واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
باهنر به صف استیضاح کنندگان وزیرعلوم پیوست
برآوردها نشان می دهد که فرجی دانا از ۶۰ درصد رای نمایندگان مردم برخوردار نیست و اکنون باید فرصت استیضاح و تریبون مجلس را به ایجاد التهاب و افشاگری هایی شبیه احمدی نژاد اختصاص دهد.
به این مطلب امتیاز دهید
به گزارش جام نیوز به نقل از تسنیم؛ جلوگیری از بازگشت عناصر جریان نفاق، پژاک و جدایی طلب در قالب استاد و دانشجو به دانشگاهها، جلوگیری از توقف رشد علمی کشور، ایجاد فضای آرامش علمی در آموزش عالی کشور از دلایلی است که استیضاح کنندگان فرجی دانا دنبال می کنند و سازماندهی گسترده ای از طرف حامیان و مخالفین استیضاح در دست پیگیری است. در میان حامیان فرجی دانا اکنون سه دسته هستند. گروه نزدیک به مدیران وزارت علوم، گروه حزب اعتدال و توسعه و گروه مجید انصاری. برآورد گروه نزدیک به وزارت علوم نشان می دهد که فرجی دانا از 60 درصد رای نمایندگان مردم برخوردار نیست و اکنون باید فرصت استیضاح و تریبون مجلس را به ایجاد التهاب و افشاگری هایی شبیه احمدی نژاد اختصاص دهد.
پیش از این فرجی دانا شخصا به این جمع بندی رسیده بود که برای جلوگیری از استیضاح در جمع نمایندگان، متعهد شود تمام استعلامهای وزارت اطلاعات در مورد انتصاباتش را بپذیرد و برکناری «مجتبی صدیقی» معاون وزیر علوم و رییس جدید سازمان امور دانشجویان و «جعفر میلی منفرد» معاون آموزشی وزارت علوم را پذیرفته بود اما به دلیل فشار تیم نزدیک به وزارت علوم که وضعیت استیضاح خوب نیست باید به گونه ای دیگر رفتار کرد از تصمیم خود منصرف شد.
این گروه درصددند تا تجمعی در حمایت از فرجی دانا را در دانشگاه تهران با کمک انجمن اسلامی دانشگاه تهران سامان دهند که در حال فراخوان نیروهای خود از استانها هستند. قرار است این تجمع بدون توجه به کارت دانشجویی برگزار شود. علت عدم برگزاری تاکنون، ابهام در برآورد دقیق از جمعیت مورد نیاز است.
از طرفی تیم نزدیک به وزارت علوم برای جلوگیری از اعتراض برخی دانشجویان انقلابی به بهانه های واهی تلاش کرده اند با ایجاد جو امنیتی و پلیسی دانشجویان را به کمیته انضباطی بکشانند.
گروه حزب اعتدال و توسعه(نوبخت، ترکان و..) بر این باور بودند که باید فرجی دانا کلا آرایش انتصابات خود را عوض کند با اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی دیدار و به آنها اطمینان دهد که به قوانین و مصوبات این شورا احترام می گذارد و در جلسه ای با رییس مجلس از وی به دلیل بی توجهی به وساطتهایش عذرخواهی کند. این درخواست حزب اعتدال و توسعه مورد توجه وزیر قرار نگرفت و اکنون اعضای این حزب در موضع انفعال نسبت به استیضاح قرار دارند.
گروه سوم، تیم مجید انصاری است. وی بر این باور است که تاکنون برآوردها نشان می دهد فرجی دانا مورد اعتماد نماندگان مردم قرار نخواهد گرفت لیکن می توان با تهدید، (...)، مذاکره گسترده و فشار بر نمایندگان تا روز استیضاح 20 تا 30 نماینده را با خود همراه ساخت. وی تمامی معاونین پارلمانی و استانهای وزارتخانه ها و دستگاههای دولتی را روز گذشته ساعت 15 فراخوان کرده با تقسیم کاری هر کدام را موظف به مذاکره با نماینده ها به صورت کمیسیونی و استانی کرده است.
البته وی از طریق معاون وزارت علوم، فشار از طریق رییس کل دانشگاه آزاد و پیام نور و روسای واحدهای این دو دانشگاه پر شعبه را از هفته گذشته آغاز کرده است.
در جریان افرادی که فرجی دانا را شایسته برای اداره وزارت علوم نمی دانند نیز اکنون هیچ آرایش سیاسی وجود ندارد. به طوری که اکنون علی لاریجانی، غلامعلی حداد عادل، الیاس نادران، محمدرضا باهنر و احمد توکلی نیز از مخالفین جدی مدیریت تنش زای فرجی دانا بر دانشگاهها هستند. البته باهنر و نادران از این جمع رایزنی برای اقناع نمایندگان را از روز گذشته آغاز کرده اند.
برای ارایه استدلال منتقدین از تریون مجلس، افراد اصلی گروه پایداری در مجلس(کریمی قدوسی، کوچک زاده، رسایی، حسینیان) سخن نخواهند گفت و چهرهای علمی چون نبویان(یا زارعی)، نادران، زاکانی و چند نفر از چهره های علمی و فعال فراکسیون رهروان نیز سخن خواهند گفت. قرار شده سخنرانان در مقابل بحث انحرافی بورسیه ها اعلام کنند که وزارت علوم تمام بورسیه ها از ابتدای انقلاب تاکنون را در سایت اینترنتی این وزارتخانه منتشر نماید و متخلفین از ضوابط بورسیه به دستگاه قضایی معرفی شوند.
نادر قاضی پور نیز ابراز تمایل کرده است در صورتی که وقت لازم در اختیار وی قرار گیرد و جلسه ای با علی لاریجانی داشته باشد وی نیز گزارشی از مشکلات دانشگاهها در مناطق محروم و استانهای آذری زبان ارایه نماید. 29
۲۷/۰۵/۱۳۹۳ - ۱۳:۵۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]