واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:
آمادگی حوزههای علمیه خواهران برای تربیت مبلغان حج و عمره خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزههای علمیه خواهران آمادگی این نهاد را برای همکاری در زمینههای آموزشی، پژوهشی، تبلیغی و تربیت معینههای کاروان اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران حجتالاسلام و المسلمین محمودرضا جمشیدی در دیدار نماینده ولی فقیه در امور حج و سرپرست زائران ایرانی اظهار داشت: بیش از 400 واحد آموزشی خواهران در کشور دایر است و سرمایهگذاری در بخش پژوهش طلاب، در سالهای اخیر، ثمرات قابل ملاحظهای را حاصل آورده است.
وی با اشاره به درخشش بانوان طلبه در جشنوارههای پژوهشی مشترک و همعرض با برادران، افزود: این قابلیتها میتوانند در امور حج مورد استفاده قرار گیرند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور برخی از قابلیتها و فعالیتهای حوزههای علمیه خواهران را تشریح کرد و گفت: امروز بانوان طلبه علاوه بر محیط پیرامونی در فضای مجازی بسیار فعال هستند و شاهد فعالیت گسترده بانوان طلبه در فضای مجازی در قالب حضور در وبلاگها هستیم.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور با اشاره به همکاریهای قابل اجرا میان این نهاد حوزوی و سازمان حج و زیارت، ادامه داد: با توجه به راهاندازی رشته تبلیغ با گرایش حج، حوزههای علمیه خواهران آمادگی دارند معینههای مورد نیاز کاروانهای زیارتی را تربیت و تامین کنند.
وی با اشاره به اعزام بانوان طلبه به کاروانهای عمره در قالب کاروانهای متشکل اظهار داشت: حضور بانوان طلبه در عمره برای خود طلاب مفید و برای سایرین اثرگذار است.
در این دیدار حجتالاسلام و المسلمین سیدعلی قاضیعسگر نماینده ولی فقیه در امور حج و سرپرست زائران ایرانی با تجلیل از گامهای موفق و موثر حوزههای علمیه خواهران در ترویج فرهنگ دینی، اظهار داشت: حل معضلات فرهنگی و اجتماعی نیازمند سرمایهگذاری جدی در حوزههای علمیه خواهران است.
وی افزود: نگاه به حوزههای علمیه خواهران نهفقط برای پاسخ به نیازهای داخل کشور، بلکه باید با توجه به تقاضاها و گرایشها به اسلام در خارج از کشور باشد.
حجتالاسلام و المسلمین قاضیعسگر حضور بانوان نخبه حوزوی در عمره را بسیار مفید دانست و گفت: مایل به توسعه پژوهشهای مرتبط با حوزههای علمیه خواهران و استفاده از ظرفیت پایاننامههای حوزههای علمیه خواهران هستیم.
وی با بیان اینکه باید از مهارتهای رفتاری و اخلاقی حوزههای علمیه خواهران در عمره و حج بهره برد، اضافه کرد: حضور در سرزمین وحی فرصت مناسبی برای ارتقای اخلاقی حجاج و عمرهگذاران است و باید از بانوان طلبه در این راه بهره برد. باید از حج و عمره استفاده کنیم تا آرامش را در میان مردم افزایش دهیم.
نماینده ولی فقیه در امور حج با اشاره به اینکه نیمی از عمرهگزاران و حجاج را بانوان تشکیل میدهند، اظهار داشت: حضور بانوان طلبهای که سایر بانوان بتوانند مسائل خود را با آنها مطرح کنند، بسیار مفید است.
وی گفت: با توجه به دانش و مهارت بانوان طلبه، استفاده از آنها به عنوان معینه کاروان ضروری است و باید سازوکاری فراهم شود که از طلاب در این قالب بهره برد./978/
۱۳۹۳/۵/۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]