تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):نشانه‏هاى مؤمن پنج چيز است: ... و بلند گفتن بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869611813




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آخرین جزییات واردات بنزین به کشور |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: آخرین جزییات واردات بنزین به کشور
معاون وزیر نفت با بیان این که متوسط واردات بنزین از ابتدای سال جاری تا کنون، روزانه چهار میلیون و 900 هزار لیتر بوده است، گفت:میزان مصرف بنزین از ابتدای سال تا کنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته 4 درصد افزایش یافته است.
کد خبر: ۴۲۹۵۸۵
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۲ - 27 August 2014


معاون وزیر نفت با بیان این که متوسط واردات بنزین از ابتدای سال جاری تا کنون، روزانه چهار میلیون و 900 هزار لیتر بوده است، گفت:میزان مصرف بنزین از ابتدای سال تا کنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته 4 درصد افزایش یافته است.

عباس کاظمی در گفت و گو با ایسنا، درباره میزان واردات بنزین اظهار کرد: با توجه به این که میزان تولید بنزین در کشور نسبت به سال گذشته افزایش یافته، متوسط میزان واردات از ابتدای سال تا کنون حدود 4 میلیون و 900 هزار لیتر بوده است.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی در ادامه درباره این که پیش تر اعلام می شد که روزانه به واردات 10 میلیون لیتر بنزین نیاز داریم گفت: میزان واردات بنزین 10 میلیون لیتر نبود اما در ابتدای سال پیش بینی می کردیم که به واردات روزانه 10 میلیون لیتر بنزین نیاز داریم.

وی با اشاره به این که روزانه 63 میلیون لیتر بنزین در داخل کشور تولید می شود، تصریح کرد:پیش بینی می شود میزان تولید بنزین تا پایان سال به 66 میلیون لیتر و تا بهار سال آینده و به 70 میلیون لیتر برسد.

کاظمی با اشاره به این که بنزین وارداتی دارای استاندارد یورو 4 است، اظهار کرد: روزانه 17 میلیون لیتر بنزین با استاندارد یورو 4 نیز در کشور تولید می شود.

وی با بیان این که توزیع بنزین یورو 4 در کلانشهرهای تهران، کرج، اراک و تبریز آغاز شده خاطرنشان کرد: تا آبان ماه امسال عرضه بنزین با استاندارد یورو 4 در اصفهان، اهواز و شیراز و مشهد نیز در دستور کار قرار دارد بخشی تا آبان ماه و بخش دیگر تا بهمن ماه از بنزین یورو 4 بهره مند خواهند شد.

معاون ویزر نفت در ادامه درباره چگونگی تغییر در مصرف بنزین پس از اجرای گام دوم هدفمندسازی یارانه ها،خاطرنشان کرد:پس از اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها مصرف بنزین افزایش یافت اما مطالعات نشان می دهد که طی مدت گذشته از سال جاری میزان مصرف بنزین نسبت به مدت مشابه سال گذشته 4 درصد افزایش یافته این در حالی است که در مدت مشابه سال 92 نسبت به سال 91 میزان مصرف بنزین از رشد 7 درصدی برخوردار شده است.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن