محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829750037
موافقان و مخالفان استیضاح وزیر علوم چه گفتند
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: موافقان و مخالفان استیضاح وزیر علوم چه گفتند
پس از مدت ها حرف و حدیث، با امضا 51 نفر از نمایندگان مجلس، استیضاح وزیر علوم اعلام وصول شد تا اولین وزیر کابینه تدبیر و امید برای گرفتن رای اعتماد مجدد راهی بهارستان شود. هر چند استیضاح کنندگان قصد داشتند در تیرماه سال جاری این استیضاح را انجام دهند اما جلسه رئیس مجلس با برخی از نمایندگان باعث شد این تصمیم به تاخیر افتد.
آفتاب: سرویس سیاسی - پیام خلیلی - البته داستان استیضاح وزیر علوم، یک شبه در مجلس شکل نگرفت بلکه برخی آن را مربوط به موضوع دی ماه سال قبل و اصرار کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس برای دسترسی به اسامی دانشجویان ستاره داری میدانند که در دولت قبل از تحصیل محروم شدند و در دولت یازدهم با بررسی مجدد پرونده های آنان، برخی به دانشگاه بازگشتند. عده ای دیگر نیز اصرار وزیر علوم برای پیگیری پرونده افرادی که به صورت غیر قانونی بورسیه تحصیلی گرفته اند را دلیل استیضاح ذکر میکنند و گروهی نیز نحوه انتخاب روسای دانشگاه ها و بازگردانی برخی از اساتید اخراجی را علت استیضاح میدانند.
البته برخی نیز شیوه عزل و نصب های وزارت علوم را زمینه ساز این استیضاح میدانند اما با این وجود، دلیل استیضاح هرچه که باشد چنانچه استیضاح کنندگان از تصمیم خود عقب نشینی نکنند باید منتظر اولین استیضاح کابینه یازدهم و آشکار شدن پشت پرده برخی مسائل در روز استیضاح باشیم.
با این حال قبل از فرارسیدن روز استیضاح مخالفان و موافقان رضا فرجی دانا در حمایت و انتقاد از او صف آرایی جدیدی شکل دادهاند و تقریبا هیچ رسانهای را نمی توان یافت که اظهار نظری در مورد استیضاح وزیر علوم نداشته باشد. هر طیفی در مورد نتیجه و عملکرد وزیر علوم تا کنون اظهار نظرات مختلفی مطرح کردند که بخشی از آن در گزارش زیر آمده است.
مسعود پزشکیان، یکی از نمایندگان مجلس می گوید: استیضاح وزیری که کمتر از یکسال است سکاندار وزارتخانه شده ونمیتوان به آسانی ارزیابی درستی از عملکرد او داشت، هم به لحاظ منطقی و هم از نظر اخلاقی دور از انصاف و جوانمردی است.
حجت الاسلام مجید انصاری معاون پارلمانی رئیس جمهور نیز با بیان اینکه این استیضاح سیاسی گفت: استیضاح فرجی دانا یک استیضاح تاریخی است و دولت تمام قد، از ایشان حمایت خواهد کرد.
نمی خواهم بگویم که عین 51 نفری که استیضاح را امضا کردند، نظر سیاسی دارند اما شاکله این استیضاح، سیاسی است.
حسن هاشمی، وزیر بهداشت نیز به حمایت از فرجی دانا می گوید: بدون شک استیضاح حق مجلس بوده و ما تابع قانون هستیم. اما دکتر فرجی دانا یکی از سرمایه های ملی کشور و از افتخارات جامعه دانشگاهی ایران است از زمانی که ایشان مسئولیت وزارت علوم را در این مجموعه به دست گرفته اند شاهد آرامش در دانشگاه ها هستیم و وی خدمات زیادی را در این برهه ارائه کرده است.
حسام الدین آشنا مشاور رئیس جمهور در مورد استیضاح فرجی دانا به بخشی از عملکرد او اشاره کرده و می گوید: در زمان فرجی دانا تقدم کیفیت بر کمیت، مبارزه با فساد سازمان یافته و ارتقاء عدالت آموزشی انجام شد.
وی سپس با استناد به عملکرد مثبت وزیر علوم تاکید می کند: فرصت استیضاح امکان بسیار مناسبی برای وزیر محترم فراهم میکند تا کلیه نمایندگان جامعه دانشگاهی و آحاد ملت در جریان میراث 8 سال گذشته آموزش عالی کشور و اقدامات اصلاحی و ترمیمی در یک سال گذشته قرار گیرند.
اما حمایت ها از وزیر علوم به مسئولان دولتی و نمایندگان مجلس ختم نشد بلکه سه استاد برجسته کشور از جمله دکتر پرویز جبهدار، دکتر منوچهر ستوده و دکتر منصور نیکخواه بهرامی سه چهره ماندگار کشور با ابراز تعجب از استیضاح وزیر علوم، تاکید کردند: با نگه داشتن افرادی مثل رضا فرجی دانا در راس امور می توانیم شاهد پیشرفت فضای علمی دانشگاه ها باشیم.
البته معاون اول رئیس جمهور به شکل دیگری به دفاع از فرجی دانا برخواس و در یادداشتی نوشت: در تدین و سابقه انقلابی او در مقاطع مختلف انقلاب و دفاع مقدس واقعا تردیدی نیست، اما علاوه بر این ها وی یک دانشمند به تمام معنا و یک استاد و محقق ممتاز در کشور است.
جهانگیری با فلش بک به گذشته می نویسد: در مجلس ششم به او رای اعتماد ندادند و اینک نیز با اینکه گرایش اکثریت با آن مجلس متفاوت است برخی قصد استیضاح ایشان را دارند. فکر می کنم که کافی نیست که خود آدم سیاسی عمل نکند، بلکه مخالفان هم باید سیاسی نباشند.
احمد پورنجاتی از نمایندگان مجلس ششم نیز با بیان اینکه استیضاح وزیر علوم رای نمیآورد، در مورد اینکه استیضاح کنندگان میگویند عملکرد فرجی دانا سیاسی است گفت: ما در دوره ششم به این دلیل كه ایشان سیاسی نیست و به مسائل سیاسی در دانشگاهها توجه ندارد به ایشان رای ندادیم و از آقای خاتمی رئیس جمهور آن دوره خواستیم فردی آشنا به مسائل سیاسی در دانشگاه را معرفی كند كه آن دوره دكتر جعفر توفیقی وزیر علوم شد. اینکه موافقان آن روز ایشان، امروز دقیقا مقابل ایشان ایستادهاند از نكات جالب تاریخی است.
صادق زیبا کلام نیز با بیان اینکه به نظر من عملکرد فرجیدانا افتخار آمیز ترین بخش کارنامه دولت روحانی بوده است افزود: به نظر من به جز 60 یا 70 نماینده تندرو و منتسب به جبهه پایداری و جریان احمدینژاد کسی به فرجیدانا رای منفی نخواهد داد، حتی اگر این پیشبینی من هم غلط از آب درآید و مجلس به وزیر علوم فعلی رای اعتماد مجدد ندهد، فرجیدانا باید با همان سربلندی از مجلس خارج شود و یقین بدانید که در این میان، افتخار از آنِ دولت روحانی و وزیر علوم او خواهد بود چرا که کارهای غیرقانونی وزارت علوم دولت احمدینژاد را برملا کرده است.
اما طرفداران استیضاح اکثرا از امضا کنندگان نامه استیضاح هستند به طوری که علی اصغر زارعی، یکی از امضا کنندگان استیضاح می گوید: معمولا وزیر در جلسات میپذیرفت که برخی اقداماتی که نمایندگان اشکال داشتند، مرتفع کند. اما در عمل هیچ اقدام عملی غیر از چند مورد جزئی مشاهده نکردیم.
زارعی درباره جو مجلس نسبت به استیضاح وزیر علوم گفت: بر همین اساس فکر میکنیم اکثر دوستان از وضعیت فعلی گلهمند هستند و دغدغه مجموعه دوستان در مجلس بود که به استیضاح وزیر کشید.
احمد بخشایش، نماینده مردم اردستان از دیگر امضا کنندگان استیضاح با بیان اینکه شاید روند استضاح درست نباشد اما تعامل دولت و مجلس نیز درست نیست، گفت: نماینده برای حل مشکلات مردم به دولت فشار میآورد، دولت وقتی که تکان نمیخورد، استیضاح میشود البته این به آن معنا نیست که ما تنها استیضاح را دنبال کنیم، مجلس میگوید که دولت به این استیضاح وزرا نیاز دارد تا ورزا به انگیزه نشاط برسند.
وی ادامه میدهد: اگر استیضاح وارد صحن علنی شود به طور قطع این استیضاح رأی میآورد و وزیر علوم برکنار میشود.
جبار کوچکی نژاد نیز با بیان اینکه نمایندگانی که خواستار استیضاح وزیر علوم هستند کوتاه نخواهند آمد، گفت: انتصابات سیاسی، عمل نکردن به وعدهها و به کارگیری افراد مسئله دار از جمله محورهای استیضاح فرجی دانا است.
این نماینده مجلس در مورد عملکرد فرجی دانا نیز می گوید: بیتوجهی وزیر علوم به نظرات دیگران در انتصابات و همچنین استفاده از افراد ضعیف در سطح دانشگاهها به اهتمام نمایندگان برای استیضاح وی منجر شده است.
کوچکینژاد با بیان اینکه بارها کمیسیون آموزش مجلس در خصوص نحوه انتخاب رؤسای دانشگاهها به وزیر علوم تذکر داده است، افزود: بی توجهی به توصیهها، پیشنهادات و همچنین تذکرهای نمایندگان در خصوص انتخاب افراد و انتصابات، محوری دیگر از محورهای استیضاح وی را رقم زده است.
عبدالوحید فیاضی نماینده مردم نور هم می گوید: فضای مجلس حاکی از این است که آقای فرجی دانا در روز چهارشنبه رای اعتماد نمایندگان را کسب نخواهد کرد. وزیر علوم از مجلس فرصت خواسته بود تا مشکلات مطرح شده از سوی نمایندگان را برطرف کند اما علی رغم وعده ای که داده بود هیچ گامی در جهت حل مشکلات برنداشت و این مسئله فضای مجلس را به سمتی برد که بیشتر اعضای فراکسیون اصولگرایان و رهروان ولایت خواستار استیضاح شوند.
فیاضی با رد سیاسی بودن استیضاح گفت: اگر برخی هم چنین ادعایی دارند باید به آنها گفت سیاسی کاری پاسخ سیاسی کاری است؛ وقتی وزیر علوم در محیط علمی دانشگاه سیاسی کاری می کند باید در انتظار واکنش سیاسی از سوی نمایندگان باشد.
در مجموع با توجه به اینکه فرجی دانا در تاریخ 5 آبان سال 92 با کسب ۱۵۹ رأی موافق، ۷۰ رأی مخالف و ۳۲ رأی ممتنع موفق به کسب رای اعتماد از مجلس شده بود بسیاری معتقدند در صورت برگزاری جلسه استیضاح، فرجی دانا با توجه به حمایت گسترده از سوی دانشگاهیان و دولت و مجلس در نهایت همانند دور اول در نهایت دوباره به عنوان وزیر علوم ابقا گردد.
مطالب مرتبط
نماینده مجلس: استیضاحکنندگان نمیخواهند اسامی بورسیههای غیرقانونی فاش شود
دفاع سه چهره ماندگار از "فرجیدانا"
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]
صفحات پیشنهادی
جلسه امروز مخالفان استیضاح با فرجیدانا/ موافقان وزیر علوم دفاعیات خود را هماهنگ میکنند
جلسه امروز مخالفان استیضاح با فرجیدانا موافقان وزیر علوم دفاعیات خود را هماهنگ میکنند نماینده مردم ساری از جلسه امروز نمایندگان مخالف استیضاح وزیر علوم با فرجی دانا خبر داد به گزارش نامه نیوز محمد دامادی با اشاره به مسئله استیضاح وزیر علوم در خصوص انتشار گوشهای از تخلقدرت علیخانی: به وزیر علوم گفتند روسای این 7-8دانشگاه را تغییرنده، استیضاحت نمیکنیم
قدرت علیخانی به وزیر علوم گفتند روسای این 7-8دانشگاه را تغییرنده استیضاحت نمیکنیم شاید اگر دولت در ابتدای کار این وعدهها را به نمایندگان مجلس نداده بود امروز این توقعات وجود نداشت از راهروهای مجلس شنیده میشود برخی به وزیر علوم گفته بودند اگر در 7-8 دانشگاه تغییری ایجاد نکنیبرنامهریزی موافقان برای دفاع از فرجی دانا و احتمال انصراف عدهای از استیضاح وزیر علوم /استیضاح میشود، چون که
برنامهریزی موافقان برای دفاع از فرجی دانا و احتمال انصراف عدهای از استیضاح وزیر علوم استیضاح میشود چون که اسرار هویدا میکرد موافقان وزیر علوم هماهنگ میشوند کاری دیر هنگام اما ضروری برای ابقای فرجی دانا به گزارش نامه نیوز روزنامه اعتماد در گزارشی نوشت در همین قدمهای اولقدرت علیخانی: به وزیر علوم گفتند روسای این 7-8دانشگاه را تغییرنده،استیضاحت نمی کنیم
قدرت علیخانی به وزیر علوم گفتند روسای این 7-8دانشگاه را تغییرنده استیضاحت نمی کنیم جامعه > آموزش - روزنامه آرمان به تقل از حجت الاسلام قدرت علیخانی نوشت دولت روز اول بنای تعامل با نمایندگان مجلس را گذاشت و با شخصیتهای استانی شروع به رایزنی کرد و همین مسئلهعلیخانی: از راهروهای مجلس شنیده میشود به وزیر علوم گفتند روسای این 7-8دانشگاه را تغییرنده،استیضاحت نمی کنیم
علیخانی از راهروهای مجلس شنیده میشود به وزیر علوم گفتند روسای این 7-8دانشگاه را تغییرنده استیضاحت نمی کنیم شاید اگر دولت در ابتدای کار این وعدهها را به نمایندگان مجلس نداده بود امروز این توقعات وجود نداشت به گزارش نامه نیوز روزنامه آرمان به نقل از حجت الاسلام قدرت علیخانی نوعضو هیات رئیسه مجلس: نمایندگان اصرار کنند استیضاح وزیر علوم را اعلام وصول می کنیم
عضو هیات رئیسه مجلس نمایندگان اصرار کنند استیضاح وزیر علوم را اعلام وصول می کنیم جامعه > آموزش - فارس نوشت عضو هیأت رئیسه مجلس گفت اعلام وصول استیضاح وزیر علوم به اصرار نمایندگان بستگی دارد و هیأت رئیسه در این باره بر اساس آییننامه داخلی مجلس عمل خواهد کردانصراف 9 نفر از استیضاحکنندگان وزیر علوم
انصراف 9 نفر از استیضاحکنندگان وزیر علوم در حالیکه عنوان شده است روز چهارشنبه جلسه استیضاح وزیر علوم برگزار میشود برخی خبرها از انصراف تعدادی از نمایندگان استیضاح کننده حکایت دارد آفتاب به گزارش امید شنیده شده است که 9 نفر از استیضاح کنندگان وزیر علوم امضاء خود را پس گرفته ااستیضاح وزیر علوم اقدامی غیرمنطقی است
استانها شمال مازندران شریعت نژاد استیضاح وزیر علوم اقدامی غیرمنطقی است تنکابن - خبرگزاری مهر نماینده مردم تنکابن رامسر و عباس آباد در مجلس گفت پیشنهاد طرح و تهیه و تنظیم متن استیضاح وزیر علوم اقدامی نسنجیده و غیرمنطقی است شمس الله شریعت نژاد در گفتگو با خبرنگار مهریک نماینده: لغو استیضاح وزیر علوم صحت ندارد
یک نماینده لغو استیضاح وزیر علوم صحت ندارد نماینده مردم قائمشهر سوادکوه و جویبار در مجلس شوراری اسلامی با حضور در غرفه خبرگزاری فارس در نمایشگاه مطبوعات مازندران گفت لغو استیضاح وزیر علوم صحت ندارد کد خبر ۴۲۳۱۶۸ تاریخ انتشار ۱۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶ ۰۲ - 06 August 2014 نماینده مرنماینده مجلس:استیضاح وزیر علوم به نفع جامعه علمی کشور نیست
نماینده مجلس استیضاح وزیر علوم به نفع جامعه علمی کشور نیست اراک- ایرنا- نماینده مردم تفرش فراهان و آشتیان در مجلس شورای اسلامی گفت استیضاح وزیر علوم در شرایط فعلی به هیچ عنوان به نفع جامعه علمی کشور نیست عباس صلاحی روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود با توانصاری: جلسه استیضاح وزیر علوم چهارشنبه برگزار میشود
انصاری جلسه استیضاح وزیر علوم چهارشنبه برگزار میشودمعاون پارلمانی رئیس جمهور از برگزاری جلسه استیضاح رضا فرجیدانا در روز چهارشنبه هفته آتی خبر داد به گزارش حوزه پارلمانی خبرگزاری فارس به نقل از خانه ملت مجید انصاری از حضور وزیر علوم در جلسه چهارشنبه هفته جاری مجلس برای انجاماستیضاح وزیر علوم جهت جلوگیری از بروز انحرافات است
صفارهرندی در دوره خط امام استان قزوین استیضاح وزیر علوم جهت جلوگیری از بروز انحرافات است عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت استیضاح توسط مجلس شورای اسلامی یک اقدام قانونی و مناسب از سوی مجلس است که برای در مسیر نگاه داشتن کابینه و وزیران آن و جلوگیری از بروز انحرافات احتمالی انجام ماستیضاح وزیر علوم؛ فرصتی برای شناخت نمایندگان
استیضاح وزیر علوم فرصتی برای شناخت نمایندگان تهران- ایرنا- با اعلام وصول درخواست استیضاح رضا فرجی دانا وزیر علوم تحقیقات و فناوری درجلسه علنی 21 مردادماه جاری که به امضای 51 تن از نمایندگان مجلس رسیده استیضاح اولین وزیر دولت تدبیر و امید در چهارمحور مورد نظر مخالفان کلید می خونقش سه نماینده خوزستانی در استیضاح وزیر علوم از نگاه روزنامه کارون
نقش سه نماینده خوزستانی در استیضاح وزیر علوم از نگاه روزنامه کارون اهواز- ایرنا- روزنامه کارون در تازه ترین شماره خود به نقش سه نماینده خوزستانی در استیضاح وزیر علوم تحقیقات و فناوری پرداخته است به گزارش ایرنا این روزنامه در ستون در استان چه می گذرد نوشته است طرح استیضاح رضامجلس از استیضاح وزیر علوم در سال تحصیلی خوف دارد؟/استیضاح فرصتی طلایی یا تهدیدی بزرگ برای دولت تدبیر امید
مجلس از استیضاح وزیر علوم در سال تحصیلی خوف دارد استیضاح فرصتی طلایی یا تهدیدی بزرگ برای دولت تدبیر امید بالاخره پس از کش و قوس های فراوان استیضاح وزیر علوم اعلام وصول شد و آنچه که توجه تمام اذهان را درگیر خود کرده است این است که آیا استیضاح وزیر در آستانه سال تحصیلی تااین اندازسبحانی نیا در گفتوگو با فارس خبر داد چهارشنبه زمان قطعی جلسه استیضاح وزیر علوم/درباره حضور رئیس جمهور اطلاعی
سبحانی نیا در گفتوگو با فارس خبر دادچهارشنبه زمان قطعی جلسه استیضاح وزیر علوم درباره حضور رئیس جمهور اطلاعی داده نشده استعضو هیأت رئیسه مجلس با اشاره به زمان قطعی جلسه استیضاح وزیر علوم در روز چهارشنبه درباره حضور یا عدم حضور رئیس جمهور در این جلسه گفت تا به حال چیزی در ایننظر حسامالدین آشنا درباره یكی از محورهای استیضاح وزیر علوم
در گفتوگو با ایلنا مطرح شد نظر حسامالدین آشنا درباره یكی از محورهای استیضاح وزیر علوم 1393-05-25 08 48 اتهام بكارگیری غیرقانونی افراد در مشاغل مدیریتی و دانشگاهی بدون اثبات قضایی و اعلام صریح مسئولان امنیتی یك اتهام ناروا و كاملا سیاسی است مشاور فرهنگی رئیس جمهور تاكید كرد-
گوناگون
پربازدیدترینها