واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
نمایندگان مجلس مراقب «ویدئو چک» باشند
استیضاح فرجیدانا در نوع خود، یکی از منحصربهفردترین نمونههای استیضاح در تاریخ پس از انقلاب بود؛ نه از نظر محتوایی، بلکه بیشتر به لحاظ شکلی.
خبرگزاری ایسنا: استیضاح فرجیدانا در نوع خود، یکی از منحصربهفردترین نمونههای استیضاح در تاریخ پس از انقلاب بود؛ نه از نظر محتوایی، بلکه بیشتر به لحاظ شکلی.
«جام جم» ادامه داد: استفاده شگفتآور از فناوریهای نوین از چند روز قبل از استیضاح، با گرم شدن بازار رقابت خبری موافقان و مخالفان وزیر علوم کلید خورد و بهره بردن از انواع روشهای فیسبوکی، توییتری، وایبری، تلگرامی، اینستاگرامی و ... در تایید و تکذیب خبرها، نشان از آن داشت که در دو سوی این ماجرا، استفاده از ابزارهای نوین ارتباطی حرف اول را میزند.
اما اوج این انقلاب ارتباطی، روز چهارشنبه در صحن علنی مجلس رقم خورد؛ آنجا که بهارستانیها در رقابت با یکدیگر دست به پخش فیلم و کلیپ زدند و تا آنجا در استفاده از محتوای شبکههای بی. بی. سی، صدای آمریکا و ... پیش رفتند که رئیس مجلس مانع پخش کامل یکی از این فیلمها شد.
هر چند باید ایده استفاده از فیلم در منازعات سیاسی در بهارستان را به نام محمود احمدینژاد نوشت، اما در جلسه چهارشنبه نه از کیفیت پایین فیلم - مانند آنچه رئیسجمهور سابق پخش کرد - خبری بود و نه از سر هم کردن عکسها به سان روایت تصویری یکی از نمایندگان از ساپورتپوشی در تهران؛ بلکه در این جلسه کلیپهایی حرفهای و مستندهایی با کیفیت بالا پخش شد.
مجلس حتی تبحر خود را در استفاده از فناوریهای نوین در مدیریت جلسه نیز به نمایش گذاشت و با استفاده از تکنیک والیبالی «ویدئوچک»، نسبت به بازبینی اظهارات یکی از نمایندگان مخالف وزیر، اقدام و ادعای وی درباره استفاده رئیسجمهور از بورسیه را رد کرد. شاید اگر استفاده از این تکنیک در مجلس فراگیر شود، برخی نمایندگان باید بیشتر مراقب نطقهای آتشینشان باشند.
اما این فقط نمایندگان نبودند که با استفاده از انواع فیلم و کلیپ تلاش میکردند گذشته وزیر را به یاد آورده و نسبت به بازخوانی اظهارات گذشته او و فضایی که در دانشگاه به وجود آمده، اقدام کنند، بلکه از آنسو وزیر علوم نیز درست مانند کلاسهای درس، اسلاید بهدست وارد مجلس شد و دفاعیه خود را با استفاده از پاورپوینتهای وزارتی، اصطلاحا پرزنت کرد؛ هرچند گویا این نمودارهای پاورپوینتی در مقابل فیلمها و کلیپهایی با آهنگهای غمناک پسزمینه، چندان که باید تاثیرگذار نبود.
به این ترتیب با نگاهی به راه یافتن فناوریهای نوین ارتباطی به صحن مجلس، به نظر میرسد که نامزدهای دوره بعدی انتخابات پارلمانی از هماکنون باید توانمندی خود برای استفاده حرفهای از پاورپوینت و نرمافزارهای پخش فیلم و نمایش عکس و ساخت تیزر را بالا ببرند زیرا گویا دیگر دوره «دو دو» گفتن و «احسنت» گفتنها به سر آمده و بهارستان در حال گذار به عصر ارتباطی جدیدی است؛ دورانی که جلسات داغ استیضاح به شکوفایی آن کمک کرده است.
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]