تبلیغات
تبلیغات متنی
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852170637
ناگفتههایی از سه شرط مهم ایران که در انتخاب العبادی لحاظ شد/ رئیس دفتر مجلس اعلای عراق در گفتگو با نامهنیوز: ادامه نخست وزیری مالکی، وی را به سمت دیکتاتوری سوق میداد
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
ناگفتههایی از سه شرط مهم ایران که در انتخاب العبادی لحاظ شد/ رئیس دفتر مجلس اعلای عراق در گفتگو با نامهنیوز: ادامه نخست وزیری مالکی، وی را به سمت دیکتاتوری سوق میداد
یک سیاستمدار عراقی بر این باور است که نوری مالکی نقاط ضعف بسیاری داشت که یک بی اعتمادی بزرگ را برای مردم عراق و احزاب و گروه های سیاسی ایجاد کرده بود.
خدیجه غبیشاوی- «ماجد غماس» معروف به (ابوعارف) رئیس دفتر اعلای عراق در تهران است؛ با وی در دفتر مجلس اعلای تهران در عراق در خیابان ملک درباره شرایط امروز عراق به گفتوگو نشستیم، ابوعارف در این گفتوگو درباره علل عدم راه یابی مالکی به سومین دور نخست وزیری با وجود پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری، نقش تهران در انتخاب نخست وزیر جدید این کشور و همچنین حضور و نفوذ داعش به خاک عراق گفت.
وی که با نامه نیوز به گفتگو نشسته بود، با اشاره به روند انتخاب نخست وزیر جدید عراق گفت: انتخاب دکتر «حیدر الجواد العبادی» بعد از آنکه کشمکشی میان «ائتلاف ملی» و «ائتلاف دولت قانون» پیش آمد، صورت گرفت. نمایندگان و احزاب سیاسی «ائتلاف ملی» عراق که نمایندگان احزاب شیعه هستند به این نتیجه رسیدند که انتخاب مالکی برای دوره سوم مشکلات بسیاری به بار خواهد آورد و از این جهت که مشکلات امنیتی کنونی از جمله سقوط موصل و تنش با برادارن اهل تسنن و کردهای عراق در زمان وی پیش آمد، قطعا انتخاب وی برای سومین دور متوالی از سوی احزاب سیاسی و پارلمان عراق ناممکن بود.
ادامه نخست وزیری مالکی، وی را به دیکتاتوری می کشاند
غماس با اشاره به اینکه حتی اگر نوری مالکی از سوی «ائتلاف ملی» عراق انتخاب میشدند در بعد وطنی و ملی، مردم عراق، نمایندگان اهل تسنن و کرد با این انتخاب موافقت نمیکردند، گفت: دومین علت عدم ورود مالکی به سومین دوره نخست وزیری این است که، معتقدم که یک دوره سوم نخست وزیری برای شخص نوری مالکی قدرت در عراق را به سمت دیکتاتوری سوق میداد آن هم به دلیل اقداماتی که وی در پیش گرفته بودند.
وی افزود: عراق اکنون و در دوران نخست وزیری عراق، وزیر کشور ندارد زیرا مالکی خود این سمت ر ا برعهده گرفته است، عراق وزیر اطلاعات ندارد چون مالکی به عنوان وزیر اطلاعات نیز در کابینه عمل میکرد، همینطور به عنوان وزیر دفاع؛ همهی جایگاهها و سمتهای امنیتی در دستان مالکی بود و از سوی وی اداره میشد و این موضوع مشکلات بسیاری را برای کشور به همراه داشته و پیشرفتهای امنیتی به کندی و بعضا با ناکامی مواجه شده بود که نتیجه این عمکرد نیز اکنون در عراق عیان شده است.
مالکی به افسران بعثی اعتماد کرده بود/تنش میان مالکی و کردها، اهل تسنن و شیعیان یک بی اعتمادی بزرگ به وجود آورده بود
رئیس دفتر مجلس اعلای عراق در تهران با بیان اینکه استان موصل و بخشهای دیگری از استانهای غربی و شمالی عراق به دست داعش افتاده است که دلیل آن یکی دیگر از اقدامات اشتباه مالکی در اعتماد نابه جای وی به افسران بعثی بود، افزود: کسانی که در حکومت پیشین عراق با رژیم صدام همکاری نزدیکی داشتند و در جنگ ایران و عراق نیز شرکت فعالی داشتند وارد قدرت شده بودند، اعتقاد مالکی بر اینکه این افراد میتوانند در ارتش و بدنه و ساختار امنیتی عراق حضور داشته باشند، و حلال مشکلات امنیتی عراق باشند. یکی از خطاهای وی بود. نیروهای مجاهدی که با صدام در حنوب عراق و در درگیریهای با عناصر تروریستی در جنگ بودند و از نیروهای مخلص ارتش و نیروهای امنیتی بودند کنار گذاشته شدند و به جای آنها افراد بعثی وارد ساختار حکومت عراق شدند.
وی افزود: مشکلات خدماتی از جمله دیگر ضعفهای مدیریتی مالکی بود، ما در سالهای اخیر هیچ پیشرفت خدماتی نداشتیم و برق همچنان مشکل اساسی مردم عراق است، مواردی از این قبیل موضوعات دست به دست هم دادند تا حضور آقای مالکی برای دوره سوم با مشکلاتی مواجه شود. تنشهایی که میان دولت مرکزی و کردها، سنیها و نیروهای شیعی به وجود آمد باعث شد که یک عدم اطمینان بزرگ به عملکرد مالکی در عراق به وجود بیاید و حتی اگر وی وعدهای نیز برای حل مشکلات مطرح میکردند دیگر کسی به آن اعتماد نکند.
انتخاب العبادی علاجی برای مشکلات عراق است
ابوعارف گفت: آقای مالکی و ائتلاف دولت قانون به ریاست ایشان در انتخابات رای بالایی کسب کردند و ما به این مساله و اینکه دولت قانون حق معرفی کاندیدای مورد خود را برای تصدی پست نخستوزیری دارد احترام میگذاریم اما با توجه به بی اعتمادی گستردهای که میان نیروهای سیاسی عراق و شخص مالکی به وجود آمده بود، باید با تاکید گفت که در شرایط کنونی که عراق در بحران امنیتی شدیدی به سر می برد انتخاب عبادی علاجی برای مشکلات عراق است؛ عبادی هم عضو ائتلاف دولت قانون است و هم یکی از سران حزب الدعوه که مالکی دبیر این حزب است و از این نظر، عبادی و مالکی از یک ابشخور سیاسی نشات میگیرند.
عملکرد ضعیف مالکی در عراق چند دستگی ایجاد کرد بود
وی با تاکید براینکه گروههای سیاسی عراق مشکل شخصی با نوری مالکی نداشتند اما عملکرد آقای مالکی سبب شد که بحران و چند دستگی در عراق به وجود بیاید و تشدید شود، خاطرنشان کرد: این موضوع زمینه مناسبی را برای داعش با هدف نفوذ به خاک عراق به وجود آورد و از اختلاف و چند دستگی درون عراق استفاده کرد. علاوه بر آن زمینه برای دخالت کشورهای خارجی را نیز فراهم کرد؛ روندی که متضرر اصلی و اول آن در صورت ادامه خود شیعیان عراق خواهند بود. لذا نیروهای سیاسی عراق دیدند که انتخاب فردی دیگر با همان مسلک و گرایش سیاسی و حزبی می تواند راه گشایی برای بسیاری از مشکلات باشد.
غماس گفت: البته افراد بسیاری در مجلس اعلاء عراق و افرادی دیگر از دیگر جناحها و احزاب نیز بودند که در صورت معرفی اسامی آنها میتوانستند در بعد عمومی و ملی عراق مورد قبول واقع شوند، افرادی مانند آقای چلبی، آقای عبدالمهدی و... کسانی هستند که میتوانند در عرصه سیاسی عراق جایگاهی داشته باشند، اما اکنون این مساله مسکوت مانده است تا جامعه عراق بتواند راه حلی میانه برای مقابله با مشکلات کشور پیدا کند.
مالکی مورد حمایت بود و بودجه خوبی در اختیار داشت اما نتوانست خوب عمل کند
این سیاستمدار عراقی گفت: وضعیت عمومی عراق مساله اصلی حال حاضر عراق بود که سبب شد فرد دیگری به جای مالکی انتخاب شود، برخی اینطور به فضای سیاسی و اجتماعی عراق القا کرده بودند که تنها آقای مالکی میتواند حلال مشکلات باشد، در حالی که شاهد آن بودیم که در زمان نخست وزیری مالکی نزدیک به نیمی از عراق از کنترل دولت مرکزی خارح شد. آقای مالکی مود پشتیبانی آمریکا، ایران، گروههای سیاسی، مردم و مرجعیت عراق بودند، بودجه عراق بودجه بسیار خوبی است، یک میلیون و 200 هزار نفر در ارتش و پلیس اطلاعات عراق خدمت میکنند، که کنترل همه آنها به دست آقای مالکی بود که متاسفانه نتوانستند کاری کنند، ایشان چه چیزی بیشتر از این باید در اختیار میداشتند تا عراق را از افتادن در مهلکه داعش نجات دهند و یا از آن جوگیری کنند؟
وی گفت: گروههای سیاسی عراق بر این باور بودند که اگر فرد دیگری برای سمت نخستوزیری عراق انتخاب شوند منجر به بازگشت اعتماد به بدنه سیاسی و اجتماعی عراق خواهند شد و بقیه گروههای سیاسی و اجتماعی که رابطه خود را با روند سیاسی عراق قطع کرده بودند به بدنه تصمیم گیری و سیاسی کشور بازگردند.
وضعیت کردستان عراق در خطر است
رئیس دفتر مجلس اعلای عراق در تهران با اشاره به اینکه اکنون وضعیت کردستان عراق در خطر است، تصریح کرد: اهل تسنن مشغول جنگ با داعش هستند که در حال حاظر متضرر اصلی این اوضاع اهل تسنن هستند. وقتی اینها کسی دیگر را در سمت نخستوزیری عراق ببینند دیگر بهانهای برای مسئول دانستن مالکی ندارند و نوبت آنها می شود که خلوص نیت خود را نشان دهند، چیزی که اکنون نیز شاهد آن هستیم و از زمان انتخاب حیدر العبادی، پیامهای همکاری و تبریک بسیاری از جانب گروههای کرد، سنی و شیعی فرستاده شده و همه اعلام کردند که این انتخاب میتواند بابی برای تفاهم و همکاری بیشتر باشد.
وی با اشاره به اینکه، حبدر العبادی تنها نیست و یک «ائتلاف ملی» با اساسنامه محکم و یک برنامه وزارتی تخصصی در حال تشکیل و پشتیبانی از دولت جدید است، گفت: اکنون کمیتهای متشکل از 7 نفر از اعضای «ائتلاف ملی» عراق برای آماده کردن یک برنامه وزارتی متناسب با وضعیت عراق تشکیل شده است.
هرکس در عراق روی کار می آید باید قدرت سیاسی ایران را مدنظر قرار دهد /العبادی مجبور به همکاری با ایران است
غماس همچنین با بیان اینکه معتقدیم که ایران باید همچون گذشته در موضوع عراق ، موثر عمل کند، افزود: ایران دوست ماست و این کشور همواره پشتیبان ملت عراق بوده و رابطه بسیار خوبی با همه گروه های سیاسی عراق دارد که نقطه قوتی برای ما محسوب میشود. به همین دلیل بر این باورم که ما باید از قدرت سیاسی و میدانی ایران استفاده کنیم چرا که این موضوعی قابل بحث نیست و هرکس که به صحنه قدرت در عراق میآید باید این موضوع را مد نظر داشته باشد، اقای عبادی در این مساله اگر بیشتر از مالکی نباشد کمتر هم نیست. اگر هم در این مسیر عمل نکند مجبور به این کار خواهد شد، چرا که استراتژی «ائتلاف ملی» همکاری با ایران است.
وی گفت: از سوی دیگر دولت آقای روحانی هم اعلام کرده بود که از هرکس که از سوی مردم و «ائتلاف ملی» عراق برای نخست وزیری معرفی شود، استقبال می کنیم، جمهوری اسلامی ایران همچنین در سفر آقای شمخانی به بغداد نظر مرجعیت عراق را برای روشن شدن مواضع مرجعیت درباره شخص نخست وزیری، نیز جویا شد.
سه شرط ایران در انتخاب عبادی لحاظ شد
غماس با اشاره به سه شرط ایران برای تغییر نخست وزیر در عراق، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در بحران اخیر سیاسی عراق بر سر نخست وزیری، در چند محور نظرات خود را بیان کرد، نخست بقای عراق به عنوان یکی از مراکز مهم قدرت شیعه و مقاومت، موضوعی که هدف مشترک میان تهران و بغداد است. دوم اعلام نظر مرجعیت دینی در عراق بود؛ ایران منتظر بود تا مرجعیت عراق نظر خود را درباره ادامه حضور مالکی اعلام کند که مرحعیت عراق اعلام کرد که به دنبال ادامه حضور مالکی در قدرت در عراق نیست. در جلسات مشترک مقامان ایران و عراق نیز این موضوع عنوان شد. ایران همچنین عنوان کرده بود که خط قرمز این کشور برای انتخاب شخص نخست وزیری جدید عراق است که فرد جدید نباید خارج از ائتلاف ملی عراق باشد؛ این سه نکته اساسی نظر جمهوری اسلامی ایران بود. که مورد موافقت ما هم بود.
او همچنین گفت: شروط ایران در انتخاب عبادی لحاظ شد، عبادی انسانی سیاستمدار است که در گرایشات سیاسی خود علیه تکفیریها و اسرائیل مواضع واضح و روشنی داشته است، دوم از ائتلاف ملی عراق کاندیدا و انتخاب شد و سوم اینکه مرجعیت رای مخالفی علیه ایشان نداشتند.
وی با بیان اینکه نظر مرجعیت عراق برای ما نظر اصلی محسوب میشود، افزود: ما منتظر بودیم که نظر مرجعیت در این باره داده شود و البته این موضوع به قوت و صراحت به ویژه در نماز جمعههای عراق اعلام شد؛ در نماز جمعه آخر هم خطیبان جمعه گفتند که در رابطه با کسانی که به سلطه چنگ میزنند احساس خطر می کنیم.
داعش با فروش نفت خود را تقویت کرده است/ سلاح های آمریکایی در اختیار داعشی ها
این سیاستمدار عراقی درباره موضوع داعش و نفوذ این تروریست ها در عراق، گفت: چند عامل دست به دست هم دادن تا قضیه موصل به وجود بیاید، نخست اینکه گروه داعش متشکل از 2 تفکر است، نخست تکفیری و سلفی که همیشه به نفی دیگران به خصوص شیعیان فکر میکنند، گروه دوم بعثیان که با صدام همراه بودند؛ اکنون اینها در خاک سوریه دست به دست هم دادند و با پشتیبانیها و غارتهایی که از چند سال پیش آغاز کرده بودند و توانستند بافروش نفت خود را تقویت کنند و وضعیت مالی بسیار خوبی داشته کسب کنند و به سلاح های آمریکایی نیز دست پیدا کنند.
وی ادامه داد: نکته دوم اینکه روندی که دولت عراق در پیش گرفته بود، باعث شد که اهل تسنن در مناطق غربی احساس کنند که هیج رابطهای با دولت مرکزی عراق ندارند و یک دشمنی و جدایی میان آنها پیش بیاید، از طرفی دیگر به بعضی ها القا شده بود که داعش بهتر از دولت مرکزی است. از سوی دیگر خیانت هایی از سوی برخی از افسران عشایر و مردمی که در این مناطق بودند به وجود آمد و برخی بر این باور بودند که نباید تحت حکومت شیعیان باشند و به همین دلیل به داعش روی آوردند و اگر به آنها کمک نکردند در قبال آنها سکوت اختیار کردند.
ابوعارف گفت: نکته دیگر عملکرد سوء نیروهای امنیتی در این موضوع بود که علاوه بر آنکه نتوانستند کمکی برای دفع تروریست ها کنند در خود موصل عملکرد بسیار زشت و تحریک آمیزی داشتند و شنیده شده است که برخی از افسران از مردم و مغازه ها باج خواهی کرده بودند که عمل بسیار زشتی بود. این چند عامل در کنار ضعف دولت مرکزی و عملکرد دستگاه امنیتی عراق باعث شد که این حوادث دردناک را در عراق شاهد باشیم.
وی در پایان تصریح کرد: بعد از فتوای آیت الله سیستانی مبنی بر دفاع و جهاد، شاهد آن بودیم که سیلی از مردم به ارتش پیوستند و آموزش نظامی دیدند و راهی ارتش و دفاع شدند اینها بودند که تا الان از پیشروی داعش جلوگیری کردند، باید بدانیدکه هدف داعش گرفتن بغداد و کربلا بوده و گفتند که بعد از عراق نوبت ایران است. و درگیری ها اکنون در نزدیکی بغداد ادامه دارد.
1393/5/25
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]
صفحات پیشنهادی
نعمتی جزئیات جلسه هیات رئیسه مجلس را تشریح کرد شمخانی و دهقان درباره عراق به مجلس گزارش میدهند/ انتخاب پورمخت
نعمتی جزئیات جلسه هیات رئیسه مجلس را تشریح کردشمخانی و دهقان درباره عراق به مجلس گزارش میدهند انتخاب پورمختار به عنوان نامزد ریاست اصل90سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی از حضور علی شمخانی و حسین دهقان در نشست خانه ملت خبر داد به گزارش حوزه پارلمانی خبرگزاری فارس بهروز نعمترئیس دفتر رئیس جمهور در پاسخ به فارس جزئیات قراردادهای جدید ایران و روسیه در آینده اعلام میشود
رئیس دفتر رئیس جمهور در پاسخ به فارسجزئیات قراردادهای جدید ایران و روسیه در آینده اعلام میشودرئیس دفتر رئیس جمهور درباره قراردادهای جدید تهاتر نفت و کالای ایران و روسیه گفت جزئیات قراردادهای ایران و روسیه در آینده اعلام خواهد شد به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس محمد ندرگفتوگوی تلفنی با لاریجانی رئیس مجلس کویت حادثه سقوط هواپیمای ایرانی را تسلیت گفت
درگفتوگوی تلفنی با لاریجانیرئیس مجلس کویت حادثه سقوط هواپیمای ایرانی را تسلیت گفتمرزوق علی الغانم در گفتوگوی تلفنی با رئیس مجلس شورای اسلامی حادثه سقوط هواپیمای ایرانی را تسلیت گفت به گزارش حوزه پارلمانی خبرگزاری فارس مرزوق علی الغانم رئیس مجلس کویت ظهر امروز سهشنبه در گفترئیس کمیسیون انرژی مجلس: ایران بیش از 9 هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر تولید میکند
رئیس کمیسیون انرژی مجلس ایران بیش از 9 هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر تولید میکندرئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت ایران در حال حاضر 9 هزار و 852 مگاوات انرژی تجدیدپذیر تولید میکند به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین علی مروی ظهر امروز در مراسم افتتاح نیروگاه بادی کهک که باعضو هیات رئیسه مجلس:انتخاب رسایی و نبویان به عنوان نماینده مجلس در هیات نظارت بر مطبوعات جای تعجب دارد
عضو هیات رئیسه مجلس انتخاب رسایی و نبویان به عنوان نماینده مجلس در هیات نظارت بر مطبوعات جای تعجب دارد عضو هیات رئیسه مجلس معتقد است که انتخاب رسایی و نبویان از کمیسیون فرهنگی برای عضویت در هیات نظارت بر مطبوعات جای تعجب دارد و با اظهار نظر مجلس نتیجه این انتخابات تغییر خواهد کردچکیده مهمترین اخبار اقتصادی امروز ارائه لایحه ۳۴ مادهای خروج از رکود به مجلس/ قطع آب مشترکان پرمصرف تهرانی از
چکیده مهمترین اخبار اقتصادی امروزارائه لایحه ۳۴ مادهای خروج از رکود به مجلس قطع آب مشترکان پرمصرف تهرانی از امروز نحوه اتصال به 3G ایرانسلتوضیحات مشاور رئیس جمهور درباره بسته خروج غیرتورمی از رکود اظهارات رئیس اتاق بازرگانی مبنی بر ضرورت عدم حذف کامل ثبت سفارش کالاها واریز هدر انتخابات مجلس شركت نمیكنم/متاسفانه دروغ درفرهنگ ایرانی درحال نهادینه شدن است
ناطق نوری در همایش دانشجویان ایرانی خارج از كشور در انتخابات مجلس شركت نمیكنم متاسفانه دروغ درفرهنگ ایرانی درحال نهادینه شدن است 1393-05-12 11 33 من دلم برای خودم نمیسوزد وقتی کسی وارد عرصه سیاسی میشود باید پی این مسائل را نیز به تنش بمالد اگر بخواهد زیر بلیط کسی نرود اینچکیده مهمترین اخبار اقتصادی امروز تعیین اعضای کمیسیون بررسی سانحه هواپیمای ایران140/ افتتاح نیروگاه بادی کهک ت
چکیده مهمترین اخبار اقتصادی امروزتعیین اعضای کمیسیون بررسی سانحه هواپیمای ایران140 افتتاح نیروگاه بادی کهک تاکستان افزایش سرمایه بانکها به ۱۲هزار میلیارد تومان در راه مجلساظهارات وزیر راه مبنی بر لزوم حضور ۵ نماینده داخلی و خارجی برای بازکردن جعبه سیاه هواپیمای آنتونف رونق نسباخبار ویژه روزنامه کیهان تودهنی رئیسجمهور به تحلیلگران کاخ سفید/ واکنش زیبا کلام به کنار رفتن ناطق از انتخاب
اخبار ویژه روزنامه کیهانتودهنی رئیسجمهور به تحلیلگران کاخ سفید واکنش زیبا کلام به کنار رفتن ناطق از انتخابات مجلساظهارات دیروز رئیسجمهور در جمع مردم شهرکرد پاسخی صریح به محافل آمریکایی بود که ضمن عملیات روانی گسترده ادعا میکنند سرنوشت روحانی به موفقیت یا شکست مذاکرات هستهاینماینده مجلس فرانسه:ایران دارای نقشی مهم در برقراری ثبات درمنطقه است
نماینده مجلس فرانسه ایران دارای نقشی مهم در برقراری ثبات درمنطقه است تهران – ایرنا- ژک مایار نماینده راستگرای مجلس فرانسه اعلام کرد ایران می تواند تاثیر مهمی در ایجاد ثبات در منطقه داشته باشد مایار در مصاحبه ای که امروز سه شنبه در پایگاه اطلاع رسانی نشریه فرانسوی پاری مچرا کشاورزی در ایران اوضاع خوبی ندارد؟/ نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: حوزه کشاورزی همانند بهداشت و درمان نیا
چرا کشاورزی در ایران اوضاع خوبی ندارد نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس حوزه کشاورزی همانند بهداشت و درمان نیازمند انقلاب است نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس می گوید امیدواریم همانطور که در زمینه بهداشت و درمان انقلابی صورت گرفت چنین اتفاقی هم در زمینه کشاورزی رخ دهد به گزارش نامچند نفر از نمایندگان مجلس خبرگان با شرط «کهولت سن» در انتخابات بعدی رد صلاحیت میشوند؟ /لیدرهای خبرگ
چند نفر از نمایندگان مجلس خبرگان با شرط کهولت سن در انتخابات بعدی رد صلاحیت میشوند لیدرهای خبرگان رهبری بر لبه تیغ رد صلاحیت جدول 28 تن از نمایندگان مجلس خبرگان رهبری سنی بیش از 80 سال دارند مصطفی داننده - کهولت سن واژهای است که بعد از انتخابات ریاست جمهوری 92 به ویهفته آینده حجتی راهی مجلس میشود/انتخاب رئیس جدید کمیسیون اصل 90
هفته آیندهحجتی راهی مجلس میشود انتخاب رئیس جدید کمیسیون اصل 90وزیر جهاد کشاورزی هفته آینده برای پاسخگویی به سؤالات تعدادی از نمایندگان در صحن علنی مجلس حاضر میشود به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس نمایندگان مجلس شورای اسلامی روزهای یکشنبه سهشنبه و چهارشنبه هفته آیندهحمایت ایران از روند طی شده در انتخاب العبادی
حمایت ایران از روند طی شده در انتخاب العبادیتاریخ انتشار سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۸ ۵۰ دبیر شورای عالی امنیت ملی با تبریک به حیدر العبادی گفت چارچوبهای قانونی پیشبینی شده در قانون اساسی عراق به عنوان میثاق ملی مبنای انتخاب نخستوزیر توسط فراکسیون اکثریانتخاب العبادی گامی مهم و مثبت است/برای مقابله با داعش به دولت مشارکتی نیازمندیم
چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲ ۱۵ ناظم دباغ انتخاب العبادی به عنوان نخستوزیر جدید عراق را گامی مثبت در راستای تشکیل حکومت واحد عراقی دانست و گفت ما از آقای عبادی درخواست داریم تا دولتی فراگیر و یکپارچه که پایبند به قانون اساسی باشد را تشکیل دهد نماینده اتحادیه میهنی کردستان عراقنایب رئیس مجلس در گردهمایی آزادگان سیستان و بلوچستان: بهرهگیری از تجربیات دوران دفاع مقدس برای عبور از مشکلا
نایب رئیس مجلس در گردهمایی آزادگان سیستان و بلوچستان بهرهگیری از تجربیات دوران دفاع مقدس برای عبور از مشکلات آزادگان سرمایههای ایران هستندنایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت دوران دفاع مقدس واقعا برای ایران تجربههای گرانبهایی داشت که مسئولان با همین تجربهها میتوانند از تمامچند نفر از نمایندگان مجلس خبرگان با شرط «کهولت سن» در انتخابات بعدی رد صلاحیت میشوند؟
چند نفر از نمایندگان مجلس خبرگان با شرط کهولت سن در انتخابات بعدی رد صلاحیت میشوند آنطور که آیتالله مومن اعلام کرده است کهولت سن در این انتخابات نیز در دستور کار قرار گرفته است اما این عضو شورای نگهبان اعلام نکرده است که منظور او از کهولت سن چیست آفتاب کهولت سن واژهای-
گوناگون
پربازدیدترینها