واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۴ شهريور ۱۳۹۳ (۱۳:۲۹ب.ظ)
برگزاري کارگاه هاي آموزشي در اردوهاي نشاط و اميد سازمان جوانان معاون آموزش و پژوهش سازمان جوانان جمعيت هلال احمر گفت: يکي از سياست هاي معاونت آموزش و پژوهش برگزاري دوره ها و کارگاه هاي آموزشي ايجاد محتواي آموزشي و در برنامه هاي ساير معاونت هاست.
به گزارش خبرگزاري موج، امير معتمدي گفت: برنامه ما اين است که در اردوها آموزش ها بايد غير مستقيم باشد و از حالت کلاسي خارج شود و طوري باشد که اعضا به صورت ساده با مفاهيم مختلف آشنا شوند.
وي افزود: اعضاي سازمان جوانان جمعيت هلال احمر در اردوها در کنار تفريح و نشاطي که براي آنها فراهم مي شود، آموزش هاي غير مستقيم را دريافت مي کنند.
معتمدي با اشاره به کارگاه هايي که در اردوهاي سازمان جوانان جمعيت هلال احمر برگزار مي شوند، گفت: کارگاه اصلي اردوها، کارگاه خلاقيت به صورت کار تيمي است.
در اين کارگاه اعضاي جوان سازمان جوانان جمعيت هلال احمر ابتدا ۲۰ دقيقه با مفاهيم خلاقيت و نوآوري آشنا مي شوند و در چهار ساعت بعدي کارگاه در قالب بازي با کار تيمي و با مفاهيم رهبري و مديريت و پويايي گروه آشنا مي شوند.
وي افزود: اين بازي ها قالب رقابتي دارند و جوانان مي توانند با استفاده از اين بازي ها ويروس هاي از بين برنده خلاقيت ذهنشان را بکشند و به مراحل بالاتري از فکر و انديشه رسيده و نوآوري داشته باشند.
معتمدي درباره اجراي بازي و مسابقات در اردوها توضيح داد: يک مسابقه طراحي شده به اين صورت است که اعضا بايد توپي را بدون اينکه پاهايشان از هم جدا شود در زمين حمل کنند.
بازي ديگر ساخت بزرگترين برج به وسيله روزنامه است. طراحي ميدان همدلي با جمع آوري آشغال هاي کنار دريا، توليد سرود بدون استفاده از اصوات کلامي نيز از ديگر بازي هاي برنامه خلاقيت است. علاوه بر اين کارگاه کنترل خشم و اعتماد به نفس و توانمندسازي کانون ها در اردوي انزلي و منجيل برگزار شده است.
وي همچنين از اجراي بخشي از اين کارگاه ها در اردوگاه انزلي براي دانشجويان و بخشي در قالب آموزشي براي دانش آموزان در اردوگاه شاخه زيتون خبرداد. در کارگاه کنترل خشم، افراد با ايفاي نقش، از نظر ذهني توانمند مي گردند تا بتوانند بر خودشان مسلط بوده و در هنگام خشم، کنترل خودشان را حفظ کنند.
معتمدي همچنين درباره برگزاري کارگاه هاي ديگر گفت: دو کارگاه همزمان با اردوي تربيت مربيان امدادي به صورت جانبي برگزار شد.
وي همچنين از داستان سازي به عنوان فن ديگري در ارائه آموزش هاي کارگاه ها ياد کرد و گفت: در کارگاه تربيت مربيان به اعضا آموزش هايي براي ارائه مطالب آموزشي امدادي در قالب داستان و تصوير آموزش داده شد که مورد استقبال اعضا قرار گرفت.
معتمدي همچنين از برگزاري کارگاه آموزشي براي دختران پيرامون سبک زندگي سالم زوج ها خبر داد و گفت: در اين کارگاه زنان سبک زندگي سالم را فراگرفتند و با معضلاتي مرتبط با طلاق در جامعه ايران آشنا شدند.
وي هدف از برگزاري اين کارگاه را ارائه انتقال تجربيات زناني که طلاق گرفته اند به دختران جوان، براي کمتر شدن اين معضل بيان کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]