واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۲ مرداد ۱۳۹۳ (۱۲:۵۱ب.ظ)
بخش خصوصي در مقابل دولت قرار نمي گيرد پس از ابلاغ سياست هاي کلي اصل 44 واگذاري شرکت ها به بخش هاي خصولتي افزايش يافته و سهم بخش خصوصي واقعي کمتر از 15 درصد باقي مانده است.
به گزارش خبرنگار موج، مسعود دانشمند عضو هيات نمايندگان اتاق بازرگاني ايران و تهران با اعلام اين مطلب گفت: در زمينه واگذاري ها، اقدامات دولت برخلاف اصل 44 قانون اساسي بوده است.
وي با تاکيد بر ضرورت کوچک شدن دولت افزود: کوجک شدن دولت به معناي ادغام وزارتخانه ها نيست. در حال حاضر دولت ما بزرگ و سنگين است و همين امر مانع رشد اقتصادي مي شود.
عضو هيات نمايندگان اتاق بازرگاني ايران با اشاره به بسته سياستي دولت براي خروج غيرتورمي از رکود اذعان داشت: ما نسبت به اين بسته سياستي نقدهايي داريم که اين نقدها را در اختيار دولت قرار خواهيم داد زيرا اين سرزمين و کشور مال ما است و دلمان مي سوزد بنابراين بايد سياست هايي که اتخاذ مي شود را نقد کنيم.
اين فعال اقتصادي تصريح کرد: قرار نيست ما مشق هاي غلط ديگران را دوباره تکرار کنيم بنابراين نقد هاي خود را اعلام خواهيم کرد.
دانشمند اظهار داشت: يکي از نقدهايي که به بسته سياستي دولت براي خروج از رکود وارد است اين است که دولت به صنايع کوچک و متوسط توجهي نداشته درحالي که براي خروج از رکود بايد به چنين صنايعي توجه شود نه صنايع بزرگ زيرا صنايع کوچک و متوسط توليد کننده بالاي نهايي هستند.
وي همچنين با اشاره به يکي از بندهاي بسته سياست خروج از رکود گفت: دولت تلاش دارد تا تحرک بازار را با ايجاد تحريک در بازار خارجي مهيا کند اما ما بر اين عقيده هستيم که براي خروج از رکود بايد به بازار داخلي توجه شود و سپس به بازارهاي همسايه و ساير کشورها دقت کنيم.
عضور هيات نمايندگان اتاق بازرگاني تهران خاطرنشان کرد: ما در مقابل دولت نيستيم فقط احساس مي کنيم مي توانيم براي دولت بال باشيم نه بار. ما مي خواهيم تضارب آرا به نمايش بگذاريم.
دانشمند با بيان اين مطلب که سرانجام تحريم ها رفع مي شود متذکر شد: ما پس از اتمام جنگ نيز براي بازسازي اقتصاد هيچ برنامه اي نداشتيم.
وي ابراز داشت: هيچ جنگي تا ابد باقي نمي ماند و قطعا تحريم ها بالاخره تمام مي شود اما بايد براي عبور از اين تحريم ها و همچنين شرايط پس از رفع تحريم برنامه داشته باشيم.
گفتني است، ابراهيم جميلي عضو هيات نمايندگان اتاق بازرگاني ايران نيز با اعلام اين مطلب که هم اکنون بين 50 تا 100 هزار کارت بازرگاني براي فعالان اقتصادي صادر شده است گفت: فقط 60 هزار کارت بازرگاني فعال داريم.
وي با تاکيد بر ضرورت تعامل ميان دولت مجلس و بخش خصوصي اذعان داشت: بخش خصوصي آمادگي دارد تا براي افزايش اين تعامل ها و ارائه نظرات کارشناسانه اقدامات لازم را صورت دهد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]