واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: اثبات استفاده رژیم صهیونیستی از سلاحهای ممنوعه علیه غزه
در حالی که با وجود در جریان بودن مذاکرات برای برقراری آتش بس در نوار غزه، تهاجم نیروهای نظامی رژیم اسرائیل به این منطقه همچنان ادامه دارد، گزارش های جدیدی درباره نوع سلاح های استفاده شده از سوی این رژیم علیه مردم غزه منتشر شده است. گزارش هایی که بر کاربرد سلاح های ممنوعه بین المللی از سوی صهیونیست ها تأکید می کند.
کد خبر: ۴۲۵۳۲۱
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۹ - 13 August 2014
در حالی که با وجود در جریان بودن مذاکرات برای برقراری آتش بس در نوار غزه، تهاجم نیروهای نظامی رژیم اسرائیل به این منطقه همچنان ادامه دارد، گزارش های جدیدی درباره نوع سلاح های استفاده شده از سوی این رژیم علیه مردم غزه منتشر شده است. گزارش هایی که بر کاربرد سلاح های ممنوعه بین المللی از سوی صهیونیست ها تأکید می کند.
به گزارش «تابناک»، سایت تحلیلی «المانیتور» با انتشار مطلبی درباره تحولات غزه می نویسد پزشکان و فعالان حقوق بشر بر این باروند که بر اساس شواهد قطعی، می توان نتیجه گرفت رژیم اسرائیل در جریان تهاجم خود به غزه، از سلاح های ممنوعه بین المللی استفاده کرده است. اقدامی که پیش از این نیز در جریان حملات سال های 2008- 2009 و همچنین 2012 علیه غزه انجام گرفته بود.
از زمان آغاز تهاجم رژیم صهیونیستی به غزه، بیش از 1939 فلسطینی در اثر حملات این رژیم جان باخته و 9800 تن دیگر نیز زخمی شده اند. در این میان، پیکر بسیاری از قربانیان که به بیمارستان ها انتقال داده شده، دارای سوختگی های شدید یا قطعه قطعه شده بوده و در میان مجروحان نیز موارد متعدد قطع عضو و یا زخم هایی وجود داشته که درمان آن ها دشوار است.
اما مباحث در این زمینه وقتی بالا گرفت که دکتر اریک فوسه، پزشک نروژی، برای درمان مجروحان فلسطینی به غزه سفر کرد و پس از بررسی، اعلام کرد که رژیم صهیونیستی در جریان حمله خود به غزه از سلاح های ممنوعه بین المللی استفاده کرده است.
دکتر فوسه در جریان یک کنفرانس مطبوعاتی در تاریخ 13 ژوئیه در بیمارستان «الشفا» غزه گفت: «بسیاری از مجروحیت های مشاهده شده در بیمارستان، استفاده اسرائیل از گونه ای از سلاح های ممنوعه بین المللی موسوم به DIME (مواد منفجره فلزی سنگین با چگالی بالا) را تأیید می کند». مصاحبه های انجام شده با پرستاران، دکترها و فعالان حقوق بشر فلسطینی نیز تأییدگر استفاده رژیم صهیونیستی از DIME است که سبب قطع عضو شده و همچنین زخم هایی را ایجاد می کند که قابل درمان نیست.
سایت شبکه خبری «الجزیره» در گزارشی درباره استفاده رژیم صهیونیستی از این سلاح ها، چنین نوشت: «سلاح های DIME قربانیان خود را از طریق قطع اعضا به گونه ای می کشند که مشابه عملکرد یک اره برقی است. کسانی که زنده می مانند نیز مستعد سرطان هستند زیرا این سلاح ها حاوی تنگستن سرطان زا است».
مشاهدات خبرنگار المانیتور در بیمارستان الشفا حاکی از آن است که در طول دو ساعت، 11 شهروند فلسطینی به این بیمارستان آورده شدند که همگی دارای قطع عضو بودند و نه تن از آن ها به فاصله اندکی پس از رسیدن به بیمارستان جان باختند. پوست آن ها سوخته بود و بافت ها به شدت آسیب دیده بود و وضعیت استخوان ها به گونه ای بود که انگار با اره قطع شده باشند».
محسن ابراهیم از جمله افرادی بود که از ترکش یک موشک اسرائیلی که در منطقه مسکونی «عبد ربو» در شمال نوار غزه آسیب دیده بود. وی می گوید: «من در خانه نشسته بودم و به رادیو گوش می کردم که ناگهان یک راکت به خانه اصابت کرد و پس از گذشتن از دیوار، به پای من برخورد کرد. اتفاقی که سبب قطع عضو فوری من شد».
شمار دیگری از پزشکان فلسطینی نیز پس از بررسی مجروحان، استفاده رژیم صهیونیستی از DIME را تأیید می کنند. این پزشکان اشاره می کنند که به جز این گونه سلاح ها – که استفاده از آن ثابت شده – رژیم صهیونیستی از شمار دیگری از سلاح های کشنده نیز استفاده کرده که هنوز ماهیت آن ها مشخص نیست. برخی اجساد قربانیان دارای زخم های عجیب و غریب است، در برخی موارد سرها قطع شده و تعدادی نیز به گونه ای منهدم شده که گویی صخره ای بر روی آن ها افتاده است. پزشکان می گویند تا به حال نمونه این زخم ها را مشاهده نکرده بودند.
گفتنی است پس از حمله سال 2009 رژیم صهیونیستی به غزه، یکی از ارگان های وابسته به سازمان ملل ضمن تهیه گزارشی به استفاده این رژیم از سلاح های ممنوعه اشاره کرده بود و به این ترتیب، باید گفت که اقدام صهیونیست ها در استفاده از DIME و دیگر موارد سلاح های کشنده، چیز تازه ای نیست.
به هر حال، همه این موارد در حالی رخ داده و شواهد آن ها منتشر می شود که نهادهای بین المللی و به ویژه سازمان ملل، تاکنون موضع قاطعی در برابر اقدامات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه اتخاذ نکرده اند. باید دید این جنایات آشکار که خشم افکار عمومی بین المللی را نیز به همراه داشته، تا چه زمانی در سکوت مجامع بین المللی ادامه خواهد یافت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]