تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):درباره آيه «ياد خدا بزرگتر است» ـ : به ياد خدا بودن در هنگام روبه رو شدن با حلال و ح...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844045280




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خداشناسی و تفکرات صداوسیما


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: خداشناسی و تفکرات صداوسیما وبلاگ > حاج محمود عطار، مهدی - به فرض که همه در بهشت عرب زبان باشند ، آیا از خداوند سبحان بعید است که به همه ی اهل بهشت این زبان و گویش را تعلیم نماید ؟ غیر عربهایی که خواهان بهشت رفتن هستند ، دغدغه ای باید داشته باشند که نکند قرار است در کنکور آزمون عربی هم دم در بهشت شرکت کنند ؟ این همه اتفاق در گوشه و کنار دنیا در عرصه های مختلف علمی – فرهنگی – خبری و ... در حال در نوردیدن یکدیگرند و برنامه سازان مذهبی ما کجای کارند و به چه می اندیشند ؟!

در سایتهای خبری خواندیم ( سایت الف کد مطلب: 238827 ) که کارشناسی مذهبی در صدا و سیما زبان اهل بهشت و اهل جهنم را عربی و عجمی معرفی کرده است . این که این اطلاعات از کجا آمده و چقدر صحت دارد بحث ما نیست ، اما اینکه در سازمانی به طول و عرض صدا و سیما ، به قدری خلا های فرهنگی و اعتقادی قابل رویت است که بر هیچ سلیم النفسی پوشیده نیست ، آنگاه با بودجه ی مملکتی و احتمالا بدون نظارت و بررسی دقیق ، وقت مردم را برای دیدن و شنیدن مطالبی صرف کنیم که نه دنیایی را آباد می کند و نه آخرتی را جای سوال دارد.
به فرض که همه در بهشت عرب زبان باشند ، آیا از خداوند سبحان بعید است که به همه ی اهل بهشت این زبان و گویش را تعلیم نماید ؟ غیر عربهایی که خواهان بهشت رفتن هستند ، دغدغه ای باید داشته باشند که نکند قرار است در کنکور آزمون عربی هم دم در بهشت شرکت کنند ؟ این همه اتفاق در گوشه و کنار دنیا در عرصه های مختلف علمی - فرهنگی - خبری و ... در حال در نوردیدن یکدیگرند و برنامه سازان مذهبی ما کجای کارند و به چه می اندیشند ؟!
البته روی سخن ما با عزیزانی که در این حوزه زحمت می کشند و البته برنامه های قابلی را نیز می سازند نیست ولی جا دارد تا با دقت بیشتری نسبت به بررسی محتوای برنامه ها عمل نماییم . در نصیحتی از امیر المومنین علیه السلام ، آمده است با هرکس به قدر فهم و عقلشان سخن بگویید . آیا مطرح شدن چنین سخنانی عمل به این توصیه ی اخلاقی و فنی ایشان است ؟!
آیا سازمانی که به تعبیر حضرت امام ( ره ) همچون دانشگاه می ماند ، و در این عرصه نیز بدون "رقیب" باقی مانده است نباید به سمت تعالی جایگاه خود حرکت کند ؟ نباید فرهنگ را در اولویت های برنامه سازی خود قرار دهد و از درگیری ها و بازی های سیاسی فاصله بگیرد ؟ چگونه است که رئیس این سازمان را شخص اول مملکت تعیین می کند ولی شخص دوم از عملکرد آن ظرف این یکساله ، دلگیر می شود ؟ سازمانی که فقط در تهران نزدیک به ده هزار نفر حقوق بگیر دارد ، نباید عملکردی به مراتب ثمر بخش تر در جامعه داشته باشد ؟ قطعا این هشدار ها بکار مدیریت فعلی سازمان نمی آید ، و اگر به احتمال بسیار زیاد فرد دیگری را جانشین ایشان بدانیم ، از مدیریت جدید این مطالبات را خواهیم داشت .
یادم می آید حوالی سال 1378 همکاری محتوایی با مدیر وقت گروه اجتماعی شبکه یک - البته برای چند برنامه ی اول - داشتم که قراربود این برنامه به عنوان اولین برنامه ی زنده ای که بعد از اخبار این شبکه روی آنتن می رود ، پخش گردد که این خود حساسیت موضوع را چند برابر می کرد ، ولی با این حال در آن دوره بوضوح دغدغه های فرهنگی و آسیب های اجتماعی از جمله الویت های بسیار قابل توجه بیشتر مدیران برنامه ساز بود ، چه شده که الان خروجی های این سازمان در سطوح مختلف ، تنزل قابل تاملی را تجربه می کند ؟
چنین تحلیل هایی که بی شک نه نیاز جامعه است و نه اولویت دینی ، نشان دهنده ی نهادینه شدن فرهنگ افراط است و جالب است بدانید که این مسیر عینا مسیری است که تندرو های وهابی در حال طی کردن آن و معرفی خدایی هستند که برایش این قبیل آموزه ها از هر چیز دیگری مهم تر است ! خدایی که نمایندگانش بجای تاسی به سلوک علی ، حسن ، حسین و زهرا سلام الله علیهم اجمعین - که حتی برای آمرزش قاتلین خویش استغفار می کردند - دنبال معرفی خدایی هستند که خوراندن زقوم و آویزان کردن زنان از تار های مویشان را وعید داده است؟خدایی که رحمانیت و رحمیتش را بیش از تمامی صفات مطلق کمالی و کمال مطلقی خویش برایمان برشمرده کلا فراموش شده است .شاید شناختن خدایی اینچنینی از نیاز های امروز جامعه ی ما باشد.



شنبه 1 شهریور 1393 - 16:13:59





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن