تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):همانا نفرت انگیزترین مخلوق خدا بنده ای است که مردم از شرّ زبان او پرهیز می کنند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869387741




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شناسایی افراد در معرض فقر غذایی |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: شناسایی افراد در معرض فقر غذایی
از 7 میلیون و 500 هزار نفر، تقریبا 7 میلیون و 200 هزار نفر این بسته غذایی را دریافت کردند. مردم جهت دریافت بسته حمایت غذایی با آرامش مراجعه می‌کنند. البته مطالعات برای شناسایی افراد در معرض فقر غذایی در حال انجام است. به دنبال هماهنگی‌های انجام شده با بانک‌های اطلاعاتی اقداماتی پیش می‌بریم تا بتوانیم تعداد بیشتری از افراد را شناسایی کنیم. از آنجا که منابع مالی ما محدود است، می‌توانیم تا دو میلیون نفر دیگر را به این جمعیت اضافه کنیم.
کد خبر: ۴۲۸۶۰۱
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۴ - 24 August 2014


وزیر رفاه تجمیع بیمه‌ها را قانونی دانست که باید از آن تبعیت شود و در عین حال گفت: هرکسی که تصور کند تجمیع بیمه‌ها اقدامی یک شبه و عجولانه است، می‌خواهد بیمه‌ها از هم پاشیده شوند.

به گزارش ایسنا، علی ربیعی در حاشیه مراسم روز پزشک در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره تجمیع بیمه‌ها گفت: تجمیع قانون است و آن را دنبال می‌کنیم. اقدام اولیه ما برای تجمیع بیمه‌ها الکترونیکی کردن خدمات ارائه شده در مراکز درمان ملکی خودمان است. گام دوم نیز الکترونیکی کردن دفترچه‌های بیمه است.

طرح جامع بیمه پایه برای ایرانیان در دستور کار

وی در این باره افزود: طرح جامع بیمه پایه برای ایرانیان را در دستور کار داریم و تا چند وقت دیگر به دولت ارائه می‌شود. باید در جهت تجمیع بیمه‌ها کارهای کارشناسی با دقت و به صورت پایدار و بدون تنش اجتماعی انجام شود.

وزیر رفاه در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره طرح تحول نظام سلامت نیز گفت: خیلی‌ها تصور می‌کردند که این طرح، طرحی زودهنگام است اما دولت با ایجاد هماهنگی‌های بنیادین میان وزارتخانه‌های بهداشت و رفاه امکان اجرای هرچه بهتر آن را فراهم کرده است.

ربیعی درباره افزایش داروهای تحت پوشش بیمه‌ها و همچنین افزایش تعرفه‌های خدمات تشخیصی درمانی گفت: در این زمینه نیز اقداماتی انجام شده است. در مورد افزایش تعرفه‌ها باید بگویم با وجود آنچه این افزایش برای بیمه‌ها کمرشکن بود، اما از آنجا که ساختار نیازمند اصلاح بود، تعرفه‌ها به صورت جدی مدنظر قرار گرفتند.

وی در این باره افزود: همچنین سال‌ها بود که نتوانسته بودیم ارزش نسبی خدمات را به درستی در کشور مدنظر قرار دهیم اکنون در دبیرخانه شورای عالی بیمه کار فشرده‌ای در این زمینه در حال انجام است. در زمینه تعرفه‌ها بیشتر تاکیدمان روی K جراحی است. البته به مردم اطمینان می‌دهیم که این افزایش تعرفه به منزله خروج از جیب بیماران نیست. بار مالی این افزایش تعرفه‌ها برعهده بیمه‌ها خواهد بود، اما در مجموع به دنبال اقدامات در دست انجام و تعرفه‌ها منطقی می‌شوند. امیدواریم با منطقی کردن تعرفه‌ها کاهش هزینه‌های مردم را نیز شاهد باشیم.

وزیر رفاه ادامه داد: امیدواریم پزشکان و بیماران در اجرای طرح تحول سلامت ما را همراهی کنند چراکه با اجرای این برنامه از ارجاع‌های بیش از اندازه کاسته شده و ارجاع‌ها نیز به موقع صورت می‌گیرد.

ربیعی در پاسخ به سوالی درباره تاثیر منطقی کردن تعرفه‌ها و کاهش دریافت‌های غیرمتعارف از سوی پزشکان (زیرمیزی) گفت: این پدیده کاری است که عده کمی آن را انجام می‌دهند اما با اجرای برنامه‌های در دست انجام و واقعی شدن تعرفه‌ها این پدیده نیز کاهش می‌یابد و از آن طرح کسی بهانه‌ای برای چنین دریافت‌هایی نخواهد داشت چراکه افزایش تعرفه‌ها به میزان مناسب صورت می‌گیرد.

وی در این باره افزود: همچنین مقرر شده که سازمان‌های بیمه‌گر، نظام‌پزشکی و وزارت بهداشت در بخش کنترل‌ها و نظارت بر تعرفه‌ها دست به دست یکدیگر داده و این پدیده که امروز به عنوان زیرمیزی موسوم شده را کاهش دهند. هرچند تعداد کمی از پزشکان به این امر ناپسند مبادرت می‌کنند اما اثرات روانی و اجتماعی این موضوع بسیار زیاد است.

وزیر رفاه افزود: به منظور کنترل و نظارت بر تعرفه‌ها، ذیل تصویب هیات وزیران، یک تصویب هم جهت نظارت بر اجرای تعرفه‌ها، در شورای عالی بیمه داشته‌ایم. مقرر شده این مصوبات با امضای من ابلاغ شود. آیین‌نامه این موضوع نیز تصویب شده که به زودی ابلاغ خواهد شد.

ربیعی در ادامه درباره پرداخت مطالبات داروخانه‌ها و موسسات و مراکز درمانی نیز گفت: سازمان بیمه تامین اجتماعی تا تیرماه بدهی داروخانه‌ها و مراکز مختلف درمانی را پرداخت کرده است. بیمه سلامت نیز تا پایان اردیبهشت‌ماه مطالبات را پرداخت کرده‌اند. البته هر مرکزی که اسنادش را به سازمان بیمه سلامت ارائه داده، مطالبات آن مرکز نیز تا خردادماه پرداخت شده است.

وی در ادامه درباره بیمه معتادان نیز گفت: به این منظور در آخرین جلسه شورای عالی بیمه پروتکل‌هایی را تصویب کردیم و با هماهنگی وزارت کشور اقدامات مربوطه آغاز شده است. بیمه سلامت نیز متکلف بیمه معتادان شده است.

ادامه شناسایی افراد در معرض فقر غذایی

وزیر رفاه در ادامه در پاسخ به سوالی درباره بسته حمایت غذایی خانوار نیز گفت: از 7 میلیون و 500 هزار نفر، تقریبا 7 میلیون و 200 هزار نفر این بسته غذایی را دریافت کردند. مردم جهت دریافت بسته حمایت غذایی با آرامش مراجعه می‌کنند. البته مطالعات برای شناسایی افراد در معرض فقر غذایی در حال انجام است. به دنبال هماهنگی‌های انجام شده با بانک‌های اطلاعاتی اقداماتی پیش می‌بریم تا بتوانیم تعداد بیشتری از افراد را شناسایی کنیم. از آنجا که منابع مالی ما محدود است، می‌توانیم تا دو میلیون نفر دیگر را به این جمعیت اضافه کنیم.

ربیعی در این باره افزود: 2 هزار و 400 میلیارد تومان منابع مالی لازم است که 300 میلیارد تومان آن خرج شیر مدارس شده است و اکنون هفته‌ای دو مرتبه شیر مدارس میان جمعیت هدف توزیع می‌شود.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن