واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بیش از 41 درصد جمعیت کشور حقوق بگیر و مستمری بگیر دولت هستند گرگان - ایرنا - معاون سرمایه انسانی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهوری گفت: با احتساب بیش از هشت میلیون حقوق بگیر و مستمری بگیر و خانواده های آن ها، بیش از 41 درصد جمعیت کشور حقوق بگیر و مستمری بگیر دولت هستند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، ˈسیدعلی صدرالساداتˈ روز شنبه در جلسه شورای تحول اداری استان گلستان افزود: اکنون بیش از شش میلیون نفر حقوق بگیر دستگاه های اجرایی و دو میلیون نفر بازنشسته و مستمری بگیر سازمان های حمایتی هستند.
به گفته وی، بدنه دولت روز به روز در حال بزرگ شدن است و باید توجه داشت توسعه دولت مشکل اشتغال جامعه را حل نخواهد کرد.
وی ادامه داد: اگر با عزم ملی و همدلی همه بخش های دولت و مجلس، وارد اصلاحات نظام اداری نشویم و آن را در سطح ملی و استانی دنبال نکنیم بی شک با مسائل اساسی رو به رو خواهیم شد.
وی تصریح کرد: با وجود جهت دهی برنامه های چهارم و پنجم توسعه کشور که در راستای کاهش حجم دولت و نیروها بوده، حجم دولت 51 درصد رشد داشته است.
صدرالسادات با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب گفت: چابک سازی، متناسب سازی و منطقی سازی تشکیلات اداری در جهت تحقق اهداف چشم انداز 20 ساله کشور و زمینه سازی برای جذب و استفاده از ظرفیت مردمی از سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری است که باید صورت پذیرد.
معاون سرمایه انسانی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهوری با ارائه آمارهایی، ضمن تصویرسازی از نظام اداری کشور و اهمیت نقشه راه اصلاحات اداری گفت: نقش دستگاه های استانی بسیار پراهمیت است و اساساً تشخیص مصادیق واقعی تمرکززدایی، با استان هاست و قانون این ظرفیت را دارد که حتی تمرکززدایی در حد شهرستان ها هم انجام شود.
وی به تهیه نقشه راه اصلاح نظام اداری اشاره و اضافه کرد: دولت چابک، بهره ور و بهره مند از فناوری نوین، ارائه خدمات با کیفیت مبتنی بر رقابت، دولت متعهد به آرمان ها، متکی به اعتماد مردم، عاری از فساد و مبتنی بر حسن اعتماد کارکنان اهداف اصلی این طرح است.
به گفته وی، هشت برنامه، هشت هدف، 35 موضوع استراتژیک و 99 اقدام اساسی در این نقشه راه دیده شده و هر سال برش خاص خود را داراست.
وی هم چنین بیان کرد: هشت برنامه و 27 اقدام اساسی برنامه عملیاتی ملی سال 93 و شش برنامه و 30 اقدام اساسی برنامه عملیاتی استانی این طرح را تشکیل می دهد.
صدرالسادات هم چنین اظهار کرد: مهندسی نقش و ساختار دولت، توسعه دولت الکترونیک، خدمات عمومی در فضای رقابتی، مدیریت سرمایه انسانی، فناوری های مدیریتی، توسعه فرهنگ سازمانی، صیانت از حقوق مردم و سلامت اداری و نظارت و بازرسی هشت برنامه اصلی این نقشه است.
وی با تشریح 30 برنامه اساسی برای 50 دستگاه استانی در راستای اصلاح امور اداری افزود: اصلاح نظام اداری نیازمند برنامه، عزم و اراده ملی، اجرای صحیح و ارزیابی درست است.
602/7467 / 1539
25/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]