واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: قاری بین المللی قرآن در گفتگو با پانا: دانش آموزان زمینه لازم برای یادگیری آموزه های قرآنی را دارند/ تمسک به قرآن مانع گمراهی است خبرگزاری پانا: قاری بین المللی قرآن و داور مسابقات قرآنی گفت: دانش آموزان زمینه لازم برای یادگیری آموزه های قرآنی را دارند.
۱۳۹۳ جمعه ۲۴ مرداد ساعت 09:30
"پریسا مجرد" قاری بین المللی قرآن، داور مسابقات قرآنی و کارشناس تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور در گفتگو با پانا با اشاره به برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان برگزیده کشوری اظهار داشت: دانش آموزان زمینه لازم برای درک قرآن و آموزه های قرآنی را دارند چرا که شخصیت آن ها در زمان دانش آموزی شکل می گیرد.
وی هدف از برگزاری مسابقات قرآن را آشنایی هر چه بیشتر نوجوانان و جوانان با قرآن، نماز و اهل بیت دانست و افزود: مسابقات صرف روخوانی قرآن نباشد باید به احادیث اهل بیت در کنار روخوانی قرآن توجه شود.
مجرد با اشاره به اینکه در مسابقات قرآنی کیفیت مدنظر است اظهار داشت: اگر مسابقات قرآنی هدفدار و کارگاه های اخلاقی آمیخته با سیره اهل بیت باشد مسابقات تاثیرگذاری بیشتری خواهد داشت.
وی وجود برنامه های فوق برنامه و کارگاه های اخلاقی در کنار مسابقات قرآنی را امری برای آشنایی و ترغیب و تشویق جوانان به قرآن و نماز و اهل بیت و معنویت دانست.
داور مسابقات قرآنی توجه و انس با قرآن را در زندگی واجب خواند و گفت: انسان با گذشت زمان که با قرآن مانوس می شود عطشش برای نزدیکی و انس قرآن زیادتر می شود.
وی به فرمایشات پیامبر اکرم(ص) در حدیث ثقلین که می فرماید قرآن را در کنار اهل بیت نزد شما به امانت می گذارم که هر کس به قرآن تمسک کند و به قرآن چنگ بزند گمراه نمی شود.
قاری بین المللی قرآن با اشاره به اینکه استان آذربایجان غربی با سه کشور همسایه هم مرز است و در خط مقدم تهاجمات فرهنگی قرار دارد؛ تصریح کرد: تاریکی در زمانی است که روشنایی وجود ندارد پس هر وقت فرهنگ(خدا، قرآن، اهل بیت) باشد تهاجم فرهنگی معنی ندارد و زمانیکه ما داشته های خود را در نیابیم باید داشته های دیگران را بپذیریم که این تهاجم فرهنگی است چه بسا که فرهنگ ملی ما اجین با فرهنگ اسلامی است می توان باید پرداختن به مسایل قرآنی و فرهنگی جوانان را در قبال توطئه های دشمنان بیمه کرد که در غیر اینصورت فرهنگ غربی جوانان را تحت الشعاع قرار می دهد.
وی اضافه کرد: قرآن برای مومنان مایه ی شفاء و برای ظالمان مایه خسران است و تمسک به قرآن و اهل بیت در زندگی موجب هدایت و رستگاری انسان در زندگی می شود.
مجرد خاطر نشان کرد: من از کودکی در خانواده ای سنتی بزرگ شدم و از کودکی در کنار پدرم به اقامه نماز می ایستادم و پدرم قرآن خواندن را به من یاد می داد و از ائمه برایم قصه تعریف می کرد که این قصه ها موجب علاقه ی من به قرآن و اهل بیت شد.
قاری بین المللی قرآن با بیان اینکه قرآن انسان ساز است و در خودسازی من بسیار موثر بوده است اظهار داشت: انس با قرآن و تدبر در آیات قرآنی تاثیراتی بسیاری در زندگی شخصی و اجتماعی من داشته است چرا که عمل به یک آیه از قرآن انسان را رستگار می کند.
گفتنی است که داور مسابقات قرآنی در پایان خاطر نشان کرد که از سن کودکی به قرآن خواندن علاقه داشتم و با پدرم قرآن خواندن را تمرین می کردم که موفق شدم از اول راهنمایی در مسابقات قرآن شرکت کنم و حائز رتبه های متفاوتی بودم که در دوم دبیرستان رتبه اول کشوری و در سوم دبیرستان رتبه اول بین المللی را کسب کردم و در دوران دانشگاه با شرکت در مسابقات سراسری اداره اوقاف و امور خیریه رتبه اول را کسب کردم و هم اکنون به عنوان داور مسابقات قرآنی فعالیت می کنم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]