واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: در دموکراسي و حقوق بشر طلبكاريم نه بدهكار
عضو شورايعالي انقلاب فرهنگي بر ضرورت دفاع غيرمنفعلانه از ارزشهاي اسلامي تأكيد كرد و گفت: ما بايد در حوزه دموكراسي و حقوق بشر طلبكار باشيم، نه اينكه غربيها از ما طلبكار باشند.
عضو شورايعالي انقلاب فرهنگي بر ضرورت دفاع غيرمنفعلانه از ارزشهاي اسلامي تأكيد كرد و گفت: ما بايد در حوزه دموكراسي و حقوق بشر طلبكار باشيم، نه اينكه غربيها از ما طلبكار باشند.
به گزارش فارس، حسن رحيم پورازغدي ديروز در نمايشگاه رسانههاي ديجيتال انقلاب اسلامي، با اشاره به اينكه ما به همان قدر كه در عرصه فضاي مجازي ضربهپذير هستيم بايد ضربهزن نيز باشيم گفت: ما بايد خود را هر چه سريعتر به چيزي كه امروز كامپيولوكيشن يا ترتيب رايانه و ارتباط از راه دور ناميده ميشود برسانيم. وي افزود: رقباي ما قبل از ما شروع به آموزش و هژمونيسازي در عرصه رسانه كردهاند و روي آن نيز كارهاي فراواني انجام شده است. هدف ما بايد اين باشد كه همه مؤلفههاي مورد علاقه يا كم و بيش مورد پسند مخاطب خود را در ذيل اصل هژموني خود قرار دهيم. اين عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي ادامه داد: ما بايد در اين اقيانوس عظيم ارتباطات و اطلاعات با شناسايي مخاطب و سليقه آن خود را به ثبت جهاني برسانيم.
رحيمپور ازغدي با اشاره به روال كار غربيها در عرصه فضاي مجازي گفت: آنها كاري ميكنند كه شما بدون اينكه احساس كنيد در حال خفه شدن هستيد به اين نقطه برسيد يعني شما متوجه نيستيد اما در واقع در حال شستوشوي مغزي هستيد تا آنچه منافع آنها فراهم ميكند اجرا كنيد كه به اين كار مديريت ذهن ميگويند و به اين تأسيس سحر و هم اكنون به آن كاريزما ميگويند. وي افزود: رقباي ما وسايل، تجهيزات و علم و تخصصي بيشتري نسبت به ما دارند چون قبل از ما به آن رسيدهاند اما ما نيز در برخي رشتهها عضو چهار كشور برتر جهانيم و ميتوانيم هژموني سرمايهداري و ليبراليسم را در جهان از بين ببريم. اين عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي ادامه داد: نخبگان، صنعت و ابزار توليد در اختيار آنهاست و آنها متأسفانه منافع خود را به جهان تحميل ميكنند آنها با اين وسايل افكار عمومي را شكل ميدهند و واقعيت را به صورتي كه خود ميخواهند به صدا، تصوير و خبر تبديل ميكنند. آنها وقتي اتفاقات را به ميل خود سانسور ميكنند چيزي را كه به نفع خودشان است ارائه ميكنند. وي با تقسيمبندي سانسور در جهان گفت: ما دو جهان داريم جهان واقعي و جهان رسانه هر چه جهان رسانه به واقعيت نزديكتر باشد قابل اعتمادتر است اما هر چه از واقعيت دورتر باشد ديگر به اعتبار آن نميتوان اطمينان داشت.
اين عضو شوراي انقلاب فرهنگي با اشاره به اينكه رسانههاي ديجيتال هم فرصت است و هم تهديد گفت: امروز آنها هر چه ميخواهند را تبديل به عرف و سبك زندگي بكنند از طريق رسانه وارد عمل ميشود و كار را با عقايد خود شكل ميدهند. عدهاي فكر ميكنند كه هرگونه سرگرمي تنها يك شوخي است و غفلت است در حالي كه در كنار اينها بحث ايدئولوژي هم مطرح است. پيامبر گرامي اسلام هم رفاقت، بازي، شادي و سرگرمي را قبول داشتند. وي ادامه داد: ما با دفاع منفعلانه از ارزشهاي اسلامي به جايي نميرسيم. رحيمپور ازغدي گفت: ما در مسائل زنان، حقوق بشر و دموكراسي بايد بستانكار باشيم نه بدهكار. ما يك توليت مسائل براي سبك زندگي ميخواهيم كه نه به معناي ترك لذت باشد و نه به معناي اين باشد كه به لذت اصالت دهد. وي در ادامه با اشاره به اينكه بايد از كليشه دوقطبي سنت و مدرنيته فاصله گرفت، گفت: اين دوقطبي باعث انحرافات بسياري شده است و نه بايد به تمام مسائل مدرن حمله كور كرد و نه بايد مقابل آن منفعل بود. وي در پايان با اشاره به اينكه بايد در حوزه رسانههاي ديجيتال خودتان را باور كنيد تا ديگران شما را باور كنند گفت: امام خميني (ره) هم اگر ميخواست منتظر تعارف شرق و غرب باشد كاري انجام نميشد ما بايد در عرصه رسانههاي ديجيتال دست به دست هم دهيم و به جلو برويم.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]