پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1850949350
کیهان: مهره سوخته جیغ ندارد!
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: کیهان: مهره سوخته جیغ ندارد!
چنین تقابلی، تقابل دولت و مجلس، عمرو رهروان و زید اصولگرایان (مثل مجادله دیروز آقایان جهانگیرزاده و کوچکزاده)، اقلیت و اکثریت مجلس، یا موافق و مخالف روحانی نیست. وزیر علوم به شهادت انبوه اسناد متهم است در انتصابهای خود از سطح معاونین و مدیران کل گرفته تا شماری معتنابه از حدود 35 رئیس دانشگاهی که تغییر داده، معارض خط قرمز نظام رفتار کرده
کد خبر: ۴۲۷۲۶۹
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۶:۳۲ - 20 August 2014
محمد ایمانی در یادداشت روز کیهان نوشت:
صورت مسئله استیضاح وزیر علوم کدام است؟ آیا آنگونه که برخی سیاستبازان و رسانههای آنها القا میکنند صورت مسئله، تقابل مجلس با دولت یا مقابله نمایندگان با رئیسجمهور است و اگر آقای فرجی دانا برکنار شود، این- به تعبیر صدای آمریکا- پایان ماه عسل مجلس و دولت خواهد بود؟ یا چنانکه ادعا میشود استیضاح، مسئله جبهه پایداری و نمایندگان منتسب به آن میباشد و به دیگر نمایندگان معتقد به صیانت از نظام و انقلاب مربوط نمیشود؟ یا مثلا چنان که رندهای آلوده به فتنه میکوشند دامن بزنند، محل اختلاف را باید میان دو فراکسیون رهروان ولایت و اصولگرایان جستوجو کرد؟ آیا شرط کمک به دولت، تعطیلی مسئولیت نظارتی مجلس است یا برکناری وزیر ناصالحی که امانتداری نکرده و نگرانی گسترده مراجع فرهنگی کشور را برانگیخته، خود میتواند بهترین کمک به دولت و رئیسجمهور محترم باشد؟ دوقطبی واقعی در این استیضاح کدام است؟
1- دانشگاه اتاق جنگ گروهکها یا پادگان سربازگیری و باشگاه جنگهای گلادیاتوری احزاب نیست. فرزندان مردم که پس از فارغالتحصیلی دبیرستان با هزار امید و آرزو و سلام و صلوات به دانشگاه فرستاده میشوند، امانتی در دست مسئولان وزارت علوم هستند. این واقعیت غیر قابل انکار است که طیفی از گروهکهای ضد انقلاب چپ و راست در سالهای آغازین انقلاب علنا در دانشگاهها اتاق جنگ علیه نظام تشکیل دادند و با فریب برخی جوانان، آنها را سپر انسانی خود در مقابل انقلاب کردند. 20 سال بعد همین طیف ضمن پیوند با برخی احزاب دولتی لانه کرده در وزارتخانههای علوم و کشور و ارشاد، آشوب نیابتی تیرماه 78 را راهاندازی کردند تا طیفی از اهداف- از براندازی تا باجخواهی- را به واسطه آشوبافکنی و ارعاب عملی سازند. آن روز برخی جریانهای دانشجویی آلت دست گروهها و گروهکها، پیاده نظام آشوبگری شدند. و یک دهه بعد- سال 88- همین طیف جفاکار در حق کشور و ملت دوباره برای گردنکشی و فسادانگیزی خیز برداشتند و شماری از همان سیاستبازان کوشیدند دانشگاه و دانشجو را برای بیگاری مجدد در آشوب خیابانی تحریک کنند.
چنین تقابلی، تقابل دولت و مجلس، عمرو رهروان و زید اصولگرایان (مثل مجادله دیروز آقایان جهانگیرزاده و کوچکزاده)، اقلیت و اکثریت مجلس، یا موافق و مخالف روحانی نیست. وزیر علوم به شهادت انبوه اسناد متهم است در انتصابهای خود از سطح معاونین و مدیران کل گرفته تا شماری معتنابه از حدود 35 رئیس دانشگاهی که تغییر داده، معارض خط قرمز نظام رفتار کرده و به کسانی میدان داده که اتفاقا در سابقه خود برنامهریزی برای تبدیل دانشگاه به اتاق جنگ گروهکها و پادگان و باشگاه سربازگیری احزاب ساختارشکن را دارند.
2- جوانان ما میوههای آبگیری نیستند که گروهکها و احزاب مافیایی به چشم میوه آبلمبو به آنها بنگرند و بعد از این که شیره جان و حیثیت و آبرویشان را مکیدند، به مثابه ملعبه دستمالی شده به دور افکنند یا از روی جنازههای آنان بگذرند، نظیر کاری که سازمان منافقین، نهضتیها، فدائیان خلق و بعدها مشارکتیها و دیگران کردند. اوایل مهرماه 1382 خانم «مریم- م» عضو هیئت رئیسه شورای تهران دفتر تحکیم وحدت به کیهان آمد و در حالی که با زحمت بغض خود را کنترل میکرد، از شکستن کمر جنبش دانشجویی زیر ارابه قدرتطلبی افراطیون مشارکت خبر داد. او پس از نشان دادن مدارک دانشجویی خود گفت که چون در اردوی سالانه تحکیم در دانشگاه تربیت معلم انتقادی سخن گفته، اخراجش کردهاند. این خانم دانشجو رنجنامه تلخی نوشت که آن روزها در کیهان منتشر شد؛ از جمله: «سالهاست دفتر تحکیم و آرمانهای جنبش دانشجویی بازیچه عدهای فرصتطلب شده است. عدهای معلوم نیست از کجا و چگونه یک روز نامه به خبرگان رهبری و روز دیگر نامه به کوفی عنان را وارد این مجموعه کرده و به نام قاطبه دانشجویان ارسال میکنند. هر کس هم به این موضوع اعتراض کند و نخواهد کورکورانه اطاعت کند حذف میشود... آن نامه مورد اعتراض قرار گرفت چون نگاه به خارج داشت... استدلال بنده این بود که چرا هزینه تجمع برای آقای موسوی خوئینی [عضو فراکسیون مشارکت که بعدها از کشور گریخت و به آمریکا پناهنده شد] را باید دانشجویان بپردازند یا بر سر قضایای آغاجری... این هزینهها جنبش دانشجویی را از نفس انداخته است. عدهای درون مجموعه این تز را مطرح میکنند و به خود من گفتند که دانشجویان باید ارابه چرخهای اصلاحات را هل دهند، هرچند عدهای دیگر بر فراز آن دست شادی تکان دهند. تمام هزینهها را به دوش جنبش دانشجویی تحمیل کردهاند به طوری که زیر چرخهای این ارابه له شده و آخرین نفسهای خود را میکشد.» برخی از همین مدعیان دانشجو و جنبش دانشجویی پس از شرکت در آشوبافکنیهای زنجیرهای به آمریکا و اروپا پناهنده شدند و در VOA و BBC از هویت واقعی خود رونمایی کردند.
3- آقای روحانی 23 تیر 1378 به درستی درباره آشوبگرانی که جنگ با نظام را از درون و دانشگاه کلید زد، گفت «این حرمتشکنی قابل تحمل نیست. آنهایی که به این عمل زشت دامن زدند و لبخند و تشویق استکبار جهانی نشان میدهد که قدرتهای استکباری توسط مزدورانشان سنگ زیرین بنای انقلاب را مورد هدف قرار دادهاند... اگر منع مسئولین نبود مردم غیور و انقلابی ما این عناصر اوباش را به شدیدترین وجه به سزای اعمالشان میرساندند. در کدام کشور حرکتهای آشوبطلبانه اینچنین تحمل میشوند؟ اینها پستتر و حقیرتر از آن هستند که بخواهیم نسبت به آنها تعبیر حرکت براندازی را مطرح کنیم. کجای دنیا آشوب و تخریب و برهم زدن نظم جامعه تحمل میشود؟» سازمان تدارککننده چنین خیانتی 10 سال بعد با فربه کردن ائتلاف نامشروع خود فتنه 8 ماهه سال 1388 را مرتکب شدند و ثابت کردند که جنایتکاران حرفهای هستند. سوال مهم این است که آیا این جریان سابقهدار لجوج تغییر ماهیت دادهاند که بخشی از گماشتههای آنها در وزارت علوم لانه کردهاند؟ اگر مجلس به فلان آقا به خاطر مشارکت در فتنه 88 رای اعتماد نداد آیا میتوان به او و قبیل او پست معاونت و مدیر کلی یا ریاست دانشگاه را داد؟ یعنی مثلا چند مهره جوان بازی خورده و میدانی سزاوار ملامت و مذمت به عنوان اوباش هستند- که هستند- اما تحریککنندگان آنها سزاوار تشویق و تکریم و پست گرفتن در یک وزارتخانه استراتژیک؟!
با این تلقی وزیری که از خود شخصیت و استقلال رای ندارد و به عنوان گماشته افراطیون عمل میکند، مستخدم جریانی است که مصمم است دیر یا زود انتقام سخنرانی 23 تیر 78 را از امثال آقای روحانی بگیرد. آیا این خیانت نیست وزیر علوم با وجود پاسخ منفی وزارت اطلاعات به برخی استعلامها، افرادی را در مراکز حساس منصوب کرده و درباره برخی دیگر وظیفه قانونی استعلام از وزارت اطلاعات را با علم به اینکه پاسخ استعلام به اعتبار سابقه آن افراد منفی خواهد بود، دور زده است؟! این موضوع را وزیر محترم اطلاعات در جلسه 26 آبان 92 با کمیسیون آموزش مجلس مورد تصریح قرار داده است.
4- اسفند ماه سال گذشته به هنگام سفر وزیر علوم به شهر مقدس قم برخی مراجع عظام تقلید از جمله حضرات آیات مکارم شیرازی، نوری همدانی و سبحانی، آقای فرجی دانا را به خاطر اصرار بر برخی عملکردهای غلط به حضور نپذیرفتند. آیتالله مکارم شیرازی روز 18 اسفند با علم به ضرورت توضیح در این باره در ابتدای درس خارج فقه اعلام کرد: «مطلب لازمی را باید در اینجا تذکر بدهم و آن اینکه همگان توجه داشته باشند وزیر علوم به قم آمد و در برخی رسانهها مشاهده کردم که خبر دیدار من با او را نیز چاپ کردند، من این دیدار را جدا تکذیب میکنم. افرادی واسطه شده بودند ولی من گفتم آمادگی این دیدار را ندارم. درباره دلیل این عدم آمادگی گفتم عزل و نصبهای زیادی توسط وزیر در دانشگاهها صورت گرفته که به مصلحت دانشگاه و دانشجویان نبوده و به مصلحت نظام جمهوری اسلامی هم نیست. این اقدام مورد اعتراض بسیاری از نمایندگان مجلس و شورای انقلاب فرهنگی نیز قرار گرفته است.ملاقات با وزیر به معنای تایید عزل و نصبها بود و در پیشگاه خداوند مسئول میبودم و به همین دلیل دیدار را نپذیرفتم. هر چند دولت اقدامات خوبی انجام میدهد و ما به این دلیل از دولت تشکر میکنیم ولی خطاهایی هم هست که از نظر شرعی لازم است تذکر بدهیم.»
به راستی این قبیل هشدارهای دلسوزانه را میتوان در کدام تقسیمبندیهای نارسا یا مجعول نظیر موافق و مخالف دولت، رهروان و اصولگرایان و یا حزبی و سیاسی و جناحی جا داد؟! متاسفانه به نوع این هشدارها از سوی وزیر علوم دهنکجی شد همچنان که وی به هشدار و انذار 18 عضو- دوسوم- شورای انقلاب فرهنگی که در قالب نامهای به رئیسجمهور(10 اسفند 92) ارائه شد، بیاعتنایی کرد و همزمان به سیاست وقتکشی و بیمحلی نسبت به نمایندگان مجلس روی آورد حال آن که نمایندگان مجلس در جلسه رای اعتماد سال گذشته با حسن ظن فراتر از حد با وی مواجه شده بودند.
5- آنها که استیضاح مهره مسلوبالاختیار سازمان فتنه را دعوای موافق و مخالف دولت یا محل اختلاف دو فراکسیون مجلس جا میزنند، اصرار دارند در هر دو صورت برکناری یا ابقای وزیر فاقد صلاحیت، دو فراکسیون انقلابی مجلس و خود مجلس و حتی دولت را بازنده کنند. افراطیونی که صراحتا دولت را رحم اجارهای برای تجدید حیات رفتارهای طفیلی و ساختارشکنانه خود توصیف کردهاند، حتما به قابلههایی در وزارت علوم و ارشاد و برخی مراکز مشابه نیاز دارند و مطلقا نمیتوانند نگران کارآمدی و خدمترسانی دولت باشند. حذف حاشیهسازان و حامیان ترویج افراطیگری از وزارت علوم کمک راهبردی به دولتی است که نمیخواهد سم تشنج و تنش به دانشگاه- سنگر پیشرفت علمی کشور- تزریق شود؛ همچنان که حساسیت نمایندگان متدین در این زمینه نشانه سلامت و سرزندگی و کفایت و استقلال مجلس است. نمایندگان محترم مجلس نباید اجازه دهند دغلبازان سیاسی صیانت از اصول انقلاب و خط قرمزهای نظام را به دعواهای قبیلهای حیدری- نعمتی فرو بکاهند. اکنون نوبت آزمون مجلس به عنوان خط مقدم صیانت از نظام و کشور است هرچند که دغلبازان اصرار دارند با گشودن انواع جبهههای فرعی و انحرافی، نمایندگان را از عمل به مسئولیت شرعی و قانونی بازدارند.
اگر کشور ثبات و آرامش میخواهد که قطعا میخواهد، چارهاش در کوتاه کردن دست دراز شده فتنهگران است. اما استیضاح وزیر کار پایان مسئولیت مجلس نیست چرا که آثار خیانتهای یک سال گذشته در وزارت علوم صرفا با عزل عامل آن زدوده نمیشود و باید با تدبیر و حوصله از وزارت علوم و دانشگاه سمزدایی کرد. آنها که سر اصل استیضاح جیغ میکشند بهتر از همه میدانند که عمر یک مهره انتحاری کوتاه مدت است. بنابراین هیاهو میکنند که پیگیری موضوع با برکناری مهره سوخته مختومه شود و ریلگذاریهای آمیخته به خرابکاری مسکوت بماند. استیضاح قدم اول است و نه قدم آخر. نمایندگان و رئیس محترم مجلس، امروز اصلاح کجرفتاریها در وزارت علوم را آغاز میکنند؛ در غیر این صورت یکی از اصلیترین لطمهها متوجه استقلال و اقتدار مجلس در تراز نظام اسلامی خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
یادداشت/ محمد ایمانی رد گم میکنند مهره سوخته جیغ ندارد
یادداشت محمد ایمانیرد گم میکنند مهره سوخته جیغ ندارددانشگاه اتاق جنگ گروهکها یا پادگان سربازگیری و باشگاه جنگهای گلادیاتوری احزاب نیست فرزندان مردم که با هزار امید و آرزو به دانشگاه فرستاده میشوند امانتی در دست مسئولان وزارت علوم هستند به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فاکنایههای کیهان به بسته خروج از رکود دولت
کنایههای کیهان به بسته خروج از رکود دولت نگاهی اجمالی و کلی به این بسته به سرعت ذهن را به موضوعات آشنایی سوق میدهد که برای بسیاری از مردم بیگانه نیست خیلی از مردم سند و نوشته مکتوبی از این خاطرات را نخواندهاند اما خاطره تلخ اجرای آن را به یاد میآورند و بعید است تا سالهایروزنامه کیهان در یک نگاه
روزنامه کیهان در یک نگاه تهران- ایرنا- روزنامه کیهان تیتر نخست خود را به آخرین خبرها از ایستادگی غزه در مقابل جنایت صهیونیست ها اختصاص داده است به گزارش خبرنگار ایرنا روزنامه کیهان با انتخاب تیتر شلیک دوباره مقاومت نشانه شکست اسرائیل است نوشت روزنامه صهیونیستی هاآرتص در مقالهبررسی عملکرد دولت یازدهم توسط روزنامه کیهان
بررسی عملکرد دولت یازدهم توسط روزنامه کیهان اغلب آنچه در بسته پیشنهادی دولت ذکر شده حرفها و آرزوهای قشنگی است که بیشتر در حد آمال و آرزوست تا راهبرد و شیوه اجرایی گفتن حرفهای زیبا بسیار آسان است به این مطلب امتیاز دهید به گزارش جام نیوز روزنامه کیهان در سرمقاله خود بکیهان : اگر شریح، نخست وزیر دوران امام بود،"شریح" هم قاضی دوران حضرت علی بود
کیهان اگر شریح نخست وزیر دوران امام بود شریح هم قاضی دوران حضرت علی بود سیاست > احزاب و شخصیتها - کیهان نوشت در مراسمی که روز شنبه 18 مرداد ماه به مناسبت سالروز شهادت خبرنگار شهید محمود صارمی و روز خبرنگار در برج میلاد برپا شد و با استقبال بسیار اندک خبرنگاراانتخاب سرپرست هیات موتورسواری و اتومبیلرانی تهران/ کیهان برکنار شد
انتخاب سرپرست هیات موتورسواری و اتومبیلرانی تهران کیهان برکنار شدجلالوند سرپرست هیات موتورسواری و اتومبیلرانی تهران شد به گزارش خبرگزاری فارس محمد شفیع جلالوند سرپرست هیات موتورسواری و اتومبیلرانی تهران شد پیش از این وحید کیهان رئیس هیات تهران بود که سال گذشته برای مدت 4 ساکیهان در یک نگاه
کیهان در یک نگاه تهران - ایرنا - روزنامه کیهان تیتر خبر نخست روز دوشنبه خود را به طرح استعفای نتانیاهو سرپوش صهیونیست ها بر جنایات وحشیانه جنگی اختصاص داده است این روزنامه در ادامه آورده است مقامات شخصیت ها و رسانه های رژیم صهیونیستی برای فرار از مخمصه جنگ و سرپوش گذاشتن بر جکیهان : اگر میرحسین موسوی، نخست وزیر دوران امام بود،"شریح" هم قاضی دوران حضرت علی بود
کیهان اگر میرحسین موسوی نخست وزیر دوران امام بود "شریح" هم قاضی دوران حضرت علی بود آیا سران فتنه 88 و عوامل میدانی آنها به ساحت مقدس حضرت اباعبدالله الحسین ع اهانت نکردند به گزارش نامه نیوز روزنامه کیهان نوشت در مراسمی که روز شنبه 18 مرداد ماه به مناسبت سالروز شهاستناد کیهان به گزارش بی بی سی برای محق بودن این روزنامه
استناد کیهان به گزارش بی بی سی برای محق بودن این روزنامه گفتم ثانیا این که درباره یارانه هم بدجوری به جدول زدهاند تا آنجا که بیبیسی هم برای حفظ آبروی نداشته نوچههای داخلی خود گفته است رقم اعلام شده برای موسسه کیهان بوده است که 7 نشریه و از جمله 3 روزنامه منتشر میکند و نه فقکیهان : اگر موسوی، نخست وزیر دوران امام بود،شریح هم قاضی دوران حضرت علی بود
کیهان اگر موسوی نخست وزیر دوران امام بود شریح هم قاضی دوران حضرت علی بودتاریخ انتشار دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۰۹ ۳۰ کیهان نوشت در مراسمی که روز شنبه ۱۸ مرداد ماه به مناسبت سالروز شهادت خبرنگار شهید محمود صارمی و روز خبرنگار در برج میلاد برپا شد و با استقبال بسیار اندک خبواکنش کیهان به سخنان مولاوردی
واکنش کیهان به سخنان مولاوردیطرح شهرداری تهران در تکریم بانوان همکار این سازمان و جداسازی محل کار آنان با اختلافنظر در محافل دولتی و حامیان آنها همراه شده است روزنامه کیهان در بخش اخبار ویژه خود نوشت طرح شهرداری تهران در تکریم بانوان همکار این سازمان و جداسازی محل کار آنان باکنایه کیهان به طرح دولت برای خروج از رکود/ تحمل شرایط فعلی با صرفه تر است!
کنایه کیهان به طرح دولت برای خروج از رکود تحمل شرایط فعلی با صرفه تر است کیهان در بخش گفت و شنود امروز خود به موضوع بسته دولت برای خروج از رکود اشاره کرده است به گزارش نامه نیوز روزنامه کیهان در بخش گفت و شنود خود نوشت گفت برخی از کارشناسان اقتصادی اعلام کردهاند که بسته پیشگوسفندی که جیغ می زنه
این گوسفنده چشمش یا به گرگ افتاده یا به قصاب که جیغ می زنه سامان فولادوند دانلود لینک را کپی کنید دانلود-1 دقیقه و -59 ثانیه قبلپزشکی قانونی: اجساد جانباختگان سقوط هواپیما به شدت سوخته اند و با معاینه قابل شناسایی نیستند
پزشکی قانونی اجساد جانباختگان سقوط هواپیما به شدت سوخته اند و با معاینه قابل شناسایی نیستند جامعه > حوادث - ایرنا نوشت مدیر کل پزشکی قانونی استان تهران گفت هویت افرادی که در اثر سقوط هواپیما جان باختند به علت شدت سوختگی با معاینه ظاهری قابل شناسایی نیست بشیر نازتصاویر ۱۸+: جسد سوخته مسافر هواپیمای تهران - طبس
تصاویر ۱۸ جسد سوخته مسافر هواپیمای تهران - طبس هواپیمای تهران طبس در صبح امروز با حدود 50 مسافر در حوالی مهرآباد سقوط کرد صبح امروز هواپیمای تهران طبس با حدود 50 مسافر در حوالی مهرآباد سقوط کرد تیرمطالب مرتبط عکس مشهورترين مسافر سانحه هواپيماآخرین اخبار تکمیلی ازهواپیمای سقوطاخبار ویژه روزنامه کیهان استقبال ضدانقلاب از حمایت مسیح مهاجری از سران فتنه
اخبار ویژه روزنامه کیهاناستقبال ضدانقلاب از حمایت مسیح مهاجری از سران فتنهحمایت مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی از سران و عوامل فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 با استقبال گسترده رسانههای بیگانه و سایتهای وابسته به گروهکهای ضد انقلاب روبهرو شد روزنامه کیهان در بخش اخبار ویژه خودمهره حل مشکل را در خانه درست جاگذاری کنیم
مهره حل مشکل را در خانه درست جاگذاری کنیم یک روانشناس گفت از طریق الگوگیری از دیگران و به کارگیری راه حل جدید میتوان به نحو شایستهای مشکلات را حل کرد حسین ابراهیمی مقدم روانشناس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران در رابطه با راهکارهای موثر در حل مشکل اظهار-