واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: شمار تلفات ابولا در غرب آفریقا به ۱۳۵۰ تن رسید
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد شمار تلفات بیماری ابولا در کشورهای غرب آفریقا به ۱۳۵۰ مورد افزایش پیدا کرده است. بر اساس اعلام این سازمان ، ۱۰۶ مورد از این تلفات در ۱۷ و ۱۸ ماه اوت در سه کشور گینه، لیبریا و سیرالئون در غرب آفریقا روی داده است . به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از رویترز از داکار، سازمان جهانی بهداشت در این باره اعلام کرد همچنین 221 مورد تایید شده و تایید نشده ابتلا به ابولا در این سه کشور طی این دو روز به ثبت رسیده است.
ُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُبا گسترش بیماری مرگ آفرین ابولا در غرب آفریقا ، دولت لیبریا به منظور جلوگیری از انتشار بیماری از دیشب (چهارشنبه ) منع آمد و شد شبانه را به اجرا گذاشته است .
"الن جانسون سرلیف " رئیس جمهوری لیبریا روز گذشته (سه شنبه ) در پیامی که از شبکه رادیویی این کشور پخش شد اعلام کرد که از چهارشنبه منع رفت و آمد شبانه در فاصله زمانی 9 شب الی 6 صبح برقرار خواهد بود .
وی افزود: در مدت اعلام شده تمامی مراکز تفریحی تعطیل خواهند بود .
رییس جمهوری لیبریا ، برگزاری مراسم تدفین ، بی توجهی به توصیه های بهداشتی و عدم رعایت هشدارهای دولت را از دلایل ناتوانی این کشور در کنترل انتشار ابولا ذکر کرد .
"لوییس براون " وزیر اطلاع رسانی لیبریا بنیز ه خبرگزاری "رویترز" گفت که مقامات این کشور در حال بررسی تدابیر سخت گیرانه تر و محدودیت های بیشتردر زمینه اجتماعات و رفت و آمد مردم هستند .
وی همچنین اعلام کرد هر 17 نفری که مشکوک به بیماری ابولا بوده و از قرنطینه محله "وست پوینت " پایتخت گریخته بودند به مرکز تخصصی درمان این بیماری بازگردانده شده اند .
شنبه گذشته 17 نفر از 29 فرد مظنون به ابتلا به ویروس ابولا به هنگام حمله اوباش و اراذل از یکی از مراکز قرنطینه شهر مونروویا (پایتخت ) گریختند و همین امر نگرانی درباره انتشار هر چه سریع تر این بیماری را افزایش داد .
همزمان مقامات گینه از وخیم تر شدن بحران ناشی از شیوع بیماری مهلک ابولا در کشورهای همسایه خود ابراز نگرانی کردند.
رمی لاما، وزیر بهداشت گینه، روز چهارشنبه در کنفرانسی مطبوعاتی در کوناکری اعلام کرد وخیم تر شدن بحران ابولا در کشورهای لیبریا و سیرالئون مقامات بهداشتی گینه را به شدت نگران کرده است.
اوایل ماه اوت یک مبتلا به ابولا که از لیبریا وارد گینه شده و در مرکز درمانی ماسنتا بستری شده بود درگذشت. بنا به اعلام مقامات بهداشتی گینه، بیش از چهل نفر با بیماران مبتلا به ابولا در این منطقه تماس داشته و احتمالا به این بیماری مبتلا شده اند.
با گسترش ابولا درغرب آفریقا فقط سه شرکت هواپیمایی بین المللی همچنان به فعالیت های خود در سیرالئون که با بحران شیوع ابولا مواجه شده است، ادامه می دهند.
ابوبکر کامارا مدیر کل سازمان هواپیمایی کشوری سیرالئون اعلام کرد پنج شرکت هواپیمایی بزرگ از جمله بریتیش ایرویز و شرکت های هواپیمایی ملی گامبیا و کنیا که به فریتاون پرواز می کردند، از بیم ابولا پروازهای خود را متوقف کرده اند. شرکت های هواپیمایی مغرب، بلژیک و فرانسه همچنان به پروازهای خود به سیرالئون ادامه می دهند اما این شرکت ها نیز تحت فشارهای زیادی قرار دارند.
مدیر کل سازمان هواپیمایی کشوری سیرالئون ادامه داد کشورش به علت توقف فعالیت این شرکتها، زیان مالی سنگینی می بیند این در حالی است که تا کنون هیچ یک از مسافران شرکت های هواپیمایی در سیرالئون به ویروس ابولا آلوده نبوده اند.
چند سازمان بین المللی از جمله سازمان جهانی بهداشت، سازمان بین المللی هواپیمایی کشوری و اتحادیه بین المللی حمل و نقل هوایی دوشنبه اعلام کردند یک گروه کاری تشکیل داده اند که موظف است اطلاعات مربوط به ابولا را بخش مسافرتی و گردشگری و همچنین مسافران اطلاع دهد.
شرکت هواپیمایی گینه استوایی نیز روز گذشته اعلام کرد تمام پروازهای خود را به کشورهای غرب آفریقا که با بحران شیوع بیماری مهلک ابولا روبرو شده اند، تا اطلاع بعدی متوقف می کند.
مهمترین کشورهای مقصد شرکت هواپیمایی گینه استوایی در غرب آفریقا کشورهای غنا، توگو، ساحل عاج، سنگال، بنین هستند که بنا به اعلام منابع رسمی، در هیچ یک از آنها بیماری ابولا مشاهده نشده است با این وجود این کشورها که در همسایگی گینه کوناکری، لیبریا و سیرالئون هستند، با خطر شیوع این بیماری مسری روبرو هستند. سه کشور یادشده به همراه نیجریه اصلی ترین کانون های شیوع بیماری ابولا در غرب آفریقا هستند.
ابولا که یکی از خطرناک ترین بیماری های شناخته شده بشر است - درمان قطعی و یا واکسن ندارد و از طریق تماس مستقیم با مایعات بدن بیمار منتقل می شود.
پنج شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]