واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۴ مرداد ۱۳۹۳ (۱۰:۵۱ق.ظ)
مدير عامل برق منطقهاي هرمزگان خبر داد: ارتقاي پايداري شبکه برق جنوب و جنوبشرقي کشور مدير عامل شرکت برق منطقهاي هرمزگان گفت: با بهرهبرداري کامل از نيروگاه گنو و تکميل نيروگاه کهنوج، شبکه برق جنوب و جنوبشرقي کشور پايدارتر از گذشته ميشود و از اين پس وضعيت توليد برق در اين بخش سال به سال بهبود مييابد.
به گزارش خبرگزاري موج، حسن کهوري، افزود: تامين برق تابستان همواره يکي از دغدغههاي مسؤولان صنعت برق بوده است که براي عبور از حداکثر مصرف انرژي که در اين فصل اتفاق ميافتد، خود را مهيا ميکنند.
وي اظهار داشت: برنامهريزيهاي لازم براي تامين انرژي تابستان هر سال معمولا از ماه مهر صورت ميگيرد تا با انجام تعمير دورهاي و اساسي در نيروگاههاي در دست بهرهبرداري، آمادگي آنها را براي تابستان پيش رو افزايش دهيم.
وي ادامه داد: براي امسال کار بزرگي در نيروگاه بندرعباس انجام شد و براساس آن در فصل تعمير براي نخستين بار از عمر نيروگاه، سوپرهيت آن را تعويض کرديم که با اين کار، خروج اضطراري نيروگاه کاهش يافت و توان نيروگاه تثبيت شد که با گرماي زودرس کمک بسياري به منطقه کرد.
وي با اشاره به وقوع پيک بار استان هرمزگان در اواخر تير امسال، گفت: پيک بار استان در اواخر تيرماه به 2420 مگاوات رسيد و هماکنون باوجود گرما بهنظر مي رسد که پيک حداکثر را رد کردهايم.
کهوري اظهار داشت: پيک مصرف برق در مقايسه با سال گذشته 10 درصد افزايش يافت که اين افزايش عمدتا در بخش توزيع بوده است و مصرف صنايع با مديريت مصرفي که صورت گرفت، رشد چنداني نداشته است.
وي با بيان اينکه با توجه به روند رو به رشد مصرف برق در استان هرمزگان، ما حداکثر توانايي توليد 1800 مگاوات برق در استان را داشتيم و مابقي آن را بايد از شبکه برق دريافت ميکرديم، تاکيد کرد: پيشبيني ما براي حداکثر مصرف برق 2600 مگاوات بود که وارد مدار شدن دو واحد گازي نيروگاه گنو موجب پايداري شبکه شد.
وي از همکاري صنايع استان در تابستان 93 خبر داد و گفت: طي نشستهاي مختلفي با 10 صنعت بزرگ استان که مصرفي حدود 700 مگاوات دارند، پيک مصرف آنها از 620 مگاوات فراتر نرفت و حتي در برخي موارد رشد توليد در مقايسه باسال گذشته هم داشتند.
مديرعامل شرکت برق منطقهاي هرمزگان يادآور شد: با توجه به موارد يادشده، برآورد ما از پيک تابستان امسال 2600 مگاوات بود که بهنظر مي رسد پيک مصرف برق را با 2420 مگاوات رد کردهايم و 180 مگاوات معادل يک واحد نيروگاهي صرفهجويي و مديريت مصرف صورت گرفته است.
وي با اشاره به اهميت نيروگاه گنو در تامين پايدار برق مشترکان، گفت: هر کدام از واحدهاي نيروگاهي گنو حدود 130 مگاوات از نياز برق شبکه را تامين کرد که درمجموع با ورود دو واحد گازي، 260 مگاوات از تبادل برق ما با شبکه سراسري کاست که اين موجب ايجاد پايداري شبکه برق شد.
وي با بيان اينکه استان هرمزگان به يکي از قطبهاي صنعتي کشور در آينده نزديک تبديل ميشود، گفت: قرار است 10 ميليون تن فولاد در سالهاي آينده در استان هرمزگان توليد شود که هماکنون 1.5 ميليون تن آن محقق شده است و توليد آلمينيوم و صنايع ديگر نيز نيازمند برق هستند که با وارد مدار شدن نيروگاه گنو ميتوان بهراحتي در تامين برق صنايع پايداري خوبي ايجاد کرد.
وي از عبور بحران برق در استان هرمزگان خبر داد و گفت: با اقدامهايي که صورت گرفته است، سال به سال وضعيت برق استان هرمزگان بهتر ميشود که خود يک اقدام بسيار مطلوب جهت کاهش وابستگي به تامين برق ازطريق شبکه سراسري است و با ورود دو واحد ديگر نيروگاه گنو تا پيش از پايان سالجاري، سال 94 را با اطمينان خاطر بيشتري آغاز ميکنيم.
مديرعامل شرکت برق منطقهاي هرمزگان تصريح کرد: تا آبان امسال نيز دو واحد نيروگاهي توسط بخش خصوصي در کهنوج وارد مدار ميشود که با سنکرون شدن آن، شرايط بهرهبرداري از شبکه ارتقا يافته و بهتر ميشود و پايداري بيشتري در شرق استان حاکم ميشود.
وي خاطرنشان کرد: هماکنون حدود 350 مگاوات از برق موردنياز جنوب کرمان ازطريق استان هرمزگان تامين ميشود که با بهرهبرداري از نيروگاه کهنوج و دو واحد ديگر نيروگاه گنو، شبکه برق جنوب و جنوبشرقي کشور بيش از پيش پايدار ميشود.
وي در پايان گفت: با تبديل شدن نيروگاه دولتي گنو به سيکل ترکيبي درمجموع حدود 1000 مگاوات از نياز منطقه توسط اين نيروگاه تامين ميشود که برق پايدار را در اختيار مشترکان قرار ميدهد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]