واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
میرکاظمی: ۸۰ درصد نمایندگان در پی استیضاح وزیرعلوم اند/ ۳هزار جوان فرهیخته کشور را زیر سوال بردهاند
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس گفت: اگر امروز جلوی روند رشد منفی علمی و سیاسیبازی در دانشگاهها گرفته نشود معلوم نیست چه وضعی تا پایان دوره وزیر علوم بر دانشگاهها حاکم خواهد شد.
به گزارش نامه نیوز به نقل از نسیم، مسعود میر کاظمی، عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس، در موافقت استیضاح وزیر علوم در مجلس گفت: ۸۰ درصد نمایندگان مجلس به دنبال استیضاح وزیرعلوم هستند و تاکنون ۱۰ نفر دیگر از نمایندگان طرح استیضاح وزیر علوم را امضا کردهاند.
وی در ادامه با بیان این مطلب که نمایندگان مجلس در خانه ملت هر تخلفی که در کشور (بخصوص در بورسیهها) مشاهده کنند رسیدگی خواهند کرد، افزود: وظیفه مجلس است که جهت گزارش وزارت علوم در تخلف بورسیهها درکشور برای رسیدگی ورود کند و در این خصوص کمیتهای نیز در کمیسیون آموزش و تحقیقات تشکیل شدهاست.
عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس تصریح کرد: سه هزار نفر از جوانان این کشور توانستهاند بورسیه دریافت کنند آیا یکی باید بیاید و این سه هزار نفر فرهیخته کشور را زیر سوال ببرد؟ شاید تعداد اندکی از این افراد تخلفاتی داشته باشند که تخلف این تعداد اندک قابل بررسی است و برخی هم بیان کردهاند فرزند فلان نماینده و وزیر بورس دریافت کردهاند این درحالی است که وقتی به معدل این فرد مراجعه شد مشاهده کردند که معدل این فرد ۱۸ است پس چرا باید آبروی افراد را ببرند؟
میرکاظمی بیان کرد: با توجه به این که وظیفه مجلس رسیدگی به اجرای صحیح قوانین است قطعا مجلس به بحث بورسیهها رسیدگی خواهد کرد و در امر رسیدگی به یک دوره بسنده نکرده بلکه از ۱۵ سال قبل بحث بورسیهها را در مجلس بررسی خواهد کرد.
رئیس کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: در رسیدگی به ایرادات و مشکلات وزیر علوم هر وقت از وی سوال میشد چرا افراد صلاحیت دار را از کار برکنار کردهاید؟ بیان می کرد بورسیه و یا در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر چرا رشد علمی با رکود مواجه شده بار دیگر بیان میکرد بورسیه و یا در سوال بکار گیری نیروهای وابسته به فتنه در دانشگاهها و وزارت علوم باز بیان میکند بورسیه که معتقدم پاسخ به این سوالات ربطی به رسیدگی بحث بورسیهها در مجلس ندارد.
این نماینده مجلس در ادامه بیان داشت: من معتقدم دولت باید به نقدهای اساسی نمایندگان به عملکرد وزیر بجای اینکه پاسخهای غیر منطقی و تخریبهایی که از سوی افرادی که توانایی ایجاد جنگ روانی دارند و در جامعه مطرح میکنند با آنها با منطق سخن بگویند قطعا نمایندهای که در مجلس حضور دارد با شنیدن پاسخ منطقی رای مثبت به وزیر خواهد داد.
وی در ادامه تأکید کرد: اطلاعات بیشتر افرادی را که در کشور به دنبال ایجاد جنگ روانی میباشند را در اختیار مردم قرار خواهم داد که این افراد چه کسانی هستند.
این نماینده مردم تهران در خانه ملت در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا منظور شما از این افرادی که به دنبال جنگ روانی در کشورهستند حامیان دولت است؟ گفت: بله حامیان دولت.
میرکاظمی در ادامه تصریح کرد: مجلس مدعی است که اگر تخلفی در زمینه بورسیهها رخ داده چرا وزیر جهت بررسی زودتر به نمایندگان گزارش نداده است.
عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس در ادامه بیان داشت: اگر نمایندهای که در صف استیضاح قرار میگیرد قطعا سوءاستفاده کننده در بورسیه نیست چرا که اگر در بورسیه سوءاستفاده کرده بود اکنون که استیضاح وزیر در مجلس مطرح است در حمایت از وزیر بر میآمد.
میرکاظمی با بیان اینکه آن چیزی که فضای علمی دانشگاهها را برای رشد علمی فراهم میکند آرامش در دانشگاهها است، بیان کرد: فضای آرام در دانشگاهها فضایی است که هم و غم دانشجو و هیأت علمی را به سمت پژوهش و تحقیق و ارتقای علمی سوق میدهد و اگر فضا به سمت حاشیهای و سیاسی که متاسفانه در طول یک سال گذشته در دانشگاهها فراوان شده از جمله تجمعات و شعار دادنها که اینگونه رفتارها تأثیر خود را در رشد علمی گذاشته است به گونهای که منحنی شتاب رشد علم در 10 سال گذشته امروز سیر نزولی به خود گرفته است و باید جلوی این سیر منفی را هرچه سریعتر گرفت.
این نماینده مردم تهران در خانه ملت اظهار داشت: اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات در یک سال و بویژه در شش ماه گذشته تذکرات بسیاری را به فرجی دانا در خصوص رشد منفی علم در کشور دادهاند.
وی افزود: اگر امروز جلوی این روند در دانشگاهها گرفته نشود معلوم نیست چه وضعی تا پایان دوره وزیر علوم بر دانشگاههای کشور حاکم خواهد شد و نمایندگان معتقد هستند که نبایستی مسائل سیاسی و حزبی جای صلاحیتها و علم و دانش را بگیرد.
میرکاظمی در ادامه با بیان این مطلب که شأن اعضای هیأت علمی در طول یکسال گذشته حفظ نشده است، خاطرنشان کرد: اعضای هیأت علمی دانشگاهها را با یک ایمیل کنار میگذارند و تلفنی بیان میکنند که در دانشگاه حضور نیابند و حتی فرصت نوشتن استعفا را به اعضای هیأت علمی نمیدهند تا وزیر با استعفای اعضا موافقت کند این موارد در د ردورههای قبل دانشگاهها باب نبود که ما امروز این روند را در دانشگاهها شاهد هستیم.
این نماینده مردم تهران در خانه ملت بیان کرد: وقتی افراد فتنهگر را در رأس دانشگاه قرار میدهند آیا توقع جز این هست که دانشگاههای ما به باشگاه سیاسی مبدل نشود؟ وقتی عدهای از دلسوزان نظام به یک باره از دانشگاهها حذف میکنند آیا نمی دانند که چه حجمی از نیروهای ارزشی را در کشور حذف میشوند آیا این گونه حذفها تأثیری در دانشگاهها و بر روی دانش و ارتقای علمی ندارد؟
1393/5/28
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]