محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831222519
پرايد در برخي تستها از زانتيا موفق تر است!
واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: پرايد در برخي تستها از زانتيا موفق تر است!
معاون مهندسي شرکت خودروسازي سايپا در واکنش به منتقدان پرايد گفت که « از قديم گفته اند هر قدر که پول بدهيد همانقدر آش مي خوريد اما بايد بگويم همين پرايد در برخي تستها از جمله تست کرش از زانتيا بهتر جواب داده است.
علل بالاي تلفات انساني در جاده هاي کشور و کيفيت خودروها از جمله پرايد از جمله موضوعاتي بود که دیروز جمعه با حضور کارشناسان، منتقدان و مسئولان خودروسازي در برنامه مناظره اين هفته شبکه يک سيما با موضوع « آخرين دور سفرهاي تابستاني» مورد بررسي قرار گرفت.
در اين ميزگرد، ابتدا مرتضي شفيعي، معاون مهندسي سايپا با بيان اينکه پيش از اينکه صحبت کنيم مقصر کيست بايد فرآيند اتفاق را بررسي کنيم تا ريشه اشکال را بشناسيم، اظهار داشت: متاسفانه قبل از اينکه تحليل کنيم که مشکل اصلي کجاست قضاوت زود هنگام انجام مي دهيم لذا مشکلات روي زمين مي ماند.
وي اضافه کرد: بايد ريشه اصلي مشکلات را شناخت که در اين زمينه ضعف داريم همچنين مشکل ديگر ما اين است که حوزه مسئوليت ها، نقش ها و اختيارات مشخص نيست و اينکه چه کسي گزارش تهيه کند، چطور بايد منتشر شود و چه اقدام اصلاحي بايد صورت گيرد. لذا همه تقصير را به گردن هم مي اندازند و مشکل حل نمي شود.
شفيعي با بيان اينکه از آمار بالاي تلفات جاده اي کشور اظهار تاسف مي کنم، تصريح کرد: در سال ۸۴ تا ۹۳ ميزان تلفات جاده اي کشور رو به کاهش داشته است که بايد سوال کرد چه شد اين اتفاق در حالي که خودروها دو تا سه برابر شده اند و تعداد مسافرت ها هم افزايش يافت صورت گرفت.
معاون مهندسي سايپا تصريح کرد: معتقدم وقتي آمار جهاني را مشاهده مي کنيم عامل اصلي پيش از توسعه فيزيکي، توسعه فکري يعني عامل انساني و فرهنگ رانندگي است. به عنوان نمونه در برخي کشورها مانند امارات تعداد کشته هاي سال گذشته در سوانح رانندگي بيش از ايران بود در حالي که کيفيت خودروها بالاتر از حتي سطح اروپاست و ميزان جاده ها و مسافرت ها هم زياد نيست. لذا آمار اصلي، عدم توسعه فکري و نهادينه شدن فرهنگي رانندگي است.
رتبه ۱۷۷ ايران در ميان ۱۸۰ جهان در تلفات جاده اي
بهروز غروي مديرعامل جمعيت طرفداران ايمني راه ها نيز در ادامه برنامه مناظره با تأکيد بر نقش ويژه طراحي راه ها و معابر در بروز تصادفات اظهار داشت: متأسفانه در طول يک دهه اخير وضعيت ايمني جاده هاي کشورمان به نسبت ديگر کشورهاي جهان از وخامت بيشتير برخوردار شده است و طبق گزارشات سازمان جهاني WHO در سالهاي ۲۰۱۱ و ۲۰۱۳ شاهد هستيم که رتبه ايران که در سال ۲۰۰۷ در ميان ۱۷۸ کشور دنيا در مقام ۱۶۸ قرار داشت، در سال ۲۰۱۱ و در ميان ۱۸۰ کشور جهان به رتبه ۱۷۷ رسيده است.
وي با تأکيد بر اينکه وضعيت ايمني جاده هاي ديگر کشورهاي دنيا در حال حاضر به حالت کنترل درآمده گفت: با توجه به گزارشات اين سازمان برنامه اي اجرايي در جهت بهبود کيفيت طراحي در جاده هاي تمامي کشورهاي دنيا تدوين و پيشنهاد شد.
مديرعامل جمعيت طرفداران ايمني راه ها در تشريح اولويت هاي اين برنامه گفت: در اين برنامه هيچ انساني از اشتباه مبرا دانسته نشده است و در آن تأکيد بسياري بر هماهنگي اجزاي جاده اي شده است؛ از اين رو سيستم حمل و نقل جاده اي بايد به گونه اي طراحي شود که اشتباه عامل انساني به وقوع جراحت وخيم و مرگ وي منجر نشود.
غروي با تأکيد بر اينکه بايد در طراحي جاده ها از رويکردي بازدارنده و براي جلوگيري از وقوع تصادفات بهره گرفت، گفت: در طراحي جاده ها بايد به نقش تطابق بيشتر با خطاي انساني توجه کرد تا کاستي هاي رفتاري عامل انساني تقليل داده شود و اين برنامه بايد به عنوان يک برنامه انسان محور مورد تأکيد قرار گيرد.
وي ادامه داد: در طراحي پيشنهاد شده انسان به عنوان يک موجود جايزالخطا در نظر گرفته مي شود که سهم قابل توجهي از تصادفات به دوش طراحان و مديران و بهره برداران راه ها گذاشته مي شود.
وضعيت تصادفات رانندگي ايران در دنيا
در ادامه برنامه مناظره مهران قرباني مديرکل ايمني راه ها و حريم سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي کشور نيز اظهار داشت: بنده به واسطه اينکه ۱۰ سال در کميسيون ايمني راه هاي کشور فعاليت مي کردم خيلي از موفقيت ها در بحث ايمني راه ها را مديون فعاليت هاي اين کميسيون عنوان مي کنم که بدون ادعا و با چراغ خاموش سال ها فعاليت کرد و اطلاعات خوبي را به دست اندرکاران کشور ارائه و ضوابط و چارچوب ها را مشخص کرد.
وي افزود: سال ۸۲ وقتي درباره ايمني راه ها صحبت مي شد، اظهارنظراتي ارائه مي شد که حاکي از آن بود در بحث ايمني ديدگاه هاي مناسبي نداريم. کميسيون ايمني راه ها سالها فعاليت کرد تا توانست روند رو به رشد تلفات جاده اي را که در برنامه سوم توسعه سالانه ۱۰ درصد رشد داشت در برنامه چهارم کاهش دهد و مطابق برنامه پنجم توسعه اين روند کاهشي بايد به ۱۰ درصد برسد که در تلاش براي رسيده به آن هستيم.
مديرکل ايمني راه ها و حريم سازمان راهداري عنوان کرد: وضعيت تصادفات رانندگي در ايران در دنيا عجيب نيست در سال ۱۹۸۵ بسياري از کشورها وضعيت کنوني را که ما در سال ۱۳۹۳ داشتيم طي کردند که ما مي توانيم از تجارب آنها استفاده کنيم.
قرباني ادامه داد: تمام موارد براي بهبود و ايمني راه ها توسط سازمان هاي مسئول جهاني اعلام شده و رويکردها يکسان است. در بعضي مواقع اگر از اين تجربيات استفاده نکنيم دچار اشتباه راهبردي شده ايم که به قيمت جان هموطنانمان تمام مي شود.
وي بيان کرد: در طي ۴ تا ۵ سال گذشته علي رغم اينکه روند رو به رشد تلفات جاده اي را مهار کرديم ولي درجه موفقيت ما رو به کاهش است.
ارتقاي استاندارد خودرو در ايران
وحيد مرندي مقدم معاون نظارت بر اجراي استاندارد سازمان استاندارد در ادامه مناظره به يکي از سخنان اميرالمومنين(ع) اشاره کرد و گفت: حضرت علي (ع) مي فرمايند اگر مي خواهيد بدانيد چقدر از کاري که انجام شده کيفيت دارد، از آن به اين پي مي بريد که چقدر عقلانيت در آن کار اتفاق افتاده است؛ اگر قرار باشد به اين گونه مسائل به صورت احساسي و حاشيه اي بپردازيم به راهکار مناسبي دست نخواهيم يافت.
وي افزود: استانداردها مبتني بر دانش و تجربيات انسان ها است، بنابراين ما نيز معتقديم استاندارد به مثابه يک موجود زنده است که رشد مي کند به بلوغ مي رسد و بلوغش ادامه پيدا مي کند.
معاون نظارت بر اجراي استاندارد سازمان استاندارد به استاندارد سازي در زمينه خودرو اشاره کرد و گفت: استاندارد در کشور ما مقوله جواني است و بحث آن از سال ۸۲ آغاز شد در حالي که اين موضوع در دنيا سابقه طولاني تري دارد. در سال ۸۲، ۱۱ استاندارد را اجرايي کرديم، سال ۸۳ اين رقم به ۲۵، سال ۸۴ به ۵۴ و در حال حاضر به ۵۵ استاندارد افزايش يافته که مبتني بر استانداردهاي اروپايي است.
وي افزود: علاوه بر استانداردهاي ۵۰ گانه براي ۳۵ قطعه خودرو نيز استاندارد اجباري وجود دارد. روند استانداردسازي نيز روندي تحت عنوان تأييد نرم دارد که در حال حاضر براي خودروها استفاده مي شود و براين اساس قطعات خودرو مورد تجزيه و تحليل قرار مي گيرد.
تصادفات نخستين «بار» بيماري کشور
در ادامه محمدرضا مهماندار، فرمانده پليس ناجا با بيان اينکه در سال ۹۲، ۱۸ هزار کشته را شاهد بوديم اما در عين حال بيش از ۳۰۰ هزار نفر معلول و مجروح ناشي از اين حوادث داشتيم که مجبورند تا آخر عمر روي تخت يا روي وليچر عمر بگذرانند، تصريح کرد: حدود ۲۸ هزار نفر کشته ناشي از حوادث رانندگي در سال ۸۵ در سال گذشته به ۱۸ هزار رسيد که بايد از همه دستگاه ها تشکر کرد.
وي با بيان اينکه تصادفات اولين بار بيماري در کشور است که سنين مولد جامعه را هدف قرار داده است، اظهار داشت: مهمترين عوامل وقوع واقعه، تخطي سرعت، سبقت غيرمجاز و عدم توجه به جلو بوده است و ناکافي بودن تجهيزات ايمني خودرو و آتش سوزي بعد از حادثه موجب بالا رفتن شدت صدمات شده است.
مهماندار يادآور شد: عوامل ديگر مانند نقش انساني از جمله بي توجهي به قوانين، نقش ايمني، وسيله نقليه و عدم وجود رقابت در صنايع خودروسازي، همچنين در نقش عامل راه، وجود نقاط حادثه خيز و ناکافي بودن آزادراه ها در عوامل شرياني و همچنين، در بخش مديريت ترافيکي،حمايت هاي نابجاي برخي نهادها از خودروهاي ناايمن و خريد تجهيزات امدادي از مهمترين علت هاي بالا رفتن صدمات در حوادث رانندگي محسوب مي شود.
فرمانده پليس راه ناجا با بيان اينکه متاسفانه موضوع تصادفات رانندگي براي همه مسئولان دغدغه نيست، گفت: با يک جمع بندي به اين نتيجه مي رسيم که مهمترين عامل بالا بودن تصادفات فرهنگ انساني است.
در بحث آزاد مناظره اين هفته مجري برنامه نتايج نظرسنجي پيامکي در خصوص مهمترين علت تصادفات در ايران را اعلام کرد که طبق آن مردم عنوان داشتند که بهبود فرهنگ رانندگي و افزايش کيفيت کيفيت خودروها جز مهمترين دلايل تصادفات در کشور هستند.
در ادامه اين برنامه غروي با انتقاد از جهت دار بودن سوال برنامه گفت: بهتر آن بود که سوال نظرسنجي مردمي به اين شکل طراحي مي شد که آيا مردم در سفرهاي بين شهري خود در سالجاري احساس امنيت بيشتري داشتند يا در سفرهاي سال قبل.
وي با تأکيد بر اينکه بحث احساس ايمني و ايمني سفر همانند يک سيستم يکپارچه است، گفت: ايمني يک موضوع فرابخشي است و در آن هيچيک از اجزا به تنهايي نمي توانند تعيين کننده باشند و بايد همگي به صورت هماهنگ با يکديگر در تعامل باشند.
نقش ايربگ و کمربند ايمني در کاهش تلفات جاده اي
شفيعي نيز با تائيد سخنان غروي با انتقاد از سوال نظرسنجي برنامه به موضوع و تغيير تصور صحيح مردم از موضوع ايمني اشاره کرد و گفت: با توجه به اينکه تأثير ايربگ و اثر آن در کاهش تلفات معادل ۵ تا ۱۰ درصد است و کمربند ايمني ۷۰ تا ۸۰ درصد در کاهش تلفات اثرگذار است ولي اين موضوع به صورت عکس براي مردم جا افتاده است.
معاون مهندسي سايپا ادامه داد: متأسفانه وقتي يک ايراد سيستماتيک در موضوعي وجود دارد دعوا بر سر انداختن مسئوليت اشتباهات بر دوش يکديگر آغاز مي شود در حالي که بايد به صورت علمي به موضوعات نگريست و گزارش هاي علمي را از علل وقايع منتشر کرد.
در اين بخش از برنامه مجري مناظره خطاب به شفيعي نقص دستگاه هاي گزارش دهنده را يکي از علل ورود غير کارشناسانه برخي رسانه ها در وقايع مختلف مؤثر دانست و گفت: متأسفانه سازمان هاي گزارش دهنده در سالهاي اخير به خوبي عمل نکردند و متأسفانه در خصوص سوانح هوايي همواره عنوان مي شد که گزارش علل ماجرا متعاقباً اعلام مي شود ولي هيچگاه اين گزارش ها منتشر نشد.
در ادامه مهران قرباني با غير واقعي دانستن ادعاي مجري برنامه در خصوص عدم انتشار گزارش علل سوانح هوايي گفت: از آنجا که من در وزارت راه داراي مسئوليتي هستم به جرأت مي گويم که تمامي گزارشات سوانح هوايي مطابق با استانداردهاي بين المللي تهيه و منتشر شده است.
وي با تأکيد بر اينکه موضوع تصادفات جاده اي يک موضوع دم دستي نيست، گفت: يک اشتباه راهبردي ما آن است که به موضوع تصادفات به صورت يک موضوع ساده نگاه مي کنيم در حالي که در دنيا پذيرفته شده که تصادفات مشابه بيماري سيستمي است و مثل حرکت يک موتور که نمي توان اهميت اجزاي آن را به تناسب ديگر اجزا مشخص کرد، تصادف نيز داراي اجزاي مختلف و پيچيد ه اي است که بايد درک درستي از روابط ميان اين اجزا داشت.
مردم بچه نيستند
در ادامه مناظره مهماندار فرمانده پليس راه کشور با اشاره به اينکه مطابق نتايج نظرسنجي همپاي افزايش کيفيت خوردو شاخص بهبود فرهنگ ترافيکي نيز در حال بالا آمدن است اما بنده بايد بگويم که با اين روش نظرسنجي مخالفم اينکه تصور کنيم مردم همانند بچه هاي کودکان خردسال پاي تلويزيون نشسته اند. واقعاً علت هاي حوادث ترافيکي براي چه ناشناخته است؟
وي افزود: در اين مناظره ۵ نفر حضور داريم که همه سعي مي کنند از حوزه کاري خود دفاع کرده و هيچ کس واقعيت ها را نمي گويد و در آخر مي خواهيم نتيجه بگيريم که همه موارد تقصير مردم است چرا که فرهنگ ترافيکي را رعايت نمي کنند.
فرمانده پليس راه کشور بيان کرد: بنده خودروي ايراني سوار مي شوم زماني که به شرکت سازنده خودرو مراجعه کرده و مي گويم مي خواهم خودروي مدل ۸۷ خود را عوض کرده و مدل ۹۳ را بخرم مي گويند همان مدل ۸۷ را سوار شو، مگر يک محصول نبايد با يک استاندارد توليد شود؟
مهماندار با اشاره به اينکه سه هزار مورد از نواقص راه هاي کشور را شناسانيي کرديم که ۷۰۰ مورد آن حل شده است، افزود: تا زماني که صرفا فکر کنيم که مسئول حراست از منافع سازمانمان هستيم و براي کاهش تصادفات کاري انجام ندهيم هيچ اتفاقي رخ نمي دهد.
وي ادامه داد: بنده در يک برنامه راديويي به مديرعامل قبلي سايپا گفتم چرا وقتي اسم پرايد را مي آوريم شروع به دفاع مي کنيد و واقعيت ها را به مردم نمي گوييد؟ به مردم بگوييد که شما يک خودروي ۲۰ ميليون توماني سوار شده ايد و ما با اين پول بيشتر از اين نمي توانيم براي شما کاري کنيم. اما شعار شما اين است که سايپا مطمئن و مصرف کننده تصور مي کند که ايمني خودرو بالا است. بنابراين هنگامي که سوار پرايد مي شود و يک بنز با سرعت بالا از کنار آن عبور مي کند راننده پرايد به حساب اينکه ايمني خودرو اش بالا است آن هم سرعتش را مي افزايد غافل از اينکه پرايد تحمل اين موضوع را ندارد.
منبع: عصر خودرو
شنبه, 01 شهریور 1393 ساعت 10:56
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]
صفحات پیشنهادی
پراید در برخی تستها از زانتیا موفق تر است! |اخبار ایران و جهان
پراید در برخی تستها از زانتیا موفق تر است معاون مهندسی شرکت خودروسازی سایپا در واکنش به منتقدان پراید گفت که از قدیم گفته اند هر قدر که پول بدهید همانقدر آش می خورید اما باید بگویم همین پراید در برخی تستها از جمله تست کرش از زانتیا بهتر جواب داده است کد خبر ۴۲۸۱۹۳ تاریخ انتپراید بنز است!
سهشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵ ۱۰ خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - طنز روز اسماعیل امینی در بازی بیرقیب تحریم دلواپس و غمزده نداریم از بازی بیرقیب سرمست چون بابک ز دلار در دست نه فکر وطن نه فکر دین است دلال متاع روس و چین است تحریم همه به سود دلال اصل و نسب و وجود دلال وقتی کهنمیدانم دیروز در ورزشگاه چه اتفاقاتی افتاده است! پورکیانی: باز هم بدشانس بودیم/ برخی در ورزشگاه دلسوز تیم نیس
نمیدانم دیروز در ورزشگاه چه اتفاقاتی افتاده است پورکیانی باز هم بدشانس بودیم برخی در ورزشگاه دلسوز تیم نیستندقائم مقام باشگاه استقلال خوزستان گفت دیروز هم مقابل فولاد خوزستان بدشانس بودیم و نتوانستیم نتیجه بگیریم علی پورکیانی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در موشرایط تست پراید 5 هزار دلاری بهتر از زانتیا
معاون سایپا هرچقدر پول بدهید همانقدر آش می خورید شرایط تست پراید 5 هزار دلاری بهتر از زانتیا معاون مهندسی سایپا در برنامه مناظره این هفته با موضوع آخرین دور سفرهای تابستانی عنوان کرد پراید خودرویی با 5 هزار دلار است در کجای دنیا خودرویی با این قیمت این همه استاندارد دارد این ختوضیح رئیس سازمان زندانها درباره مرخصی برخی محکومان فساد 3 هزار میلیاردی و آزادی معاون زنجانی
توضیح رئیس سازمان زندانها درباره مرخصی برخی محکومان فساد 3 هزار میلیاردی و آزادی معاون زنجانی رییس سازمان زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور گفت در رابطه با استفاده از دستبند و پابند الکترونیکی برای زندانیان در حال مذاکره هستیم و به نهایی شدن پروژه نزدیک میشویم به گزارشغیبت دایی در جلسه هیئت مدیره پرسپولیس/ اعتراض برخی اعضا به سرمربی تیم
غیبت دایی در جلسه هیئت مدیره پرسپولیس اعتراض برخی اعضا به سرمربی تیم غیبت دایی در جلساتی از هیئت مدیره پرسپولیس که در آن همه اعضا حضور داشته اند موجب ناراحتی و اعتراض برخی از اعضای هیئت مدیره پرسپولیس شده است به گزارش نامه نیوز علی دایی سرمربی پرسپولیس به جلسه هیئت مدیره این ترویکرد رسانه ای برخی مدیران متاثر از دهه 70 است
مدیرعامل ایرنا در نشست اصحاب رسانه با وزیر کشور رویکرد رسانه ای برخی مدیران متاثر از دهه 70 است تهران - ایرنا - مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی ایرنا رویکرد رسانه ای برخی مدیران را متاثر از دهه 70 دانست و گفت استانداران و فرمانداران شناختی از رسانه امروز ندارند و باید بیشتراکتاویو: فوتبال ساحلی، موفقترین تیم تاریخ فوتبال ایران است
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳ ۵۶ سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی معتقد است که تیم ملی فوتبال ساحلی موفقترین تیم تاریخ فوتبال ایران است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال مارکو اکتاویو-سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی درباره لیگهای فوتبال ساحلی و اجرمعاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان شمالی: رسانهای موفق بوده که حرف دل مردم را بزند
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان شمالی رسانهای موفق بوده که حرف دل مردم را بزندمعاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان شمالی با برشمردن رسالت خبرنگاران در انعکاس مشکلات جامعه گفت به طور حتم در این میان رسانهای موفق بوده که حرف دل مردم را بزند و هم در آگاهیقدرت یابی و فرصت طلبی برخی جریانها جامعه را با مشکل مواجه می کند
امام جمعه مشهد قدرت یابی و فرصت طلبی برخی جریانها جامعه را با مشکل مواجه می کند مشهد - ایرنا - امام جمعه مشهد گفت قدرت یابی و فرصت طلبی برخی جریانهای داخلی از مهمترین مشکلات جامعه اسلامی است آیت الله سیداحمد علم الهدی روز دوشنبه در نشست مجمع عالی سازمان بسیج پیشکسوتان ایثارهمکاری خانواده ها با آموزش و پرورش مهمترین عامل موفقیت این اداره است
همکاری خانواده ها با آموزش و پرورش مهمترین عامل موفقیت این اداره است گناباد - ایرنا - رییس آموزش و پرورش گناباد گفت تعامل و همکاری خانواده های دانش آموزان با مجموعه های آموزشی و پرورشی مهمترین عامل موفقیت این اداره است به گزارش ایرنا سید محمد مهدوی روز دوشنبه در نشست با خبرنمیکروبشناسان عنوان کردند استفاده بیرویه از آنتی بیوتیکها عامل عفونتهای بیمارستانی و از بین رفتن برخی میکرو
میکروبشناسان عنوان کردنداستفاده بیرویه از آنتی بیوتیکها عامل عفونتهای بیمارستانی و از بین رفتن برخی میکروبهای مفید بدناستفاده بی رویه از آنتی بیوتیکها عامل عفونتهای بیمارستانی و از بین رفتن برخی میکروبهای مفید برای بدن است عباسعلی ایمانی فولادی دبیر اجرایی پانزدهمین کنگعکس/ پراید پس از یک انفجار در عراق !
عکس پراید پس از یک انفجار در عراق پراید پس از یک انفجار در عراق پراید پس از یک انفجار در عراق بازار خبرمطالب مرتبط پراید سوژه طنز و سرگرمی عراقی ها عکسعکس پرايد در دست داعشعکس پراید در جهاد علیه داعش عکس قدرت نمایی شتر برای پراید دوشنبداداندیش: تفکیک موجب حذف زنان از برخی پستها میشود
داداندیش تفکیک موجب حذف زنان از برخی پستها میشود یک فعال حوزه زنان گفت تفکیک جنسیتی بحث جدیدی نیست و پس از پیروزی انقلاب اسلامی دولتهای مختلف تلاشهایی را برای مناسبسازی فضاهای کاری زنان کردهاند اما در حال حاضر تفکیک به گونهای مطرح است که منجر به حذف زنان از برخی از پستتلاش صندوق جمعيت ملل متحد براي سلامت و موفقيت جوانان جهان
۲۰ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴ ۱ب ظ تلاش صندوق جمعيت ملل متحد براي سلامت و موفقيت جوانان جهان مدير اجرايي صندوق جمعيت سازمان ملل متحد در بيانيه اي از تلاش اين صندوق در جهت فرصت سازي و حمايت از جوانان و نوجوانان جهان خبر داد به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج مدير اجرايي صندوق جمعيت سانشریات استرالیایی گزارش دادند: عکسی که دنیا را تکان میدهد/ این سر یکی از قربانیان داعش که در دست این کودک 7 س
نشریات استرالیایی گزارش دادند عکسی که دنیا را تکان میدهد این سر یکی از قربانیان داعش که در دست این کودک 7 ساله است روزنامههای استرالیایی روز دوشنبه مملو شد از تصاویر کودکی حدودا هفت ساله در حالی که سر بریده یکی از قربانیان گروه داعش را در دست گرفته است به گزارش نامه نیوز بهآقای روحانی! به پرسپولیس ورود کن؛ برخی نروند افشاگری می کنم
آقای روحانی به پرسپولیس ورود کن برخی نروند افشاگری می کنم مدیرعامل باشگاه پرسپولیس پس از چهار ماه سکوت پرمعنا در خصوص اتفاقات رخ داده در راس مدیریت این باشگاه سکوت خود را شکست آنهایی که اخبار پرسپولیس و یا کلاً فوتبال را پیگیری میکنند به خوبی شاهد این هستند که در رأس مدیریت ب-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها