واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بوسه برخاک پاکت ای وطن همدان-ایرنا- بوی اسپند به مشام می رسید همه نگاه ها به عقربه های ساعت بود و ثانیه های انتظار به کندی می گذشت و شهر به استقبال پرنده های مهاجری آمده بود که سال ها در قفس زندانبان های بعثی عراق به اسارت درآمده بودند.
به گزارش ایرنا پرندگان بی دفاعی که به اسارت رژیم بعثی عراق درآمده بودند و در سال های سخت هجران از وطن، بال و پر خود را در زیر شکنجه های کفر شکسته بودند چنین روزی در راه بازگشت به وطن همیشه سرافراز خود، برای بوسیدن خاک آن، لحظه شماری می کردند.
پرندگانی که اگرچه جسم آنان دربند بود، ولی هیچ گاه روح و اندیشه بلندشان تسخیر نشد و همواره قلبشان به یاد دین و ایمان و آسمان وطن تپید، پرندگانی که با وجود ضعف جسمانی همچنان جسورانه در مقابل تمام شکنجه ها ایستادند و ایستادگی کردند.
26 مرداد روز آزادی زندانیانی است که در زندان هایی مخوف و تاریک لحظه لحظه های تلخ را بسر کرده و امروز از دست زندانبان هایی که لباس پولادین بر تن و قلبی از فولاد در دل داشتند رهایی یافته اند.
امروز 26 مرداد روز شادمانی مردم شهری است که با شوق هر چه بیشتر به استقبال مردانی از جنس غیرت و عاشقانی از جنس استقامت آمده اند.
امروز باردیگر فضا عطرآگین شده است گویی فرشته هایی در راهند که بازگشت پیروزمندانه دلاورمردان و رزمندگان بزرگ و آزاده این دیار را به سوغات آورده اند.
26 مرداد سال 1369 روز شادباش و تبریک، روز وصل و دیدار بود،روزی که آغوش وطن گشوده شد و فوج فوج مردانگی در آن جای گرفت به راستی کدامین ساعت می تواند شکوه آن لحظات را در خود بگنجاند و کدامین تقویم می تواند شوق آن لحظه دیدار را در خود ثبت کند.
اینکه از معراج بازگشتگان، اینک با حضور خود در جامعه، آمده اند تا در صحنه های سازندگی حماسه ای دیگر بیافرینند و هم دوش هم سنگران دیروزشان، روح بزرگی و صلابت را در جامعه بدمند.
این یادگاران دفاع مقدس و روزهای آتش و خون، با گام های مطمئن و دل های سرشار از عشق و ایمان به خدا و وطن، برای رسیدن به قله های فتح و ظفر ایستاده اند؛ پس ما نیز باید صبوری شان را ارج نهیم و پای غفلت بر آن نگذاریم.
یکی از آزادگان سرافراز استان همدان با نقل خاطره ای کوتاه از دوران اسارت خود گفت: یکی از سربازهای عراقی به بچه ها محبت می کرد، هنگامی که روی تخت بیمارستان آماده نماز می شدیم، این سرباز اطراف را نگاه می کرد که نگهبان ها نیایند، بعد مهر نماز می داد و می گفت: تربت امام حسین(ع) است و بعد از نماز آنها را جمع می کرد.
ˈمحسن جامه بزرگیˈ افزود: این سرباز عراقی خبرهای جنگ را مخفیانه به ما می داد روزی هم که از مرخصی برگشته بود به هر یک از بچه ها یک عدد خرما داد.
وی ادامه داد: وقتی از او پرسیدیم که چرا به ما محبت می کند، او در پاسخ به ما گفت: من شیعه و مقلد امام خمینی هستم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران همدان نیز در آستانه سالروز بازگشت آزادگان به وطن در گفت و گو با ایرنا گفت: آزادگان سرفراز هشت سال دفاع مقدس در سال های اسارت در غربت ،شکنجه های دشمن بعثی را به عشق وطن و با اقتدا به مولای خود، سرور و سالار آزادگان جهان امام حسین (ع) برای پاسداشت اسلام به جان خریدند.
ˈناصر عارفˈ با تاکید بر اینکه آزادگان گنجینه های با ارزش این انقلاب هستند، افزود: آنها با ایستادگی خود در اشاعه فرهنگ انسانی و اسلامی به دنیا نقش تاثیرگذاری داشتند و بدون شک آزادگان وارثان شهیدان هستند.
وی بیان کرد: آزادگان دلیرانه در جبهه های جنگ با دشمنان جنگیدند و در راه هدف متعالی خود که پیروزی حق علیه باطل بود صبر و بردباری را توشه راه خود قرار دادند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد: آزادگان هنگام ورود به کشور بوسه برخاک وطن زدند و در مقابل این موفقیت سجده شکر به جای آوردند.
عارف با بیان اینکه استان همدان هشت هزار شهید را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است افزود: استان همدان بیش از 17 هزار و 200 جانباز را تقدیم انقلاب کرده و همه آزادگان این استان جانباز هستند.
یکی از اسرای سرافراز استان همدان نیز گفت: اعمال انواع شکنجه های جسمی و روحی، تلاش ناکام نیروهای بعثی عراق برای شکستن مقاومت اسرای ایرانی بود.
آزاده پاسدار سرهنگ ˈمحمد خوش نیتˈ افزود: عراقی ها در برخورد با اسرا و جانبازان جنگ تحمیلی فهمیدند که با اعتقادات دینی و مذهبی رزمندگان اسلام نمی توانند بازی کنند و برای دستیابی به اهداف خود هر روز شکنجه ها را سخت تر می کردند.
وی ادامه داد: در دوران اسارت و مقاومت رزمندگان اسلام دشمنان فهمیدند که جوانان ایران برای پاسداشت از ایران زمین به فرمان رهبر کبیرانقلاب اسلامی جان خود را هم فدا می کنند.
26 مردادماه سالروز آغاز آزادسازی رزمندگان بزرگ اسلام از زندان های بعثی عراق است.
7533/576
25/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]