تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خوشبختى انسان درخواست خير از خداوند و خشنودى به خواست اوست و از بدبختى انسان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802426269




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه حریم شخصی را در محیط کاری حفظ کنیم |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: چگونه حریم شخصی را در محیط کاری حفظ کنیم
کد خبر: ۴۲۸۳۵۷
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۵ - 23 August 2014


یک روانشناس با توصیه به افراد برای حفظ حریم شخصی آنها گفت: فرد باید در مرحله اول به همکاران خود نشان دهد که از وارد شدن به حریم شخصی‌اش ناراحت می‌شود، در گام بعدی چنانچه آنها سوالی در این زمینه پرسیدند می‌تواند به آنها تذکر دهد.

به گزارش فارس، حجت‌اله فراهانی در پاسخ به اینکه برای تغییر رفتار باید چه کرد و چرا عده‌ای به آنچه اذعان دارند عمل نمی‌کنند، اظهار داشت: در روانشناسی بر خلاف نظر رایج، «ایده» سست‌تر از «نگرش» است، بنابراین ایده و ذهنیت می‌تواند تغییر کند. مثلاً همه پزشکان به نکشیدن سیگار اعتقاد دارند اما، برخی سیگار می‌کشند. علت این است که نکشیدن سیگار عقیده است ولی به نگرش تبدیل نشده است.

وی افزود: نگرش 3 جزء دارد؛ شناخت، عاطفه و رفتار اجزای نگرش هستند، در واقع نگرش در صورتی که همه اجزا را داشته باشد تبدیل به رفتار می‌شود و لازمه تغییر رفتار تغییر در 2جزء دیگر است.

وی با ذکر مثالی ادامه داد: وقتی می‌گوییم راستگویی خوب است باید علاوه بر این باور، رفتارمان نیز توام با راستگویی بوده و موقع بیان سخن راست عاطفه‌مان هم متناسب باشد، یعنی از راستگویی لذت ببریم.

این متخصص حوزه بهداشت روان تصریح کرد: ذهنیت به راحتی عوض می‌شود و ثبات ندارد و به عاطفه و رفتار تبدیل نمی‌شود، در روانشناسی چیزی ثبات دارد که به رفتار تبدیل شود. در دین مبین اسلام و قرآن نیز با ذکر یا ان الذین آمنو و عمل الصالحات به این موضوع تاکید شده است یعنی عمل در کنار عقیده و باور مهم و لازم است.

وی با بیان اینکه علت رفتار تک عاملی نیست، برگزاری کارگاه‌های آموزشی در اداره ها و سازمان‌ها را در جهت نهادینه کردن رفتارهای سازمانی مناسب و اصلاح رفتارهای نادرست که به تنش بین همکاران منجر می‌شود جزو ضروریات دانست و ادامه داد: گام اول در اصلاح رفتار خواست و اراده افراد است، از نظر روانشناسی، فردی که از وضعیت خود احساس ناراحتی کرده و به روانشناس مراجعه کند دچار اختلال شده است، اما این در روانشناسی بالینی مطرح است و در ارتقای سلامت روان باید به آموزش و پیشگیری پرداخت.

فراهانی گفت: انسان موجودی سازمانی است زیرا بیشتر مواقع در سازمان‌ها زندگی می‌کنند بنابراین باید قواعد آن را نیز بداند.

وی ادامه داد: مسئولان سازمان‌ها می‌توانند با برگزاری سخنرانی هفتگی و ماهانه و غربالگری سلامت روان افراد را طبقه‌بندی کنند. آموزش در جهت پیشگیری گام موثری نسبت به درمان‌های فردی است.

وی گفت: فردی که می‌خواهد رفتار خود را تغییر دهد در گام اول باید خواست و اراده داشته باشد در مرحله بعدی باید موقعیت‌هایی که آن رفتار را ایجاد می‌کنند شناسایی کند و برای هر واکنش احتمالی پاسخ مناسبی در نظر بگیرد. مثلاً ورود به حریم شخصی همکاران موجب عصبانیت آنها می‌شود.

وی افزود: فردی که می‌خواهد برای این موقعیت برنامه‌ریزی کند باید در مرحله اول به همکاران خود نشان دهد که از وارد شدن به حریم شخصی خود ناراحت می‌شود، در گام بعدی چنانچه آنها سوالی در این زمینه پرسیدند می‌تواند به آنها تذکر دهد که دوست ندارد دیگران درباره مسائل غیرکاری با او صحبت کنند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن