واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > غرب > کردستان گزارش خبری مهر/
رفع محرومیت های کردستان با برگزاری اردوهای جهادی/ بسیج پیشگام در خدمت به مردم محروم
سنندج – خبرگزاری مهر: جوانان بسیجی که در زمان هشت سال دفاع مقدس در خط مقدم جبهه های جنگ حق علیه باطل حضور داشتتند این بار و بعد از جنگ تحمیلی، با حضور در اردوهای جهادی در راستای رفع محرومیت های مناطق کم برخورداری همچون استان کردستان وارد عرصه شده و به مردم نیازمند کمک می کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، بسیج از بدو تاسیس تاکنون در حوزه های مختلف توانسته است به بهترین شکل ممکن رسالت خود را اجرایی کند و این مهم را در هشت سال دفاع مقدس و با حضور در خط مقدم جبهه به اثبات رساند و این روزها این نیروی عظیم مردمی در سایر حوزه ها نقش آفرینی می کند. امروز و سالها بعد از پایان جنگ تحمیلی بار دیگر بسیج در حوزه های محرومیت زدایی و برگزاری اردوهای جهادی با مشارکت دانشجویان به مردم خدمت می کند و به همین دلیل است که می توان بسیج را در تمامی حوزه ها قشری تاثیر گذار و خدمت رسان واقعی به مردم عنوان کرد. حضور دانشجویان بسیجی در قالب اردوهای جهادی با هدف خدمت رسانی به مردم آن هم با کارهای عام المنفعه بهترین فرصت را برای حضور هر چه بهتر جوانان در عرصه های مختلف اجتماع فراهم می کند و به همین دلیل است که همواره مسئولان و متولیان بر توجه بیشتر به این مهم تاکید می کنند. هر چند که عمر برگزاری اردوهای جهادی در استانی همچون کردستان زیاد طولانی نیست ولی در همین مدت زمان اندک نیز میزان مشارکت دانشجویان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان برای حضور در این عرصه وارد روند افزایشی شده است و هر روز نیز بر دامنه این حضور افزوده می شود. بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته در سال جاری قرار است که 520 دانشجوی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان کردستان در قالب اردوهای جهادی به مناطق محروم استان اعزام شوند و در کارهای مختلف برای محرومیت زدایی مردم تلاش کنند. تنوع در فعالیت های ارائه شده از سوی شرکت کنندگان در اردوهای جهادی در کنار انتخاب روستاها و شهرهای دورافتاده برای خدمت رسانی از جمله ویژگی های این مهم است که در کنار فراهم کردن فرصتی برای خدمت بهتر به مردم به محلی برای آمادگی جوانان برای ورود به اجتماع می توان از آن یاد کرد. 520 دانشجو در اردوهای جهادی کردستان مشارکت دارند مسئول ناحیه بسیج دانشجویی کردستان با اشاره به شرکت 520 دانشجوی دانشگاه های مختلف سطح استان در اردوهای جهادی عنوان کرد: از اردیبهشت ماه امسال اقدامات لازم در خصوص عرصه یابی اردوهای جهادی شروع و طی آن جلسات مختلفی هم با مسئولان سطح استان و شهرستان ها هم در راستای تبیین نیازهای اساسی و قابلیت های موجود تشکیل داده شد.
علی محمدپناه با بیان اینکه تعداد دانشجویان شرکت کننده در اردوهای جهادی در قالب 36 گروه ساماندهی شدنده اند، اظهار داشت: گروه های تشکیل شده شامل عمرانی، فرهنگی، دامپزشکی، پزشکی، آموزشی، ترویج اقتصاد مقاومتی و سبک زندگی ایرانی اسلامی است. وی اظهار داشت: در طول این دوره که 10 تا 12 روز به طول می انجامد تعدادی از اساتید هم در کنار این دانشجویان حضور می یابند. وی بیان کرد: دانشجویان در این اردوها با سرلوحه قرار دادن شعار اقتصاد و فرهنگ با مدیریت جهادی و عزم ملی در راستای محرومیت زدایی مناطق محروم گام برمی دارند. مسئول ناحیه بسیج دانشجویی کردستان با بیان اینکه اردوهای جهادی بستر تبلور باورهای دینی مردم است، افزود: با حضور جوانان در این اردوها شاهد برقراری ارتباط بیشتر بین صنعت و دانشگاه خواهیم بود. محمدپناه بیان کرد: از دیگر اهداف برگزاری این اردوها ایجاد کادرسازی مدیریت نظام و تقویت نیروهای بسیج فارغ التحصیل در آینده است. اردوهای جهادی ناظر بر فعالیت ها فرهنگی است فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان نیز در گفتگو با خبرنگار مهر، در سخنانی با اشاره به اهمیت برگزاری اردوهای جهادی در این استان و لزوم حمایت و تقویت آنها یادآور شد: ملت ما از بدو انقلاب اسلامی با معنای کامل کلمه جهاد و همه ابعاد آن آشنایی پیدا کردند. سردار محمد حسن رجبی عنوان کرد: کشورما در دوران هشت ساله دفاع مقدس با رویکرد جهادی توانست در مقابل دشمنی که از پشتیبانی ابر قدرت ها برخوردار بود ایستادگی و عاقبت به پیروزی دست پیدا کند. وی با بیان اینکه در مقطع کنونی اردوهای جهادی ناظر برکارهای فرهنگی، هنری و توسعه ای است، بیان کرد: برخوردارکردن مردم از خدماتی که همواره از آن محروم بودند و توانمندسازی آنها در خیلی از فنون نیز نوعی جهاد است.
وی اظهار داشت: جهاد در عرصه امنیتی، فرهنگی، اقتصادی و عمرانی حلقه های یک زنجیره درهم تنیده هستند. فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان ادامه داد: انتخاب حضور در اردوهای جهادی از سوی دانشجویان به جهت اینکه رضای خداوند را به دنبال دارد بهترین انتخاب محسوب می شود. وی با اشاره به اینکه ایجاد توسعه در هر جامعه ای ارتقای امنیت را به دنبال دارد، ادامه داد: به هر میزان عرصه خدمت رسانی به مردم مناطق محروم افزایش یابد وضعیت معیشتی این مردم بهبود یافته و در نتیجه شاهد برقراری امنیت بیشتری هم خواهیم بود. تقویت اردوهای جهادی در کردستان ضروری است رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج نیز در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اهمیت برگزاری اردوهای جهادی بیان کرد: بدون شک مشارکت دادن جوانان در عرصه های همچون اردوهای جهادی از اهمیت زیادی برخوردار است و به همین دلیل انتظار می رود که با مشارکت جمعی زمینه برای توسعه و تقویت بیش از پیش این بخش فراهم شود. محمد قربان کیانی ادامه داد: بسیج در تمامی عرصه ها پیشگام بوده و امروز نیز در عرصه خدمت رسانی به مردم و رفع محرومیت مناطق دورافتاده در قالب طرح اردوهای جهادی پیشگام است و به همین دلیل از تمامی ظرفیت های در اختیار برای توسعه این بخش فراهم شود. وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج نیز به نوبه خود در این بخش مشارکت کرده و در آینده نیز مشارکت خواهد کرد، یادآور شد: دانشجویان از زجمله قشرهای خاص جامعه به شمار می روند و به همین دلیل در تمامی عرصه ها همواره پیشگام و پیشتاز بوده اند و به همین دلیل است که در خدمت به مردم محروم نیز در قالب اردوهای جهادی پیشگام هستند. استان کردستان در بعضی از حوزه ها یکی از مناطق محروم و کم برخوردار کشور به شمار می رود که در راستای جبران این کمبودها می توان با توجه بیشتر به برگزاری اردوهای جهادی زمینه برای رفع بعضی از این محرومیت ها را نیز فراهم کرد.
۱۳۹۳/۶/۴ - ۰۸:۵۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]