تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):سخن نیک را از هر کسی ، هر چند به آن عمل نکند ، فرا گیرید .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826348704




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تخحصیص 580 میلیارد تومان اعتبار برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در مازندران


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > شمال > مازندران حیدرپور خبر داد:
تخحصیص 580 میلیارد تومان اعتبار برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در مازندران
ساری - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: 580 میلیارد تومان اعتبار بلاعوض و تسهیلات برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در استان درنظر گرفته شده است.



به گزارش خبرنگار مهر ، دلاور حیدر پور پیش از ظهر سه شنبه در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه، ضمن تبریک هفته دولت  اظهار داشت: شعار دولت در یک سال گذشته  با تاکید بر اقتصاد مقاومتی و در هفته دولت شعار آرامش و امید نامگذاری شده است و  امیدواریم با تحقق این شعارها شاهد زندگی بهتر و آسانتر مردم باشیم.
 
وی گفت: به دلیل وجود تنگناهای مالی و اجرائی، جهاد کشاورزی نیز برای انجام پروژه ها با محدودیتهای همراه بوده اما اقداماتی را انجام داده و بخشی از این اقدامات به عنوان پروژه شاخص شناخته شده است.
 
حیدر پور با اشاره به 59 پروژه خدماتی زیر بنایی و تولیدی با هزینه ای بالغ بر 138 میلیارد تومان گفت: این هزینه ها توسط دولت و بخش خصوصی سرمایه گذاری شده و به بهره برداری رسیده است.
 
وی گفت: از 59 پروژه جهاد 18 پروژه تولیدی است که شامل مرغداری، گاوداری، ماهیان سرد آبی و گرم آبی است و 41 پروژه زیربنایی شامل جاده ،مزارع،و پوشش انهار می شود.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان این که علیرغم کمبودهای شدید مالی، اعتبارات استانی در بخش کشاورزی تزریق شد افزود: این اعتبارات در اختیار متقاضیان قرار گرفت و 260 میلیارد تومان کمکهای بلاعوض و 320 میلیارد ریال اعتبارات ماشین آلات برای توسعه  کشاورزی مکانیزاسیون در اختیار کشاورزان قرار گرفت.
 
این مقام مسول تصریح کرد: تعداد 250 کمباین اختصاصی برای کشت و برداشت برنج تزریق شده که این میزان تاثیر قابل توجهی بر برداشت مکانیزه برنج داشته است
 
وی افزود : در کنار اعتبارات 210 میلیارد ریال اعتبارات تملک دارائی استان بوده است که در اختیار جهاد کشاورزی قرار گرفته و حدود 50 درصد محقق شده است و 100 میلیارد ریال هم از اعتبارات ملی در غالب کمکهای بلاعوض دولت به کشاورزان تعلق گرفت.
 
حیدر پور اعتبار لازم برای توسعه ماشین آلات بخش کشاورزی را 380 میلیارد ریال برشمرد و گفت: این ماشین آلات برای توسعه محصول برنج بوده که امید است گام مهمی در مکانیزه کردن محصول برنج و کشاورزی استان باشد.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: 450 میلیارد تومان اعتبارات عمرانی برای سه سال و هر سال 15 میلیارد تومان برای تامین آب، توسعه باغات و اراضی شیبدار استان در اختیار اراضی و توسعه باغات قرار گرفت.
 
وی افزود: به دلیل وجود ظرفیت بالای استان، جلوگیری از سیل در ارتفاعات و کمک دستگاههای ذینفع مثل آب منطقه ای و منابع طبیعی این امر محقق گردد و مطالعات فاز یک 20 هزار هکتار و فاز 2 حدود 5 هزار هکتار از اراضی شیبدار در استان کلید خورده است.
 
رکورداری مازندران در تولید محصولات
 
وی با اشاره به اینکه در برنج ،گوشت ،کیوی ،گوشت مرغ و جوجه یک روزه در کشور رکورد دار هستیم افزود:  240 میلیارد ریال یارانه شیر با کمک صنعت معدن و تجارت در اختیار دامداران استان قرار گرفته است.
 
حیدر پور تاکید کرد: سهم کشاورزی مازندران در ارزش افزده کشور 10.5 درصد و سهم تولید ناخالص ملی کشور 23 درصد است.
 
وی در بخش دیگر گفت: 11 درصد تولید گوشت و مرغ کشور در اختیار مازندران است و اشباع شدن تولیدات گوشت مرغ در کشور تولیدکننده رابا مشکل مواجه کرده است.
 
جلوگیری از واردات 1260 تن برنج به مازندران
 
این مقام مسئول تاکید کرد: از توزیع یک هزار و 260 تن برنج خارجی در استان جلوگیری شده است و در سال جدید هم هیچ ثبتی برای واردات برنج در کشور صورت نگرفته است و در همین زمینه هم تعرفه واردات برنج در سال جاری 2 برابر شده است.
 
وی با بیان این که موجودی برنج امسال به میزان لازم هست گفت: 526 هزار تن برنج در سال گذشته و 299 هزار تن برنج در امسال وارد شده که با توجه به موجودی امسال ضرورتی بر واردات برنج در سال جاری وجود ندارد.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه 90 درصد محصولات کشاورزی مازندران سالم است افزود: سرانه مصرف سموم شیمیایی استان حتی از خیلی کشورها هم کمتر است و میزان سم مورد استفاده در کشور هم به 30 هزار تن نمی رسد.
 
وی با بیان این که تعدادی از کشاورزان به دلیل نا آگاهی از زمان مصرف کود شیمیایی و بی مبالاتی در این زمینه به برخی از محصولات ضرر زده اند گفت: این نا آگاهی  نباید به تمام محصولات و کشاورزان تعمیم داده شود.
 
حیدر پور تاکید کرد: کنترل و نظارت بر سموم بر عهده وزارت بهداشت و درمان همچنین  کنترل میزان استفاده از  سموم نیز بر عهده وزارت جهاد کشاورزی است.
 
وی با اشاره به اینکه در کشت برنج در یک مرحله 5 درصد و در مرحله دیگر 10 درصد سم استفاده می شود گفت: 40 کیلو سم در هر هکتار کشت برنج استفاده می شود و در مبارزه با آفت سم پاشی آخرین مرحله است.
 
این مقام مسئول کشاورزی استان تاکید کرد: کشاورزی در استان و کشور از بیماری مزمن کمبود نقدینگی رنج می برد  و این امر در 2 سال اخیر باعث شد بسیاری از طرحها به سرانجام و نتیجه نرسد.
 
وی افزود: مسولین ارشد استانی به دنبال آن هستند که بخش اعظم آبهای روان در استان مهار و در اختیار بخش کشاورزی قرار گیرد
 
وی گفت: سرمایه در گزدش 25 و 28 درصدی کمک حال کشاورز و تولید کننده نیست و در این زمینه اقدامات اساسی از جمله تزریق نقدینگی با سود کم انجام شود .
 
سرانه پایین زمین کشاورزی در مازندران
 
حیدر پور با بیان اینکه ظرفیت شاغل در بخش کشاورزی بیش از ظرفیت کشاورزی استان است افزود: این امر باعث شده سرانه زمین درمازندران پایین بیاید.
 
وی در بخش دیگری تاکید کرد: لازمه داشتن کشاورزی خوب داشتن صنعت پیشرفته و پر رونق است و این مهم یک همکاری همه جانبه می خواهد که صنعت پویا کشاورزی را نیز بالا می برد.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد : تغییر اراضی کشاورزی استان در 100 سال گذشته تبدیل به یک رویه شده است و تغییر کاربری اراضی باعث از بین رفتن بسیاری از زمینهای کشاورزی استان شده است.
 
وی با بیان این که کشاورز با باغ ،زمین و دام هویت می یابد افزود: با خارج شدن هر هکتار برنج از چرخه تولید و کشاورزی 8 نفر به واردات برنج خارجی  وابسته می شوند.
 
حیدر پور در قسمتی دیگر از سخنانش تصریح کرد : برای حفظ امنیت غذایی در کشور باید زمینهای کشاورزی حفظ شوند و در همین زمینه نیز ستادی در استانداری تشکیل شده تا با همکاری دستگاههای بازرسی یک وحدت رویه پیش آمده و با پدیده زمین خواری مبارزه می شود.



۱۳۹۳/۶/۴ - ۱۲:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن