واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ شهريور ۱۳۹۳ (۱۴:۲۹ب.ظ)
52 درصد مطالبات برق همدان از مشترکان، در بخش خانگي است مديرعامل شرکت توزيع نيروي برق استان همدان با بيان اينکه بدهي مشترکان به شرکت تاکنون 57 ميليارد تومان است، گفت: از اين ميزان 52 درصد مربوط به مشترکان خانگي در شهر و روستا است.
به گزاري خبرنگار موج از همدان، حاجيرضا تيموري با اشاره به زنجيره صنعت برق شامل توليد، انتقال و توزيع اظهار کرد: بخش توزيع به صورت درآمد هزينهاي اداره ميشود و بعد از واگذاري انشعابات برق به متقاضيان بهاي انرژي متناسب با تعرفههاي ابلاغي از سوي وزارت نيرو از مشترکان دريافت ميشود.
وي در گفتگو با خبرنگار موج در همدان، با اشاره به تأمين منابع درآمدي شرکت تصريح کرد: منابع دريافتي حاصل از فروش انرژي مستقيماً به حساب خزانه واريز شده و درصدي از آن به عنوان حقالعمل کاري به شرکت برق عودت ميشود تا بودجه جاري شرکت که تقريباً 44 ميليارد تومان در سال جاري است، تأمين شود.
مديرعامل شرکت توزيع نيروي برق استان همدان يادآور شد: منابع سرمايهاي و عمراني نيز با استفاده از منابع دريافتي از مردم بابت بهاي انشعاب، وزارت نيرو و منابع استاني صرف احداث و توسعه زيرساختهاي جديد و اصلاح و بهينه شبکههاي موجود ميشود.
وي با اشاره به درصد پرداختي مردم در سطح استان اظهار کرد: تعدادي از مشترکان بهاي انرژي مصرفي خود را با تأخير پرداخت ميکنند که اين امر باعث انباشت بدهي مشترکان شده است.
تيموري با بيان اينکه بدهي مشترکان به شرکت تاکنون 57 ميليارد تومان است، افزود: در صورت وصول مطالبات علاوه بر افزايش توان شرکت توزيع نيروي برق در ارائه خدمات پس از فروش، تأمين روشنايي معابر و سرعت در خدماترساني باعث کاهش تعداد خاموشيها نيز ميشود.
وي تأکيد کرد: از مجموع مطالبات شرکت توزيع نيروي برق استان همدان از مشترکان 52 درصد مربوط به مشترکان خانگي در شهر و روستا و مابقي نيز به متعلق به ساير مشترکان است.
مديرعامل شرکت توزيع نيروي برق استان همدان با اشاره به برنامههاي شرکت توزيع نيروي برق استان در راستاي کم کردن هزينههاي تمام شده براي مشترکان افزود: از جمله اين برنامهها ميتوان به کاهش تلفات، خازنگذاري بر روي شبکهها و چاههاي کشاورزي، نصب کنتورهاي ديجيتالي، متعادلسازي روشنايي معابر و استفاده از لامپهاي کم مصرف در روشنايي معابر در بخش فني و جمعآوري برقهاي غيرمجاز در بخش غيرفني اشاره کرد.
وي با اشاره به اقدامات اجرايي در راستاي کاهش تلفات در سطح استان اظهار کرد: در اين زمينه اقداماتي از قبيل جايگزيني شبکههاي فشار ضعيف موجود با استفاده از کابل خودنگهدار، تعويض و اصلاح اتصالات سست و اصليهاي معيوب، اصلاح کنتورهاي معيوب، استفاده از ترانسهاي کم ظرفيت و تعديل بار ترانسهاي عمومي صورت گرفته است.
تيموري اضافه کرد: نصب خازن بر روي شبکههاي توزيع، کاهش طول شبکهها و متعادل کردن بار شبکهها، اصلاح کابل سرويس مشترکان، ايجاد سيستم زمين از طريق اتصال ارت ساختمانهاي مشترکين به نول شبکه و استفاده از چراغهاي پربازده و کم مصرف در روشنايي معابر از ديگر اقدامات اجرايي در زمينه کاهش تلفات بوده است.
وي در پايان با بيان اينکه در حال حاضر تلفات در شبکههاي توزيع استان 16 درصد است، خاطرنشان کرد: اميد است با برنامهريزيهاي صورت گرفته اين ميزان در پنج سال آينده به 10 درصد کاهش يابد.
انتهاي پيام/
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]