محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831620208
مجلس به مديريت فرجيدانا اعتماد نكرد
واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: مجلس به مديريت فرجيدانا اعتماد نكرد
رضا فرجيدانا، وزير علوم، تحقيقات و فناوري دولت يازدهم ديروز در حالي از خود در برابر منتقدانش در مجلس به دفاع پرداخت كه در نهايت موفق به گرفتن رأي اعتماد مجدد از مجلس نشد و از قطار دولت پياده شد.
به گزارش «جوان» جلسه استيضاح وزير علوم دولت يازدهم ديروز با به صدا درآمدن زنگ آغاز به كار مجلس، برگزار شد تا نمايندگان موافق و مخالف استيضاح پشت تريبون بهارستان قرار بگيرند و نظرات خود را در خصوص رضا فرجيدانا بيان كنند، اين در حالي بود كه در غياب حسن روحاني رئيسجمهور كه در سفر استاني اردبيل قرار داشت، فرجيدانا با همراهي اعضاي كابينه از جمله اسحاق جهانگيري، محمدجواد ظريف، وزير امور خارجه، سيف رئيس كل بانك مركزي، قاضيزادههاشمي وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، امينزاده معاون حقوقي رئيسجمهور، مجيد انصاري معاون پارلماني رئيسجمهور، مسعود سلطانيفر رئيس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري، علي طيبنيا وزير امور اقتصادي و دارايي، رضا رحمانيفضلي وزير كشور، بيژن زنگنه وزير نفت، علي جنتي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، نوبخت سخنگوي دولت و حميد چيتچيان وزير نيرو براي دفاع از خود به مجلس آمد.
متأسفيم راهي جز استيضاح نداشتيم
با شروع جلسه علني مجلس، عليرضا زاكاني نماينده مردم تهران به عنوان نخستين موافق استيضاح وزير علوم به بيان دلايل استيضاحكنندگان پرداخت.
زاكاني در ارتباط با استيضاح فرجيدانا گفت: استيضاحكنندگان حاميان جدي فرجيدانا در رأي اعتماد در سال گذشته بودند و امروز براي جهتگيري درست وزارت علوم راهي جز استيضاح نيافتند اما سؤال اينجاست كه چرا استيضاح؟ آيا راه ديگري نبود؟ علت اصلي استيضاح، قانونشكني، التهابآفريني، فعال كردن گسلهاي قومي ـ مذهبي و سياسي، گروهگرايي به جاي توليد علم و آراستن دانشگاههاست.
او ادامه داد: بازگشت عناصر بيصلاحيت به دانشگاه نيز يكي ديگر از دلايل ماست. وزير اطلاعات در همين دولت طي نامه رسمي به سران قوا نسبت به بكارگيري برخي سران آشوبگر توسط وزارت علوم و دانشگاه آزاد اعتراض نمودند. جلسهاي نيز روز 16 تير با حضور رئيس مجلس برگزار شد و وزير علوم با فرافكني گفتند دانشگاه آزاد به ما پاسخگو نيست و حسابش از وزارت جداست. ما به عنوان نمايندگان مجلس با اسامي وزارت اطلاعات كاري نداريم بلكه سؤال ما اين است كه چرا اقدام به جذب افراد بيصلاحيت در تحصيلات تكميلي ميكنيد. اصرار ما اجراي قانون بود؛ اينكه اين افراد حق ورود به دانشگاه ندارند، مگر اينكه وزارت اطلاعات بگويد كه آنها حق دارند.
نكته ديگري كه زاكاني به عنوان دليل استيضاحكنندگان عنوان كرد، التهابآفريني و فعال كردن گسلهاي قومي، مذهبي و سياسي بود.
او گفت: مجوز دادن به نشريات تجزيهطلب، الحادي و فتنهگر و فعال كردن تشكلهايي كه تجربه آشوبگري آنها در دهه 70 مشاهده شده از اين دست است؛ نشرياتي كه با پولهاي خارج از دانشگاه و به نام دانشجويان مجوز گرفتند و درخواست تجزيه ايران را دادند و با دعوت به آشوب و درخواست و بياخلاقي در دانشگاهها به فعاليت خود ادامه ميدهد. آيا اين يك نشريه دانشجويي است كه با اين كيفيت چاپ ميشود و وحدت ايران را زير سؤال ميبرد و درخواست تجزيه ايران را مطرح ميكند.
اين موافق استيضاح در بخش ديگري از صحبتهاي خود با اشاره به بازگشت افراد مشكلدار به دانشگاه، گفت: برخي از اين افراد مشكل اخلاقي داشتند. تعدادي از دانشجويان و اساتيد يكي از دانشگاهها به ما مراجعه كردند و طوماري به ما ارائه دادند كه نشان از خودكشي سه نفر به واسطه جنايات يك استاد بياخلاق داشت.
وزير نتوانست دانشگاهها را مديريت كند
موسي غضنفرآبادي كه به عنوان دومين مخالف وزير علوم، تحقيقات و فناوري سخن ميگفت، خاطرنشان كرد: ايشان بدون استعلام از نهادهاي قانوني انتصاباتي را انجام دادند و دو نفر را كه بعدها صلاحيتشان تأييد نشد همچنان بر مسند مسئوليت نگه داشتند و در حالي كه طبق قانون كسي نميتواند بيشتر از شش ماه سرپرست بماند، شما اصرار به حفظ سرپرست در معاونت خود داشتيد. همچنين در مقطع كارشناسي ارشد و دكترا تعدادي از افراد را كه واجد شرايط نبودند دوباره به دانشگاهها دعوت كرديد و ثبتنام نموديد.
نماينده مردم بم در مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: متأسفانه وزارت علوم و شخص وزير در 9 ماه فعاليت خود بهرغم اظهارنظرهاي صريح نهادهاي اطلاعاتي درباره برخي افراد نسبت به اخراج آنها اقدام نكردند و بر حضورشان پافشاري نمودند.
غضنفرآبادي تصريح كرد: در زمان رأي اعتماد به شما آقاي حداد شما را انساني متدين و توانمند خواند و ما به رأي دادن به شما ترغيب شديم و در زمان فعلي نيز دكتر لاريجاني تلاشهاي زيادي براي عدماعلام وصول استيضاح كرد اما متأسفانه شما به همه اينها بيتوجه بوديد و آقاي وزير آيا شما فتنه را درك كردهايد؟ و اگر درك كردهايد چرا بكارگيري عناصر مؤثر در اتفاقات سال 88 را در وزارتخانه خود دنبال نموديد و افرادي نيز از اين كار شما حمايت كردند و وزير خارجنشين دولت اصلاحات رفتارهاي شما را تأييد نمود.
دانشگاه آبستن فتنه جديد است
سيدحسين نقويحسيني نيز به عنوان سومين مخالف فرجيدانا، در سخناني در موافقت با استيضاح وزير علوم گفت: اينقدر بر طبل روابط تيره دولت و مجلس نكوبيد، اين همه تهديد و تهمت و توهين به استيضاحكنندگان براي چيست؟ استيضاحكنندگان چه ميگويند؟ چه ميخواهند؟ چرا اينقدر توهين ميكنيد؟ چرا اينقدر تهمت ميزنيد؟ مگر استيضاح وظيفه قانوني مجلس نيست؟
نقويحسيني خطاب به وزير علوم گفت: آقاي فرجيدانا چه كسي از شما رانت و دانشگاه و رشته خواست؟ مگر پشت پرده چه ميگذرد؟ آيا خود من هيچوقت با شما ملاقات كردم و چيزي خواستم؟ چرا تهمت ميزنيد؟
وي افزود: ما همه اصولگرا هستيم، اصولي داريم و بايد از اصولمان دفاع كنيم. اينكه انتخابات چه ميشود و اينكه ما نماينده ميشويم يا نميشويم، اينكه وزير بعدي چه ميشود، چه اهميتي دارد؟ اينكه ما را تهديد كنند اگر وزير برود بدتر از اين ميكنيم و ادامه خواهيم داد مهم نيست و ما مكلف به تكليف هستيم و مكلف به نتيجه نيستيم. اين نماينده مجلس با بيان اينكه امروز در دانشگاهها خطر وجود دارد، اظهار كرد: دانشگاهها دارند آبستن فتنه جديدي ميشوند، بعضي ميگويند دولت با شما بد ميشود، پروژههاي شما را متوقف ميكند، نامههاي شما را جواب نميدهد. همه اين بلاها سر ما بيايد، اما ما از اصول، نظام و اسلام دفاع خواهيم كرد. نقويحسيني خاطرنشان كرد: ما از خون شهدا و حجابي كه همين همسر آقاي فرجيدانا كه خانم محجبهاي هستند دفاع ميكنيم. امروز اين ارزشها زير سؤال است.
وي همچنين به برگزاري افطاري انجمن اسلامي يكي از دانشگاهها اشاره كرد و افزود: در اين مراسم افطاري نوريزاد يكي از مهمانان آنهاست كه همه او را ميشناسيم كه در اين مراسم خاطرهاي تعريف كرده كه روي وبلاگ خود نيز گذاشته، اين خاطره را برويد ببينيد. اين عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس همچنين به ارسال ايميلي محتوي يكسري تصاوير از سوي سيستم مجازي دانشگاه براي بيش از 400 هيئت علمي دانشگاه اشاره كرد و افزود: اين تصاوير اهانت به همه ملت ايران به شهدا، به رزمندگان، به علما، به مجلس و به روحانيت و قوه قضائيه است. گفتني است حين سخنراني نقويحسيني كه به عنوان موافق استيضاح صحبت ميكرد، كليپي عليه فرجيدانا وزير علوم پخش شد.
وضع رشد علمي كشور نگرانكننده است
قاسم جعفري كه به عنوان چهارمين مخالف وزير علوم در جلسه استيضاح ديروز مجلس سخن ميگفت، به كاهش سرعت رشد علمي كشور اشاره كرد و گفت: متأسفانه اين هشدار مهم است كه آهنگ حركتي ما در رشد علمي كند شده است، البته نميگوييم كه همه آنها مربوط به وزير فعلي است اما اين يك هشدار جدي به مسئولان است و ما فكر ميكنيم ديگران وزير علوم را مشغول به خود كردند. وي افزود: امروز اقتصاد، فرهنگ و پيشرفت علمي مسئله اساسي كشور ماست اما متأسفانه عدهاي ميگويند كه مردم مشكل معيشت دارند و شما به دانشگاهها ميپردازيد و بنده نيز ميگويم كه در بخش معيشتي حركتي مؤثر و كاربردي نديديم، حداقل دانشگاه و فرهنگ را حفظ كنيم.
وي افزود: مگر نه اينكه رهبري فرمودند فرهنگ از اقتصاد مهمتر است، پس چرا ميخواهند كساني اين موضوع را به حاشيه برانند.
برخي جريانهاي سياسي از دانشجويان استفاده ابزاري ميكنند
محمدحسن آصفري ديگر موافق استيضاح وزير علوم نيز در صحن علني مجلس عنوان كرد: با اين انتصابات و بيدر و پيكري و انتصابات افراد مسئلهدار نميشود دانشگاه را علمي كرد. ببينيد كه از سوم مهر 91 تا 23 خرداد 92 چه اتفاقي در دانشگاهها شكل گرفته است. اگر تدبير نيروهاي دلسوز نبود غائلهاي چون كوي دانشگاه را پيش رو داشتيم. كساني كه براي رسيدن به اهداف شوم خود، دانشگاه را بهترين مكان براي ترويج عقايد ضدديني و سخره گرفتن آرمانهايي كه مردم براي آن خون دادند ميبينند، در فضاي علمي رخنه كردهاند. نماينده مردم اراك مسائلي چون «توزيع شبنامه منافقين، انكار علني معاد و باورهاي ديني، زير سؤال بردن واقعه عظيم عاشورا، توزيع شبنامههاي سياسي، ممانعت از برگزاري مراسم 13آبان كه روز مبارزه با استكبار جهاني است، جمعآوري بنرهاي ضدامريكايي، ترويج كتب پوچگرايي و التقاطي، حمايت از زندانيان و ضدانقلاب» را جزو اقداماتي دانست كه نمايندگان مجلس با آنها مخالفند.
او گفت: آيا غير از اين است كه با اين اقدامات بخواهند غائلهاي مانند 18 تير را از دانشگاهها شروع كنند و به سطح جامعه بياورند؟ بازگرداندن دانشجويان آشوبگر كه بهرغم نظر وزارت اطلاعات كه به صراحت گفته بود، نبايد بيايند چه معنايي دارد؟ اينها كساني بودند كه حكم آنها معاند و معارض و بعضاً قاچاقچي مواد بود. به نام دانشگاه نشرياتي را در بيرون از دانشگاه و با عنوان نشريات سلام چاپ كردند. ما هنوز غائله نشريه سلام را فراموش نكردهايم. آصفري در ادامه نمونهاي از استاداني را كه به دانشگاه برگشتهاند مثال زد.
ادعاي 3 هزار بورسيه واقعيت ندارد
علياصغر زارعي نيز در سخنان خود در موافقت با استيضاح وزير علوم، تحقيقات و فناوري گفت: من در رأي اعتماد جزو كساني هستم كه براي آقاي فرجيدانا تلاش كردم كه خود ايشان هم شاهد هستند، اما فرآيندي پيش آمد و بيش از شش ماه طول كشيد، به خصوص در چهار ماه گذشته كه من خودم در شش جلسه حضور داشتم و در اين جلسات از مجلس بسياري از افراد حضور داشتند.
وي ادامه داد: من بحث خود را به بحث بورسيهها محدود ميكنم، بحث ما در ابتدا بحثهاي ديگري بود اما به يكباره دكتر صديقي معاون دانشجويي وزارت علوم مصاحبهاي كردند مبني بر اينكه 3هزار بورس غيرقانوني در دولت گذشته صورت گرفته است.
نايب رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس خاطر نشان كرد: در همين راستا اعضاي كميسيون از وزير دعوت كردند تا در اين رابطه توضيحات خود را ارائه كنند كه ايشان تشريف نياورده و خود دكتر صديقي آمدند، كميسيون آموزش مسئولان سابق امور دانشجويي را نيز دعوت كرد كه در همان جلسه معلوم شد وقتي آقايان گزارش دادند برخي افراد زير معدل 14 و بعضاً 16 بورسيه شدند، مسئولان قبلي نيز اعلام كردند شوراي مركزي بورس كه طبق قانون مجلس تشكيل ميشود در همه دولتهاي گذشته مصوباتي دارد كه آن مصوبات نيز بايد مدنظر قرار بگيرد. وي با بيان اينكه از ابتدا مشخص بود كه ليستها با عجله تنظيم شده است، تصريح كرد: در جلسه اول قرار شد ليستها كامل شود چراكه فقط نام و نامخانوادگي افراد در آن موجود بود و هيچ اطلاعاتي از افراد بورسيه شده وجود نداشت كه دوستان هم پذيرفتند براي جلسات بعد آنها را آماده كنند.
وي در پايان گفت: براي خود بنده گفتند كه سه تن از برادرانمان از اين بورسيه استفاده كردند در حالي كه يكي از برادران من در ابتداي انقلاب به شهادت رسيد و دو نفر ديگر نيز بازنشسته هستند و اصلاً دانشگاه نرفتند، سؤال من اين است كه چرا بايد چنين فضايي ايجاد شود و برخي از نمايندگان كه قبل از دوره نمايندگي بورس بودند و بعد وارد مجلس شدند، بورس خود را متوقف كردند، اين فضا سازيها و بداخلاقيها جزو دلايلي است كه ما را به اينجا رساند.
ساماندهي آموزش عالي در 9ماهه حضور فرجيدانا بسيار مثبت است
اما پس از سخنان موافقان استيضاح، نوبت به مخالفان استيضاح رسيد. جواد هروي نماينده مردم قائنات در مجلس كه به عنوان مخالف اول استيضاح وزير علوم، تحقيقات و فناوري سخن ميگفت، بيان كرد: حال بر حسب وظيفه به نكاتي رسيدهام كه جاي تحسين و سپاس از وزارت علوم در عملكرد 9 ماهه خود دارد و در تمام ايام حضورم در مجلس از نزديك با مباحث و موضوعات آموزش عالي مشهود بود و نقاط قوت و ضعف آن را لمس كردهام و از نزديك با وزير جلسات زيادي داشتم.
وي در ارتباط با بحث بورسيههاي وزارت علوم، خاطرنشان كرد: ما در اين بحث معتقديم هر تخلفي كه صورت گرفته بايد با آن برخورد شود و بنده كه عضو كميته بررسي بورسيهها بودم به اين موضوع اشراف دارم. اصل موضوع بورسيه از سال 80 به بعد داوطلبان بورس عملاً دو گروه بودند؛ يكي نخبگان و دوم مربيان تمام وقت دانشگاه و امكان ورود افراد ضعيف در بنيه علمي وجود نداشته است، لذا يك فيلتر اساسي بوده است به نام آزمون دوره دكترا و از سال 85 دستورالعمل شوراي بورس است كه موضوع بررسي در شوراي بورس را جايگزين آزمون اعزام ميكند و اين خودش يك تصميمي است كه زير سؤال است.
نماينده مردم قائنات در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: در تمام مدت سالهاي گذشته آنچه تحت عنوان بورسيههاي تبديل به داخل انجام ميگرفته است، عملاً از نگاه وزير بيرون بوده و خود وزرا از آن خبر نداشتند و سؤال اساسي اين است كه چگونه در يك مملكت وزرا از اينكه چند هزار نفر بورس ميشوند، خبر نداشتند.
وي افزود: همچنين از سال 87 در دستورالعمل شوراي بورس يك نكته اضافه ميشود و آن اينكه آنهايي كه خدمات برجسته فرهنگي دارند نيز ميتوانند از بورس استفاده كنند، مشكل اساسي اين است كه ما در كنار بحث آزمون و سنجش رسمي كشور يك رانت غيرعلمي را داشتيم و يك پديده غيرعلمي، بيضابطه و بيقانون را شاهد بوديم.
وي ادامه داد: اگر در سالهاي پيش فقط نخبگان و شاگرد اوليها از بورس استفاده ميكردند، بعد از تصميمات خاصي كه به آنها اشاره شد، موجب شد هر كسي كه نور چشمي بوده يا ميتوانسته از اين فرصت استفاده كند وارد بورس دوره دكترا ميشد و نكته بدتر اينكه كساني كه ميآمدند و دكترا ميگرفتند بلافاصله استخدام ميشدند و اين آغاز يك رانت ناعادلانه بوده است كه وزارت علوم در دوره فعلي دست روي آن گذاشت و قصد برخورد با آن را داشت، بنابراين بعد از پديده نامبارك پذيرش در دوره دكترا شاهد پديده ديگري به نام جايابي يا استخدام غيرقانوني انجام ميگرفته و در ميان اين افراد افرادي وجود دارند كه مدرك كارشناسيشان با معدل زير 12 بوده است و كساني كارشناسي ارشد گرفتند با معدل زير 14.
استيضاح بدترين راهحل ممكن است
غلامعلي جعفرزاده ايمن آبادي نماينده مردم رشت هم به عنوان دومين مخالف استيضاح فرجيدانا اظهار كرد: ببينيد چه كسي از نتيجه استيضاح خوشحال ميشود، ببينيد افراطيون فراري خارجي از كشور چه بوق و كرنايي راه انداختند، ما ميخواهيم چه كسي را از گردونه خارج كنيم؟
جعفرزاده ايمنآبادي گفت: مطالبي كه در وصف خصوصيات آقاي فرجيداناست را از همين دوستان موافق استيضاح شنيديم، من قبلاً ايشان را نميشناختم، مگر خودتان نگفتيد تكليفمدار و ولايتمدار است و حتي نماز شب ميخواند، پس چه شده است كه او را استيضاح ميكنيد؟ حتماً پاسخ اين است كه در نتيجه عملكردش چيز ديگري مشاهده شد، اما اگر نتيجه استيضاح طوري شود كه از گردونه مديريتي دولت دهم خارج شود چه كساني خوشحال ميشوند؟ افراطيون فراري خارجي و داخلي، معاندين؟ چرا آب به آسياب دشمن بريزيم؟
اين نماينده مجلس اشارهاي نيز به پخش فيلمهايي عليه فرجيدانا در صحن علني مجلس كرد و گفت: اين فيلمها مال چه زماني است؟ چرا اينها را نميگوييم؟ اين فيلم بعد از جريان كوي دانشگاه است كه به آقاي توفيقي دستور داده شد ميان دانشجويان برود و توضيحاتي بدهد، احتمال دارد كه ايشان در بيان مطالب خطايي كرده باشد.
او همچنين به فرجيدانا نيز تذكر داد: اگر ابقا شويد بدانيد اين رأي را از مجلس اصولگرايان گرفتيد و نمايندگان اصولگرا شما را ابقا كردند، نه كس ديگر. كسي حق مصادره اين رأي را ندارد.
هماهنگي رسانههاي داخلي و خارجي براي فشار بر استيضاحكنندگان
پس از پايان سخنان مخالفان استيضاح، باردگير نوبت به موافقان رسيد. بيژن نوباوه نماينده مردم تهران كه به عنوان موافق استيضاح وزير علوم در جلسه علني مجلس شوراي اسلامي سخن ميگفت با پخش فيلمي در صحن علني مدعي شد كه برخي رسانههاي داخلي با رسانههاي خارجي به طور هماهنگ به تضعيف مجلس و حمايت از وزير ميپرداخت. وي افزود: اين كار با هدف انحراف از موضوع اصلي استيضاح و نشان دادن ناكارآمدي مجلس فعلي شوراي اسلامي و روحيه كاسبكارانه برخي نمايندگان انجام ميشد و برخي رسانهها با ارائه آمار غلط و دروغ و انتشار برخي از اسامي اين هدف را پيگيري مينمودند.
اين عضو كميسيون فرهنگي مجلس با بيان اينكه ما نگران اشكالات عمدهاي در برخي از وزارتخانهها هستيم، گفت: در عملكرد برخي از وزارتخانهها اتفاقات نگرانكنندهاي ميافتد و ما امروز نگران وزارت علومي هستيم كه در واقع بايد مؤمنترين نيروهاي نظام را تربيت كند و از آقاي فرجيدانا ميپرسم اساتيدي كه از روز اول دانشجويان را براي گرفتن پذيرش در دانشگاههاي خارجي آموزش ميدهند و همان كساني هستند كه شما در دانشگاهها جذب كرديد، ميتوانند به دغدغههاي ما پاسخ دهند؟
نوباوه با انتقاد از انتشار برخي نشريات در دانشگاهها گفت: يكي از نشريات دانشجويي با تيتر«بايد فاتحه اين سپاه را خواند» در خارج از دانشگاه منتشر ميشود و در دانشگاهها توزيع ميگردد و هيچ برخوردي با آن نميشود. همچنين همانطور كه گفتيد 58 درصد از رؤساي دانشگاهها تغيير كرده است و لطفاً وزير علوم بفرمايد كه اين افراد همسو با سياستهاي انقلاب هستند. وي در پايان تأكيد كرد: ما نگران تكرار اتفاقي هستيم كه رگهاي امير كبير را بريد و كشور را 100 سال به عقب برد و رشد علمي كشور را 100 سال به تأخير انداخت.
مگر ما دنبال سياسيكاري هستيم
در نهايت، الياس نادران نماينده مردم تهران به عنوان آخرين موافق استيضاح پشت تريبون قرار گرفت و در موافقت با استيضاح وزير علوم گفت: در بحث استيضاح نمايندگان دلايلي داشتند كه آنها را ارائه كردند، اما امروز استماعي از ادلهاي كه بگويند نشنيديم و انتظار بود كه وزير به موارد استيضاح مورد به مورد پاسخ دهد. اين نماينده اصولگراي مجلس با بيان اينكه يكي از دغدغهها اين است كه در محيط دانشگاه مسائل علمي و پژوهشي تحتالشعاع گرايشات سياسي قرار گرفته است، متأسفانه جواب مثبت نشنيديم و يكدندگي و لجبازي نسبت به تصميمات گذشته مانع از اين شده است. نادران افزود: اكنون در اين شرايط شب گذشته به ما فشار آوردند كه اگر آن دو نفر استعفا دهند مسئله حل است، مگر ما دنبال سياسيكاري هستيم! امروز حل مسائل وزارت علوم با رفتن و نرفتن اين دو نفر علاج نميشود. وي خطاب به فرجيدانا گفت: ما هنوز شما را متدين ميدانيم و افزود: مسئله و مشكل ما اين است كه شما مديريت نميكنيد و مديريت ميشويد و ديگران براي شما دولت در سايه تشكيل دادهاند.
نادران در ادامه سخنان خود به تعيين تكليف رئيس دانشگاه تهران اشاره كرد و گفت: در حال حاضر اين دانشگاه كه به عنوان يكي از دانشگاههاي باسابقه و مادر است، بعد از مدتها با سرپرستي اداره ميشود، آيا در بين اين همه اطرافيان مدير لايق نبود كه شوراي عالي انقلاب فرهنگي آن را بپذيرد؟ آيا حتماً بايد با لجبازي كار پيش برود؟ يعني يك مدير لايق و همرأي با خود پيدا نكرديد؟ نادران در ادامه خاطرنشان كرد: برويد ببينيد رسانههاي بيگانه آيا از استيضاحكنندهها دفاع ميكنند يا متهم؟ آيا ما آب به آسياب ميريزيم يا رفتار وزارت علوم و ستاد جنگي كه تشكيل شده است؟
وي خطاب به نمايندگان گفت: دوستان من! اخراجيها مفاسد اخلاقي داشتند و دختران دانشجوي كشور از دست آنها در امان نبودند؛ دختران دانشجويي كه خودكشي كردند و اكنون حتي 13 نفر را در پيام نور برگرداندهايد. وي در ادامه بار ديگر با مورد خطاب قرار دادن وزير علوم گفت: شما نامه وزارت اطلاعات در مورد وروديهاي سال 90 را داريد كه 140 نفر در مقطع كارشناسي ارشد و 23 نفر در دكترا ثبتنام كرديد. در حالي كه وزارت اطلاعات رسماً نامه ردصلاحيت را داده بود. نادران ادامه داد: همه دغدغههايمان راجع به اينهاست. آمار اغتشاشات دانشجويي را بيان ميكنيد. فتنه 88 را چه كسي درست كرد. اين جريانات دانشجويي به كجا متصل بودهاند. اينها را كه بچههاي بسيج درست نكردهاند.
انتشار اسامي بورسيهشدهها را به هيچ عنوان تأييد نميكنيم
رضا فرجيدانا نيز كه در پايان جلسه براي دفاع از خود به پشت تريبون مجلس آمد، با اشاره به انتشار اسامي بورسيهشدهها در فضاي مجازي گفت: هيچ كس حق چنين كاري را ندارد، اين فهرستها از ديد ما مجعول و غيرقابل استناد است. حيثيت افراد برده شده برخي از آن اسامي هيچ تطبيقي با پروندهها نداشتند.
گفتني است فرجيدانا پس از دفاع از خود عنوان كرد: اگر رأي اعتماد مجدد به من داده نشد به خانه اصلي خودم كه دانشگاه و آزمايشگاه است برميگردم و آسودهخاطر از اينكه تا آنجا كه توانستهام در تحقق منويات مقام معظم رهبري كوشيدهام و در عمل به آرمانهاي نظام كوتاهي نكردهام و به كار علمي خود ادامه خواهم داد.
فرجيدانا رأي نياورد
پس از پايان سخنان موافقان و مخالفان، رأيگيري با حضور 270 نماينده برگزار شد كه در نهايت، فرجيدانا با 145 رأي موافق، 110 رأي مخالف و 15 رأي ممتنع از وزارت عزل شد.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]
صفحات پیشنهادی
مجلس به فرجیدانا اعتماد نکرد
مجلس به فرجیدانا اعتماد نکرد نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح استیضاح وزیر علوم با 110 رای مخالف 145 رای موافق و 15 رای ممتنع از مجموع 270 رای به فرجی دانا اعتماد نکردند مجلس به فرجیدانا اعتماد نکردوزیرعلوم تحقیقات و فناوری رای مجلس را برای ابقاء در پست خود کمجلس با رای اعتماد به فرجیدانا به خواست فرهیختگان و نخبگان دانشگاهی احترام بگذارد
دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲ ۲۰ جمعی از اعضای هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در نامهای به رییس مجلس شورای اسلامی ضمن اعلام حمایت قاطع از دکتر فرجی دانا ابراز امیدواری کردند نمایندگان مجلس شورای اسلامی به خواست اکثریت فرهیختگان و نخبگان دانشگاهی احترام گذاشته و دریک عضو جبهه پایداری در مجلس:فرجیدانا به پادرمیانی رئیس مجلس توجه نکرد/لاریجانی خودش برای استیضاح پیشقدم شو
یک عضو جبهه پایداری در مجلس فرجیدانا به پادرمیانی رئیس مجلس توجه نکرد لاریجانی خودش برای استیضاح پیشقدم شود یکی از امضاکنندگان استیضاح وزیر علوم با اشاره به عدم اصلاح روند وزارت علوم پس از پادرمیانی رئیس مجلس گفت لاریجانی این بار به نمایندگان برای انجام استیضاح کمک کند به گعضو فراکسیون رهروان در گفتوگو با فارس: فرجیدانا نخواهد توانست اعتماد مجلس را بار دیگر جلب کند/رأی اکثریت اع
عضو فراکسیون رهروان در گفتوگو با فارس فرجیدانا نخواهد توانست اعتماد مجلس را بار دیگر جلب کند رأی اکثریت اعضای فراکسیون رهروان ولایت به استیضاحعضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس گفت فرجیدانا فردا نخواهد توانست بار دیگر اعتماد مجلس را به دست آورد و اکثریت اعضای فراکسیونعضو هیات رییسه مجلس:دولت زمان استیضاح فرجیدانا را رسما اعلام نکرده است
عضو هیات رییسه مجلس دولت زمان استیضاح فرجیدانا را رسما اعلام نکرده است یک عضو هیات رئیسه مجلس اظهار کرد تاکنون دولت رسما برای حضور فرجیدانا وزیر علوم در مجلس در مورد استیضاح وی اعلام آمادگی نکرده است به گزارش نامه نیوز ضرغام صادقی در گفتوگو با ایسنا با بیان این مطلب افزوددومین نماینده موافق استیضاح: فرجیدانا به جای اینکه مدیریت کند، مدیریت شد/مشکل برخی از سیاسیون ما این است که م
دومین نماینده موافق استیضاح فرجیدانا به جای اینکه مدیریت کند مدیریت شد مشکل برخی از سیاسیون ما این است که مرز خود را با داخل و ضدانقلاب خارج مشخص نکردهاند نماینده مردم بم در مجلس با بیان اینکه فرجی دانا فضای دانشگاه ها را آشفته سیاسی کرد گفت فرجی دانا در دوره مدیریت خود در«تدلیس سیستماتیک» فرجی دانا در رای اعتماد مجلس
تدلیس سیستماتیک فرجی دانا در رای اعتماد مجلسفرجی دانا با وعدههای خوبی برای آینده جامعه دانشگاهی و سطح علم کشور برای گرفتن رای اعتماد مجلس وارد خانه ملت شد اما عملکرد او در مدت تصدی گری اش چیز دیگری را نشان میدهد تسنیم در گزارشی نوشت فرجی دانا با وعده های خوبی برای آینده جامعزارعی: جزو حامیان فرجیدانا در روز رای اعتماد بودم/سه هزار بورسیهای که ادعا داشتند 190 نفر شدند
زارعی جزو حامیان فرجیدانا در روز رای اعتماد بودم سه هزار بورسیهای که ادعا داشتند 190 نفر شدندنماینده مردم تهران در مورد نامهای که وزارت علوم به شخص خودش داده است گفت در فهرست بعدی که تهیه شد سه هزار نفر به 190 نفر کاهش پیدا کرد و اگر همه مصوبات سازمان دانشجویی در مورد آنهاانصاری در جمع خبرنگاران: امیدواریم فرجیدانا مجددا به عنوان وزیر رأی اعتماد بگیرد
انصاری در جمع خبرنگاران امیدواریم فرجیدانا مجددا به عنوان وزیر رأی اعتماد بگیردمعاون پارلمانی رئیسجمهور گفت انشاءالله فرجی دانا مجدداً از نمایندگان ملت رأی اعتماد خواهد گرفت به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس مجید انصاری معاون پارلمانی رئیسجمهور در حاشیه مراسم بزرگرئیس کمیسیون اصل 90 مجلس: روزمرگی یکی از آفتات مدیریتی و اجرایی کشور است
رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس روزمرگی یکی از آفتات مدیریتی و اجرایی کشور استرئیس کمیسیون اصل 90 قانون اساسی مجلس بر لزوم ساخت و سازهای شهری مطابق با معماری اسلامی و ایرانی تاکید کرد و گفت یکی از آفات مدیریتی و اجرایی کشور روزمرگی و کارهای رایج است و از این رو فرصت برنامهریزی بسیانماینده مردم کرمان و راور در مجلس: سوءمدیریت شرکت زغالسنگ را از بین میبرد
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس سوءمدیریت شرکت زغالسنگ را از بین میبردنماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت اعتقاد دارم شرکت زغالسنگ قویترین شرکت است اما سوء فرآیند مدیریت آن را از بین میبرد به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان محمدرضا پورابراهیمی عصر امروز درانصاری: امیدواریم فرجیدانا مجددا به عنوان وزیر رأی اعتماد بگیرد
انصاری امیدواریم فرجیدانا مجددا به عنوان وزیر رأی اعتماد بگیرد معاون پارلمانی رئیسجمهور گفت انشاءالله فرجی دانا مجدداً از نمایندگان ملت رأی اعتماد خواهد گرفت به گزارش نامه نیوز به نقل از فارس مجید انصاری معاون پارلمانی رئیسجمهور در حاشیه مراسم بزرگداشت مرحوم آیتالله حسیامیدواریم مجلس رای اعتماد دوبارهای به فرجی دانا بدهد
امیدواریم مجلس رای اعتماد دوبارهای به فرجی دانا بدهد سخنگوی دولت درپایان نشست هیات وزیران با اشاره به تعامل وهمکاری خوب دولت و مجلس اظهار امیدواری کرد نمایندگان مجلس رای اعتماد دوباره ای به فرجی دانا که شخصیتی فهیم و دانشمندی است بدهند محمد باقر نوبخت در گفت و گو با واحد مرکزتقوی در نشست «بررسی عملکرد یکساله وزیر علوم»: نمایندگان مجلس در استیضاح وزیر علوم کوتاهی نکنند/استیض
تقوی در نشست بررسی عملکرد یکساله وزیر علوم نمایندگان مجلس در استیضاح وزیر علوم کوتاهی نکنند استیضاح فرجیدانا سیاسی نیستنماینده بسیج دانشجویی با بیان اینکه استیضاح وزیر علوم سیاسی نیست و کاملا قانونی و منطقی است گفت از نمایندگان میخواهیم که به هیچوجه در این مسئله مسامحه و کوتاروحانی: مدیریت فرجی دانا آرامش و نشاط را در دانشگاهها ایجاد کرد/همدلی و همکاری فعلی دولت و مجلس قابل مقایسه ب
روحانی مدیریت فرجی دانا آرامش و نشاط را در دانشگاهها ایجاد کرد همدلی و همکاری فعلی دولت و مجلس قابل مقایسه با شرایط ملتهب گذشته نیست رییس جمهوری عصر یکشنبه در جلسه هیات دولت با دفاع از عملکرد و مدیریت دکتر رضا فرجی دانا طرح استیضاح وزیر علوم تحقیقات و فنآوری در مجلس شورای ااشتباه تاریخی مجلس در استیضاح فرجیدانا/ احتمال برگزاری جلسه محرمانه در مجلس
اشتباه تاریخی مجلس در استیضاح فرجیدانا احتمال برگزاری جلسه محرمانه در مجلس این پژوهشگر و تحلیلگر مسائل بینالملل درباره اهداف استیضاحکنندگان در راستای تضعیف دولت گفت طبق سندی که اخیرا به دست من رسید 40 نماینده مجلس از دولت احمدینژاد مقرری دریافت میکردند و حالا در ماجرایتمام وعده های فرجی دانا در روز گرفتن رای اعتماد از مجلس
تمام وعده های فرجی دانا در روز گرفتن رای اعتماد از مجلس فرجی دانا در نطق خود در جلسه رای اعتماد نمایندگان مجلس به وی برنامههایی را برای دانشگاه اعلام کرد که پیشگیری از ناآرامی در دانشگاه ها و همچنین تلاش جدی برای افزایش رشد علمی دانشگاهها از جمله آنها بود به این مطلب امتیاز د-
سیاسی
پربازدیدترینها