واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > مازندران سلطانی فر:
گردشگری سلامت پررونق خواهد شد/ ایران موزه ای بزرگ ومتنوع از جاذبه هاست
رامسر - خبرگزاری مهر: معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، گردشگری سلامت در آینده فصل گردشگری کشور، پرجاذبه و پررونق خواهد بود.
به گزارش خبرنگار مهر، مسعود سلطانی فر صبح دوشنبه در اجلاس کنفرانس بین المللی گردشگری سلامت در رامسر، با تقدیر از برگزار کنندگان همایش گفت: در گذشته کسانیکه دچار بیماریهای صعب العلاج می شدند، باید به کشورهای دیگر سفر می کردند، ولی امور به برکت توسعه امکانات و پیشرفتهای حاصله، سطح امکانات و خدمات به جایی رسید که روزانه، 200 تا 300 عمل جراحی قلب باز، هزار عمل چشم انجام می شود و بیماران زیادی تحت پوشش قرار می گیرند. وی عنوان کرد: به سطحی از خدمات درمانی رسیدیم که از مقاصد بزرگ توریسم سلامت درآمدیم و به عنوان متولی، هر روزه گزارشات خوبی در این زمینه می شنویم و گروههای زیادی مشغول سرمایه گذاری در زینه توریسم درمانی هستند.
سلطانی فر گفت: علاوه بر امکاناتی که در بیمارستانهای بزرگ کشور وجود دارد، 37 گروه مشغول سرمایه گذاری در این بخش و ایجاد امکانات جدید هستند و گردشگری سلامت در آینده فصل گردشگری کشور، پررونق و پرجاذبه خواهد بود.
رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور بیان داشت: ایران با وجود محدودیتها و تحریمهای ظالمانه، با تلاش فرزندان مرز و بوم، امکانات خوبی در بخش های مختلف ایجاد کرده است.
سلطانی فر گفت: گردش مالی بخش گردشگری در جهان سالانه شش هزار و 500 میلیارد تومان است و درآمد ارزی حاصل از تردد گردشگری در سال 2013 میلیادی از محل جابجایی بیش از یک میلیارد گردشگر به هزار و 250 میلیارد دلار رسیده است.
رئیس میراث فرهنگی کشور یادآور شد: بین هفت تا 10 درصد درآمد کشورها از محل گردشگری و 9 تا 10 درصد اشتغال نیز از این محل تامین می شود و این نشان می دهد که گردشگری یک صنعت سبز و سالم است و سرمایه گذاری در آن بسرعت به بازدهی می رسد.
گردشگری سلامت آلایندگی ندارد
وی با بیان اینکه صنعت گردشگری آلایندگی ندارد و سبب گسترش تعاملات فرهنگی بین مردم و دولت ها می شود گفت: ما که دارای یک تمدن و هویت دیرینه تاریخی هستیم، گردشگری بسیاری اهمیت دارد.
سلطانی فر با عنوان اینکه تاریخ هویت و تمدن ایران با نشانه های کشف شده به 10 تا 12 هزار سال قبل بر می گرد د و ایران موزه ای بززک و متنوع از جاذبه های تاریخی، فرهنگی و گردشگری است.
وی تصریح کرد: مکانها و امکاناتی که اکنون در اختیار مردم قرار می گیرد سه تا چهار درصد منابع است و ما در همه شاخه های گردشگری ظرفیتهای زیادی داریم که نیاز به بسیج امکانات برای رشد و توسعه کشور هستیم.
سلطانی فر یادآور شد: گردشگری در ایران به تنهایی این امکان دارد که همه نیازهای ارزی کشور را تامین کند به شراط آنکه یک دوره 10تا 15 ساله روی امکانات حمل و نقل، زیرساختها و ... سرمایه گذاری کنیم.
رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور افزود:سهم ایران از هزار و 250 میلیارد درآمد کشورها در سال 2012 حدود نیم درصد است که باید به دو تا سه درصد گسترش یابد.
وی گفت: در مبانی اقتصادی مقاومتی استفاده از همه ظرفیتها مورد تاکید بوده است که بخش گردشگری می تواند یکی از شاخص ترین رشته های فعالیتهای اقتصادی باشد که با رویکرد دولت تدبیر و امید و تعامل با دنیا بناست که با حفظ منافع ملی، شاهد گسترش روز افزون ورود گردشگران خارجی باشیم.
سلطانی فر گفت: سال گذشته میزبان 4.5 میلیون گردشگری بودیم که باید در 11 سال آینده به 20 میلیون گردشگر با درآمد 25 تا 30 میلیون دلار باشیم و اکنون در این بخش عقب هستیم.
رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور، هندوستان، سنگاپور و تایلند در گردشگری سلامت وضعیت خوبی دارند و در بین کشورهای اسلامی، ایران و اردن زودتر از دیگر کشورها شروع کردند و 100 تا 110 میلیارد دلار در سال 2012 نصیب کشورها شد و این میزان در سال 2013 حدد 120 میلیارد دلار بوده است.
وی سهم ایران را 400 تا 420 میلیون دلار از گردشگری سلامت بیان کرد و گفت: امیدواریم این میزان تا پایان دولت تدبیر و امید به 2.5 تا سه میلیارد دلار برسیم.
۱۳۹۳/۵/۲۷ - ۱۲:۰۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]