تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870965134




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استیضاح مهر باطلی بر شایعه اختلاف اصولگرایان |اخبار ایران و جهان|TABNAK


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: استیضاح مهر باطلی بر شایعه اختلاف اصولگرایان
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی گفت: استیضاح فرجی‌دانا مهر باطلی بر شایعه اختلاف فراکسیون رهروان با سایر اصولگرایان مجلس بود.
کد خبر: ۴۲۷۵۹۰
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۰:۲۹ - 20 August 2014


نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی گفت: استیضاح فرجی‌دانا مهر باطلی بر شایعه اختلاف فراکسیون رهروان با سایر اصولگرایان مجلس بود.

به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی، سید حسین ذوالانوار درباره استیضاح وزیر علوم اظهار داشت: کسانی که به دنبال استیضاح وزیر علوم بودند در حقیقت به دنبال استیفای حقوق ملت هستند و می‌خواهند کشور در آرامش و امنیت به‌سر ببرد.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی گفت: عده‌ای فکر می‌کنند می‌توانند بین نمایندگان دوگانگی ایجاد کنند و شایعه می‌کنند که فراکسیون رهروان راه دیگری را می‌رود و اصولگرایان راه دیگری و این در حالی است که به‌هیچ‌وجه چنین موضوعی صحت ندارد.

وی تصریح کرد: موضوع استیضاح فرجی‌دانا جناحی نبود و اکثر نمایندگان به دنبال حاکم کردن آرامش در کشور هستند.

ذوالانوار با بیان اینکه به نظر می‌رسد ایجاد ناآرامی در دانشگاه‌ها از بیرون دانشگاه‌ها هدایت می‌شود، خاطرنشان کرد: ما باید بدانیم که سکان وزارت علوم به دست فرجی‌دانا نبود، اتفاقاتی که در دانشگاه‌ها می‌افتد خواسته افرادی است که مصلحت کشور و نظام را نمی‌خواهند.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: نظام جهانی و دولت‌های مستکبر به دنبال تضعیف قدرت ما هستند و این نوع مقدمه‌چینی‌ها در دانشگاه‌ها در همین راستا قرار دارد و البته امیدواریم سکان وزارت علوم به دست کسانی بیفتد که خود به دنبال پیشرفت علمی هستند.

وی با بیان اینکه موضوع استیضاح فرجی‌دانا فراجناحی بود، تصریح کرد: این استیضاح در پی سلسله اشتباهاتی بود که در وزارت علوم رخ‌ داده که به نظر می‌آید با بصیرت بوده است.

این مسئول افزود: در حال حاضر مشکلات اقتصادی در کشور وجود دارد و تحریم نیز بر این مسئله تأثیر می‌گذارد، حال با این وضعیت نباید آرامش و امنیت کشور بر هم بریزد و در این وضعیت آیا کسانی باید در منصب وزارت علوم بنشینند که اعمالی شبیه به آنچه غرب می‌خواهد را انجام دهند؟

ذوالانوار در ادامه تصریح کرد: اهانت به ساحت مقدس امام حسین (ع) که توسط یک استاد دانشگاه صورت می‌گیرد چه معنی می‌دهد؟ آیا این به معنای به راه انداختن امواج متلاطم در دانشگاه‌ها نیست؟ چه کسانی دنبال این اقدامات هستند؟ غیر از این است که این اقدامات در راستای اهداف غرب قرار می‌گیرد؟ به‌یقین این وضعیت به کشور لطمات بسیاری خواهد زد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن