واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:
نویسنده کتاب منِ دیگرِ ما:
جایگاه مادر و کودک در جامعه مورد تهدید و تخریب است خبرگزاری رسا ـ نویسنده کتاب «منِ دیگرِ ما» اشاره به اینکه روزی واژه مادر و کودک دارای تقدس و جایگاه خاصی بود، گفت: متأسفانه امروز دشمنان با عادی جلوهدادن این جایگاه درصدد تخریب آن هستند و این در حالی است که در آیات و روایات جایگاه مادر و فرزند دارای ویژگی خاصی است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام محسن عباسیولدی، نویسنده کتاب منِ دیگرِ ما پیش از ظهر امروز در مراسم رونمایی جلد پنجم کتاب منِ دیگرِ ما که در سالن سینما تربیت قم برگزار شدبا بیان اینکه در دوره مدرنیته از وقتی سبک زندگی تغییر و از محوریت الهی بیرون آمد، واژهها معنای حقیقی خود را از دست دادند، گفت: زمانی خوشبختی و بدبختی در اطاعت و عدم اطاعت خداوند معنا میشد ولی امروز، این واژهها در امور مادی مطرح میشود.
وی افزود: امروز خوشبخت به کسی گفته میشود که جایگاهی در میان مردم دارد و مردم برای او بهبه و چهچه میکنند و همینطور زمانی ازدواج مایه آرامش و دوری از گناه بود ولی امروز این امر فرصتی برای عرض اندام و فخرفروشی و بسیاری مسائل دیگر شده است.
نویسنده کتاب منِ دیگرِ ما با بیان اینکه در دنیای امروز نیز همچون گذشته واژه مادر بسیار مقدس است و بعد از مقام انبیاء و اولیاء جایگاهی بالاتر از جایگاه مادر وجود ندارد، اظهار داشت: مقام مادر به اندازهای رفیع است که اگر فرزند به اندازه قطرههای باران و ریگ های بیابان عمر کند و تمام این مدت را ایستاده در خدمت مادر باشد باز هم نخواهد توانست حق یک روز وضع حمل مادر را که برای او انجام داده، اداکند.
حجتالاسلام عباسیولدی مقام مادر را با توجه به آیات و روایات بسیار رفیع و مقدس برشمرد و خاطرنشان کرد: متأسفانه امروز با توجه به تبلیغات سوء رسانههای غربی و عدم توجه افراد، این مقام و تقدس آن مورد غفلت واقع شده است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه امروزه جایگاه کودک نیز رفیع و بزرگ است و خدمت به کودک رحمت است و زحمت نیست، تصریح کرد: امروز متأسفانه برخی خانوادهها کودک را نوعی زحمت و مزاحم معرفی کرده و کودکان خود را از کانون گرم خانواده دور میکنند و این در حالی است که زحمت برای کودک در نزد خداوند مأجور است.
نویسنده کتاب منِ دیگرِ ما ادامه داد: همین زحمت محسوبکردن کودکان در خانواده موجب افزایش مهدکودکها شده و باید به این مطلب توجه داشته باشیم که کودک نباید در مهدکودک تربیت و پرورش پیدا کند لکه کودک باید در خانواده به رشد و تعالی برسد.
وی با بیان اینکه ما باید برای کودکان خود وقت بیشتری را بگذاریم، ابراز داشت: متأسفانه امروز خانوادهها برای تماشای فیلم، سریال و دیگر برنامههای خود وقت می گذارند ولی تا نوبت به نگهداری کودک میرسد، با کمبود وقت مواجه میشوند و کودک خود را صحیح تربیت نمیکنند.
حجتالاسلام عباسیولدی خاطرنشان کرد: امروز نیاز است بیشتر از پیش به کودکان ارزش قائل شویم و برای آنها وقت بگذاریم چون لازمه این که کودک، بزرگی خوبی داشته باشد باید کودکی خوبی هم داشته باشد و این امر امروز بسیار کمرنگ شده و توجه به کودکان بسیار ضعیف است و این امر در آینده مشکلات و مضرات فراوانی را برای کودکان به بار خواهد آورد.
وی کاهش سن بلوغ جنسی را یکی از معضلات عدم توجه به فرزندان در خانوادهها دانست و افزود: امروزه سن بلوغ جنسی در پسران به 12 سال و در دختران به 10 سال رسیده است که این خطر بزرگی برای فرزندان ما محسوب می شود و سن فساد در جامعه هم کاهش پیدا میکند.
نویسنده کتاب منِ دیگرِ ما با اشاره به اینکه روزی واژه مادر و کودک دارای تقدس و جایگاه خاصی بود، گفت: متأسفانه امروز دشمنان با عادی جلوهدادن این جایگاه درصدد تخریب آن هستند و این در حالی است که در آیات و روایات جایگاه مادر و فرزند دارای ویژگی خاصی است./907/پ202/س
۱۳۹۳/۵/۲۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]