تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اگر خداوند بوسیله تو یک نفر را هدایت کند برای تو بهتر است از دنیا و هر آنچه د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871245236




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یک مقام سازمان محیط زیست: یک سوم خاک ایران می توان انرژی دنیا را تامین کند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: از طریق انرژی خورشیدی یک مقام سازمان محیط زیست: یک سوم خاک ایران می توان انرژی دنیا را تامین کند ایرنا- اصفهان- مدیرکل دفتر آموزش و مشارکت مردمی سازمان حفاظت محیط زیست اعلام کرد: یک سوم خاک کشور ما از طریق انرژی لایزال خورشیدی می تواند تمام انرژی مورد نیاز دنیا را تامین کند.


ˈمحمد درویشˈ شامگاه پنجشنبه در حاشیه نشست هم اندیشی سازمانهای مردم نهاد ریست محیطی استان اصفهان در گفت و گو با ایرنا افزود: کشور ما در عرصه ای با ابعاد 800 در 800 کیلومتری می تواند همه انرژی مورد نیاز دنیا را از طریق سلول های فتو ولتاتیک تامین کند.
انرژی فتو ولتائیک(fotovoltaic )، تبدیل نور خورشید به الکتریسیته از طریق یک سلول فتو ولتائیک(pvs) است که بطور معمول یک سلول خورشیدی نامیده می شود.
ایران از نظر موقعیت جغرافیایی در بهترین کمربند انرژی خورشیدی دنیا قرار گرفته است؛ بطوری که در طول سال بیش از 300 روز آفتابی برای بهره گیری از این منبع الهی در اختیار دارد.
مدیرکل دفتر آموزش و مشارکت مردمی سازمان حفاظت محیط زیست افزود: در برنامه پنج ساله پنجم که امسال سال چهارم اجرای آن است، پیش بینی شده که دولت موظف است پنج هزار مگاوات انرژی خورشیدی تامین کند در حالی که فقط یک سوم آن تامین شده است.
وی همچین در سخنرانی خود در نشست یادشده در باره ضرورت صیانت از مواهب طبیعی اظهار داشت: کاری که ما با سدسازی، زدن چاه عمیق، انتقال آب بین حوزه ای کرده ایم، سبب نشست زمین و خودسوزی (برخاستن دود ناشی از سوختن لایه های مواد آلی زیر بستر خشک) در برخی از نقاط کشور شده است.
درویش افزود: الان در منطقه ˈخانمیرزاˈ چهارمحال و بختیاری با پدیده خودسوزی و در پهنه دریاچه ˈپریشانˈ کازرون با نشست زمین و خودسوزی مواجه ایم.
وی همچنین گفت: استان اصفهان هفت برابر متوسط کشور دارای نرخ اشتغال است و مدیران این استان هم از این آمار به عنوان افتخاری ملی یاد می کنند در حالی که متوسط سرانه آب این استان از متوسط کشور پایین تر است.
درویش گفت: اصفهان در حالی به قطب صنعت کشور تبدیل شد که می توانست به قطب گردشگری و کسب و کار سبز تبدیل شود.
وی افزود: شاخص آلودگی اصفهان سال گذشته به 300 رسید در حالی که در بحرانی ترین وضعیت، آلودگی هوای تهران از مرز 210 بالاتر نرفت.
وی اضافه کرد: استان چهارمحال و بختیاری که 10 درصد از آب کشور را دارد و می تواند بعنوان سوییس ایران و قطب گردشگری کشور باشد چه نیازی به کاشتن 70 هزار هکتار بادام در شهر سامان و کشت برنج در لردگان یا ایجاد صنعت آب بر فولاد دارد.
وی همچنین با اشاره به نقش تشکل های مردم نهاد گفت: در ایران 80 میلیونی تنها 485 تشکل مردم نهاد وجود دارد در حالی که در آمریکای 270 میلیونی هر شهروند عضو 9 ان جی اوست و در این کشور حدود سه میلیارد ان جی او وجود دارد.
وی همچنین با اشاره به تنش آبی بین استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری گفت: چرا باید تشکل های مردم نهاد این دو استان روبروی هم بایستند در حالی که اینها باید با همدلی یکدیگر، سیاستمداران خود را به هم نزدیک کنند تا مشکل موجود در زمینه آب بشکل معقول حل شود.
درویش هشدار داد: ما به ازای هر متر مکعب آبی که وارد حوزه زاینده رود کنیم دو برابر هم بارگذاری جدید خواهیم کرد و این به بار مشکلات موجود خواهد افزود.
نشست هم اندیشی سازمانهای مردم نهاد ریست محیطی استان اصفهان با حضور نمایندگان این سازمانها و نهادها و ادارات مرتبط با هدف جلب مشارکت مردمی و تعامل موثر بین سازمانهای مردم نهاد و تاکید بر بحران آب زاینده رود، خشک شدن تالاب بین المللی گاوخونی و ضرورت چاره اندیشی سریع و موثر در این زمینه برگزار شد.
تعداد سازمانهای مردم نهاد زیست محیطی در کشور 485 و در اصفهان 13 نهاد اعلام شده است.
این همایش یکروزه به همت جمعیت دوستداران محیط زسیت(طبیعت یاران) و در ادامه برنامه آموزشی این جمعیت موسوم به ˈزنده باد زاینده رودˈ با همکاری اداره کل حفاظت محیط زیست استان و شرکت آب منطقه ای اصفهان در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان اصفهان برگزار شد.
543/607



24/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن