزیر آموزش و پرورش در روز پایانی سی و یکمین اجلاس روسای آموزش و پرورش مناطق کشور از غرفه پانا بازدید کرد ۱۳۹۳ دوشنبه ۳ شهريور ساعت 17 19 به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا علی اصغر فانی ضمن حضور دوزیر آموزش و پرورش در پاسخ به فارس: تلاش میکنیم نسبت دانشآموز به معلم ۱۴ شود
وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به فارس تلاش میکنیم نسبت دانشآموز به معلم ۱۴ شودوزیر آموزش و پرورش گفت تلاش میکنیم نیروی انسانی را سامان دهیم و نسبت دانشآموز به معلم و نیروی انسانی را به عدد ۱۴ برسانیم به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس علیاصغر فانی وزیر آموزش و پرورعضو کمیسیون آموزش مجلس در گفتوگو با فارس: بحث استیضاح وزیر آموزش و پرورش در مجلس مطرح نیست
عضو کمیسیون آموزش مجلس در گفتوگو با فارس بحث استیضاح وزیر آموزش و پرورش در مجلس مطرح نیستعضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت در شرایط کنونی بحثی از استیضاح وزیر آموزش و پرورش در مجلس مطرح نیست جبار کوچکینژاد عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتپیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت ولادت حضرت معصومه(س)
پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت ولادت حضرت معصومه س وزیر آموزش و پرورش به مناسبت زاد روز ولادت حضرت فاطمه ی معصومه س پیامی صادر کرد به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پیام دکتر علی اصغر فانی به شرح زیر است بسم الله الرحمن الرحیمدختران عزیز دانش آموزمیلاد با سعادت کریمه120 دقیقه طرح دیدگاه ها توسط مدیران مناطق با وزیر آموزش و پرورش
در سی و یکمین اجلاس روسای آموزش و پرورش صورت گرفت 120 دقیقه طرح دیدگاه ها توسط مدیران مناطق با وزیر آموزش و پرورش خبرگزاری پانا مدیران مناطق آموزش و پرورش سراسر کشور به قید قرعه و به صورت چهره به چهره دیدگاه های خود را با وزیر آموزش و پرورش در میان گذاشتند ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ شهريوبازديد مشاور عالي وزير آموزش و پرورش از ستاد خبري
۲ شهريور ۱۳۹۳ ۱۱ ۵۳ق ظ بازديد مشاور عالي وزير آموزش و پرورش از ستاد خبري مشاور عالي وزير آموزش و پرورش از ستاد خبري سي و يکمين اجلاس رؤساي آموزش و پرورش مناطق کشور بازديد کرد به گزارش خبرگزاري موج پيش از ظهر امروز سيد کاظم اکرمي با حضور در ستاد خبري سي و يکمين اجلاس رؤساي آموفرمانده مرکز آموزش شهدای مهندسی بروجرد: صبر و استقامت آزادگان در دوران اسارت، مجاهدتی ستودنی است
فرمانده مرکز آموزش شهدای مهندسی بروجرد صبر و استقامت آزادگان در دوران اسارت مجاهدتی ستودنی استفرمانده مرکز آموزش شهدای مهندسی بروجرد گفت صبر و استقامت آزادگان در دوران اسارت و تحمل شرایط سخت و طاقت فرسای چندین ساله آنها مجاهدتی ستودنی است امیر غلامعلی میر امروز در گفتوگو با خبا حضور وزیر آموزش و پرورش برترینهای کنکور در اردبیل تجلیل شدند
با حضور وزیر آموزش و پرورشبرترینهای کنکور در اردبیل تجلیل شدندوزیر آموزش و پرورش از تعدادی دانشآموز برتر کنکور سراسری در مرکز رفاهی و آموزشی استان اردبیل تجلیل کرد به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان اردبیل علیاصغر فانی در این مراسم نتوزیر آموزش و پرورش: کاهش تورم و خروج از رکود اقتصادی، رویکرد دولت تدبیر و امید است
وزیر آموزش و پرورش کاهش تورم و خروج از رکود اقتصادی رویکرد دولت تدبیر و امید استوزیر آموزش و پرورش گفت کاهش تورم و خروج از رکود اقتصادی رویکرد دولت تدبیر و امید است که به جد پیگیری میشود به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان اردبیل علیاز سوی وزیر خارجه اروگوئه مطرح شد پیشنهاد پیوستن خانوادههای زندانیان گوانتانامو به آنان در دوران حضور در اروگ
از سوی وزیر خارجه اروگوئه مطرح شدپیشنهاد پیوستن خانوادههای زندانیان گوانتانامو به آنان در دوران حضور در اروگوئهوزیر امور خارجه اروگوئه گفت تعدادی از بازداشتیان زندان گوانتانامو به این کشور انتقال داده خواهند شد و به دلیل آنکه تقریباً امکان بازگشت آنها به کشورشان وجود ندارد خامعاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش: مرکز پرورش استعدادهای قرآنی کشور راهاندازی میشود
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش مرکز پرورش استعدادهای قرآنی کشور راهاندازی میشودمعاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش از راهاندازی مرکز پرورش استعدادهای قرآنی است که هدف از آن موضوعی کردن قرآن در مدارس است خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه حمیدرضا کفاش ظهرهاشمی رفسنجانی: تحریف دفاع مقدس توسط افرادی که در جریان وقایع جنگ و دادگاههای نظامی آن دوران بودند، قابل تامل
هاشمی رفسنجانی تحریف دفاع مقدس توسط افرادی که در جریان وقایع جنگ و دادگاههای نظامی آن دوران بودند قابل تامل است رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت تحریف دفاع مقدس توسط افرادی که در جریان وقایع دفاع مقدس و حتی دادگاههای نظامی دوران پایان جنگ بودند و اکنون به دلایل اغراض سیاسی حققائم مقام وزیر آموزش و پرورش:در دولت قبل بدون اینکه تعداد دانش آموز زیاد شود116هزار نیرو استخدام شده
قائم مقام وزیر آموزش و پرورش در دولت قبل بدون اینکه تعداد دانش آموز زیاد شود116هزار نیرو استخدام شده جامعه > آموزش - مهرنوشت سید محمد بطحایی قائم مقام وزیر آموزش و پرورش با اعلام جزییات استخدام در وزارت آموزش و پرورش در دولت قبل تصریح کرد آنچه که مشخص است این استمعاون تربیتبدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش در گفتوگو با فارس: برگزاری تمام مسابقات ورزشی دانشآموزان به فدرا
معاون تربیتبدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش در گفتوگو با فارس برگزاری تمام مسابقات ورزشی دانشآموزان به فدراسیون ورزش مدارس واگذار شدمعاون تربیتبدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش با اشاره به توجه ویژه به فدراسیون ورزش دانشآموزی گفت تمام مسابقات ورزشی دانشآموزان توسط فدراسیون ووزیر آموزش و پرورش به مناسبت ولادت حضرت معصومه(س) پیامی صادر کرد
وزیر آموزش و پرورش به مناسبت ولادت حضرت معصومه س پیامی صادر کرد خبرگزاری پانا وزیر آموزش و پرورش به مناسبت زاد روز ولادت حضرت فاطمه ی معصومه س پیامی صادر کرد ۱۳۹۳ چهارشنبه ۵ شهريور ساعت 15 38 به گزارش سرویس آموزش و پرورش پانا پیام علی اصغر فانی به شرح زیر است بسم الله الرحمواعظی: بسیاری از فرکانس های واگذار شده دوران جنگ بازگردانده نشده است
واعظی بسیاری از فرکانس های واگذار شده دوران جنگ بازگردانده نشده است تهران - ایرنا - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه نگاه ما به استفاده از فرکانس سنتی است گفت در زمان جنگ فرکانس هایی واگذار شده که تاکنون به این وازرتخانه بازگردانده نشده اند به گزارش خبرنگار اقوزیر آموزش و پرورش وارد ارومیه شد
وزیر آموزش و پرورش وارد ارومیه شد ارومیه - ایرنا - علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش روز شنبه وارد فرودگاه ارومیه شد و مورد استقبال مسئولان آذربایجان غربی قرار گرفت به گزارش خبرنگار ایرنا وزیر آموزش و پرورش در بدو ورود به ارومیه در مزار شهدای این شهرستان حضور یافت و با نثار فا-
سیاسی
پربازدیدترینها