واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:
انتقاد امام جمعه شهرکرد از کم توجهی به شعائر اسلامی در تبلیغات شهری خبرگزاری رسا ـ امام جمعه شهرکرد گفت: متأسفانه پرداختن به شعائر اسلامی و ارزشهای دینی و دعوت به فریضه امر به معروف و نهی از منکر در این بیلبوردها کمرنگ و ضعیف است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجتالاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری، عصر امروز، در نشست ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر این استان، اظهار داشت: ادای فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه باید در دو عرصه فردی و جمعی انجام شود.
وی با اشاره به این که عرصه فردی ادای این فریضه، همان تذکر لسانی است، افزود: رهبر معظم انقلاب و اسلام اهمیت ویژهای به تذکر لسانی دارند.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: از آنجا که تذکر لسانی ممکن است با آسیبها و نپذیرفتنها روبهرو شود، شرایط خاصی برای اجرا دارد و برای پذیرفته شدن باید بر اساس شرایط و آداب انجام شود.
حجت الاسلام والمسلمین نکونام با بیان این که انجام امر به معروف و نهی از منکر در عرصه جمعی دشواریهای تذکر لسانی و امر به معروف و نهی از منکر در عرصه فردی را ندارد، تصریح کرد: تشکیل جلسات طرح تقویت مبانی اعتقادی با رویکرد سبک زندگی اسلامی از جمله مصادیق بارز امر به معروف و نهی از منکر در استان است.
امام جمعه شهرکرد با تأکید بر این که اکنون در همکاری همگانی دستگاهها در اجرای این فریضه خلأ وجود دارد، افزود: دستگاههای اجرایی استان باید با تشکیل جلسات مستمر، امر به معروف و نهی از منکر در عرصه جمعی را در بین نیروهای خود گسترش دهند.
رییس استانی حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری با اشاره به تشکیل شورای احیای امر به معروف و نهی از منکر در 82 کارخانه در استان، گفت: این شوراها باید کارآمد و فعال باشند تا مؤثر واقع شوند.
رییس شورای فرهنگ عمومی چهارمحال و بختیاری با اشاره به این که بیلبوردهای تبلیغاتی فراوانی در شهرهای استان دیده میشود، تصریح کرد: متأسفانه پرداختن به شعائر اسلامی و ارزشهای دینی و دعوت به فریضه امر به معروف و نهی از منکر در این بیلبوردها کمرنگ و ضعیف است.
این مقام مسؤول افزود: برای اشاعه فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه میتوان فضاهای خالی در شهرها را با احادیثی زیبا و مختصر آراست.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری با تأکید بر این که مردم تابع حکومت هستند، تصریح کرد: اگر حکومت، مروج شعاری و عملی ارزشها باشد، مردم نیز به ارزشها روی میآورند و اگر حکومت مروج شعاری و عملی منکر باشد مردم هم به سوی منکرات میروند.
حجت الاسلام والمسلمین نکونام با بیان اینکه ادارات نقش مهمی در اشاعه معروف و تقبیح منکر در جامعه دارند، گفت: اگر در ادارات رنگ و جلای دینی وجود داشته باشد، غیرممکن است که ارباب رجوع در مراجعه به آن اداره فضای معنوی را احساس نکند./9457/پ202/ب2
۱۳۹۳/۵/۲۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]