واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ شهريور ۱۳۹۳ (۱۰:۵۱ق.ظ)
برقي شدن قطار تهران مشهد ظرف 42 ماه/ افزايش بليت قطارها در مهرماه مديرعامل راه آهن کشور از افزايش بليت قطارها در مهرماه سال جاري خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، محسن پورسيدآقايي در نشست خبري که صبح امروز برگزار شد با بيان اين مطلب تصريح کرد: تلاش ما همواره اين بوده که در زمان پيک سفرهاي هموطنان افزايش بليت قطار را نداشته باشيم
وي افزود: بر همين اساس مقرر شد افزايش بليت قطارها در شهريور ماه اجرايي نشده و اين کمار به مهرماه سال جاري موکول شود.
مديرعامل راه آهن جمهوري اسلامي ايران با اشاره به برنامه هاي اين نهاد براي توسعه حمل و نقل ريلي کشور خاطرنشان کرد: وظيفه اصلي شرکت راه آهن توسعه زيرساخت هاي حمل و نقل و فراهم کردن شرايط براي فعاليت هرچه بيشتر بخش خصوصي است و تاکيد مي کنم که راه آهن ارائه دهنده خدمات نيست.
وي ادامه داد: تلاش کرده ايم که با اتخاذ سياست اهي تشويقي بخش خصوصي را ترغيب به سرمايه گذاري در حوزه حمل و نقل ريلي کنيم.
معاون وزير راه و شهرسازي در خصوص اقدامات صورت گرفته شده در راه آهن کشور به منظور توسعه فعاليت هاي ترانزيتي اظهار کرد: مجموعه راه آهن کشور در حوزه بين الملل و توسعه فعاليت هاي ترانزيتي به صورت مستقيم درگير اتفاقات است و خوشبختانه توانسته ايم در اين راستا اقدامات خوبي را در دستور کار خود قرار دهيم.
پورسيدآقايي با بيان اينکه دوخطه کردن مسيرهاي گلوگاهي راه آهن از جمله برنامه هاي ويژه ما خواهد بود گفت: در بسياري از مسيرهاي گلوگاهي به جز مسير تهران مشهد با مشکل يک خطه بودن مسيرها مواجه هستيم که درصدد حل اين معضل هرچه سريع تر اقدام خواهيم کرد.
مديرعامل راه آهن جمهوري اسلامي ايران با تاکيد بر فرسوده بودن خطوط ريلي کشور اذعان کرد: اگر در حال حاضر شاهد افزايش حوادث ريلي در کشور هستيم به دليل آن است که خطوط راه آهن کشور در بسياري از نقاط کاملا قديمي است.
وي ادامه داد: براي تعويض برخي از خطوط اقداماتي در دستور کار قرار گرفته و بهبود شرايط خط درود تا انديمشک اولويت کاري ما در اين بخش خواهد بود.
معاون وزير راه و شهرسازي از برقي کردن خط تهران مشهد ظرف 42 ماه خبر داد و تصريح کرد: مطالعات اوليه براي برقي کردن برخي از خطوط راه آهن صورت گرفته شده و نخستين خطي که درآينده نزديک برقي خواهد شد خط تهران مشهد است.
وي افزود: در حال حاضر اقدامات اوليه و تامي فاينانس براي اين منظور در دستور کار قرار گرفته و مجموعه قرارداد اين پروژه نيز 2 ميليارد دلار است.
پورسيدآقايي با بيان اينکه در بخش حمل و نقل ريلي شاهد افزايش 7 درصدي ترددها بوده ايم خاطرنشان کرد: با وجود اينکه کشور در شرايط اقتصادي مطلوبي به سر نمي برد اما در بخش حمل و نقل ريلي با اقدامات صورت گرفته شده توانستيم رشد 7 درصدي در ترددها را داشته باشيم.
معاون وزير راه و شهرسازي در خصوص تفاهمنامه راه آهن با مجموعه ذوب آهن اظهار کرد: قراردادي با مجموعه ذوب اهن منعقد کرده ايم که بر اساس آن مقرر شده اين شرکت با انجام برخي اقدامات ساخت ريل هاي مورد نياز راه آهن را انجام دهد.
وي با ارائه آماري از ميزان حوادث صورت گرفته شده در مجموعه ريلي کشور اذعان کرد: سال 88 بدترين سال براي مجموعه راه آهن بود و در آن سال شاهد فوت 7 نفر و مجروح شدن 63 نفر بوديم اما امسال با اقدامات امنيتي صورت گرفته شده ميزان اين حوادث تا حدود زيادي کاهش يافته به طوري که يک نفر در حوادث ريلي فوت کرده است.
مديرعامل راه آهن جمهوري اسلامي ايران با اشاره به برنامه هاي اين مجموعه براي اتمام خطوط نيمه کاره ريلي کشور گفت: پيش از اين شاهد بوديم که به صورت همزمان 9000 کيلومتر خط آهن کلنگ زني شده و اين درحالي است که اعتبارات کشور در هر سال براي ساخت خطوط جديد تنها کفاف 300 کيلومتر را مي دهد.
وي بيان کرد: از جمله اولويت هاي اصلي ما اتمام راه آهن ميانه تبريز خواهد بود و تلاش مي کنيم خطوطي که تا حدود زيادي کار ساخت آنها انجام شده را به اتمام برسانيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]