تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):توفيق [انجام كار نيك] از خوشبختى و بى توفيقى از بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804515208




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در دموکراسي و حقوق بشر طلبكار‌يم نه بدهكار


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: در دموکراسي و حقوق بشر طلبكار‌يم نه بدهكار
عضو شوراي‌عالي انقلاب فرهنگي بر ضرورت دفاع غيرمنفعلانه از ارزش‌هاي اسلامي تأكيد كرد و گفت: ما بايد در حوزه دموكراسي و حقوق بشر طلبكار باشيم، نه اينكه غربي‌ها از ما طلبكار باشند.
عضو شوراي‌عالي انقلاب فرهنگي بر ضرورت دفاع غيرمنفعلانه از ارزش‌هاي اسلامي تأكيد كرد و گفت: ما بايد در حوزه دموكراسي و حقوق بشر طلبكار باشيم، نه اينكه غربي‌ها از ما طلبكار باشند.
به گزارش فارس، حسن رحيم پورازغدي ديروز در نمايشگاه رسانه‌هاي ديجيتال انقلاب اسلامي، با اشاره به اينكه ما به همان قدر كه در عرصه فضاي مجازي ضربه‌پذير هستيم بايد ضربه‌زن نيز باشيم گفت: ما بايد خود را هر چه سريع‌تر به چيزي كه امروز كامپيولوكيشن يا ترتيب رايانه و ارتباط از راه دور ناميده مي‌شود برسانيم. وي افزود: رقباي ما قبل از ما شروع به آموزش و هژموني‌سازي در عرصه رسانه كرده‌اند و روي آن نيز كارهاي فراواني انجام شده است. هدف ما بايد اين باشد كه همه مؤلفه‌هاي مورد علاقه يا كم و بيش مورد پسند مخاطب خود را در ذيل اصل هژموني خود قرار دهيم. اين عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي ادامه داد: ما بايد در اين اقيانوس عظيم ارتباطات و اطلاعات با شناسايي مخاطب و سليقه آن خود را به ثبت جهاني برسانيم.
رحيم‌پور ازغدي با اشاره به روال كار غربي‌ها در عرصه فضاي مجازي گفت: آنها كاري مي‌كنند كه شما بدون اينكه احساس كنيد در حال خفه شدن هستيد به اين نقطه برسيد يعني شما متوجه نيستيد اما در واقع در حال شست‌وشوي مغزي هستيد تا آنچه منافع آنها فراهم مي‌كند اجرا كنيد كه به اين كار مديريت ذهن مي‌گويند و به اين تأسيس سحر و هم اكنون به آن كاريزما مي‌گويند. وي افزود: رقباي ما وسايل، تجهيزات و علم و تخصصي بيشتري نسبت به ما دارند چون قبل از ما به آن رسيده‌اند اما ما نيز در برخي رشته‌ها عضو چهار كشور برتر جهانيم و مي‌توانيم هژموني سرمايه‌داري و ليبراليسم را در جهان از بين ببريم. اين عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي ادامه داد: نخبگان، صنعت و ابزار توليد در اختيار آنهاست و آنها متأسفانه منافع خود را به جهان تحميل مي‌كنند آنها با اين وسايل افكار عمومي را شكل مي‌دهند و واقعيت را به صورتي كه خود مي‌خواهند به صدا، تصوير و خبر تبديل مي‌كنند. آنها وقتي اتفاقات را به ميل خود سانسور مي‌كنند چيزي را كه به نفع خودشان است ‌ارائه مي‌كنند. وي با تقسيم‌بندي سانسور در جهان گفت: ما دو جهان داريم جهان واقعي و جهان رسانه هر چه جهان رسانه به واقعيت نزديك‌تر باشد قابل اعتمادتر است اما هر چه از واقعيت دورتر باشد ديگر به اعتبار آن نمي‌توان اطمينان داشت.
اين عضو شوراي انقلاب فرهنگي با اشاره به اينكه رسانه‌هاي ديجيتال هم فرصت است و هم تهديد گفت: امروز آنها هر چه مي‌خواهند را تبديل به عرف و سبك زندگي بكنند از طريق رسانه وارد عمل مي‌شود و كار را با عقايد خود شكل مي‌دهند. عده‌اي فكر مي‌كنند كه هرگونه سرگرمي تنها يك شوخي است و غفلت است در حالي كه در كنار اينها بحث ايدئولوژي هم مطرح است. پيامبر گرامي اسلام هم رفاقت، بازي، شادي و سرگرمي را قبول داشتند. وي ادامه داد: ما با دفاع منفعلانه از ارزش‌هاي اسلامي به جايي نمي‌رسيم. رحيم‌پور ازغدي گفت: ما در مسائل زنان، حقوق بشر و دموكراسي بايد بستانكار باشيم نه بدهكار. ما يك توليت مسائل براي سبك زندگي مي‌خواهيم كه نه به معناي ترك لذت باشد و نه به معناي اين باشد كه به لذت اصالت دهد. وي در ادامه با اشاره به اينكه بايد از كليشه دوقطبي سنت و مدرنيته فاصله گرفت، گفت: اين دوقطبي باعث انحرافات بسياري شده است و نه بايد به تمام مسائل مدرن حمله كور كرد و نه بايد مقابل آن منفعل بود. وي در پايان با اشاره به اينكه بايد در حوزه رسانه‌هاي ديجيتال خودتان را باور كنيد تا ديگران شما را باور كنند گفت: امام خميني (ره) هم اگر مي‌خواست منتظر تعارف شرق و غرب باشد كاري انجام نمي‌شد ما بايد در عرصه رسانه‌هاي ديجيتال دست به دست هم دهيم و به جلو برويم.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن