تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):رمضان ماهى است كه ابتدايش رحمت است و ميانه‏اش مغفرت و پايانش آزادى از آتش جهنم. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869367036




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استاندار گلستان: باید جاذبه شغل دولتی کاهش یابد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار گلستان: باید جاذبه شغل دولتی کاهش یابد گرگان - ایرنا - استاندار گلستان جاذبه مشاغل دولتی را در جامعه بالا و توصیه بخشنامه ای برای کاهش آن را ناممکن دانست و گفت: باید برای کاهش جاذبه کار دولتی، فعالیت های فرهنگی و اقتصادی انجام شود.


به گزارش خبرنگار ایرنا، ˈحسن صادقلوˈ روز شنبه در جلسه شورای تحول اداری این استان افزود: تا زمانی که جاذبه کار دولتی به عنوان شغل پایدار وجود دارد، تقاضا برای کسب این نوع مشاغل وجود خواهد داشت.
وی گفت: اگر برای شغلی تعریف داریم باید منزلت و درآمد آن هم تعریف شود تا امروز در استان شاهد نباشیم که تنها 4/3 درصد بخش صنعت، جمعیت بالای 100 و زیر 500 فعال دارد و تنها پنج درصد بخش صنعت دارای 50 کارگر به بالاست.
و کارگر اندک را نشان دهنده نداشتن پول در گردش بنگاه های اقتصادی خواند و گفت: تا زمانی که منزلت بخشی، پایداری و درآمد در شغل های دیگر رخ ندهد با این مشکلات مواجه خواهیم بود.
صادقلو نبود اراده ملی برای حل مسائل و رفع معضلات را باعث ایجاد مشکل برای نظام های سیاسی برشمرد و افزود: ما در عرصه بین المللی می خواهیم الگویی اسلامی ارایه دهیم اما تا زمانی که تصمیم و اراده ملی نباشد نمی توان به نتایج دلخواه و هدف اصلی رسید.
وی تصریح کرد: در کارها و برنامه های ما باید اراده ملی باشد و تأکید بر اجرای صحیح امور داشته باشیم .
به گفته وی هر جا و در هر کاری که عزم ملی وجود داشته باشد، امور رو به جلو و پیشرفت خواهد بود که نمونه آن را در اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه ها شاهد بودیم.
صادقلو با بیان این که مدیرپروری خود یک شاخص است و با دوره عمومی و دانش مدیریت نمی توان یک مدیر ساخت تاکید کرد: مدیریت استعداد است که البته وجه علمی هم دارد.
وی ضمن اشاره به فربه بودن دولت و نقشه راه اصلاح نظام اداری کشور گفت: باید مسئله اصلاح نظام اداری با اندام استانی بررسی شود اگر چنان چه این بررسی صورت نپذیرد افقی ترسیم نخواهد شد.
استاندار گلستان گفت: اگر چه عدالت و دانش محوری باید از اصول استقرار مدیران باشد اما توجه به ایجاد مراکزی برای آماده سازی مدیران لایق در راستای آرمان های جمهوری اسلامی مانند مرکز تربیت معلم، لازم و ضروری است.
صادقلو یکی از رویکردهای اصلی دولت را در سال 93 اجرای اصل 44 قانون اساسی عنوان کرد.
در اصل‏ چهل و چهارم قانون اساسی آمده است : نظام‏ اقتصادی‏ جمهور اسلامی‏ ایران‏ برپایه‏ سه‏ بخش‏ دولتی‏، تعاونی‏ و خصوصی‏ با برنامه‏ریزی‏ منظم‏ و صحیح‏ استوار است‏.بخش‏ دولتی‏ شامل‏ کلیه‏ صنایع بزرگ‏، صنایع مادر، بازرگانی‏ خارجی‏، معادن‏ بزرگ‏، بانکداری‏، بیمه‏، تأمین‏ نیرو، سدها و شبکه‏ های‏ بزرگ‏ آبرسانی‏، رادیو و تلویزیون‏، پست‏ و تلگراف‏ و تلفن‏،هواپیمایی‏، کشتیرانی‏، راه‏ و راه‏ آهن‏ و مانند اینها است‏ که به‏ صورت‏ مالکیت‏ عمومی‏ و در اختیار دولت‏ است‏. بخش‏ خصوصی‏ شامل‏ آن‏ قسمت‏ از کشاورزی‏، دامداری‏، صنعت‏، تجارت‏ و خدمات‏ می‏ شود که‏ مکمل‏ فعالیت های‏ اقتصادی‏ دولتی‏ و تعاونی‏ است‏.
مالکیت‏ در این‏ سه‏ بخش‏ تا جایی‏ که‏ با اصول‏ دیگر این‏ فصل‏ مطابق‏ باشد و از محدوده‏ قوانین‏ اسلام‏ خارج‏ نشود و موجب‏ رشد و توسعه‏ اقتصادی‏ کشور گردد و مایه‏ زیان‏ جامعه‏ نشود مورد حمایت‏ قانون‏ جمهوری‏
اسلامی‏ است‏. تفصیل‏ ضوابط و قلمرو و شرایط هر سه‏ بخش‏ را قانون‏ معین‏ می‏ کند.
7467/602/1104



25/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن