تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تكميل روزه به پرداخت زكاة يعنى فطره است، همچنان كه صلوات بر پيامبر (صلى الله عليه و آل...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870605312




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون استاندار مرکزی: نشاط علمی و سیاسی در دانشگاه ها حاکم است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون استاندار مرکزی: نشاط علمی و سیاسی در دانشگاه ها حاکم است اراک - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: نشاط علمی و سیاسی حاکم بر مراکز دانشگاهی این استان در یک سال اخیر مرهون راهبردهای هدفمند و تدابیر کارگشای دولت در حوزه آموزش عالی است.


ˈشکرالله حسن بیگیˈ روز پنج شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: رویکرد دولت در یکسال اخیر اجرای راهبردهای زیربنایی در تقویت نقشه علمی دانشگاه ها، بها دادن به پژوهش های کاربردی، اتصال مراکز آموزش عالی به بخش های صنعت، خدمات و کشاورزی و ارتقای روحیه پرسشگری و تولید علم در بین دانشگاهیان بوده است.
وی بیان کرد: فضای دانشگاهی استان مرکزی در دولت تدبیر و امید پویا و بالنده شده و این امر نشانگر فعالیت ها و سیاست های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی افزود: دانشگاه بزرگترین سرمایه کشور در داشته های نرم افزاری و تربیت نیروی انسانی نخبه و ماهر است و باید اجازه داده برنامه های دولت به طور کامل در شاهرگ های حیاتی دانشگاه های کشور جاری شود.
حسن بیگی اظهار کرد: نظام مند شدن و گسترش فعالیت های تشکل های دانشجویی و توسعه چارچوب فعالیت های آنها و بالا رفتن ضریب تحمل و استفاده از ظرفیت های گفت وگو در دانشگاه ها از جمله برنامه های کلید خورده دولت در مراکز آموزش عالی است.
وی عنوان کرد: یکی از راهبردهای خوب دولت در ماه های گذشته تکیه بر مهندسی فرهنگی جامعه و تاکید بر اجرایی شدن آمایش آموزش عالی و فعال سازی مصوبات زمین مانده شورای انقلاب فرهنگی است.
معاون استاندار مرکزی اضافه کرد: مهمترین اولویت در حوزه آموزش عالی تکیه بر رشد اخلاق مداری و اجرای دقیق نقشه علمی با استفاده حداکثری از ظرفیت ها است که شواهد، حرکت صحیح بر این اصول مهم را در دانشگاه ها نشان می دهد.
حسن بیگی عنوان کرد: متاسفانه برخی نمایندگان مجلس با وجود فرصت اندک وزیر، طرح استیضاح رضا فرجی دانا را مطرح کردند که البته رییس جمهوری و شخصیت های کشوری در مقابل اقدام نمایندگان مجلس حمایت قاطعی از عملکرد وزیر علوم داشتند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: به نظر می رسد قوای سه گانه کشور باید در راستای سیاست های کلان نظام فرصت بیشتری را برای اجرای برنامه های وزیران فراهم کنند تا کشور از قدرت مدیریتی نیروهای خدوم خود محروم نماند.
14 دانشگاه دولتی، 13 دانشگاه پیام نور، 24 مرکز آموزش عالی علمی و کاربردی، 22 دانشگاه آزاد اسلامی و 10 دانشگاه غیرانتفاعی دارد در استان مرکزی فعالیت می کنند که بیش از 500 رشته دانشگاهی در مقاطع کاردانی تا دکترای تخصصی را در بر می گیرند.
116 هزار و 916 داشجو معادل 10 درصد از جمعیت استان مرکزی در 83 مرکز آموزش عالی مشغول به تحصیل هستند.
560/559/ 2025



23/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن