تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 23 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع): هر كس باطل را يارى كند، به حق ستم كرده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852405888




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پيروزي انقلاب در سايه فعاليت گروه هاي غيردولتي بود / ثمن ها گروه هاي داوطلبند و فعال غير سياسي باشند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۲ مرداد ۱۳۹۳ (۲۰:۱۱ب.ظ)
روحاني: (1) پيروزي انقلاب در سايه فعاليت گروه هاي غيردولتي بود / ثمن ها گروه هاي داوطلبند و فعال غير سياسي باشند فعاليت نهادهاي غيردولتي و ثمن ها بايد غيرسياسي باشد، زيرا فعاليت هاي سياسي بيشتر بر دوش احزاب کشور گذاشته شده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، حجت الاسلام حسن روحاني رئيس جمهور کشورمان در نخستين همايش ملي سازمان هاي مردم نهاد اظهارکرد: دولت ها در دوران کهن، وظايف بسيار محدودي داشتند و معمولا اين وظايف در ايجاد نيروي مسلح، ارتش راه و امنيت از جامعه در برابر هجوم بيگانگان و جلوگيري از ناامني ارائه مي شد.
وي ادامه داد: در همان زمان بسياري از امور توسط خود مردم ارائه مي شد و لذا ميبينيد که در قرن هاي گذشته دارالحکومه در کنار مسجد، بازار و يک سپاه و نيروي نظامي ايجاد شده بود.
رئيس جمهور افزود: در ميدان امام اصفهان که يکي از نمونه هاي تمدني ما هست شاهد هستيد که به چه نحوي بازار، مدرسه، مسجد و محل حکومت در يک فضا و در کنار يکديگر قرار داشت.
روحاني گفت: در دنياي مدرن، دولتها توسعه يافتند و مسئوليت هاي سنگيني را بر عهده گرفته اند و بعضي از دولت هاي سوسياليستي نيز تمامي مظايف را بر دوش خود دولت قرار دادند تا دولت تصدي تمامي امور را داشته باشد.
وي ادامه داد: به تدريج روشن شد که دولت قادر نيست همه امور و نيازمندي هاي جامعه و همه آنچه که يک کشور و جامعه نياز دارد را بر عهده بگيرد و لذا براي دولت و سازمان هاي غير دولتي تقسيم بندي هايي صورت گرفت ؛ معناي آن نيز اين نيست که ما نهاد ها و ثمن ها را از تمدن غرب آموخته ايم ، جوامع اسلامي و ايراني ما از ديرباز سازمان ها و نهادهاي غيردولتي بسياري را در اين زمينه ها فعال داشته است.
روحاني تصريح کرد: بسياري از انقلاب ها که به پيروزي رسيده اند، در سايه سازمان هاي غير دولتي بوده است ؛ 14و28 مرداد را فراموش نمي کنيم، 14 مرداد زماني است که روحانيت ، اصناف و بازار انقلابي را در برابر استبداد به ثمر رساندند تا عدالتخانه، مجلس و انتخابات آزاد را برگزار کنند.
وي افزود: انقلاب مشروطه نهضت بزرگي بود که علما، بزرگان و فرهيختگان در همين سايه توانستند که پيروز شوند ؛ انقلاب اسلامي کشور نيز که يکي از حوادث 2قرن اخير در منطقه است در سايه تشکل هاي غير دولتي و ضد دولتي به پيروزي رسيدند.
رئيس جمهور کشورمان با اشاره به قيام مردم 15خرداد اظهارکرد: حرکت هاي مردمي در حسينه ها، مساجد، بازار، دانشگاه ها و تشکل هاي مردمي و حرکت هايي نظير 15خرداد و ... توانست اين انقلاب را با راهبري بزرگ امام (ره) به پيروزي برساند.
روحاني گفت: ثمن ها گروه هاي داوطلب و فعال غير سياسي در کشور هستند، فعاليت سياسي گروه ها را به حساب احزاب کشور بايد گذاشت و نه نهادهاي مردمي و ثمن ها.
رئيس جمهور اضافه کرد: بسياري از تشکل هاي غيردولتي نيز تاکنون تحت نام ثمن ها قرار ندارند، تشکل هايي که همانند اصناف، کانون وکلا، نظام مهندسي نظام صنفي که وظايف بزرگي را در کشور بر دوش دارند جزو ثمن ها در کشور نيستند.

ادامه دارد ...













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن