تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):رمضان ماه خدا و شعبان ماه رسول خدا و رجب ماه من است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868295998




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قیمت دارو در نیمه دوم سال افزایش می‌یابد؟


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: قیمت دارو در نیمه دوم سال افزایش می‌یابد؟
کد خبر: ۴۲۶۰۶۶
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۷ - 16 August 2014


رئیس سازمان غذا و دارو درباره تعیین تکلیف قیمت دارو در نیمه دوم سال توضیح داد.

به گزارش ایسنا، دکتر رسول دیناروند در حاشیه دومین اجلاس معاونین درمان، روسا و مدیران بیمارستان‌های سراسر کشور در پاسخ به سوال ایسنا درباره تکلیف قیمت دارو در نیمه دوم سال، گفت: همانطور که برای نیمه اول سال قول داده بودیم قیمت‌ها افزایش نیافت و تمام موارد در این زمینه رعایت شد. سیاست وزارت بهداشت آن است که به امر تولید آسیبی وارد نشود چرا که بخش زیادی از داروهای مصرفی کشور تولید داخل هستند.

وی در این باره ادامه داد: قاعدتا با توجه به تورم، انتظار آن است که برخی قیمت‌ها اصلاح شود. بر این اساس در مواردی که نیاز به اصلاح وجود دارد به تدریج و به طوری که به بیمه‌ها و مردم فشار وارد نشده و در عین حال تولید کننده نیز بتواند به تولیدات خود ادامه دهد، اصلاحات مورد نیاز انجام خواهد شد.

فهرست دوم بیمه شدن داروها هنوز نهایی نشده

دیناروند در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره فهرست دوم داروهای مورد توافق میان وزارتخانه‌های بهداشت و رفاه جهت برخورداری از پوشش بیمه‌ای گفت: متاسفانه فهرست دوم داروها هنوز نهایی نشده است البته این فهرست از طرف وزارت بهداشت آماده است و منتظریم ایرادات آن برطرف شود. خوشبختانه در این زمینه همکاری زیادی میان وزارت بهداشت و بیمه‌ها وجود دارد.

وی در این باره افزود: به دنبال اجرای طرح تحول سلامت مشکل اکثریت بیماران برطرف شده است البته تعدادی از بیماران در زمینه داروهای خاص و صعب العلاج خواهان آن هستند که حمایت‌ها از داروهای وارداتی مشابه تولید داخل نیز افزایش یابد. این موضوع مورد تایید وزارت بهداشت نیست.

وی در این باره افزود: برای افرادی که ترجیحشان آن است که داروی خارجی مصرف کنند، باید مقداری از هزینه‌ها را خود بپردازند که البته سعی شده این اختلاف پرداختی نیز امسال در حد پایین باقی بماند.

علت رسانه‌ای نشدن شرکت‌های متخلف لبنیانی

وی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره علت رسانه‌ای نشدن اسامی شرکت ‌های متخلف لبنیاتی در زمینه استفاده از روغن پالم گفت: شرکت‌های معتبری وجود دارند که بیش از 100 محصول تولید می‌کنند که ممکن است در یکی از محصولات آنها تخلفی وجود داشته باشد، بنابراین اگر بخواهیم بیش از تخلف مربوطه با این شرکت‌ها برخورد کنیم ممکن است کل تولید آن شرکت آسیب ببیند و این امر از نظر شرعی صحیح نیست. مطمئنا با احراز شدن تخلفات طبق روال قانونی برخوردهای لازم صورت می‌گیرد و تخلف مربوطه نیز به دستگاه قضایی معرفی می‌شود. اگر هم در جرم مربوطه اعلام عمومی ضرورت داشته باشد بی تردید انجام می‌شود.

وی تاکید کرد: باید جریمه‌ای که گذاشته می‌شود متناسب با جرم باشد. از بیش از 40 شرکتی که به سلامت آنها مشکوک بودیم، هر کدام که تخلفشان احراز شده باشد برخوردهای لازم انجام و در صورت نیاز پروانه باطل می‌شود. بارها تاکید کرده‌ام که مصرف روغن پالم مشکل فوری ایجاد نمی‌کند اما مصرف بیش از اندازه آن توصیه نمی‌شود. برای وزارت بهداشت نیز مهم آن است که سرانه مصرف روغن پالم کاهش یابد.

دیناروند در پایان بر لزوم وجود داشتن فراورده‌های لبنی در سبد غذایی مردم ادامه داد: مصرف لبنیات مردم نباید دچار آسیب شود به همین دلیل است که وزارت بهداشت به سرعت به موضوع پیش آمده رسیدگی کرد و در این راستا نمونه‌ برداری‌های وسیع و بازرسی‌ها انجام و به تخلفات رسیدگی شد. مردم از صحت فراورده‌های موجود در بازار اطمینان داشته باشند. شیر و لبنیات باید در سفره‌ی مردم باقی بماند و سرانه مصرف آن باید افزایش یابد. در عین حال همواره توصیه ما مصرف شیر کم چرب است.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن