تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه چيز است كه اگر مردم آثار آن را مى دانستند، به جهت حريص بودن به خير و بركتى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831222519




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پرايد در برخي تستها از زانتيا موفق تر است!


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: پرايد در برخي تستها از زانتيا موفق تر است!
معاون مهندسي شرکت خودروسازي سايپا در واکنش به منتقدان پرايد گفت که « از قديم گفته اند هر قدر که پول بدهيد همانقدر آش مي خوريد اما بايد بگويم همين پرايد در برخي تستها از جمله تست کرش از زانتيا بهتر جواب داده است.
علل بالاي تلفات انساني در جاده هاي کشور و کيفيت خودروها از جمله پرايد از جمله موضوعاتي بود که دیروز جمعه با حضور کارشناسان، منتقدان و مسئولان خودروسازي در برنامه مناظره اين هفته شبکه يک سيما با موضوع « آخرين دور سفرهاي تابستاني» مورد بررسي قرار گرفت.
در اين ميزگرد، ابتدا مرتضي شفيعي، معاون مهندسي سايپا با بيان اينکه پيش از اينکه صحبت کنيم مقصر کيست بايد فرآيند اتفاق را بررسي کنيم تا ريشه اشکال را بشناسيم، اظهار داشت: متاسفانه قبل از اينکه تحليل کنيم که مشکل اصلي کجاست قضاوت زود هنگام انجام مي دهيم لذا مشکلات روي زمين مي ماند.
وي اضافه کرد: بايد ريشه اصلي مشکلات را شناخت که در اين زمينه ضعف داريم همچنين مشکل ديگر ما اين است که حوزه مسئوليت ها، نقش ها و اختيارات مشخص نيست و اينکه چه کسي گزارش تهيه کند، چطور بايد منتشر شود و چه اقدام اصلاحي بايد صورت گيرد. لذا همه تقصير را به گردن هم مي اندازند و مشکل حل نمي شود.
شفيعي با بيان اينکه از آمار بالاي تلفات جاده اي کشور اظهار تاسف مي کنم، تصريح کرد: در سال ۸۴ تا ۹۳ ميزان تلفات جاده اي کشور رو به کاهش داشته است که بايد سوال کرد چه شد اين اتفاق در حالي که خودروها دو تا سه برابر شده اند و تعداد مسافرت ها هم افزايش يافت صورت گرفت.
معاون مهندسي سايپا تصريح کرد: معتقدم وقتي آمار جهاني را مشاهده مي کنيم عامل اصلي پيش از توسعه فيزيکي، توسعه فکري يعني عامل انساني و فرهنگ رانندگي است. به عنوان نمونه در برخي کشورها مانند امارات تعداد کشته هاي سال گذشته در سوانح رانندگي بيش از ايران بود در حالي که کيفيت خودروها بالاتر از حتي سطح اروپاست و ميزان جاده ها و مسافرت ها هم زياد نيست. لذا آمار اصلي، عدم توسعه فکري و نهادينه شدن فرهنگي رانندگي است.
 
رتبه ۱۷۷ ايران در ميان ۱۸۰ جهان در تلفات جاده اي
بهروز غروي مديرعامل جمعيت طرفداران ايمني راه ها نيز در ادامه برنامه مناظره با تأکيد بر نقش ويژه طراحي راه ها و معابر در بروز تصادفات اظهار داشت: متأسفانه در طول يک دهه اخير وضعيت ايمني جاده هاي کشورمان به نسبت ديگر کشورهاي جهان از وخامت بيشتير برخوردار شده است و طبق گزارشات سازمان جهاني WHO در سالهاي ۲۰۱۱ و ۲۰۱۳ شاهد هستيم که رتبه ايران که در سال ۲۰۰۷ در ميان ۱۷۸ کشور دنيا در مقام ۱۶۸ قرار داشت، در سال ۲۰۱۱ و در ميان ۱۸۰ کشور جهان به رتبه ۱۷۷ رسيده است.
وي با تأکيد بر اينکه وضعيت ايمني جاده هاي ديگر کشورهاي دنيا در حال حاضر به حالت کنترل درآمده گفت: با توجه به گزارشات اين سازمان برنامه اي اجرايي در جهت بهبود کيفيت طراحي در جاده هاي تمامي کشورهاي دنيا تدوين و پيشنهاد شد.
مديرعامل جمعيت طرفداران ايمني راه ها در تشريح اولويت هاي اين برنامه گفت: در اين برنامه هيچ انساني از اشتباه مبرا دانسته نشده است و در آن تأکيد بسياري بر هماهنگي اجزاي جاده اي شده است؛ از اين رو سيستم حمل و نقل جاده اي بايد به گونه اي طراحي شود که اشتباه عامل انساني به وقوع جراحت وخيم و مرگ وي منجر نشود.
غروي با تأکيد بر اينکه بايد در طراحي جاده ها از رويکردي بازدارنده و براي جلوگيري از وقوع تصادفات بهره گرفت، گفت: در طراحي جاده ها بايد به نقش تطابق بيشتر با خطاي انساني توجه کرد تا کاستي هاي رفتاري عامل انساني تقليل داده شود و اين برنامه بايد به عنوان يک برنامه انسان محور مورد تأکيد قرار گيرد.
وي ادامه داد: در طراحي پيشنهاد شده انسان به عنوان يک موجود جايزالخطا در نظر گرفته مي شود که سهم قابل توجهي از تصادفات به دوش طراحان و مديران و بهره برداران راه ها گذاشته مي شود.
 
وضعيت تصادفات رانندگي ايران در دنيا
در ادامه برنامه مناظره مهران قرباني مديرکل ايمني راه ها و حريم سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي کشور نيز اظهار داشت: بنده به واسطه اينکه ۱۰ سال در کميسيون ايمني راه هاي کشور فعاليت مي کردم خيلي از موفقيت ها در بحث ايمني راه ها را مديون فعاليت هاي اين کميسيون عنوان مي کنم که بدون ادعا و با چراغ خاموش سال ها فعاليت کرد و اطلاعات خوبي را به دست اندرکاران کشور ارائه و ضوابط و چارچوب ها را مشخص کرد.
وي افزود: سال ۸۲ وقتي درباره ايمني راه ها صحبت مي شد، اظهارنظراتي ارائه مي شد که حاکي از آن بود در بحث ايمني ديدگاه هاي مناسبي نداريم. کميسيون ايمني راه ها سالها فعاليت کرد تا توانست روند رو به رشد تلفات جاده اي را که در برنامه سوم توسعه سالانه ۱۰ درصد رشد داشت در برنامه چهارم کاهش دهد و مطابق برنامه پنجم توسعه اين روند کاهشي بايد به ۱۰ درصد برسد که در تلاش براي رسيده به آن هستيم.
مديرکل ايمني راه ها و حريم سازمان راهداري عنوان کرد: وضعيت تصادفات رانندگي در ايران در دنيا عجيب نيست در سال ۱۹۸۵ بسياري از کشورها وضعيت کنوني را که ما در سال ۱۳۹۳ داشتيم طي کردند که ما مي توانيم از تجارب آنها استفاده کنيم.
قرباني ادامه داد: تمام موارد براي بهبود و ايمني راه ها توسط سازمان هاي مسئول جهاني اعلام شده و رويکردها يکسان است. در بعضي مواقع اگر از اين تجربيات استفاده نکنيم دچار اشتباه راهبردي شده ايم که به قيمت جان هموطنانمان تمام مي شود.
وي بيان کرد: در طي ۴ تا ۵ سال گذشته علي رغم اينکه روند رو به رشد تلفات جاده اي را مهار کرديم ولي درجه موفقيت ما رو به کاهش است.
 
ارتقاي استاندارد خودرو در ايران
وحيد مرندي مقدم معاون نظارت بر اجراي استاندارد سازمان استاندارد در ادامه مناظره به يکي از سخنان اميرالمومنين(ع) اشاره کرد و گفت: حضرت علي (ع) مي فرمايند اگر مي خواهيد بدانيد چقدر از کاري که انجام شده کيفيت دارد، از آن به اين پي مي بريد که چقدر عقلانيت در آن کار اتفاق افتاده است؛ اگر قرار باشد به اين گونه مسائل به صورت احساسي و حاشيه اي بپردازيم به راهکار مناسبي دست نخواهيم يافت.
وي افزود: استانداردها مبتني بر دانش و تجربيات انسان ها است، بنابراين ما نيز معتقديم استاندارد به مثابه يک موجود زنده است که رشد مي کند به بلوغ مي رسد و بلوغش ادامه پيدا مي کند.
معاون نظارت بر اجراي استاندارد سازمان استاندارد به استاندارد سازي در زمينه خودرو اشاره کرد و گفت: استاندارد در کشور ما مقوله جواني است و بحث آن از سال ۸۲ آغاز شد در حالي که اين موضوع در دنيا سابقه طولاني تري دارد. در سال ۸۲، ۱۱ استاندارد را اجرايي کرديم، سال ۸۳ اين رقم به ۲۵، سال ۸۴ به ۵۴ و در حال حاضر به ۵۵ استاندارد افزايش يافته که مبتني بر استانداردهاي اروپايي است.
وي افزود: علاوه بر استانداردهاي ۵۰ گانه براي ۳۵ قطعه خودرو نيز استاندارد اجباري وجود دارد. روند استانداردسازي نيز روندي تحت عنوان تأييد نرم دارد که در حال حاضر براي خودروها استفاده مي شود و براين اساس قطعات خودرو مورد تجزيه و تحليل قرار مي گيرد.
 
تصادفات نخستين «بار» بيماري کشور
در ادامه محمدرضا مهماندار، فرمانده پليس ناجا با بيان اينکه در سال ۹۲، ۱۸ هزار کشته را شاهد بوديم اما در عين حال بيش از ۳۰۰ هزار نفر معلول و مجروح ناشي از اين حوادث داشتيم که مجبورند تا آخر عمر روي تخت يا روي وليچر عمر بگذرانند، تصريح کرد: حدود ۲۸ هزار نفر کشته ناشي از حوادث رانندگي در سال ۸۵ در سال گذشته به ۱۸ هزار رسيد که بايد از همه دستگاه ها تشکر کرد.
وي با بيان اينکه تصادفات اولين بار بيماري در کشور است که سنين مولد جامعه را هدف قرار داده است، اظهار داشت: مهمترين عوامل وقوع واقعه، تخطي سرعت، سبقت غيرمجاز و عدم توجه به جلو بوده است و ناکافي بودن تجهيزات ايمني خودرو و آتش سوزي بعد از حادثه موجب بالا رفتن شدت صدمات شده است.
مهماندار يادآور شد: عوامل ديگر مانند نقش انساني از جمله بي توجهي به قوانين، نقش ايمني، وسيله نقليه و عدم وجود رقابت در صنايع خودروسازي، همچنين در نقش عامل راه، وجود نقاط حادثه خيز و ناکافي بودن آزادراه ها در عوامل شرياني و همچنين، در بخش مديريت ترافيکي،حمايت هاي نابجاي برخي نهادها از خودروهاي ناايمن و خريد تجهيزات امدادي از مهمترين علت هاي بالا رفتن صدمات در حوادث رانندگي محسوب مي شود.
فرمانده پليس راه ناجا با بيان اينکه متاسفانه موضوع تصادفات رانندگي براي همه مسئولان دغدغه نيست، گفت: با يک جمع بندي به اين نتيجه مي رسيم که مهمترين عامل بالا بودن تصادفات فرهنگ انساني است.
در بحث آزاد مناظره اين هفته مجري برنامه نتايج نظرسنجي پيامکي در خصوص مهمترين علت تصادفات در ايران را اعلام کرد که طبق آن مردم عنوان داشتند که بهبود فرهنگ رانندگي و افزايش کيفيت کيفيت خودروها جز مهمترين دلايل تصادفات در کشور هستند.
در ادامه اين برنامه غروي با انتقاد از جهت دار بودن سوال برنامه گفت: بهتر آن بود که سوال نظرسنجي مردمي به اين شکل طراحي مي شد که آيا مردم در سفرهاي بين شهري خود در سالجاري احساس امنيت بيشتري داشتند يا در سفرهاي سال قبل.
وي با تأکيد بر اينکه بحث احساس ايمني و ايمني سفر همانند يک سيستم يکپارچه است، گفت: ايمني يک موضوع فرابخشي است و در آن هيچيک از اجزا به تنهايي نمي توانند تعيين کننده باشند و بايد همگي به صورت هماهنگ با يکديگر در تعامل باشند.
 
نقش ايربگ و کمربند ايمني در کاهش تلفات جاده اي
شفيعي نيز با تائيد سخنان غروي با انتقاد از سوال نظرسنجي برنامه به موضوع و تغيير تصور صحيح مردم از موضوع ايمني اشاره کرد و گفت: با توجه به اينکه تأثير ايربگ و اثر آن در کاهش تلفات معادل ۵ تا ۱۰ درصد است و کمربند ايمني ۷۰ تا ۸۰ درصد در کاهش تلفات اثرگذار است ولي اين موضوع به صورت عکس براي مردم جا افتاده است.
معاون مهندسي سايپا ادامه داد: متأسفانه وقتي يک ايراد سيستماتيک در موضوعي وجود دارد دعوا بر سر انداختن مسئوليت اشتباهات بر دوش يکديگر آغاز مي شود در حالي که بايد به صورت علمي به موضوعات نگريست و گزارش هاي علمي را از علل وقايع منتشر کرد.
در اين بخش از برنامه مجري مناظره خطاب به شفيعي نقص دستگاه هاي گزارش دهنده را يکي از علل ورود غير کارشناسانه برخي رسانه ها در وقايع مختلف مؤثر دانست و گفت: متأسفانه سازمان هاي گزارش دهنده در سالهاي اخير به خوبي عمل نکردند و متأسفانه در خصوص سوانح هوايي همواره عنوان مي شد که گزارش علل ماجرا متعاقباً اعلام مي شود ولي هيچگاه اين گزارش ها منتشر نشد.
در ادامه مهران قرباني با غير واقعي دانستن ادعاي مجري برنامه در خصوص عدم انتشار گزارش علل سوانح هوايي گفت: از آنجا که من در وزارت راه داراي مسئوليتي هستم به جرأت مي گويم که تمامي گزارشات سوانح هوايي مطابق با استانداردهاي بين المللي تهيه و منتشر شده است.
وي با تأکيد بر اينکه موضوع تصادفات جاده اي يک موضوع دم دستي نيست، گفت: يک اشتباه راهبردي ما آن است که به موضوع تصادفات به صورت يک موضوع ساده نگاه مي کنيم در حالي که در دنيا پذيرفته شده که تصادفات مشابه بيماري سيستمي است و مثل حرکت يک موتور که نمي توان اهميت اجزاي آن را به تناسب ديگر اجزا مشخص کرد، تصادف نيز داراي اجزاي مختلف و پيچيد ه اي است که بايد درک درستي از روابط ميان اين اجزا داشت.
 
مردم بچه نيستند
در ادامه مناظره مهماندار فرمانده پليس راه کشور با اشاره به اينکه مطابق نتايج نظرسنجي همپاي افزايش کيفيت خوردو شاخص بهبود فرهنگ ترافيکي نيز در حال بالا آمدن است اما بنده بايد بگويم که با اين روش نظرسنجي مخالفم اينکه تصور کنيم مردم همانند بچه هاي کودکان خردسال پاي تلويزيون نشسته اند. واقعاً علت هاي حوادث ترافيکي براي چه ناشناخته است؟
وي افزود: در اين مناظره ۵ نفر حضور داريم که همه سعي مي کنند از حوزه کاري خود دفاع کرده و هيچ کس واقعيت ها را نمي گويد و در آخر مي خواهيم نتيجه بگيريم که همه موارد تقصير مردم است چرا که فرهنگ ترافيکي را رعايت نمي کنند.
فرمانده پليس راه کشور بيان کرد: بنده خودروي ايراني سوار مي شوم زماني که به شرکت سازنده خودرو مراجعه کرده و مي گويم مي خواهم خودروي مدل ۸۷ خود را عوض کرده و مدل ۹۳ را بخرم مي گويند همان مدل ۸۷ را سوار شو، مگر يک محصول نبايد با يک استاندارد توليد شود؟
مهماندار با اشاره به اينکه سه هزار مورد از نواقص راه هاي کشور را شناسانيي کرديم که ۷۰۰ مورد آن حل شده است، افزود: تا زماني که صرفا فکر کنيم که مسئول حراست از منافع سازمانمان هستيم و براي کاهش تصادفات کاري انجام ندهيم هيچ اتفاقي رخ نمي دهد.
وي ادامه داد: بنده در يک برنامه راديويي به مديرعامل قبلي سايپا گفتم چرا وقتي اسم پرايد را مي آوريم شروع به دفاع مي کنيد و واقعيت ها را به مردم نمي گوييد؟ به مردم بگوييد که شما يک خودروي ۲۰ ميليون توماني سوار شده ايد و ما با اين پول بيشتر از اين نمي توانيم براي شما کاري کنيم. اما شعار شما اين است که سايپا مطمئن و مصرف کننده تصور مي کند که ايمني خودرو بالا است. بنابراين هنگامي که سوار پرايد مي شود و يک بنز با سرعت بالا از کنار آن عبور مي کند راننده پرايد به حساب اينکه ايمني خودرو اش بالا است آن هم سرعتش را مي افزايد غافل از اينکه پرايد تحمل اين موضوع را ندارد.
 
منبع: عصر خودرو




شنبه, 01 شهریور 1393 ساعت 10:56





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن