تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):علت روزه گرفتن آن است كه به سبب آن ثروتمند و فقير برابر شوند زيرا ثروتمند گرسنگى را اح...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868324711




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سقوط آنتونوف 140 فرودگاه طبس را تعطیل کرد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مدیر عامل شرکت فرودگاه‌ها خبر داد
سقوط آنتونوف 140 فرودگاه طبس را تعطیل کرد
سقوط هواپیما آنتونوف فرودگاه های طبس و ایلام را با تعطیلی مواجه شدند


به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران،محمدعلی ایلخانی امروز در  نشست خبری درباره کاهش مناطق ممنوعه پروازی در آسمان ایران اظهار کرد: طبق این برنامه تنها مناطق هسته‌ای کشور همچنان ممنوع پرواز خواهند ماند اما پرواز در دیگر مناطق برای شرکت‌های خارجی در ارتفاع 30 هزار پا و برای شرکت‌های داخلی در فضای 28 هزار پا امکان پذیر است.
 
وی خاطرنشان کرد: کاهش مناطق ممنوعه پروازی از یک سو به گسترش ترافیک هوایی کشور منجر خواهد شد و از سوی دیگر در امنیت و ایمنی پروازها نقش مستقیم خواهد داشت.
 
ایلخانی گفت: سه فروند هواپیمای آنتونوف 74 در کشور وجود دارند که متعلق به نیروی هوایی سپاه هستند و رجیستر مسافربری خود را از طریق شرکت هواپیمایی پویا ایر گرفته بودند اما با دستور وزیر راه و شهرسازی پرواز مسافربری نخواهند داشت.
 
وی افزود: ‌54 فرودگاه فعال در کشور وجود دارند و چهار فرودگاه نیز در حال ساخت است.
 
به گفته مدیر عامل شرکت فرودگاه‌های کشور از 54 فرودگاه موجود در کشور تنها شش فرودگاه با درآمدهای خود فعالیت می‌کنند و بقیه فرودگاه‌ها زیان‌ده هستند.
 
ایلخانی اظهار کرد: طلب ما از شرکت‌های هواپیمایی بابت خدمات فرودگاهی ارائه شده در فرودگاه‌ها 630 میلیارد تومان است که هفته آینده جلسه‌ای با مدیران این شرکت‌ها برای وصول مطالبات برگزار خواهد شد.
 
وی از توافق اولیه با شرکت‌های هواپیمایی برای کاهش بدهی‌های این شرکت‌ها به شرکت فرودگاه‌ها خبر داد.
 
ایلخانی در پاسخ به ایسنا تصریح کرد: در سال 1383 تا سال 1391 علیرغم تغییر چندین باره نرخ بلیت هواپیما، عوارض فرودگاهی که شرکت‌های هواپیمایی به ما می‌پرداختند تغییر نکرده اما از سال گذشته و با تصویب هیات دولت بنا شد این نرخ تغییر کند.
 
وی اضافه کرد: دلیل اصلی اختلاف نظر شرکت فرودگاه‌ها با شرکت‌های هواپیمایی تفاوت در نرخ محاسبه ارز است؛ شرکت‌های هواپیمایی عوارض فرودگاهی خود را با دلار می‌پردازند که این نرخ تا سال گذشته 1226 تومان بود اما پس از تصویب هیات دولت به 2500 تومان رسید.
 
مدیر عامل شرکت فرودگاه‌های کشور با بیان این‌که مذاکرات خوبی با شرکت‌ها برای کاهش اختلاف نظرها در این زمینه انجام گرفته است، اظهار کرد: بنا شده در صورت توافق نهایی نرخ تعرفه خدمات به همان شکل قبل باقی بماند اما نرخ ارز بار دیگر به 1226 تومان برسد تا به این ترتیب بخشی از بدهی‌های 630 میلیارد تومانی شرکت‌های هواپیمایی به شرکت فرودگاه‌های کشور کاهش یابد.
 
مدیر عامل شرکت فرودگاه‌های کشور با اشاره به ساخت چهار فرودگاه جدید در ایران توضیح داد: چهار فرودگاه سقز، بروجرد، گناباد و گنبدحیدریه در حال آماده سازی هستند و در مراحل مختلف اجرایی که در صورت احداث و وارد خطوط هوایی شدن آن‌ها تعداد فرودگاه‌ها به 58 خواهد رسید.
 
وی گفت:‌ در سال گذشته تعداد مسافران کشور رشدی 14 درصدی داشته و تعداد پروازها نیز هشت درصد افزایش یافته است در چهار ماهه نخست امسال نیز تاکنون رشدی هشت درصدی در این زمینه ثبت شده است.
 
ایلخانی به تغییر و تحول سیاسی در اوکراین و عراق اشاره کرد و توضیح داد: در طول چند هفته گذشته با توجه به افزایش تنش‌های سیاسی در این دو کشور بخش زیادی از شرکت‌های خارجی درخواست عبور از ایران را مطرح کرده‌اند. این مساله تا حدی بود که ما در هفته گذشته رشدی 100 درصدی را در پروازهای عبوری از حریم هوایی کشور ثبت کردیم که حتی از پیش بینی‌های ما نیز بیشتر بود.

 مدیر عامل شرکت فرودگاه‌های کشور ادامه داد: به منظور بالا بردن امنیت هوایی کشور و البته حفظ پایداری این مسیرها یک مسیر هوایی جدید از هفته گذشته در ایران آغاز به کار کرده که از غرب خلیج فارس تا ورودی به ترکیه ادامه دارد و امیدواریم با تجهیز این مسیرها ایمنی و پایداری فضا تامین شود.
 
ایلخانی خاطرنشان کرد: سازمان ایکائو، ایران را به عنوان امن ترین فضای هوایی در منطقه تشخیص داده که این مساله جزو با تلاش و فعالیت تمامی نیروهای مسلح که در ارتش، سپاه و مسئولان و کارشناسان سازمان‌های هواپیمایی عملیاتی نبود.
 
وی درباره درآمدهای شرکت فرودگاه‌ها نیز اظهار کرد: با توجه به ضررده بودن بسیاری از فرودگاه‌های کشور قدری فضای مالی برای ما سخت شده با توجه به این که در پنج سال آینده باید 250 میلیون دلار صرف تجهیز سیستم‌های راداری و امنیتی خود کنیم قطعا بالا بردن درآمدها جزو برنامه‌های ما خواهد بود.
 مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور اضافه کرد: در سال گذشته حدود 120 میلیون دلار از محل عبور پرواز کسب کرده‌ایم که امیدواریم با شرایط پیش آمده این رقم در سال جاری افزایش پیدا کند.
 
ایلخانی درباره آخرین وضعیت مدیریت پروازهای حج تمتع امسال نیز اظهار کرد: 26 فرودگاه ایران امکان انتقال حجاج را دارند که در سال جاری 19 فرودگاه در این حوزه فعالیت خواهند کرد با اضافه شدن فرودگاه امام به این خط امیدواریم مدیریت پروازها در پنج استان منتهی به این فرودگاه نیز تسهیل شود.
 
مدیر عامل شرکت فرودگاه‌های کشور اضافه کرد: از دیگر برنامه‌های امسال ما بحث تحویل بار حجاج از فرودگاه امام به شکل رایگان به درب منازل آن‌هاست که مذاکرات خوبی با برخی از شرکت‌ها از جمله شرکت عربستان سعودی و ماهان داشته‌ایم که البته هنوز مذاکرات ما با ایران ایر نتیجه بخش نشده است.
 
انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن