واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون استاندارخواستاربررسی علل افت تحصیلی دانش آموزان مناطق مرزی خوزستان شد اهواز -ایرنا -معاون سیاسی،اجتماعی استانداری خوزستان خواستار بررسی علل افت تحصیلی و ترک تحصیل دانش آموزان مناطق مرزی و دوزبانه استان شد .
به گزارش ایرنا ˈفرج الله خبیرˈ شنبه در نشست بررسی مشکلات آموزشی مناطق مرزی استان دراستانداری خوزستان باتاکید برلزوم رعایت عدالت آموزشی گفت: اگر امکانات در تمامی مناطق استان به طور صحیح و عادلانه توزیع شود هیچ گاه شاهد ترک تحصیل دانش آموزان نخواهیم بود.
وی در همین راستا تاکید کرد: دانش آموزان خوزستانی در اقصی نقاط استان باید از امکانات آموزشی برخوردار باشند.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان بیان کرد: یکی از دلایل افت تحصیلی و ترک تحصیل دانش آموزان مناطق مرزی نبود امکانات بویژه در زمینه رفت و آمد دانش آموزان است که در جلسه آتی شورای آموزش و پرورش استان راهکار هایی برای رفع مشکلات تردد دانش آموزان مناطق مرزی و محروم استان ارایه می شود.
وی خواستار ارایه اطلاعات کافی در خصوص علت ترک تحصیل دانش آموزان در مناطق مرزی خوزستان شد و گفت: اداره کل آموزش و پرورش استان باید اطلاعات دقیق تری از میزان افت تحصیلی و ترک تحصیل دانش آموزان به تفکیک شهرستان ها و در مقایسه با سایر استان های مرزی و دوزبانه ارایه دهد.
خبیر افزود: باید بررسی شود که استان های مشابه خوزستان که مرزی و دوزبانه هستند از نظر افت تحصیلی و ترک تحصیل در چه وضعیتی قراردارند .
این مقام مسوول همچنین از فرمانداران خواست جلسات شورای آموزش و پرورش را به صورت مرتب و ماهانه در شهرستان ها برگزار کنند.
خبیر بیان کرد: یکی از مشکلات اصلی آموزش و پرورش در مناطق مرزی استان تکرار پایه های تحصیلی دانش آموزان است که هزینه زیادی برای آموزش و پرورش ایجاد کرده است.
وی افزود: افزایش سطح کیفی آموزش موجب کاهش هزینه های آموزش و پرورش می شود و می توان اعتباراتی را که صرف تکرار پایه دانش آموزان می شود به مسایل آموزشی اختصاص داد.
معاون سیاسی ,اجتماعی استاندار خوزستان اظهار کرد: در جلسه گذشته شورای آموزش و پرورش استان مقرر شد ایرادات گرفته شده به طرح ارایه شده از سوی آموزش و پرورش در خصوص بررسی وضعیت آموزشی در مناطق مرزی رفع شود، که این ایرادات هنوز در طرح برطرف نشده است.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان نیز دراین نشست با اشاره به وجود دو هزار و 207 آموزشکده در 12 منطقه محروم استان گفت: در مجموع تعداد دانش آموزان دوره های ابتدایی، اول، دوم و سوم متوسطه در مناطق مرزی و دوزبانه استان 264 هزار و 610 نفر است.
ˈجمشید کماییˈ با اشاره به کمبود نیروی آموزشی در مناطق مرزی استان بیان کرد: بر اساس آمار های ارایه شده ازسوی آموزش و پرورش خوزستان، تعداد نیروهای آموزشی استان در مناطق مرزی بسیار کمتر از سایر استان های مرزی کشور است و این امر موجب کاهش سطح آموزش شده است .
وی بیان کرد: بر اساس آمار ارایه شده از سوی وزارت آموزش و پرورش تعداد دانش آموزان ترک تحصیل کرده در مناطق مرزی خوزستان در مقطع ابتدایی سال تحصیلی 92-93 ،از پایه اول تا ششم 278 نفر است.
کمایی افزود: تکرار پایه دانش آموزان دوره ابتدایی از پایه اول تا ششم درخوزستان در سال تحصیلی گذشته دو هزار و 518 نفر بوده است.
فرمانداران شهرستان های آبادان،خرمشهر ،شوش و هویزه در این نشست به بیان مشکلات دانش آموزان مناطق مرزی و محروم پرداختند و خواستار رفع مشکلات این بخش پیش از آغاز سال تحصیلی جدید شدند.
در این نشست طرح بررسی وضعیت تحصیلی دانش آموزان مناطق مرزی شامل خرمشهر ،آبادان،اروند کنار ،شادگان ،سوسنگرد،هویزه ،بستان ،شوش ،شاوور ،هندیجان ،ماهشهر و بندر امام خمینی (ره) بررسی و مقرر شد این طرح برای ارایه در شورای آموزش و پرورش استان، بار دیگر مورد بازبینی قرار گیرد.
7161/641
25/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]