تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):خدايا به تو پناه مى برم از اين كه باطل را بر حق ترجيح دهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829750037




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

موافقان و مخالفان استیضاح وزیر علوم چه گفتند


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: موافقان و مخالفان استیضاح وزیر علوم چه گفتند
پس از مدت ها حرف و حدیث، با امضا 51 نفر از نمایندگان مجلس، استیضاح وزیر علوم اعلام وصول شد تا اولین وزیر کابینه تدبیر و امید برای گرفتن رای اعتماد مجدد راهی بهارستان شود. هر چند استیضاح کنندگان قصد داشتند در تیرماه سال جاری این استیضاح را انجام دهند اما جلسه رئیس مجلس با برخی از نمایندگان باعث شد این تصمیم به تاخیر افتد.


آفتاب: سرویس سیاسی - پیام خلیلی - البته داستان استیضاح وزیر علوم، یک شبه در مجلس شکل نگرفت بلکه برخی آن را مربوط به موضوع دی ماه سال قبل و اصرار کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس برای دسترسی به اسامی دانشجویان ستاره داری می‌دانند که در دولت قبل از تحصیل محروم شدند و در دولت یازدهم با بررسی مجدد پرونده های آنان، برخی به دانشگاه بازگشتند. عده ای دیگر نیز اصرار وزیر علوم برای پیگیری پرونده افرادی که به صورت غیر قانونی بورسیه تحصیلی گرفته اند را دلیل استیضاح ذکر می‌کنند و گروهی نیز نحوه انتخاب روسای دانشگاه ها و بازگردانی برخی از اساتید اخراجی را علت استیضاح می‌دانند.

البته برخی نیز شیوه عزل و نصب های وزارت علوم را زمینه ساز این استیضاح می‌دانند اما با این وجود، دلیل استیضاح هرچه که باشد چنانچه استیضاح کنندگان از تصمیم خود عقب نشینی نکنند باید منتظر اولین استیضاح کابینه یازدهم و آشکار شدن پشت پرده برخی مسائل در روز استیضاح باشیم.

با این حال قبل از فرارسیدن روز استیضاح مخالفان و موافقان رضا فرجی دانا در حمایت و انتقاد از او صف آرایی جدیدی شکل داده‌اند و تقریبا هیچ رسانه‌ای را نمی توان یافت که اظهار نظری در مورد استیضاح وزیر علوم نداشته باشد. هر طیفی در مورد نتیجه و عملکرد وزیر علوم تا کنون اظهار نظرات مختلفی  مطرح کردند که بخشی از آن در گزارش زیر آمده است.

مسعود پزشکیان، یکی از نمایندگان مجلس می گوید: استیضاح وزیری که کمتر از یکسال است سکاندار وزارتخانه شده ونمیتوان به آسانی ارزیابی درستی از عملکرد او داشت، هم به لحاظ منطقی و هم از نظر اخلاقی دور از انصاف و جوانمردی است.

حجت الاسلام مجید انصاری معاون پارلمانی رئیس جمهور نیز با بیان اینکه این استیضاح سیاسی گفت: استیضاح فرجی‌ دانا یک استیضاح تاریخی است و دولت تمام قد، از ایشان حمایت خواهد کرد.
نمی خواهم بگویم که عین 51 نفری که استیضاح را امضا کردند، نظر سیاسی دارند اما شاکله این استیضاح، سیاسی است.

حسن هاشمی، وزیر بهداشت نیز به حمایت از فرجی دانا می گوید: بدون شک استیضاح حق مجلس بوده و ما تابع قانون هستیم. اما دکتر فرجی دانا یکی از سرمایه های ملی کشور و از افتخارات جامعه دانشگاهی ایران است از زمانی که ایشان مسئولیت وزارت علوم را در این مجموعه به دست گرفته اند شاهد آرامش در دانشگاه ها هستیم و وی خدمات زیادی را در این برهه ارائه کرده است.

حسام الدین آشنا مشاور رئیس جمهور در مورد استیضاح فرجی دانا به بخشی از عملکرد او اشاره کرده و می گوید: در زمان فرجی دانا تقدم کیفیت بر کمیت، مبارزه با فساد سازمان یافته و ارتقاء عدالت آموزشی انجام شد.
وی سپس با استناد به عملکرد مثبت وزیر علوم تاکید می کند: فرصت استیضاح امکان بسیار مناسبی برای وزیر محترم فراهم می‌کند تا کلیه نمایندگان جامعه دانشگاهی و آحاد ملت در جریان میراث 8 سال گذشته آموزش عالی کشور و اقدامات اصلاحی و ترمیمی در یک سال گذشته قرار گیرند.

اما حمایت ها از وزیر علوم به مسئولان دولتی و نمایندگان مجلس ختم نشد بلکه سه استاد برجسته کشور از جمله دکتر پرویز جبه‌دار، دکتر منوچهر ستوده و دکتر منصور نیکخواه بهرامی سه چهره ماندگار کشور با ابراز تعجب از استیضاح وزیر علوم، تاکید کردند: با نگه داشتن افرادی مثل رضا فرجی دانا در راس امور می توانیم شاهد پیشرفت فضای علمی دانشگاه ها باشیم.

البته معاون اول رئیس جمهور به شکل دیگری به دفاع از فرجی دانا برخواس و در یادداشتی نوشت: در تدین و سابقه انقلابی او در مقاطع مختلف انقلاب و دفاع مقدس واقعا تردیدی نیست، اما علاوه بر این ها وی یک دانشمند به تمام معنا و یک استاد و محقق ممتاز در کشور است.
جهانگیری با فلش بک به گذشته می نویسد: در مجلس ششم به او رای اعتماد ندادند و اینک نیز با اینکه گرایش اکثریت با آن مجلس متفاوت است برخی قصد استیضاح ایشان را دارند. فکر می کنم که کافی نیست که خود آدم سیاسی عمل نکند، بلکه مخالفان هم باید سیاسی نباشند.

احمد پورنجاتی از نمایندگان مجلس ششم نیز با بیان اینکه استیضاح وزیر علوم رای نمی‌آورد، در مورد اینکه استیضاح کنندگان می‌گویند عملکرد فرجی دانا سیاسی است گفت: ما در دوره ششم به این دلیل كه ایشان سیاسی نیست و به مسائل سیاسی در دانشگاهها توجه ندارد به ایشان رای ندادیم و از آقای خاتمی رئیس جمهور آن دوره خواستیم فردی آشنا به مسائل سیاسی در دانشگاه را معرفی كند كه آن دوره دكتر جعفر توفیقی وزیر علوم شد. اینکه موافقان آن روز ایشان، امروز دقیقا مقابل ایشان ایستاده‌اند از نكات جالب تاریخی است.

 صادق زیبا کلام نیز با بیان اینکه به نظر من عملکرد فرجی‌دانا افتخار آمیز ترین بخش کارنامه دولت روحانی بوده است افزود: به نظر من به جز 60 یا 70 نماینده تندرو و منتسب به جبهه پایداری و جریان احمدی‌نژاد کسی به فرجی‌دانا رای منفی نخواهد داد، حتی اگر این پیش‌بینی من هم غلط از آب درآید و مجلس به وزیر علوم فعلی رای اعتماد مجدد ندهد، فرجی‌دانا باید با همان سربلندی از مجلس خارج شود و یقین بدانید که در این میان، افتخار از آنِ دولت روحانی و وزیر علوم او خواهد بود چرا که کارهای غیرقانونی وزارت علوم دولت احمدی‌نژاد را برملا کرده است.

اما طرفداران استیضاح اکثرا از امضا کنندگان نامه استیضاح هستند به طوری که علی اصغر زارعی، یکی از امضا کنندگان استیضاح می گوید: معمولا وزیر در جلسات می‌پذیرفت که برخی اقداماتی که نمایندگان اشکال داشتند، مرتفع کند. اما در عمل هیچ اقدام عملی غیر از چند مورد جزئی مشاهده نکردیم.
زارعی درباره جو مجلس نسبت به استیضاح وزیر علوم گفت: بر همین اساس فکر می‌کنیم اکثر دوستان از وضعیت فعلی گله‌مند هستند و دغدغه مجموعه دوستان در مجلس بود که به استیضاح وزیر کشید.

احمد بخشایش، نماینده مردم اردستان از دیگر امضا کنندگان استیضاح با بیان اینکه شاید روند استضاح درست نباشد اما تعامل دولت و مجلس نیز درست نیست، گفت: نماینده برای حل مشکلات مردم به دولت فشار می‌آورد، دولت وقتی که تکان نمی‌خورد، استیضاح می‌شود البته این به آن معنا نیست که ما تنها استیضاح را دنبال کنیم، مجلس می‌گوید که دولت به این استیضاح وزرا نیاز دارد تا ورزا به انگیزه نشاط برسند.
وی ادامه می‌دهد: اگر استیضاح وارد صحن علنی شود به طور قطع این استیضاح رأی می‌آورد و وزیر علوم برکنار می‌شود.

 جبار کوچکی نژاد نیز با بیان اینکه نمایندگانی که خواستار استیضاح وزیر علوم هستند کوتاه نخواهند آمد، گفت: انتصابات سیاسی، عمل نکردن به وعده‌ها و به کارگیری افراد مسئله دار از جمله محورهای استیضاح فرجی دانا است.
این نماینده مجلس در مورد عملکرد فرجی دانا نیز می گوید: بی‌توجهی وزیر علوم به نظرات دیگران در انتصابات و همچنین استفاده از افراد ضعیف در سطح دانشگاه‌ها به اهتمام نمایندگان برای استیضاح وی منجر شده است.
کوچکی‌نژاد با بیان اینکه بارها کمیسیون آموزش مجلس در خصوص نحوه انتخاب رؤسای دانشگاه‌ها به وزیر علوم تذکر داده است، افزود: بی توجهی به توصیه‌ها، پیشنهادات و همچنین تذکرهای نمایندگان در خصوص انتخاب افراد و انتصابات، محوری دیگر از محورهای استیضاح وی را رقم زده است.

عبدالوحید فیاضی نماینده مردم نور هم می گوید: فضای مجلس حاکی از این است که آقای فرجی دانا در روز چهارشنبه رای اعتماد نمایندگان را کسب نخواهد کرد. وزیر علوم از مجلس فرصت خواسته بود تا مشکلات مطرح شده از سوی نمایندگان را برطرف کند اما علی رغم وعده ای که داده بود هیچ گامی در جهت حل مشکلات برنداشت و این مسئله فضای مجلس را به سمتی برد که بیشتر اعضای فراکسیون اصولگرایان و رهروان ولایت خواستار استیضاح شوند.
فیاضی با رد سیاسی بودن استیضاح گفت: اگر برخی هم چنین ادعایی دارند باید به آنها گفت سیاسی کاری پاسخ سیاسی کاری است؛ وقتی وزیر علوم در محیط علمی دانشگاه سیاسی کاری می کند باید در انتظار واکنش سیاسی از سوی نمایندگان باشد.

در مجموع با توجه به اینکه فرجی دانا در تاریخ 5 آبان سال 92 با کسب ۱۵۹ رأی موافق، ۷۰ رأی مخالف و ۳۲ رأی ممتنع موفق به کسب رای اعتماد از مجلس شده بود بسیاری معتقدند در صورت برگزاری جلسه استیضاح، فرجی دانا با توجه به حمایت گسترده از سوی دانشگاهیان و دولت و مجلس در نهایت همانند دور اول در نهایت دوباره به عنوان وزیر علوم ابقا گردد.



مطالب مرتبط
نماینده مجلس: استیضاح‌کنندگان نمی‌خواهند اسامی بورسیه‌های غیرقانونی فاش شود
دفاع سه چهره‌ ماندگار از "فرجی‌دانا"


تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن