تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بركت در مال كسى است كه زكات بپردازد، به مؤمنان مدد و يارى رساند و به خويشاوندان كمك نما...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872045229




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برگزاری رفراندوم تنها گزینه آرامش در فلسطین اشغالی/راهبرد جدید ایران یعنی دمیدن روح تازه به مقاومت


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: برگزاری رفراندوم تنها گزینه آرامش در فلسطین اشغالی/راهبرد جدید ایران یعنی دمیدن روح تازه به مقاومت
عضو هیات علمی دانشگاه تهران گفت: باید با نخبگان جهان و توده‌ها و دولت‌ها با دیپلماسی فعال، دروغ‌های غرب در رابطه با حقوق بشر و جنایات بدون مرز رژیم صهیونیستی را نمایان سازیم و همواره این ننگ بزرگ را زنده نگه داریم.


جوان آنلاين: جواد محمدی، عضو هیأت علمی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، در رابطه با جنگ غزه، علل و چگونگی آن گفت: جنگ غزه برای چندمین بار تا کارآمدی نظام حاکم بر شورای امنیت و حقانیت سیاست جمهوری اسلامی ایران مبنی بر مقاومت بعنوان تنها راه مقابله با اسرائیل را روشن کرد.

به گزارش فارس، وی افزود: از زمان تشکیل رژیم غاصب صهیونیستی در سال 1948 تا کنون 28 جنگ توسط این غده سرطانی در منطقه راه افتاده که در آن بی‌رحمانه‌ترین کشتار و جنایات توسط نظامیان صهیونیست رخ داده که جنگ اخیر غزه در نوع خود از ویژگی‌هایی برخوردار بود که در سایر جنگ‌ها کم نظیر یا بی نظیر است. با مروی به حوادث ماه‌‌های اخیر در منطقه علل و زمینه‌های آغاز جنگ روشن می‌شود.

محمدی گفت: مردم سرزمین‌های اشغالی اعتماد خود را نسبت به حکومت نتانیاهو از دست داده‌اند و لذا نتانیاهو برای حل معضلات داخلی و کسب محبوبیت، کشتار و جنگ جدید را آغاز نمود زیرا این حرکت سبب خرسندی برخی از غاصبان صهیونیست می‌شود.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران گفت: همچنین سران این رژیم‌ فضا را برای همراهی برخی کشورهای عربی مساعد دیدند و خود نیز صریحاً اعلام کردند که برخی از کشورهای مزبور بعنوان ذخائر استراتژیک در این کشتار جنایات آنان را یاری کردند.

به گفته وی، با توجه به شرایط منطقه، حاکمان رژیم اشغالگر فلسطین تصور می‌کردند در جبهه مقاومت شکاف و ضعف ایجاد شده است و ایران اسلامی و کشورهای حامی اخوان‌المسلمین در فلسطین از حمله ترکیه، مصر و.. نیز از مقاومت حمایت نخواهد کرد.

وی با بیان اینکه داعش در عراق و سوریه جهان اسلام را به خود مشغول کرده است، گفت: از سوی دیگر هم بازی‌های جام جهانی فضای تهاجم را مساعد و افکار عمومی را به خود مشغول کرده بود.

محمدی با اشاره به اهداف رژیم غاصب صهیونیستی در این جنگ اظهار داشت: نسل‌کشی فلسطینیان یکی از اهداف بود که به همین منظور نیز یکی از عباراتی که در ایام جنگ در اسرائیل مشهور شده بود این بود: «یک تیر بزن دو نفر را بکش» یعنی زنان حامله را هدف قرار دهید و اتفاقاً دستگیری و کشتار نوجوانان، کودکان و زنان دراین دوره بسیار بارز بود.

وی از بین بردن ابزار مقاومت از جمله سکوهای پرتاب موشک، تونل‌ها و موشک‌های مقاومت، از بین بردن عقبه عربی مقاومت و ایجاد شکاف در میان حامیان عرب مقاومت و نیز شکاف میان مردم غزه و مقاومت و تقویت گفت‌وگوهای سازش را از دیگر اهداف صهیونیست برشمرد و گفت: این جنایات نتایجی را در پی داشت که برآیند آن شکست راهبردهای رژیم صهیونیستی و پیروزی مقاومت بود.

وی افزود: حمایت بی‌نظیر مردم غزه از مقاومت و عزم راسخ و روز افزون آنها در برابر صهیونیست‌ها، حمایت روز افزون افکار عمومی جهان از مردم مظلوم فلسطین، اتحاد بی‌نظیر گروه‌های مقاومت در برابر تهاجم صهیونیست‌ها، تلفات سنگین صهیونیست‌ها و تزلزل در دولت رژیم غاصب صهیونیستی، شکاف و نارضایتی و سرخوردگی بیشتر مردم از حاکمان صهیونیست خود و به میز محاکمه کشانده شدن سران این رژیم نیز برآیندهای این جنگ است.

محمدی ادامه داد: همچنین در این جنگ مهاجرت معکوس از سرزمین‌های اشغالی تشدید شد، قدرت بازدارنگی و قدرت نظامی اسرائیل غاصب زیر سؤال رفت، پایگاه حمایتی رژیم اشغالگر قدس در غرب دچار چالش شد، فلسطین به اولین مسئله جهان اسلام تبدیل شد و موفقیت راهبرد مقاومت در تهاجم و نوآوری در یک جنگ کاملاً سازمان یافته که تلفات رژیم صهیونیستی را صدها برابر کرد.

وی اضافه کرد: هدف اسرائیل در سال‌های گذشته از بین بردن مقاومت بود ولی امروز عملیات زمینی را برای از بین بردن تونل‌های حماس و برخی ابتکارات ساده و اولیه مقاومت اعلام می‌کند که این خود نشان از افول رژیم صهیونیستی و موفقیت مقاومت دارد.

محمدی ادامه داد: در این جنگ رژیم صهیونیستی راهبرد مشخصی نداشت و همچون گذشته حمله به بیمارستان‌ها، مدارس، مساجد و خانه‌ها را در دستور داشت در صورتیکه مقاومت از جنگ‌های گذشته تجربه آموخته و با ابتکار عمل، میدان جنگ را بدست گرفته و لذا استراتژی تدافعی و جنگ پارتیزانی به استراتژی تهاجمی و جنگ سازمان یافته‌ای که در آن تیم‌های فیلم‌برداری هم برای ثبت وقایع حضور داشته، روی آورد. این استراتژی به گونه‌ای بود که اسرائیل جرأت حمله دریایی را از ترس آسیب‌پذیری بیشتر نداشت.

به گفته وی، در جنگ اخیر اسرائیل علاوه بر استفاده از تمام ظرفیت خود از آمریکا نیز برای استفاده از ذخایر نظامی اجازه خواست در صورتیکه مقاومت اعلام کرد هنوز از امکانات و ظرفیت‌های بسیاری برخوردار است که در آینده از آنها بهره خواهد برد.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران با بیان اینکه این روند سیر تکاملی جریان مقاومت را در مقابل ایستایی و افول رژیم اشغال‌گر قدس را نشان می‌دهد، گفت: این فضا در میان مردم ساکن سرزمین‌های اشغالی تزلزلی جدی ایجاد کرده و دامنه اعتراضات و محاکمه‌ها را گسترش داد و کار را به جایی رسانده که برخی در این رژیم به فکر کشور جایگزین فلسطین افتاده‌اند و ... از نابودی این رژیم در 10 سال آینده سخن می‌گویند.

وی اضافه کرد: اسرائیل تا چندی پیش ایران را تهدید به حمله نظامی کرده در صورتیکه توسط یک جمعی از مردم که در محاصره قرار دارند اینگونه مستأصل می‌شود و پس از یک هفته از آغاز جنگ دست به دامان امریکا، مصر، ترکیه، قطر و... می‌شود تا با میانجی‌گری هرچه زودتر به جنگ خاتمه دهند زیرا جنگ فرسایشی برای این رژیم مهلک خواهد بود. در همین راستا به صورت غیررسمی از غزه عقب‌نشینی می‌کنند، برخی اسیران را آزاد می‌کنند تا با دادن امتیازات مقاومت را راضی به آتش‌بس کنند! یکی از دستاوردهای این جنگ و جنگ‌های اخیر هویدا شدن قدرت پوشالی و آسیب‌پذیری نیروهای نظامی اسرائیل بود.

وی افزود: آسمان سرزمین‌های اشغالی که از آن بعنوان سپر آهنین نام برده می‌شود به راحتی توسط موشک‌های مقاومت و پهباد ساخت جمهوری اسلامی ایران شکافته می‌شود.

محمدی عنوان کرد: در این جنگ سران رژیم اشغالگر قدس به صراحت از حمایت برخی از سران کشورهای اسلامی نام می‌برند هرچند فشار افکار عمومی کشورهای منطقه و جهان سبب شد بدون نام بردن از اسرائیل جنایت غزه توسط برخی از این سران محکوم می‌شود.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران افزود: رژیم صهیونیستی در ابتدای جنگ‌ها به دنبال نابودی اصل مقاومت بود و هم اکنون به نابودی موشک‌ها و تونل‌ها تنزل یافته و این نشان دیگری از محاسبات غلط از قدرت خود قدرت مقاومت دارد که این نیز یک موفقیت برای جبهه مقاومت است. یکی از نقاط ضعف رژیم صهیونیستی که از آن بعنوان پهلوی آسیب پذیر نام برده می‌شود کرانه باختری است.

به گفته وی، مقام معظم رهبری با تیزبینی که دارند بر حمایت از مردم فلسطین و لزوم مسلح شدن کرانه باختری بعنوان راهبرد نظام جمهوری اسلامی ایران در مقابله با رژیم صهیونیستی تأکید کردند. سیاستی که سبب وحشت صهیونیست‌ها می‌شود از سال‌ها قبل سران این رژیم غاصب بر خلع سلاح مقاومت تأکید داشتند که نتیجه آن مرگ مقاومت خواهد بود و راهبرد جدید جمهوری اسلامی ایران یعنی دمیدن روح تازه به مقاومت.

وی گفت: 5700 کیلومتر مربع مساحت، جمعیت چندین برابری این بخش از فلسطین نسبت به غزه فاصله نزدیک با شهرها، شهرک‌های صهیونیست‌نشین و نیز مراکز هسته‌ای فلسطین اشغالی سبب شده کرانه باختری از موقعیت ممتازی برای آسیب‌رسانی به اشغالگران برخوردار باشد و لذا رژیم اشغالگر قدس تلاش می‌کند غزه را از این منطقه استراتژیک جدا کند در صورتیکه غزه و کرانه باختری در جبهه مقاومت مکمل یکدیگرند یکی از نتایج این جنگ این بود که نشان داد سکولاریزم مورد ادعای غرب کسانی را در رأس حکومت‌ها قرار می‌دهد که برای رسیدن به منافع خود حاضرند دست به هر جنایتی بدون حدّ و مرز بزنند و یا از آن حمایت کنند، اتفاقی که در این جنگ با حمایت سران آمریکا، انگلیس، فرانسه و...  اسرائیل رخ داد،‌حتی در میان مسلمانان نتیجه اسلام آمریکایی هم حکومت‌هایی می‌شود که سران آن از نسل‌کشی مسلمانان در غزه سوریه و عراق حمایت کرده و حتی پول و سلاح نیز در اختیار ترویست‌های صهیونیست و داعش قرار می‌دهند.

وی افزود: در این فضا که دشمنان اسلام با پروراندن داعش به دنبال تخریب چهره اسلام ناب و مسلمانان می‌باشند و از سویی چهره واقعی حقوق بشر مورد حمایت غرب که نتیجه آن در غزه توسط اسرائیل پیاده می‌شود روشن‌تر می‌شود، پیام جمهوری اسلامی ایران در میان توده‌های مردم و تشنگان حقیقت و آزادی‌خواهان جهان از اقبال بیشتری برخوردار خواهد بود و فضای معرفی اسلام ناب محمدی (ص) بیش از پیش فراهم است، لذا وظیفه و مسئولیت ایران اسلامی در مدیریت آینده جهان سنگین‌تر خواهد بود.

محمدی اضافه کرد: در این راستا باید با نخبگان جهان و توده‌ها و دولت‌ها با دیپلماسی فعال، دروغ‌های غرب در رابطه با حقوق بشر و جنایات بدون مرز رژیم صهیونیستی را نمایان سازیم و همواره این ننگ بزرگ را زنده نگه داریم.

وی ادامه داد: حقانیت، پیام فرهنگی،‌الگوی مردم سالاری دینی در ایران اسلامی پیشرفت‌ها و ثبات و آرامش در کشورمان را به جهانیان بخصوص توده‌ها و نخبگان نشان دهیم و در مجامع رسمی بین‌المللی بر عدم کارایی نظام حاکم در سازمان ملل در حفظ امنیت مردم و لزوم تحول در آن تأکید کنیم.

محمدی گفت: استفاده از فضای مجازی در این مسیر بعنوان یک فرصت بسیار کمک کننده خواهد بود و با به نمایش گذاشتن جنایات رژیم اشغالگر فلسطین افکار عمومی مردم دنیا را متوجه خوی وحشی‌گری فرعونی این رژیم  می‌کند.

وی با  تأکید بر برگزاری رفراندوم بعنوان تنها گزینه آرامش در فلسطین اشغالی و سیاست تبعیض‌آمیز غرب بر عدم اجرای رفراندوم در تعامل با توده‌ها و نخبگان جهان، گفت: این اقدامات سبب بالا رفتن آگاهی مردم دنیا از ماهیت رژیم صهیونیستی و افول زود هنگام این رژیم خواهد شد.





تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن