واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > غرب > لرستان پیگیری مهر نتیجه داد/
رفع مشکل آب شهرک 5 هزار نفری در دامنه های برفی آلپ ایران/ وقتی سد بی تدبیری می شکند
ازنا - خبرگزاری مهر: مشکل کمبود آب شرب شهرک المهدی ازنا پس از گذشت حدود سه سال با تحویل امور آب این شهرک به امور آبفای شهر ازنا و بازسازی خط انتقال آب این شهرک تا حدود زیادی مرتفع شد.
به گزارش خبرنگار مهر، با وجود بهره مندی شهرستان ازنا از منابع آبی فراوان از جمله سراب های کمندان و دره تخت و قرار داشتن در دامنه های پر برف اشترانکوه، تعداد زیادی از روستاها و مناطق حاشیه این شهر با مشکل کمبود آب شرب مواجه هستند. یکی از این مناطق شهرک المهدی ازنا است که در فاصله حدود سه کیلومتری این شهر واقع شده و دارای جمعیتی بالغ بر پنج هزار نفر است که از سال 88 به شهر ازنا ملحق شد. خبرگزاری مهر پیش از این چندین بار طی سال گذشته و سال جاری در گزارش های اختصاصی به انعکاس کمبود آب شرب و مشکلات مردم این شهرک پرداخت تا سرانجام پس از تحمل سه سال کم آبی مشکل مردم شهرک المهدی مرتفع شد. نشتی 8 لیتر در ثانیه در خط انتقال آب تعمیر شد مدیر امور آبفای شهر ازنا در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به در خواست مردم و پیگیری های فرماندار شهرستان ازنا و هماهنگی با مدیران کل آبفا تامین آب شهرک المهدی به امور آبفای شهر ازنا واگذار شد.
عباس ورمزیاری با بیان اینکه در بررسی های اولیه مشخص شد میزان قابل توجهی از آب شرب شهرک به دلیل نشتی و عدم تعمیر در حال هدر رفت است افزود: مقدار نشتی این خط حدود هشت لیتر در ثانیه بود که تعمیر و بازسازی شد. وی افزود: نشتی طولانی آب به گونه ای بوده که محوطه زیادی را سرسبز کرده و مورد استفاده دام های عشایر قرار گرفته است. آب شرب در بلندترین نقاط شهرک نیز با فشار مطلوب تامین شد مدیر امور آبفای شهر ازنا با اشاره به دیگر مشکلات شبکه آب رسانی شهرک المهدی یادآور شد: همچنین در مسیر خط انتقال 250 میلیمتری پلی اتیلن پارگی هایی وجود داشت که با تعمیر آن مشکل کمبود آب شهرک برطرف شد و در حال حاضر آب شرب بلندترین نقاط شهرک نیز با فشار مطلوب تامین شده است. وی ادامه داد: در سه سال گذشته نیز به دلیل مشکلات آب شرب این شهرک امور آبفای شهر ازنا 2.5 کیلومتر خط انتقال 250 میلیمتری و یک حلقه چاه با دبی بیش از 30 لیتر در ثانیه به آبفار ازنا تحویل داده است. ورمزیار با بیان اینکه در حال حاضر آب شرب شهرک المهدی از طریق مخزن 5 هزار متر مکعبی روستای کمری تامین می شود اظهار داشت: در صورت قطع آب کمندان نیز آب این شهرک از طریق چاه شماره 5 شهر ازنا بدون هیچ مشکلی تامین خواهد شد. نشتی خط انتقال علت افت فشار و قطعی آب بود فرماندار شهرستان ازنا نیز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به اعتراض مردم شهرک المهدی و مشکل قطعی مکرر و کمبود آب شرب با پیگیری های انجام شده تامین آب شهرک المهدی به امور آبفای شهر ازنا محول شد.
وی با بیان اینکه در گذشته ناهماهنگی هایی بین آبفار و آبفای شهر ازنا وجود داشت افزود: اکنون با تعیین متولی مشخص مشکلات تامین آب شرب این شهرک بهبود پیدا کرد. عبدالهی با اشاره به اینکه در بررسی های انجام شده متاسفانه بخش زیادی از آب شرب شهرک المهدی به دلیل شکستگی لوله تلف می شده است بیان داشت: با رفع این نقص مشکل کمبود آب شرب شهرک المهدی برطرف شد. وضعیت آب شهرک قابل قبول است، قدردان مسئولین هستیم جان بزرگی از ساکنان شهرک المهدی در این رابطه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با پیگیری های مسئولین بعد از تحمل سه سال کم آبی و مشکلات فراوان در حال حاضر مشکل کمبود آب شرب شهرک برطرف شده است. وی ادامه داد: با رفع مشکل کمبود آب شرب قطعی آب بسیار کم شده و فشار آب نیز که در گذشته بسیار کم بود قابل قبول است. رسولی از دیگر ساکنان این شهرک در گفتگو با خبرنگار مهر بیان داشت: از مسئولین به دلیل رفع مشکل کمبود آب شهرک المهدی تقدیر و تشکر می کنیم. وی با بیان اینکه در حال حاضر مشکلات گذشته رفع شده یادآور شد: با این وجود شبکه آب شهرک المهدی فرسوده و قدیمی است و دائما در آن شکستگی به وجود می آید. شبکه آب شهرک همچنان فرسوده و نیازمند اصلاح است این شهروند افزود: شبکه آب رسانی این شهرک به گونه ای است که در صورت بروز مشکل در یک نقطه، آب سایر مناطق شهرک نیز قطع می شود که از مسئولین درخواست می کنیم این مشکل را نیز برطرف کنند.
مدیر آبفای شهر ازنا در این رابطه بیان داشت: کیفیت شبکه آب شهرک المهدی مناسب نیست و این شبکه قدیمی و فرسوده است به طوری که با تحت فشار قرار گرفتن دچار حادثه می شود. وی با اشاره به کمبود نیروی فنی در واحد اتفاقات امور آبفای ازنا بر لزوم اصلاح شبکه آب و انشعابات این شهرک تاکید کرد. ورمزیار با بیان اینکه مخزن 300 متر مکعبی جوابگوی نیاز شهرک المهدی نیست افزود: برای تامین مناسب آب این شهرک حداقل به یک مخزن چهار هزار مترمکعبی نیاز است. ........................................... گزارش : میثم لک
۱۳۹۳/۶/۵ - ۱۰:۴۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]