واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نماینده مجلس:همدان می تواند به عنوان شهر گردشگری جهان معرفی شود همدان-ایرنا-نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی گفت: همدان باتوجه قدمت سه هزار ساله می تواند به عنوان شهر گردشگری جهان معرفی شود.

به گزارش ایرنا ˈابراهیم کارخانه ایˈ روز پنجشنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی مجتمع تفریحی توریستی همدان افزود: در جهان قرار است از بین سه شهر باستانی شامل رم، آتن و همدان یک شهر به عنوان شهر گردشگری جهان انتخاب و معرفی شود.
وی اظهار داشت: سابقه تمدنی همدان در قله گردشگری جهان می درخشد بنابراین برای کسب عنوان شهر گردشگری جهان باید اطلاعات و گزارش های دقیقی انتقال داده شود.
وی بیان کرد: انتخاب همدان به عنوان شهر گردشگری جهان می تواند تحول بسیار بزرگی در استان و کشور ایجاد کند.
این نماینده مجلس افزود: همچنین نخستین نیروگاه برق آبی خاورمیانه به قدرت 700 کیلو وات سال 1310 در عباس آباد همدان توسط بخش خصوصی ایجاد شده است.
کارخانه ای با اشاره به اهمیت جایگاه همدان در توسعه گردشگری و تحقق اقتصاد مقاومتی ادامه داد: اقتصاد مقاومتی زمانی پایدار می ماند که مولفه های آن ریشه در توانایی های بومی آن داشته باشد.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همدان نیز در این آیین گفت: باتوجه به پیدایش تاریخ مدنیت ایرانی در سرزمین ماد طرح باغ ملل در مجموعه باغ میوه همدان احداث می شود.
ˈریحان سروش مقدمˈ افزود: جاذبه های منحصر به فرد طبیعت این استان منطقه نمونه گردشگری در 16 هکتار در حیدره کلنگ زنی می شود و مجتمع سنگ های قیمتی و زینتی نیز در 12 طبقه در این منطقه ایجاد می شود.
سروش مقدم ابراز امیدواری کرد: با حمایت بیشتر از سرمایه گذاران بتوان رشد صنعت گردشگری استان را تقویت کرد و سرعت بخشید.
طرح منطقه نمونه گردشگری ، توریستی همدان که دارای هایپر استار، هتل پنج ستاره، 200 کمپینگ، پارکینگ، سالن سینما، زمین ورزش و کتابخانه و مساجد است روز پنجشنبه با حضور معاون رییس جمهوری و رییس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور کنگ زنی شد.
کلنگ زنی برج اداری تجاری جواهرات آسیا مجتمع بین المللی شهر جواهرات ،بازدید از طرح تله کابین گنجنامه و افتتاح سوییت های VIP آن مجموعه نیز از دیگر برنامه های سفر یک روزه رییس سازمان میراث فرهنگی کشور به استان همدان بوده است.
7521/576
23/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]