واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: همرزم شهید لشکری: شهید لشکری با بیش از 6 هزار روز اسارت در تاریخ دفاع مقدس جاودانه شد تهران - ایرنا - همرزم شهید سرلشکر خلبان شهید حسین لشکری گفت: شش هزار و 410 روز اسارت سیدالاسرای نیروی هوایی در زندان های تاریک و مخوف رژیم بعثی عراق و مقاومت جانانه او در افشا نکردن اطلاعات نظامی و دفاعی کشور برای دشمنان ایران اسلامی، برای همیشه در تاریخ دفاع مقدس جاودانه شد.
به گزارش خبرنگار دفاعی ایرنا، امیرسرتیپ خلبان «حسین خلیلی» روز پنجشنبه در مراسم بزرگداشت و یادواره شهید سرلشکر خلبان حسین لشکری با بیان خاطراتی از ایثار، رشادت و مقاومت این امیر سرافراز نیروی هوایی ارتش گفت: شهید لشکری از نیروهای ارزشی و انقلابی نهاجا و از سربازان اصلی امام(ره) در دوران رژیم ستمشاهی بود.
وی ادامه داد: سیدالاسرای ایران اسلامی در دوران 18 ساله اسارت خود با توسل به خدا و حفظ و قرائت قرآن مجید به آرمان مقدس انقلاب اسلامی و شهدای دفاع مقدس پایبند بود و همانند یک سرباز واقعی در مقابل شکنجه های دشمن بعثی در تخلیه اطلاعات نظامی مقاومت می کرد.
امیر خلیلی اضافه کرد: زندگی، ایثار و مقاومت این امیر سرافراز نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، مایه افتخار همرزمان این شهید بزرگوار در نهاجا و سرلوحه منشور اخلاقی تمام خلبانان تیز پرواز ارتش اسلام در مقابله و مواجهه با دشمنان نظام اسلامی است.
همرزم شهید لشکری گفت: دشمنان بعثی و متجاوز هنگام مبادله اسرای جنگی مانع بازگشت این شهید سرافراز به دستور صدام دیکتاتور عراق به کشور شدند و به وی اعلام کردند که صدام می خواهد وی را به عنوان نخستین اسیر ایرانی دستگیر شده در خاک عراق و آغاز کننده تهاجم نظامی و هوایی هواپیماهای شکاری و جنگنده ایران علیه عراق به جهانیان معرفی کند.
امیر خلیلی افزود: تمام شکنجه ها و جنگ های روانی متجاوزان بعثی برای شکستن مقاومت جانانه این آزاده سرافراز ارتش اسلام در زندان های عراق، کوچک ترین تاثیری در شکستن روحیه مقاومت جوانمردانه این مجاهد صدیق نداشت و ایشان با حفظ روحیه بالای حماسی خود باعث یاس و سرخوردگی نیروهای بازجوی ارتش عراق شد.
شهید لشکری با آغاز جنگ تحمیلی به جمع مدافعان کشور پیوست و پس از انجام 12ماموریت، هواپیمای وی مورد اصابت موشک دشمن قرار گرفت و در همان اوایل جنگ به اسارت نیروهای بعثی درآمد.
شهید لشکری در دوران اسارت، حدود 12 سال به صورت انفرادی زندانی بود و سخت ترین فشارها و شکنجه های روانی و فیزیکی، بازجویی های شدید، بی خوابی، توهین و شوک را تحمل کرد.
این شهید بزرگوار پس از تحمل 18 سال اسارت در زندان های نیروهای بعثی عراق در 17 فروردین سال 1377 به وطن بازگشت.
حسین لشکری، که قدیمی ترین آزاده ایرانی در دوران دفاع مقدس بود، پس از تحمل رنج ها و مصائب نزدیک به دو دهه اسارت، 19 مرداد سال 1388 بر اثر عارضه های ناشی از اسارت در بیمارستان لاله تهران به شهادت رسید.
اجتمام(3) ** 7029 ** 9132 ** 1071
23/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]