تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هركس به خدا و روز قيامت ايمان دارد، بايد سخن خير بگويد يا سكوت نمايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799165611




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پاسخ به چند سوال مهم درباره پای دیابتی |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: پاسخ به چند سوال مهم درباره "پای دیابتی"
کد خبر: ۴۲۸۷۲۱
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۶ - 24 August 2014


مدیر آموزش و پژوهش بنیاد بین‌المللی پیشگیری و کنترل دیابت گفت: آنتی‌بیوتیک‌ها برای از بین بردن عفونت در بیماران دیابتی تاثیر چندانی ندارند.

به گزارش ایسنا، فرهاد رجب‌پور صنعتی گفت: از آنجا که در بیماران دیابتی، جریان خون از روال طبیعی برخوردار نیست، آنتی‌ بیوتیک‌ها برای از بین بردن عفونت در این بیماران اثر چندانی ندارند. به همین دلیل پزشکان به ناچار به آخرین مرحله کنترل بیماری یعنی قطع عضو بیمار پیش از آنکه منجر به آسیب‌های جدی‌تری شود، روی می‌آورند.

وی افزود: دیابت توانایی بدن را در مقابله با عفونت‌ها کاهش می‌دهد؛ به این معنی که بیماری دیابت در صورتی که مدیریت نشود سیستم ایمنی بدن را تخریب کرده و یکی از عوارض جدی آن مشکلات مربوط به پای دیابتی است.

رجب‌پور عنوان کرد: باید بدانیم اختلال در سیستم ایمنی بدن امکان بهبود زخم‌ها را کاهش می‌دهد و عفونت‌های باکتریایی در پوست، بافت‌ها، ماهیچه‌ها و استخوان‌ها ممکن است منجر به گانگرن یا قانقاریا شود.

وی گفت: میزان بالای قند در خون فرد دیابتی در طولانی مدت اعصاب اندام تحتانی مانند بازوها، دست‌ها، ساق و پا را درگیر می‌کند و مشکلات عصبی فرد دیابتی موجب بی‌حسی در پاها می‌شود.

رجب‌پور با بیان اینکه زخم پای دیابتی می‌تواند باعث ایجاد زخم‌های عفونی شود، گفت: هشدار قابل توجه این است که در بسیاری از موارد زمانی که یک فرد دیابتی هیچ مشکلی در پاهای خود احساس نمی‌کند، دقیقا زمانی است که می‌تواند شروع عارضه پای دیابتی برای وی باشد. بنابراین زمانی که قند خون بالا عارضه‌ای تحت عنوان نوروپاتی یا صدمه به اعصاب را پدید می‌آورد، فرد با مشکلات پای دیابتی مواجه می‌شود.

وی اضافه کرد: این عارضه منجر به از بین رفتن حس پا شده تا جایی که فرد بریدگی‌های کوچک، تنگی کفش یا آسیب‌های دیگر را احساس نکرده و این امر می‌تواند منجر به زخم و تاول در پای وی شود. اگر قند خون بالا بوده و جریان خون کافی در پاها وجود نداشته باشد، فرد دچار بیماری عروق محیطی می‌شود که در این صورت این زخم‌ها به راحتی عفونی شده و به کندی بهبود می‌یابد.

رجب‌پور با اشاره به اینکه بر اساس گزارش فدراسیون جهانی دیابت سالانه بیش از یک میلیون قطع عضو در دنیا رخ می‌دهد، اظهار کرد: در برخی موارد چنین گزارش می‌شود که فرد دیابتی پس از قطع عضو نیز زنده نمی‌ماند و این به دلیل وجود عفونت در خون بیماران است.

مدیر آموزش و پژوهش بنیاد بین‌المللی پیشگیری و کنترل دیابت عنوان کرد: عمل جراحی زمانی صورت می‌گیرد که عفونت در کل خون و بافت‌ها انتشار پیدا کرده که در این حالت باکتری‌ها وارد خون شده و مواد سمی تولید می‌کنند؛ این امر موجب انتشار وسیع التهاب در ارگان‌های بدن و درجه حرارت بدن می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین فشارخون و عملکرد ریه‌ها و دیگر ارگان‌های بدن به سرعت تغییر کرده و بر روی کلیه‌ها و ریه‌ها اثرات خطرناکی می‌گذارد که منجر به شوک، اختلال عملکرد اعضای مختلف بدن، ناتوانی دائمی یا مرگ بیمار می‌شود.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن